- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #76.021
Merhaba yumurtalarınız az olduğu için havuzlama mı yapıldı acaba, bizimde genetik taşıyıcılığımız Var o yüzden pgd ile tüp bebek deneyeceğiz İlerleyen aylarda ama rezervim düşük Süreç nasıl olacak çok merak ediyorumYaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyormus maalesef bu 34 yaş içinde geçerli olabilir bilemiyoruz. Annelerimiz annanelerimiz gibi değiliz ki yediğimiz , giydigimiz soludugumuz hava bile kirli. Ve maalesef kabul edelim hepimiz daha hareketsiz yaşıyoruz. Gerçi herşey bahane yaradan ol desin
Hayırlı uğurlu olsun inşallahCatlatma iğnesini yarim saat önce vuruldum cumartesi sabah kısmetse yumurta toplama.
Tatlim benim yumurtam az değil ki sadece çooook kalitesiz 4 kez spontan gebelik kaybim var bende sen gibi pgt yaptırıyorum embriyolarima her tedavide. olcak ama yaaa pes etmek yok yeter ki paramız olsunMerhaba yumurtalarınız az olduğu için havuzlama mı yapıldı acaba, bizimde genetik taşıyıcılığımız Var o yüzden pgd ile tüp bebek deneyeceğiz İlerleyen aylarda ama rezervim düşük Süreç nasıl olacak çok merak ediyorum
Merhaba ne oldu sizin sonuçlarınız.Hepinize iyi seneler kızlar...2021 de hayırlısıyla kucaklarımız dolsun
Hemen bakıyorum, çok teşekkür ederimTatlim benim yumurtam az değil ki sadece çooook kalitesiz 4 kez spontan gebelik kaybim var bende sen gibi pgt yaptırıyorum embriyolarima her tedavide. olcak ama yaaa pes etmek yok yeter ki paramız olsuneski mesajlarıma bak nolur ben yumurta sayımı bu sekilde gerçekten
arttırdım madem tedavinede var daha noluuurrr kanlı canlı ornegim ben bisiiii kaybetmezsin. Rabbim yolunu açık etsin
Eski mesajlarınızı göremiyorum duvarınız kapalıTatlim benim yumurtam az değil ki sadece çooook kalitesiz 4 kez spontan gebelik kaybim var bende sen gibi pgt yaptırıyorum embriyolarima her tedavide. olcak ama yaaa pes etmek yok yeter ki paramız olsuneski mesajlarıma bak nolur ben yumurta sayımı bu sekilde gerçekten arttırdım madem tedavinede var daha noluuurrr kanlı canlı ornegim ben bisiiii kaybetmezsin. Rabbim yolunu açık etsin
Merhaba, dr'um bana da regli ile ERA testi sürecini başlatacağız dedi. Sizin süreç nasıl geçti, zor bir işlem mi, maliyeti ne oldu? Kafamda deli sorular. Umarım tüm süreciniz başarıyla geçerGünaydın canım, olsun ya en hayırlısı olsun.Belki yeni yıla yeni müjdelerle gireriz belli mi olur
Ben de bi ümitlendim, operasyon sonrası kendiliğinden acaba mı diye ama dün regl oldu. Bugün era testi tedavisine başlıyorum.
AminHayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıklı olgun yumurtalarin olsun , hepsi dollenip sana sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Merhaba ,şu an bi iç gebeliğim söz konusu hala 1 hafta sonra randevum var o zaman daha da netleşecek diye düşüyoruz,dış gebelik şüphesi de tamamen ortadan kalkmadı ama çok azaldı,Dr dış gebeliğin oluştuğunu daha sonra kendi kendine sonlandığı ihmalinin yüksek olabileceğini söylüyor. İnşallah 1 hafta sonra daha güzel haberler verebilirim..Merhaba ne oldu sizin sonuçlarınız.
İnşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.Merhaba ,şu an bi iç gebeliğim söz konusu hala 1 hafta sonra randevum var o zaman daha da netleşecek diye düşüyoruz,dış gebelik şüphesi de tamamen ortadan kalkmadı ama çok azaldı,Dr dış gebeliğin oluştuğunu daha sonra kendi kendine sonlandığı ihmalinin yüksek olabileceğini söylüyor. İnşallah 1 hafta sonra daha güzel haberler verebilirim..
hayirli olsun arkadasimBende yılbasına regl ile girdim yasakta vardi bu ay pas gectik, hayırlısı olsun ocak sonu baslıyorum kismetse. Biraz beslenmeye dikkat etmedim tekrardan sifirlanip tertemiz basliyorum, bekliyorum ay sonunu bu sefer biraz daha idmanliyim acemilik kalmadı
Varmi subatta başlayacak arkadaşım.
Ben varım, ikinci denemem olacak yaş 41 oluyor.Bende yılbasına regl ile girdim yasakta vardi bu ay pas gectik, hayırlısı olsun ocak sonu baslıyorum kismetse. Biraz beslenmeye dikkat etmedim tekrardan sifirlanip tertemiz basliyorum, bekliyorum ay sonunu bu sefer biraz daha idmanliyim acemilik kalmadı
Ben aralik sonu adetimle baslayacaktim.. azcik depresyonda olduğumdan 1 ay daha ileriye attim.. nasip olursa ocak sonu gibi gidicem subat ortasina yakin transfer olurum insallah..Bende yılbasına regl ile girdim yasakta vardi bu ay pas gectik, hayırlısı olsun ocak sonu baslıyorum kismetse. Biraz beslenmeye dikkat etmedim tekrardan sifirlanip tertemiz basliyorum, bekliyorum ay sonunu bu sefer biraz daha idmanliyim acemilik kalmadı
Acelya mrb kaç yaşındaydın?Ben aralik sonu adetimle baslayacaktim.. azcik depresyonda olduğumdan 1 ay daha ileriye attim.. nasip olursa ocak sonu gibi gidicem subat ortasina yakin transfer olurum insallah..
Ben kullanmıstım tavsiye ederimArkadaşlar merhaba doktor kullanmam icin biosteron önerdi kullanıp fayda gören varmi
Birkaç ay sonra 40Acelya mrb kaç yaşındaydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?