- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #76.081
Amin canım çok teşekkür ediyorum benim eşimde sorun vardı ileri hızlı hareketli ve morfoloji sıfırdı bir kızım vardı şükürler olsun tedaviyle olmuştu o da şimdi 12 yaşında tüp bebek denedik tutmadı sonraki ay kendiliğinden geldi minik mucizem canım benim tek sorunum yaştı özel bir şey yapamadık açıkçası eşim keçiboynuzu pekmezi falan kullandı b vitamini komplesi Farmaton falan içti ben yürüyüş yapıp sağlıklı beslendim o kadar bir de bir ay önce histeroskopi yaptı doktorum onun etkisi var mı bilmiyorum ben 17 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hiç de hamile kalamadım bir tane de boş gebeliğim oldu geçen sene bu ufaklık bana Rabbimin bir mucizesi inşallahhh sağlıkla kucağıma almak da nasip olurSağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah, umutsuz vaka derken rezerv mi düşüktü sizin neler yaptınız belki yazmışsınızdır gözden kaçırmış olabilirim neler tavsiye edersiniz
ben seni hatırlıyorum tedavi için gün sayıyordun ve kızlar adetim gecikti dedin :) Maşallah maşallah demek oğlun olacak sağlıklı ömürlü olsun inşallahAmin canım çok teşekkür ediyorum benim eşimde sorun vardı ileri hızlı hareketli ve morfoloji sıfırdı bir kızım vardı şükürler olsun tedaviyle olmuştu o da şimdi 12 yaşında tüp bebek denedik tutmadı sonraki ay kendiliğinden geldi minik mucizem canım benim tek sorunum yaştı özel bir şey yapamadık açıkçası eşim keçiboynuzu pekmezi falan kullandı b vitamini komplesi Farmaton falan içti ben yürüyüş yapıp sağlıklı beslendim o kadar bir de bir ay önce histeroskopi yaptı doktorum onun etkisi var mı bilmiyorum ben 17 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hiç de hamile kalamadım bir tane de boş gebeliğim oldu geçen sene bu ufaklık bana Rabbimin bir mucizesi inşallahhh sağlıkla kucağıma almak da nasip olurAra sıra buraya da yazıyorum çünkü ufacık da olsa insanın umuda ihtiyacı var Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün tedavim boyunca da hep şöyle dua ettim önce hiç çocuğu olmayanlara sonra da bize sağlıklı bir evlat daha nasip etsin bütün kalbimle dualarım sizlerle
Amin canım darısı başına olsunben seni hatırlıyorum tedavi için gün sayıyordun ve kızlar adetim gecikti dedin :) Maşallah maşallah demek oğlun olacak sağlıklı ömürlü olsun inşallahçooooooooook sevindim
Amiinnnnn Amiinnn İnşallah tüm arkadaşlarımın başına olsun. Bu yıl nüfus patlaması yaşatalım inşallahAmin canım darısı başına olsun
Amiinn inşallah gözü yaşlı anne adaylarının gözyaşları pıt düşemeden, kucakları sağlıklı yavrular ile dolsun..Teşekkür ediyorum şükür ilerledi canım hayırlısı ile oğlumuz olacak bir kızım vardı zaten Rabbim isteyen herkese versin
Ay inşallah sağlıklı sonuçlar gelsin de sen de katıl transfer kervanımıza canımNe yalan söyliim yumurta sayısı konusunda gerçekten kendimi aşmıştımama önemli olan kalite tabi kalite yaşla uyumlu gitti her zamanki gibi. Şimdi genetik sonucu bekliyorum bende nasip olursa bende transfer sırasındayım diyeceğim
Öncelikle kendinizi bu konuda lütfen yalniz hissetmeyin...maalesef topraklarımızda bu konuda o kadar çok örnek var ki ve bu ne yazık ki fiziksel değil de aşılması daha güç olan psikolojik bir problem. Gerek kadın gerekse erkek için çok sancılı bir süreç...duygularınızı anlıyorum ancak uzmanlara göre doğal bir gebeliği elde etme şansı da maalesef 35 yaş üstü için düzenli ve sık bir iliski gerektiriyor...40 yasindan sonra da maalesef tüp bebek tedavisinde de başarı oranı hızla düşüyor, maddi olasılığınızi bilmiyorum ancak 1-2 denemelik gücünüz varsa size naçizane tavsiyem mümkün olan en kısa sürede tedaviye başlamanız...şu an güçlü olmazsanız zamanı geri alamazsınız ve bu konuda size en iyi örnekler de maalesef bizler buradaki topik HanimlariyizMerhaba Hanımlar, ben aylardır burayı gizlice takip ediyorum. Ama artık bende üye olup yazmaya karar verdim. Ben 40 yaşındayım. 2015 yılında evlendim ve vajinusmus olduğumu öğrendim. Bu illetle 3 yıl yaşadım ve en sonunda yendim fakat eşimle hala ilişkiye giremedik. Çünkü eşimde sorun başladı. İlk başlarda benim yüzümden böyle oldu zamanla düzelir diye bekledim baktım olmuyor en iyisi tüp bebek yapalım diye doktora gittim doktor benim durumumdan habersiz normal dene istersen dedi fakat ben olmayacağını bildiğimden direk tüp bebekle başladık. İlk denememde hamile kaldım o kadar mutluydumki anlatamam size çünkü kendimle çok içsavaş halindeydim. Ama ne yazıkki kalp atışı olmadı kürtaj oldum.Daha sonra donmuş embriyoyla tekrar denedim fakat bu sefer tutmadı. Bu arada eşimde bir gelişme olmadı doktora gitti doktor performans artırıcı ilaç verdi ama kullanmadı bende kullanmasını istemedim bişey olur vicdan azabı çekerim diye.Bana düzeldim artık deneyebiliriz dedi. Bende ovulasyon testi aldım 2 aydır pik görüyorum ama değerlendiremiyoruz çünkü eşim bana yine yanaşmıyor. Tekrar tüp bebeklede uğraşmak istemiyorum o kadar umutsuzum ki. Artık çocuğum olmamasına alıştırdım kendimi. Ne yapcam bilmiyorum. Kimseye anlatamıyorum derdimi.
Nasıl güzel bir mucize olmuş, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, inş o mucize bizede gelir güzel dileklerin için teşekkür ederim amin inşallahAmin canım çok teşekkür ediyorum benim eşimde sorun vardı ileri hızlı hareketli ve morfoloji sıfırdı bir kızım vardı şükürler olsun tedaviyle olmuştu o da şimdi 12 yaşında tüp bebek denedik tutmadı sonraki ay kendiliğinden geldi minik mucizem canım benim tek sorunum yaştı özel bir şey yapamadık açıkçası eşim keçiboynuzu pekmezi falan kullandı b vitamini komplesi Farmaton falan içti ben yürüyüş yapıp sağlıklı beslendim o kadar bir de bir ay önce histeroskopi yaptı doktorum onun etkisi var mı bilmiyorum ben 17 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hiç de hamile kalamadım bir tane de boş gebeliğim oldu geçen sene bu ufaklık bana Rabbimin bir mucizesi inşallahhh sağlıkla kucağıma almak da nasip olurAra sıra buraya da yazıyorum çünkü ufacık da olsa insanın umuda ihtiyacı var Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün tedavim boyunca da hep şöyle dua ettim önce hiç çocuğu olmayanlara sonra da bize sağlıklı bir evlat daha nasip etsin bütün kalbimle dualarım sizlerle
Canım benim şu sayı skalası nasıl oluyor bilgi verebilirmisinAmiinnnnn Amiinnn İnşallah tüm arkadaşlarımın başına olsun. Bu yıl nüfus patlaması yaşatalım inşallah
Bende gördüm birde normal gebelikmiş ani evlenmiş meğer hamileymiş. Ne şanslı.Ayyy Allah'ımgitmişim Şişli Memorial sayfasına yazmışım yanlışlıkla sizinle paylaşmak istemiştim oysa ki haber şuydu
Aylin Aslım çok sevdiğim bir sanatçıdırbugün 45 yaşında hamile olduğunu öğrendim aylininhikayesi diye bi de Instagram sayfası açmış merak ederseniz
Cnm çok bilgimde yok aslında , sayıların iyileştirici özelliği varmış. Bizimle alakali olanları eklerim şimdi. Sayıları tekrar ederek hamile olduğunu bebeğinin karnında büyüdüğünü doğduğunu hayal ediyorsun. Sonra sayıları sağ elinizle sol elinizin içine mavi kalemle yazıyorsunuz ben bileğime yaziyorum elimde siliniyorCanım benim şu sayı skalası nasıl oluyor bilgi verebilirmisin
Paylaşım için teşekkürlerCnm çok bilgimde yok aslında , sayıların iyileştirici özelliği varmış. Bizimle alakali olanları eklerim şimdi. Sayıları tekrar ederek hamile olduğunu bebeğinin karnında büyüdüğünü doğduğunu hayal ediyorsun. Sonra sayıları sağ elinizle sol elinizin içine mavi kalemle yazıyorsunuz ben bileğime yaziyorum elimde siliniyorsonra suyun bir hafızası varmış su bardagima da yazıyorum dua niyet gibi düşün bana iyi geliyordu. Sayı sekanslari diye aratırsan çok şey bulabilirsin .
transfer öncesi sakinleştirici mi alsak acaba ?? , katater içinde yorum yapamayacağım hepimiz aylaaarca en iyi hastane doktor laboratuvar diye kendimizi yırtıyoruz bi zahmetPaylaşım için teşekkürleraraştırılmaya değer buldum....siz de emeginizi paylasmissiniz bu rakam dizilislerini bu şekilde kullanabiliyoruz değil mi ?
Benim de şu transfer esnasında rahim kasılması mevzusu aklımı fena kurcalıyor ....açıkçası bırakın sağlıklı embriyoyu kendimizi binbir tür ilaç,ot,takviye ve tabi olmazsa olmaz arisutu ile besleyip şu tek tük elde ettiğimiz transfere uygun embriyolar bile bizim için altın değerinde ve yabancı kaynaklarda da transfer esnasında gerek kateder seçiminden kaynaklı gerekse transfer esnasında bizim hissetmedigimiz ancak o an gerçekleşen kasılmalar sonucu uterusun embriyoyu dışarı atmasi sonucu başarısız neticelerin alindigi söylenmekte....tam da çoğumuzun transfer arifesinde olmasi vesilesiyle acaba bizim doktorlar bu konuda ne derler?? ( artık buna da yaş faktörü derlerse)
Sorabilecek durumda olan arkadaşlar cevaplarını burada paylaşırsa sevinirim
transfer öncesi sakinleştirici mi alsak acaba ?? , katater içinde yorum yapamayacağım hepimiz aylaaarca en iyi hastane doktor laboratuvar diye kendimizi yırtıyoruz bi zahmetayrıca yemin ediyorum ben geçen yıla kadar bildiğin çıtır çıtır birşeydim 1 yılda bu kadar yaşlandım bizi yaşlandıran kendileri
Melike transfer aşamasında olanlar var neden aklımıza getiriyorsun ki böyle şeyler ?? biz tatlı tatlı hayaller kuruyorduk ne güzel. Elbette bende farkındayım bi tık geç kaldığımın ama napayıımm önceden karşıma çıktıda adam ben mi hayır asla evlenmem dedim. Keşke bize o evlen evlen çocuuun olmaz yoksa diye akıl verenler istediğin zaman istediğin adamla evlen ama önce yumurtanı dondur deseymiş...Eeeee...o Gonal F'ler...merionaller ..crinone jeller bı şekilde çıkacak...1 senenin bilançosu buysa düşün artık parası olana topigimizin slogani " son yumurtana kadar devam!" Değil mi ...yok yok mümkün değil inanmam biz zaten bir ayağımız çukurda merkezlerine başvuruyoruz e dolayısıyla sonuç zaten malum ve de bizden kaynaklı! Biz burada arisutunu yok bı kaşık mi yok bi kavanoz mu boca mi etsem...diye diye yirtiniyorken acaba tedavi protokolünü, transfer aşamasında o bizim için pahası biçilmez embriyoyu transfer ederken embriyolog işlemi düzgün gerçekleştiriyor mu ? Katedere embriyo konurken hasar goruyor mu ? Transfer aşamasında kasılma oluyor mu.....tüm bunlara hassasiyet ile yaklaşan bir doktor bir merkez var mı Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?