Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, umutsuz vaka derken rezerv mi düşüktü sizin neler yaptınız belki yazmışsınızdır gözden kaçırmış olabilirim neler tavsiye edersiniz

Merhaba hanımlar. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah mucizelerimize kavuştursun.. İkinci yumurta toplama sürecindeyim. İğnelerin 11 ci günü 6 yumurta var Suan için. İlk tüp bebek deneyimim. Gecen ay 1 tane 4.cü gün emriosu donduruldu beklemede. Bu hafta içi toplama olur diye düşünüyorum. Transfer hakkında Cok bilgim yok acıkcası. Sürec herkese aynımı uygulanıyor. Yani Bi arkadasım demişti jel kullanılıyor rahim hazırlanıyor tahlil sonucuna göre transfer yapılıyor demişti. Benim gittiğim merkez İstanbul da. Memleket te yaptırıyorum muayene ve tahlil leri. Sizlerin nasıl oluyor adetin kacıncı günü transfer yapılıyor biraz bilgi verrirmisiniz

Benim taze transfer adetin 15 16 gününe denk gelecek gecen sefer daha erken olmuştu 14. gün herkese aynı uygulanmıyor hormon ve rahim durumuna göre karar veriyorlar taze ve ya dondurulmuş transfer .Ben dondurulmuşu bilmiyorum ama taze transfer 3 gün embryosu ile bir kere oldum verilen ilaçları kullanıp transfer gününü bekliyorsunuz.

Bende dondurulmuş transferini merak ediyorum ilaç içip transfer günü nu mu bekliyorsunuz o ayki normal yumurtanız ne oluyor onu da doğal yolla değerlendirmek için ilişki oluyor mu? Yoksa sadece transfere mi odaklanıyor.14. Gün muntransfer oluyor dondurulmuş?

Tessekkür ederim sagolasın.

aaaa noluoo yahuu,herkes transfere varim yazmis bende havuza gidiodum,napsam ki 1 tane dondurulmus var bende mi koydursam,kıskandim
Sen ngs sonucunu mu bekliyorsun PeRRyyy Opun güzel geçmişti yanlış hatırlamıyorsam

Sen ngs sonucunu mu bekliyorsun PeRRyyy Opun güzel geçmişti yanlış hatırlamıyorsam
Ne yalan söyliim yumurta sayısı konusunda gerçekten kendimi aşmıştım ama önemli olan kalite tabi kalite yaşla uyumlu gitti her zamanki gibi. Şimdi genetik sonucu bekliyorum bende nasip olursa bende transfer sırasındayım diyeceğim

İnşallah güzel gelir sonucun, ben hiç güzel sonuç alamadım ngsden o yüzden riskli de olsa tekrar genetiksiz deniyorum.
Yumurta sayısı benim de arttı 7 yumurta toplandığı bile oldu Bi iki ay önce ama sonuçta dediğin gibi yaşla uyumlu olarak kaliteli sayısı belli :))

merhaba hamileliğin baya ilerlemiş büyütmüşsün bile maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin kız mı erkek mi geliyor annesi

Çok zor, bir destek mi alsanız bu konuda.eşiniz olumlu bakar mı?

Sana nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum ama şunu şöyleyim erkekler bu konuda manasız Bi gurura sahip, yaşın ileri değilse rezervin alarm vermiyorsa biraz zamana bıraksan nasıl olur. O esnada eşin de düşünüp bir şeyler yapma gereği duyacak ve harekete geçecektir diye düşünüyorum. En azından tekrar doktora gitmeyi ve ilaçları kullanmayı düşünecektir.

merhaba hamileliğin baya ilerlemiş büyütmüşsün bile maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin kız mı erkek mi geliyor annesi
Teşekkür ediyorum şükür ilerledi canım hayırlısı ile oğlumuz olacak bir kızım vardı zaten Rabbim isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…