- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #76.061
Vitaminlerle beraber ara ara kullandım ama ben pek inanmıyorum etkisine bana iğne ıyi geldi gibi geliyor
Arı sütünü nekadar kullandınız, vitamin neler kullandınız 3
3ayArı sütünü nekadar kullandınız, vitamin neler kullandınız acaba,
Arı sutu ampül benim normal vitamin olarak hoşuma gitti günüm enerjik rahat geçiyor sanki içince ampulüArı sütünü nekadar kullandınız, vitamin neler kullandınız acaba,
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, umutsuz vaka derken rezerv mi düşüktü sizin neler yaptınız belki yazmışsınızdır gözden kaçırmış olabilirim neler tavsiye edersiniz2021 hepinize sağlıklı bebişler getirsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbim dualarım daima sizinle Rabbim isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun hepinize bol şans benim gibi umutsuz bir vaka bile hamile kaldıysa herkes hamile kalır mucizelere inanmaktan vazgeçmeyin Allah yeter ki ol desin ne düşük amh ne az embriyo ne de başka bir şey engel olur
Olabilir tabiVücuda hormon ilaçları verilmiyor ondan tercih ediliyor bence
Benim taze transfer adetin 15 16 gününe denk gelecek gecen sefer daha erken olmuştu 14. gün herkese aynı uygulanmıyor hormon ve rahim durumuna göre karar veriyorlar taze ve ya dondurulmuş transfer .Ben dondurulmuşu bilmiyorum ama taze transfer 3 gün embryosu ile bir kere oldum verilen ilaçları kullanıp transfer gününü bekliyorsunuz.Merhaba hanımlar. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah mucizelerimize kavuştursun.. İkinci yumurta toplama sürecindeyim. İğnelerin 11 ci günü 6 yumurta var Suan için. İlk tüp bebek deneyimim. Gecen ay 1 tane 4.cü gün emriosu donduruldu beklemede. Bu hafta içi toplama olur diye düşünüyorum. Transfer hakkında Cok bilgim yok acıkcası. Sürec herkese aynımı uygulanıyor. Yani Bi arkadasım demişti jel kullanılıyor rahim hazırlanıyor tahlil sonucuna göre transfer yapılıyor demişti. Benim gittiğim merkez İstanbul da. Memleket te yaptırıyorum muayene ve tahlil leri. Sizlerin nasıl oluyor adetin kacıncı günü transfer yapılıyor biraz bilgi verrirmisiniz
Tessekkür ederim sagolasın.Benim taze transfer adetin 15 16 gününe denk gelecek gecen sefer daha erken olmuştu 14. gün herkese aynı uygulanmıyor hormon ve rahim durumuna göre karar veriyorlar taze ve ya dondurulmuş transfer .Ben dondurulmuşu bilmiyorum ama taze transfer 3 gün embryosu ile bir kere oldum verilen ilaçları kullanıp transfer gününü bekliyorsunuz.
aaaa noluoo yahuu,herkes transfere varim yazmisbende havuza gidiodum ,napsam ki 1 tane dondurulmus var bende mi koydursam,kıskandim
Sen ngs sonucunu mu bekliyorsunNe kadar çok tedavide olan, transfer bekleyen varmış maşallah hanımlarİlk müjdeli haberi kim verecek bakalım ayağını sürüye sürüye gelsin hepimiz arkasından mutlu güzel haberler paylaşalım
Ne yalan söyliim yumurta sayısı konusunda gerçekten kendimi aşmıştımSen ngs sonucunu mu bekliyorsunPeRRyyy Opun güzel geçmişti yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah güzel gelir sonucun, ben hiç güzel sonuç alamadım ngsden o yüzden riskli de olsa tekrar genetiksiz deniyorum.Ne yalan söyliim yumurta sayısı konusunda gerçekten kendimi aşmıştımama önemli olan kalite tabi kalite yaşla uyumlu gitti her zamanki gibi. Şimdi genetik sonucu bekliyorum bende nasip olursa bende transfer sırasındayım diyeceğim
ayy çok seviniyorum senin adına mucize bebeğin sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerin olsun öpüyorumİnşallah mucize bebek sağlıkla devam eder,sizler de verin mucize bebek haberleri ,burayı mucize bebek haberleriyle dolduralım
merhaba hamileliğin baya ilerlemiş büyütmüşsün bile maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin kız mı erkek mi geliyor annesi2021 hepinize sağlıklı bebişler getirsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbim dualarım daima sizinle Rabbim isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun hepinize bol şans benim gibi umutsuz bir vaka bile hamile kaldıysa herkes hamile kalır mucizelere inanmaktan vazgeçmeyin Allah yeter ki ol desin ne düşük amh ne az embriyo ne de başka bir şey engel olur
Çok zor, bir destek mi alsanız bu konuda.eşiniz olumlu bakar mı?Merhaba Hanımlar, ben aylardır burayı gizlice takip ediyorum. Ama artık bende üye olup yazmaya karar verdim. Ben 40 yaşındayım. 2015 yılında evlendim ve vajinusmus olduğumu öğrendim. Bu illetle 3 yıl yaşadım ve en sonunda yendim fakat eşimle hala ilişkiye giremedik. Çünkü eşimde sorun başladı. İlk başlarda benim yüzümden böyle oldu zamanla düzelir diye bekledim baktım olmuyor en iyisi tüp bebek yapalım diye doktora gittim doktor benim durumumdan habersiz normal dene istersen dedi fakat ben olmayacağını bildiğimden direk tüp bebekle başladık. İlk denememde hamile kaldım o kadar mutluydumki anlatamam size çünkü kendimle çok içsavaş halindeydim. Ama ne yazıkki kalp atışı olmadı kürtaj oldum.Daha sonra donmuş embriyoyla tekrar denedim fakat bu sefer tutmadı. Bu arada eşimde bir gelişme olmadı doktora gitti doktor performans artırıcı ilaç verdi ama kullanmadı bende kullanmasını istemedim bişey olur vicdan azabı çekerim diye.Bana düzeldim artık deneyebiliriz dedi. Bende ovulasyon testi aldım 2 aydır pik görüyorum ama değerlendiremiyoruz çünkü eşim bana yine yanaşmıyor. Tekrar tüp bebeklede uğraşmak istemiyorum o kadar umutsuzum ki. Artık çocuğum olmamasına alıştırdım kendimi. Ne yapcam bilmiyorum. Kimseye anlatamıyorum derdimi.
Sana nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum ama şunu şöyleyim erkekler bu konuda manasız Bi gurura sahip, yaşın ileri değilse rezervin alarm vermiyorsa biraz zamana bıraksan nasıl olur. O esnada eşin de düşünüp bir şeyler yapma gereği duyacak ve harekete geçecektir diye düşünüyorum. En azından tekrar doktora gitmeyi ve ilaçları kullanmayı düşünecektir.Merhaba Hanımlar, ben aylardır burayı gizlice takip ediyorum. Ama artık bende üye olup yazmaya karar verdim. Ben 40 yaşındayım. 2015 yılında evlendim ve vajinusmus olduğumu öğrendim. Bu illetle 3 yıl yaşadım ve en sonunda yendim fakat eşimle hala ilişkiye giremedik. Çünkü eşimde sorun başladı. İlk başlarda benim yüzümden böyle oldu zamanla düzelir diye bekledim baktım olmuyor en iyisi tüp bebek yapalım diye doktora gittim doktor benim durumumdan habersiz normal dene istersen dedi fakat ben olmayacağını bildiğimden direk tüp bebekle başladık. İlk denememde hamile kaldım o kadar mutluydumki anlatamam size çünkü kendimle çok içsavaş halindeydim. Ama ne yazıkki kalp atışı olmadı kürtaj oldum.Daha sonra donmuş embriyoyla tekrar denedim fakat bu sefer tutmadı. Bu arada eşimde bir gelişme olmadı doktora gitti doktor performans artırıcı ilaç verdi ama kullanmadı bende kullanmasını istemedim bişey olur vicdan azabı çekerim diye.Bana düzeldim artık deneyebiliriz dedi. Bende ovulasyon testi aldım 2 aydır pik görüyorum ama değerlendiremiyoruz çünkü eşim bana yine yanaşmıyor. Tekrar tüp bebeklede uğraşmak istemiyorum o kadar umutsuzum ki. Artık çocuğum olmamasına alıştırdım kendimi. Ne yapcam bilmiyorum. Kimseye anlatamıyorum derdimi.
İnşallah tatlım bakalımayy çok seviniyorum senin adına mucize bebeğin sağlıkla gelsin inşallah güzel haberlerin olsun öpüyorum
Teşekkür ediyorum şükür ilerledi canım hayırlısı ile oğlumuz olacak bir kızım vardı zaten Rabbim isteyen herkese versinmerhaba hamileliğin baya ilerlemiş büyütmüşsün bile maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin kız mı erkek mi geliyor annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?