Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2021 hepinize sağlıklı bebişler getirsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbim dualarım daima sizinle Rabbim isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun hepinize bol şans benim gibi umutsuz bir vaka bile hamile kaldıysa herkes hamile kalır mucizelere inanmaktan vazgeçmeyin Allah yeter ki ol desin ne düşük amh ne az embriyo ne de başka bir şey engel olur

Merhaba Hanımlar, ben aylardır burayı gizlice takip ediyorum. Ama artık bende üye olup yazmaya karar verdim. Ben 40 yaşındayım. 2015 yılında evlendim ve vajinusmus olduğumu öğrendim. Bu illetle 3 yıl yaşadım ve en sonunda yendim fakat eşimle hala ilişkiye giremedik. Çünkü eşimde sorun başladı. İlk başlarda benim yüzümden böyle oldu zamanla düzelir diye bekledim baktım olmuyor en iyisi tüp bebek yapalım diye doktora gittim doktor benim durumumdan habersiz normal dene istersen dedi fakat ben olmayacağını bildiğimden direk tüp bebekle başladık. İlk denememde hamile kaldım o kadar mutluydumki anlatamam size çünkü kendimle çok içsavaş halindeydim. Ama ne yazıkki kalp atışı olmadı kürtaj oldum.Daha sonra donmuş embriyoyla tekrar denedim fakat bu sefer tutmadı. Bu arada eşimde bir gelişme olmadı doktora gitti doktor performans artırıcı ilaç verdi ama kullanmadı bende kullanmasını istemedim bişey olur vicdan azabı çekerim diye.Bana düzeldim artık deneyebiliriz dedi. Bende ovulasyon testi aldım 2 aydır pik görüyorum ama değerlendiremiyoruz çünkü eşim bana yine yanaşmıyor. Tekrar tüp bebeklede uğraşmak istemiyorum o kadar umutsuzum ki. Artık çocuğum olmamasına alıştırdım kendimi. Ne yapcam bilmiyorum. Kimseye anlatamıyorum derdimi.

Vitaminlerle beraber ara ara kullandım ama ben pek inanmıyorum etkisine bana iğne ıyi geldi gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…