- 5 Mart 2020
- 557
- 996
- 23
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.901
O neymiş nasıl yapılıyor ya da neye faydası varmışYumurtaliklara prp yaptirdim bir işe yaramadi.. rahim filmi cekildi..histereskopi yapilip cizik atildi ama 1.5 yil oldu transfer olamayinca atilan cizigin bi önemi kalmamistir sanirim.. genetikle ilgili bisey düşünüyorum zaten zor embriyo elde ediyorum transfer olup sansimi deneyecegim..Ama tekrarlayan düşüklerde bence yapilmali.. benim farkli olarak intralipid serum uygulanacak.. Ocak ayinda gorecegiz bakalim fayda saglayacak mi?
İnşallah sonu güzel olacak. Allah büyüktür. Kese göründü diye okuyunca nasıl yüzüm güldü beni görmen lazımdı. Canı gönülden diliyorum Rabbimden sağlıkla ilerlesin gebeliğin ve yavrularına kavuş inşallah
Cok sevindim cok şükür insallah bebeğin gelsin canım
Çok sağolun kızlar..hepimiz için hayırlısı olsunGüzel haber, inşallah ta güzel ilerleyecek çok sevindim dış gebelik olmadığına
Bende genetik yaptırmayayım diyorum ama zaten embriyo elde edilmiyor önceki gebeliğim down sendromlu idi o yüzden mecbur yaptırmakCanim ben ikiz bebeklerini kaybedip kurtaj oldum. O nedenle bu sorunu minimuma indirecek bir sey ise ngs dusunuyorum
İnşallah açelya inşallah...Mucize adi üstünde, neden olmasin! Hadi insallah.. Dis gebelik ihtimalinin düşük olmasina da sevindim..
Teşekkür ederim, histereskopiden hemen sonraki ay yumurtan toplandı. AnladımBeybiface senin mesaja cevap olarak yazmıştım..
Ne kadar güzel umut dolu bir paylaşım. İnşallah İnşallah darısı bize PericimAyy keşke Ayşe keşke o kadar olumsuzluktan sonra nasıl olacak diyorum. Dün şişli memorial sayfasında kadının birini okudum Ankara'da 2 tedavi olmuş. 3. ye artık memorial' a gelmiş erkek sorunlu ayrıca kadının 3 yumurtasından sadece 1 tane dölleniyor ve pgt den transfere uygun geliyor ve ikiz bebekleri oluyor 42 yaşında anne oldum demiş ahh nasıl darısı bize dedim bilemezsin darısı başımıza inşallah
Günaydın hanımlarrrrr nasılsınız ?
Aslında yazmıcaktım ama bayaa doldum gene birilerine dökülmem lazım :) 3. kez tedaviye başladım bugün iğnelerin 8. günü en büyük 18 en küçüğü 10,5mm olan asenkron yumurtalarım var ve 3 gün daha ilaç kullanmalıymışım ve ilaç dozajı 425ayaklarım geri geri gidiyor bu kadar ilaç çok değil mi gene aynısı olacak elim boş çıkacağım diye öyle çok korkuyorum ki. Daha fazla yumurta için önden gidenleri feda edecekler belli oldu ya en kaliteli olanlar onlarsa içim içimi yiyor. Nolur bu kadar fazla ilaç kullanıp bebeğini kucağına alan birileri yazsın lütfen hastaneye daha fazla gidesim gelmiyor yarıda bile bırakabilirim o kadar daraldım
Ayy ağzın bal yesin nasıl güzel yazmışsın öyle, inşallah inşallah hepimiz 2021 de anneSevgili Peri, tedavin hayırlı uğurlu olsun. Ben hissediyorum uzun sürmeyecek sen anne olacaksın. Bu günler geride kalacak İnşallah.. 1 haftadır ben de Açelya’nıj bahsettiği mini ivf’yi araştırıyorum. Bir kaç çalışmada, sağlıklı yumurtaya hormon iğnelerinin zarar verdiğine ilişkin bulgu elde edilemediğini okudum.O kadar sayfa karıştırdım, internet sitesi dolaştım ki, tam nerde fazla ilaç dozunun zararına ilişkin bulgu elde edilemeyen çalışmaları nerde okudum hatırlamıyorum. O yüzden link atamıyorum. Evet 8 günde 18 mm olan yumurtan olmasına rağmen hala yüksek dozda iğne vermeleri ilginç. Ama senin dediğin gibi önden gideni gözden çıkarmış iseler demek ki, arkadan gelenlerden umutlular. Lütfen sen de umutlu ol, olumsuz şeyler düşünme. Bir haftadır okuduklarım arasında, önden giden hızlı büyüyen yumurtaların genelde sağlıklı çıkmadığını da okudum. Bazı araştırmalarda önden giden, hızlı büyüyen baskın yumurtanın sağlıklı embriyoyo dönüşme olasılığının daha düşük olduğunun tespit edildiği bileğisin de vardı. Tespit özellikle 38 yaş üstü içindi. Bir bilinmezlik içerisindeyiz. Umutla doktorlara güvenmekten başka şansımız yok. Ben hissediyorum sen anne olacaksın. Lütfen tersin boyunca sakin kalmaya çalış ve bize musmutlu sonla dön. Rabbim kalbinden geçenleri, dileklerini gerçekleştirsin.
Ayy ağzın bal yesin nasıl güzel yazmışsın öyle, inşallah inşallah hepimiz 2021 de anneolacagız!!! Semra hocaya bunlar yüksek dozlar değil mi diye sorduğumda hayır sana verdiklerimiz ara doz dedi ama içime sinmedi tabii. Gerçi kadıncağız napsın yumurta büyümedikten sonra mecbur veriyor onunda farkındayım. Ben sadece neden ben diye üzülen kısımdayım. Ben ilk ve son yumurta boyutlarını aklımda tutabildiğimden kaç tane var 18 hatırlamıyorum sanırım küçükler daha fazla onları göz ardı edemedi ama yaa o büyük sağlıklıysa işte aklımda kaldı. Madem baskın olanlar çok sağlıklı olmuyor ben çok da üzülmeyeyim (ilk kontrolde sorucam bunu ayrıca böyle bir çalışmaları var mı yok mu)
Merhaba kader arkadaşlarım . Benim 3 tüp bebek negatif , 2 normal yolla gebelikten sonra, 39 yaşında 3. Normal yolla gebelikle anne oldum . Son tüp bebekte zorla bi yumurta oluşmuştu toplatmamıştım. Hem de 6 ve 7 cm iki dev gibi çikolata kistim var. Umudunuzu yitirmeyin . İnşaallah hepimiz anne olacağız
Çok dua ediyorumBebeğinizi sağlıkla, mutlu zamanlarda büyütün İnşallah. Gelip bu konuda anne olduğunuzu paylaşmanızHerşey gönlünüzce olsun, çok mutlu oldum. Bizlerede bu başlığa böyle mesajlar yazalım İnşallah
Çok teşekkür ederiz....yavrularınızla birlikte sağlıklı mutlu günleriniz olsunÇok dua ediyorum
Allah evlat acısı göstermesin sizeMerhaba kader arkadaşlarım . Benim 3 tüp bebek negatif , 2 normal yolla gebelikten sonra, 39 yaşında 3. Normal yolla gebelikle anne oldum . Son tüp bebekte zorla bi yumurta oluşmuştu toplatmamıştım. Hem de 6 ve 7 cm iki dev gibi çikolata kistim var. Umudunuzu yitirmeyin . İnşaallah hepimiz anne olacağız
Maşallah..Merhaba kader arkadaşlarım . Benim 3 tüp bebek negatif , 2 normal yolla gebelikten sonra, 39 yaşında 3. Normal yolla gebelikle anne oldum . Son tüp bebekte zorla bi yumurta oluşmuştu toplatmamıştım. Hem de 6 ve 7 cm iki dev gibi çikolata kistim var. Umudunuzu yitirmeyin . İnşaallah hepimiz anne olacağız
Amin İnşaallah size de nasip olurMaşallah..
Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu günler nasip etsin size..
Umut öyle bir şey ki; hep var olsun daim olsun..
Aminnn hep dua ediyorumAllah evlat acısı göstermesin sizene mutlu darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?