Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tatlım ilaç satışı yasak , hediye edebilirsin sadece. Kimse onuda almaz emin ol ben 3 tedavimde kalanları hediye etmek istedim kimse almak istemedi.

Dondurulmuş embriyolariniz genetik yapılma ihtimali varmi doktorunuzla görüşseniz?? Allah muhafaza tutunmamasi yada düşük çok daha büyük tramva. Evet biraz maliyetli ama canıniz saolsun sagliginiz yerinde olsun yeterki para ile olacak şeyler öyle böyle bir şekilde telafi edilir. Ayrıca yaş yaş diyen doktorların ağzına terlikle vurasim geliyor tedavilere kadar gayeeett gençtim doktorlar yaslandirdi beni

Canim kalan embriyolara genetik yapilirmi sormadim dedigi su deneyimlerimize gore genetige giden her 5 embriyodan biri normal geliyor seninde 5 tane vardi ikisini transfer ettik tutmadi demekki genetik bozukluk vardi kalanlarin icinde birtanesi normal olabilir buyuk ihtimal ama olmayabilirde dedi herseyi gdnetige bagliyorlar anlamadim benimle beraber transfer olan iki arkadas vardi birinin tutmadi 34 yasinda ona genetik dememis anlamadim yas gecince genetik bozuluyor o halde

Yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyormus maalesef bu 34 yaş içinde geçerli olabilir bilemiyoruz. Annelerimiz annanelerimiz gibi değiliz ki yediğimiz , giydigimiz soludugumuz hava bile kirli. Ve maalesef kabul edelim hepimiz daha hareketsiz yaşıyoruz. Gerçi herşey bahane yaradan ol desin

Aynn cnm ama yas konusunda korktum iyice unutsuzum

Bu ilaçları isterseniz tanıdık eczane varsa verebilirsiniz. Benim artan iğnelerim olmuştu. Aldığım yere vermiştim.

O halde 10 tane falan embriyo olacak ki 1 2 tane sağlam oluşsun. Bu da herhalde 3 4 tane tup bebek denemek demek.

Merhaba canlar 2021 yili dilerim ki hepimize sans getirir ve hepimiz anne oluruz.

Bir sorum olucakti 39 yasim bitti 40 tan gun aldim tedaviye ilk basladigimda amh testi istenmedi 6 yumurtam cikti 4 tanesi isleme alindi birtanesi dollendi orta kalite 3.gun embriyo olarak donduruldu

Sonra prp yapildi aradan zaman gecti 2.opu yapilicak doktor gelirken amh testi yaptir gel dedi bende ozel bir labaratuvarda yaptirdim sonucla gittim sonuc 2.77 cikti opudada 10 yumurta cikti 8 tanesi isleme alindi 5 tanesi dollendi

Amh testi prpden sonra yapildigi icin yuksek cikmis olabilirmi? Yada yanlis olma ihtimali yuksekmi? Bu amh gore dahami cok yumurta cikmasi gerekiodu?

Yada benim yumurta sayilarima bakarak amh kactir tecrubelerinizden yola cikarak destek rica ediyorum

ilaç dozajına göre falan degişiyor bence aynısı benim başıma da geldi. doktor fazla ilaç vermek istememişti galiba seninkine yakın amh değeriyle 8 yumurta toplanmıştı. başka bir merkezde yeniden amh baktırdım gene aynı değer çıktı.

O halde 10 tane falan embriyo olacak ki 1 2 tane sağlam oluşsun. Bu da herhalde 3 4 tane tup bebek denemek demek.
3 4 tane tüp bebekte cok maliyetli içerisine ekstra tedavilerde girince dahada artıyo malesef garantiside yok bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun 2021 yılı inşallah hayirli olur hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…