- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.981
cok gecmis olsun oncelikle perryy cimKızlar ben size sorayım benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ? Opu işleminden sonra Karnımda şişlik ve ağrı var. Ağrıyı şu şekilde tarif edebilirim hanı sporu bırakırsınız ve uzun bir aradan sonda direk karın egzersizleri ile başlarsınız. Öyle bir ağrı geçmezse doktoru yarın ararım. İlk 4 saat idrar konusunda sıkıntı yaşadım ama sonrasında sıkıntı olmadı.
Arkadaşlar ilaçsız tüp bebek nasıl oluyor? Bilgi verirseniz çok sevinirim. İleri yaşta neden tercih ediliyor? Lütfen aydınlatın..İlaçsız
tüp bebek tedavisi oldun mu canım
Arkadaşlar forumu ve sizleri takip ediyorum benzer durumda biri olarak. Size bir sorum var cevaplarsanız; arı sütü hangi marka tavsiye edersiniz? Ve ne şekilde tüketilmeli? Sabah/akşam? Aç/tok?son tedavim 2 hafta once bitti,baslamadan oncede 3 ay inositol de dahil bircok vitamin kullandim.acikcasi ben yine bir fark gormedim.ama tabi bu sorununuzun ne olduguylada alakali olabilir.kaldi ki aslinda vit. mucizeler yaratmasini beklememek lazim,olani koruyor enazindan diye düsünüyorum.1-2 ay sonra tekrar baslicaz tedaviye ve ben yinede kullanmaya devam ediyorum butun vit ve saf arısütümü.vit bilmem ama sizede tavsiyem arı sütünü mutlaka kullanmaniz.sevgiler
Çok teşekkürler arkadaşım yaa, ben de bu arı sütü markasını öğrenmeye çalışıyordum. Kullanımı hakkında da bilgi verir misin? Yumurtlama dönemine kadar mı kullanılıyor yoksa tüm ay devam mı? Günde kaç kere kullanıyoruz ve nasıl kullanıyoruz?Mini tüp denen ignesiz tedavi, yani size uyguladığı.. Her ay ayni olacak diye bisey yok..insallah olgun bir yumurta elde edersiniz..
Arkadaslarin bahsettiği arisutu Egricayirda.. sitesi var bakabilirsiniz
merhabalar;reklam gibi olmasin ama ben eğricayir markasini kullaniyorum.bircok arkadasta bildigim kadariyla onu kullaniyor.beeo ve arifoglu vs markalarinu kullananda var.hepsini arastirin ve icinize sineni kullanin.Arkadaşlar forumu ve sizleri takip ediyorum benzer durumda biri olarak. Size bir sorum var cevaplarsanız; arı sütü hangi marka tavsiye edersiniz? Ve ne şekilde tüketilmeli? Sabah/akşam? Aç/tok?
Rabbim hepimizin yüreğindekini alnına hayırla yazsın.
Paylaşımın için gönülden teşekkürlerSevgili Peri, çok çok teşekkürler. Rabbim emeklerinin karşılığında mucizeni en kısa sürede sana yaşatsın İnşallah
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım, Allah razı olsun.Anladım ki dertli olan deli olurmuş, derdi veren dermanını da verirmiş. İnancımızı kaybetmeden yola devam inşaAllahmerhabalar;reklam gibi olmasin ama ben eğricayir markasini kullaniyorum.bircok arkadasta bildigim kadariyla onu kullaniyor.beeo ve arifoglu vs markalarinu kullananda var.hepsini arastirin ve icinize sineni kullanin.
ben sadece sabahlari; aç karnina (icinde kasigiyla beraber yolluyorlar) kasigin ortalama yarisi olucak sekilde(nohut tanesi buyuklugu ideal) dil altinda eriterek kullaniyorum.sabah-aksam kullananlarda var.probleminize gore de ayarlayabilirsiniz.buarada; egricayir markasini aradiginizda da kullanim icnde bilgi veriyorlar.
hersey gonlunuze gore olsun,Allah hepimize bu yolda yardimci olsun insallah
Peryy canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçların olsun bebiş müjdesi ver bizeB Biscolataamm mmm A az sekerli mmbirminikask2020 mm inşallah son olmuştur yaradanın üstüne planlar yapmanın çok yanlış olduğunu öğrendim aslında ama nedense bir daha tedavi denemek içimden gelmiyor. Nasıl olsa hamile kalabiliyorum bundan sonra olursa başımın üstünde yeri var olmaz ise de çok önemli değil. Eşimle yuvarlana yuvarlana yaşlanırız artık
Doktorun verdiği vitaminler olsun veya kendi aldigin arisutu olsun tedaviden 3 ay onve baslamak en guzeli.. benim yetismesigi icin arisutune tedaviyle birlikte baslamistim.. sabah ac karnina dil altina yarim cay kasigi kadar.. uzerine bi yarim saat bisey yemiyorsun.. benim tedavi esnasinda kullanmam bir sorun yaratmadi..doktora da sormamistim..Çok teşekkürler arkadaşım yaa, ben de bu arı sütü markasını öğrenmeye çalışıyordum. Kullanımı hakkında da bilgi verir misin? Yumurtlama dönemine kadar mı kullanılıyor yoksa tüm ay devam mı? Günde kaç kere kullanıyoruz ve nasıl kullanıyoruz?
Arkadaşımın dediği gibi ben de eğriçayırın 2 posta ampul olanını, 2 sefer de kavanoz formunu kullandım. Sanki kavanoz olan benim bünyeme bir tık daha etkili oldu gibime geldi.Çok teşekkürler arkadaşım yaa, ben de bu arı sütü markasını öğrenmeye çalışıyordum. Kullanımı hakkında da bilgi verir misin? Yumurtlama dönemine kadar mı kullanılıyor yoksa tüm ay devam mı? Günde kaç kere kullanıyoruz ve nasıl kullanıyoruz?
Doktorun verdiği vitaminler olsun veya kendi aldigin arisutu olsun tedaviden 3 ay onve baslamak en guzeli.. benim yetismesigi icin arisutune tedaviyle birlikte baslamistim.. sabah ac karnina dil altina yarim cay kasigi kadar.. uzerine bi yarim saat bisey yemiyorsun.. benim tedavi esnasinda kullanmam bir sorun yaratmadi..doktora da sormamistim..
Çok teşekkür ederim biscolataammArkadaşımın dediği gibi ben de eğriçayırın 2 posta ampul olanını, 2 sefer de kavanoz formunu kullandım. Sanki kavanoz olan benim bünyeme bir tık daha etkili oldu gibime geldi.
2, 3 ay sabah akşam aç olarak, iğnelere başladığım zaman da hiç ara vermeden ta ki opu gününe kdr kullandım.
Rabbime şükürler olsun, vesilesine inanıyorum.
Vücuda hormon ilaçları verilmiyor ondan tercih ediliyor benceArkadaşlar ilaçsız tüp bebek nasıl oluyor? Bilgi verirseniz çok sevinirim. İleri yaşta neden tercih ediliyor? Lütfen aydınlatın..
Prp nin ise yaradigina sevindim..bende hicbir etkisi olmadi.. Cok umitsiz olmayin en azindan yumurtaniz var.. bende ayni yastayim ama 1 taneyi aradigim günler oldu..Merhabalar bu baslikta herkes birbirini taniyor ne guzel :) bende yeni uyelik yaptim beni de araniza alirmisiniz tecrubelerinize ihtiyacim var
39 yasimi bitirdim 40 tan gun aldim hic cocugum yok fakat 2 farkli merkezde tup bebek deneyimim var
Ilk denemem 2.gun embriyosuydu tutundu ama 7 haftalikken dusuk yaptim 2020 temmuzda da farkli bir merkezde basladim 2 defa opu yapildi ilkinde 6 yumurtadan biri dollendi 3.gun embriyosu orta kalite olarak donduruldu
Doktor prp onerdi kabul ettim prp sonrasi 2.opu yapildi 5 tane 5.gun embriyosu oldu veee 15 aralikta transfer oldum 2 adet 5.gun ab kalite. Sonuc negatif
Doktorun aciklamasi ben tedavi basinda size genetik onerdim kabul etmediniz maddi gucum yoktu yoksa tabiki yapardimkalan embriyolar 5.gun bc orta kalite embriyolar onlari deniycez dedi ama umutsuz konustu
2 regli gecicek 3.reglide tekrar transfer yapilicak. Yasimin gecmesi doktorun aciklamasi beni cok uzdu
Canim gebelik asisi kasilma serumu embriyo yapistirma hersey yapildi beta 1.78 cok uzuldum cok doktor transferi yaparken altin yumurta kaliteleri cok iyi demisti negatif olunca da genetik dediPrp nin ise yaradigina sevindim..bende hicbir etkisi olmadi.. Cok umitsiz olmayin en azindan yumurtaniz var.. bende ayni yastayim ama 1 taneyi aradigim günler oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?