Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba yumurtalarınız az olduğu için havuzlama mı yapıldı acaba, bizimde genetik taşıyıcılığımız Var o yüzden pgd ile tüp bebek deneyeceğiz İlerleyen aylarda ama rezervim düşük Süreç nasıl olacak çok merak ediyorum

Catlatma iğnesini yarim saat önce vuruldum cumartesi sabah kısmetse yumurta toplama.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı olgun yumurtalarin olsun , hepsi dollenip sana sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Tatlim benim yumurtam az değil ki sadece çooook kalitesiz 4 kez spontan gebelik kaybim var bende sen gibi pgt yaptırıyorum embriyolarima her tedavide. olcak ama yaaa pes etmek yok yeter ki paramız olsun eski mesajlarıma bak nolur ben yumurta sayımı bu sekilde gerçekten arttırdım madem tedavinede var daha noluuurrr kanlı canlı ornegim ben bisiiii kaybetmezsin. Rabbim yolunu açık etsin

Hemen bakıyorum, çok teşekkür ederim

Eski mesajlarınızı göremiyorum duvarınız kapalı

Merhaba, dr'um bana da regli ile ERA testi sürecini başlatacağız dedi. Sizin süreç nasıl geçti, zor bir işlem mi, maliyeti ne oldu? Kafamda deli sorular. Umarım tüm süreciniz başarıyla geçer

Merhaba ne oldu sizin sonuçlarınız.
Merhaba ,şu an bi iç gebeliğim söz konusu hala 1 hafta sonra randevum var o zaman daha da netleşecek diye düşüyoruz,dış gebelik şüphesi de tamamen ortadan kalkmadı ama çok azaldı,Dr dış gebeliğin oluştuğunu daha sonra kendi kendine sonlandığı ihmalinin yüksek olabileceğini söylüyor. İnşallah 1 hafta sonra daha güzel haberler verebilirim..

İnşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bende yılbasına regl ile girdim yasakta vardi bu ay pas gectik, hayırlısı olsun ocak sonu baslıyorum kismetse. Biraz beslenmeye dikkat etmedim tekrardan sifirlanip tertemiz basliyorum, bekliyorum ay sonunu bu sefer biraz daha idmanliyim acemilik kalmadı
Varmi subatta başlayacak arkadaşım.

hayirli olsun arkadasim ben varim
ocak sonu reglimle kısmetse baslicaz.aralik tedavimden beri yedim ictim valla,pazartesi baslicam bende duzenli beslenmeyebakalim 2021 de ne bekliyor bizleri

Ben varım, ikinci denemem olacak yaş 41 oluyor.

Ben aralik sonu adetimle baslayacaktim.. azcik depresyonda olduğumdan 1 ay daha ileriye attim.. nasip olursa ocak sonu gibi gidicem subat ortasina yakin transfer olurum insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…