Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

olur olur neden olmasın sen nasıl rahat ediyorsan ama günde 1den fazla kullanman gerekebilir bu durumda

Merhaba.senin sevenler, o çoçuğu daha çok sevecektir, bence. Öyle düşünmemelisin.bu en baştan kendi olumsuz bakışın olur,dilerim kendi çoçuğuna kavuşursun

Bende bu sabah hayat muhakememi yeniden yaptim sabah mutfakta ugraşırken yani . esime de dusundüklerimi anlattım.
annem 50 yasinda ve bekar olan babamla evlenmiş sabah esimin yüzune bakınca bir simsek cakti bende ☺
esime dedim "sen 49 una girdin hani neyin varmıs gayette evlenilecek yaştasın, annemde abartmıs bekar olduktan sonra erkek
annem evlendiklerinde cok daha gencmis ama bunu biz hic elaleme itiraf etmedik.yani anneminkini gereksiz bir travma buldum . 46 yaşimda konuya bakinca bos bir uzüntü olmus bu mesele. cem yilmaz serenay sarikayayı kimse abartmiyor
Onu hallettik cocuğa geldim.oglum buyüyor pek tatlı masallah evliligimi ailem pek begenmesede evliligim ve cocugum dogru bir kararmış.yoksa baskasi ile evleneneee kadarrrr benim kendi cocugum olmazdı..
Burada bir arkadasimiz var bu forumda degil ona evlat edinmeyi tavsiye ettim.kendime baktim evlenemeseydim bekar annemin yaninda yasasaydim su an evlat edinmek isteyecegime karar verdim.eee annem evlendigime begenmemezlik yapmamali yoksa biz ailecek evlat edinecegim cocugu buyutebilirdik.evlat edinemesem de ben mutsuz olurdum.
hayatim hakkindaki Muhakemem sonucunda iyi ki cocugum var dedim.hayırli ve dogru kararmıs.
Senin yazdığin gibi bekarligımi güzel gecirdim 30 lu yaslarda reddettigim kisiyi bosa reddettigim icin hata ettim.cok sukür sonuç tatliya baglandi benim ićin.
Insallah sizlerde bebeginize kavusun ve gönlünüze göre buyütun

Şu an etra Aynı öfke bende de var Perrycim Bir Allah ın kulu çıkıpta bana yumurtalarını dondur demedi hakkaten..o kadar evli arkadaşım vardı oysa ki....ben şimdi çok yakın olmadığım insanlara bile nutuklar çekiyorum ne yap ne et yumurtanı dondur diye ama onlar beni dinliyor mu hayır

Yani sizin düşünceleriniz nirvanaya ulaşmış tamam hepimiz fazla takıntılı olduk da bu kadarıda bir tık fazla canım ya. Onuda düşünmeyelim.

Yani sizin düşünceleriniz nirvanaya ulaşmış tamam hepimiz fazla takıntılı olduk da bu kadarıda bir tık fazla canım ya. Onuda düşünmeyelim.
8 tüp bebek tedavisi ve elde var sıfırdan sonra böyle oluyor herhalde umarım sizler nirvanaya değil de mutlu sona ulaşırsınız...her birinize bolca şans diliyorum

Haklısın PeRRyyy hislerimi paylaştım ancak moral bozmak niyetinde değildim öfkem insanların bu denli maddi manevi zorluklarla bogusmasini çok da tinlamayan merkezlere doktorlaraydi...
herkese bol şans diliyorum... Allah büyük diyelim

yanlış anlaşıldım sanki kusura bakma nolur. Ben fazla polyannacıyım 1 yıldır doğru düzgün haber bile izlemiyorum o kadar boşverdim dünyayı

yanlış anlaşıldım sanki kusura bakma nolur. Ben fazla polyannacıyım 1 yıldır doğru düzgün haber bile izlemiyorum o kadar boşverdim dünyayı
PeRRyyy sana bişey sorucam ngs sonucu kaç günde çıkıyormus.Bende çok yumurta çıkarsa göndermeyi düşünüyorum hepsi için ayrı paramı alıyorlar.

PeRRyyy sana bişey sorucam ngs sonucu kaç günde çıkıyormus.Bende çok yumurta çıkarsa göndermeyi düşünüyorum hepsi için ayrı paramı alıyorlar.
İlk acıbadem Atakentte göndermiştim orada embriyo başına 300$ ödemiştim ayrıca biyopsi ve dondurma ücreti de ödemiştim. Başka bir laboratuvara gönderiyorlarmış genetik tarama için ödeme yaptıktan 3-4 gün sonra sonucu çıkmıştı. Şişli memorial bu konuda daha insaflı davrandı bence. Embriyo başına 280$ ödedim normalde 295 $ ama ben çok ağladım indirim yaptırdım. Burada maksimum 15-20 gün diyorlar ama 10 en fazla 15 günde sonuçları çıkıyor. Ayrıca biyopsi ve dondurma için ücret talep etmiyorlar transferden sonra embriyon kalırsa onun dondurma ücreti isteniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…