Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O neymiş nasıl yapılıyor ya da neye faydası varmış

Cok sevindim cok şükür insallah bebeğin gelsin canım
Güzel haber, inşallah ta güzel ilerleyecek çok sevindim dış gebelik olmadığına
Çok sağolun kızlar..hepimiz için hayırlısı olsun

Ne kadar güzel umut dolu bir paylaşım. İnşallah İnşallah darısı bize Pericim

Sevgili Peri, tedavin hayırlı uğurlu olsun. Ben hissediyorum uzun sürmeyecek sen anne olacaksın. Bu günler geride kalacak İnşallah.. 1 haftadır ben de Açelya’nıj bahsettiği mini ivf’yi araştırıyorum. Bir kaç çalışmada, sağlıklı yumurtaya hormon iğnelerinin zarar verdiğine ilişkin bulgu elde edilemediğini okudum.O kadar sayfa karıştırdım, internet sitesi dolaştım ki, tam nerde fazla ilaç dozunun zararına ilişkin bulgu elde edilemeyen çalışmaları nerde okudum hatırlamıyorum. O yüzden link atamıyorum. Evet 8 günde 18 mm olan yumurtan olmasına rağmen hala yüksek dozda iğne vermeleri ilginç. Ama senin dediğin gibi önden gideni gözden çıkarmış iseler demek ki, arkadan gelenlerden umutlular. Lütfen sen de umutlu ol, olumsuz şeyler düşünme. Bir haftadır okuduklarım arasında, önden giden hızlı büyüyen yumurtaların genelde sağlıklı çıkmadığını da okudum. Bazı araştırmalarda önden giden, hızlı büyüyen baskın yumurtanın sağlıklı embriyoyo dönüşme olasılığının daha düşük olduğunun tespit edildiği bileğisin de vardı. Tespit özellikle 38 yaş üstü içindi. Bir bilinmezlik içerisindeyiz. Umutla doktorlara güvenmekten başka şansımız yok. Ben hissediyorum sen anne olacaksın. Lütfen tersin boyunca sakin kalmaya çalış ve bize musmutlu sonla dön. Rabbim kalbinden geçenleri, dileklerini gerçekleştirsin.

Ayy ağzın bal yesin nasıl güzel yazmışsın öyle, inşallah inşallah hepimiz 2021 de anne olacagız!!! Semra hocaya bunlar yüksek dozlar değil mi diye sorduğumda hayır sana verdiklerimiz ara doz dedi ama içime sinmedi tabii. Gerçi kadıncağız napsın yumurta büyümedikten sonra mecbur veriyor onunda farkındayım. Ben sadece neden ben diye üzülen kısımdayım. Ben ilk ve son yumurta boyutlarını aklımda tutabildiğimden kaç tane var 18 hatırlamıyorum sanırım küçükler daha fazla onları göz ardı edemedi ama yaa o büyük sağlıklıysa işte aklımda kaldı. Madem baskın olanlar çok sağlıklı olmuyor ben çok da üzülmeyeyim (ilk kontrolde sorucam bunu ayrıca böyle bir çalışmaları var mı yok mu)

Cevabı bende umutla bekliyorum. Ben de doktorumu mini ivf’ye ikna etmeye çalışcam. Benim zaten çok yumurtam olmuyor, o yüzden. Bakalım neler olacak.. hepimiz için güzel şeyler olsun İnşallah.. hepimiz bebeklerimize kavuşalım, mucizeler gelip bizi bulsun İnşallah

Merhaba kader arkadaşlarım . Benim 3 tüp bebek negatif , 2 normal yolla gebelikten sonra, 39 yaşında 3. Normal yolla gebelikle anne oldum . Son tüp bebekte zorla bi yumurta oluşmuştu toplatmamıştım. Hem de 6 ve 7 cm iki dev gibi çikolata kistim var. Umudunuzu yitirmeyin . İnşaallah hepimiz anne olacağız

Bebeğinizi sağlıkla, mutlu zamanlarda büyütün İnşallah. Gelip bu konuda anne olduğunuzu paylaşmanız Herşey gönlünüzce olsun, çok mutlu oldum. Bizlerede bu başlığa böyle mesajlar yazalım İnşallah

Allah evlat acısı göstermesin size ne mutlu darısı başımıza inşallah

Kızlar merhaba.. Arı sütü alan arkadaşlar olmuştu burda.. Şimdi ben de girdim alayım diye ama sitede iki tane çıkıyor. Birinde 'taze arı sütü' birinde 'ari sütü' yazıyor (ahşap kutuda olan).. Hangisini almak lazım biliyor musunuz?

Maşallah..
Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu günler nasip etsin size..
Umut öyle bir şey ki; hep var olsun daim olsun..

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…