- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #76.101
olur olur neden olmasın sen nasıl rahat ediyorsan ama günde 1den fazla kullanman gerekebilir bu durumdaHanımlar, omega olarak eishfhisoil kullansak nasıl faydası olurmuki epa ve dha sın çok yüksek değil ama çiğneme olduğu için daha rahat siyr kullanayım diyorum diğerleri soft jel olanlar çok büyük ben büyük ilaç yutma korkusu var ne önerir siniz?
Merhaba.senin sevenler, o çoçuğu daha çok sevecektir, bence. Öyle düşünmemelisin.bu en baştan kendi olumsuz bakışın olur,dilerim kendi çoçuğuna kavuşursunVallahi bende yaşlandım artık yaklaşık 1.5 senedir uğraşıyorum hiçbişey bilmeden başlamıştım ne kadarda kolaymıs demiştim ama meğer psikolojisi berbatmış. Bende şubatta tekrar başlamayı düşünüyorum ama nerde başlasam nereye güvensem bilemiyorum.Maddi olarakta hiç para harcamak istemiyorum çünkü olmayınca elde var sıfır oluyor. Doktorlarada sinir oluyorum sürekli moral bozuyorlar biz bilmiyoruz sanki yenik olduğumuzu hem paramızı alıyolar hem bişey bildikleri yaptıkları yok.Eşimde problem olmasa belki normal yoldan olurdu. Bide o sıkıntım var. Eşim bide evlatlık alalım istersen demez mi? Yani ben evlatlığa karşıyım.annesi babası geri istermi? Çocuğa nasıl söylenir bide bunlarla uğraşamam. Birde çalışıyorum başkasının çocuğunu annemlere akrabalarıma nasıl baktırcam kendi torunları gibi istekli bakmazlar ki. Hadi ben sevdim onlar sevecek mi?
yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallaaahhh kanlı canlı hayırlı evlat olsunMerhaba kızlar transfer oldum merkezdeyim tek başımayım yatıyorum.
Sağol hayırlısı hepimizeyaaa hayırlı uğurlu olsun inşallaaahhh kanlı canlı hayırlı evlat olsun
Bende bu sabah hayat muhakememi yeniden yaptim sabah mutfakta ugraşırken yaniSacimda beyaz cıktı hiç yoktu, gecen düşündüm bazıları hep erken annelik istiyorum diyip evleniyorlar ya çocuklarda beraber büyüyor.
En küçük kardeş 23 e giriyor, yani annem 38 de iken dogum yaptı, Hatta bir ani anlatayım babam ilkokula gitmiş kardeşimi almaya dedesi sanmışlar kardeşimi de torun. Biraz yas farki belli oluyor bazen bunu kardesimde de hissediyorum, bu bahane deil yanlis anlamayın lütfen sadece biraz daha erken anne olmak isterdim bazende yazının önüne geçemiyorsun. Avantaji da olacak dezavantajı da, hersey dort dörtlük olmuyor, cok şükrettiğim zamanlardayım bikac zamandir zaman zaman üzülsem de, saglikla kavusalim da biraz daha sabredicez demekki, Rabbim en hayırlısını yasatsin bizlere. Artik 41den gun aldık hayırlısı kizlar.
Canim olumlu düşün güzel olsun inşallahMerhaba kızlar transfer oldum merkezdeyim tek başımayım yatıyorum.
TeşekkürlerCanim olumlu düşün güzel olsun inşallahbebeginsana sımsıkı tutunsun
Aynı öfke bende de var Perrycim Bir Allah ın kulu çıkıpta bana yumurtalarını dondur demedi hakkaten..o kadar evli arkadaşım vardı oysa ki....ben şimdi çok yakın olmadığım insanlara bile nutuklar çekiyorum ne yap ne et yumurtanı dondur diye ama onlar beni dinliyor mu hayırMelike transfer aşamasında olanlar var neden aklımıza getiriyorsun ki böyle şeyler ?? biz tatlı tatlı hayaller kuruyorduk ne güzel. Elbette bende farkındayım bi tık geç kaldığımın ama napayıımm önceden karşıma çıktıda adam ben mi hayır asla evlenmem dedim. Keşke bize o evlen evlen çocuuun olmaz yoksa diye akıl verenler istediğin zaman istediğin adamla evlen ama önce yumurtanı dondur deseymiş...
Haydi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla versin inşallahMerhaba kızlar transfer oldum merkezdeyim tek başımayım yatıyorum.
Hepimize aminHaydi hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah
Yani sizin düşünceleriniz nirvanaya ulaşmışEeeee...o Gonal F'ler...merionaller ..crinone jeller bı şekilde çıkacak...1 senenin bilançosu buysa düşün artık parası olana topigimizin slogani " son yumurtana kadar devam!" Değil mi ...yok yok mümkün değil inanmam biz zaten bir ayağımız çukurda merkezlerine başvuruyoruz e dolayısıyla sonuç zaten malum ve de bizden kaynaklı! Biz burada arisutunu yok bı kaşık mi yok bi kavanoz mu boca mi etsem...diye diye yirtiniyorken acaba tedavi protokolünü, transfer aşamasında o bizim için pahası biçilmez embriyoyu transfer ederken embriyolog işlemi düzgün gerçekleştiriyor mu ? Katedere embriyo konurken hasar goruyor mu ? Transfer aşamasında kasılma oluyor mu.....tüm bunlara hassasiyet ile yaklaşan bir doktor bir merkez var mı Allah aşkına
8 tüp bebek tedavisi ve elde var sıfırdan sonra böyle oluyor herhaldeYani sizin düşünceleriniz nirvanaya ulaşmıştamam hepimiz fazla takıntılı olduk da bu kadarıda bir tık fazla canım ya. Onuda düşünmeyelim.
Haklısın PeRRyyy hislerimi paylaştım ancak moral bozmak niyetinde değildimMelike transfer aşamasında olanlar var neden aklımıza getiriyorsun ki böyle şeyler ?? biz tatlı tatlı hayaller kuruyorduk ne güzel. Elbette bende farkındayım bi tık geç kaldığımın ama napayıımm önceden karşıma çıktıda adam ben mi hayır asla evlenmem dedim. Keşke bize o evlen evlen çocuuun olmaz yoksa diye akıl verenler istediğin zaman istediğin adamla evlen ama önce yumurtanı dondur deseymiş...
Hayırlı olsun canım,yavrun sımsıkı ve sağlıkla tutunsun, bu dünya da yiyecek rızkı nasibi olsun inşaallahMerhaba kızlar transfer oldum merkezdeyim tek başımayım yatıyorum.
yanlış anlaşıldım sanki kusura bakma nolur. Ben fazla polyannacıyım 1 yıldır doğru düzgün haber bile izlemiyorum o kadar boşverdim dünyayıHaklısın PeRRyyy hislerimi paylaştım ancak moral bozmak niyetinde değildimöfkem insanların bu denli maddi manevi zorluklarla bogusmasini çok da tinlamayan merkezlere doktorlaraydi...
herkese bol şans diliyorum... Allah büyük diyelim
Amin teşekkürlerHayırlı olsun canım,yavrun sımsıkı ve sağlıkla tutunsun, bu dünya da yiyecek rızkı nasibi olsun inşaallah
PeRRyyy sana bişey sorucam ngs sonucu kaç günde çıkıyormus.Bende çok yumurta çıkarsa göndermeyi düşünüyorum hepsi için ayrı paramı alıyorlar.yanlış anlaşıldım sanki kusura bakma nolur. Ben fazla polyannacıyım 1 yıldır doğru düzgün haber bile izlemiyorum o kadar boşverdim dünyayı
İlk acıbadem Atakentte göndermiştim orada embriyo başına 300$ ödemiştim ayrıca biyopsi ve dondurma ücreti de ödemiştim. Başka bir laboratuvara gönderiyorlarmış genetik tarama için ödeme yaptıktan 3-4 gün sonra sonucu çıkmıştı. Şişli memorial bu konuda daha insaflı davrandı bence. Embriyo başına 280$ ödedim normalde 295 $ ama ben çok ağladım indirim yaptırdım. Burada maksimum 15-20 gün diyorlar ama 10 en fazla 15 günde sonuçları çıkıyor. Ayrıca biyopsi ve dondurma için ücret talep etmiyorlar transferden sonra embriyon kalırsa onun dondurma ücreti isteniyor.PeRRyyy sana bişey sorucam ngs sonucu kaç günde çıkıyormus.Bende çok yumurta çıkarsa göndermeyi düşünüyorum hepsi için ayrı paramı alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?