- 19 Eylül 2020
- 239
- 261
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #76.121
Çok heyecanlı bir bekleyiş umarım hepsi sağlıklı gelir.İlk acıbadem Atakentte göndermiştim orada embriyo başına 300$ ödemiştim ayrıca biyopsi ve dondurma ücreti de ödemiştim. Başka bir laboratuvara gönderiyorlarmış genetik tarama için ödeme yaptıktan 3-4 gün sonra sonucu çıkmıştı. Şişli memorial bu konuda daha insaflı davrandı bence. Embriyo başına 280$ ödedim normalde 295 $ ama ben çok ağladım indirim yaptırdım. Burada maksimum 15-20 gün diyorlar ama 10 en fazla 15 günde sonuçları çıkıyor. Ayrıca biyopsi ve dondurma için ücret talep etmiyorlar transferden sonra embriyon kalırsa onun dondurma ücreti isteniyor.
Yok yok olur mu öyle şeyyanlış anlaşıldım sanki kusura bakma nolur. Ben fazla polyannacıyım 1 yıldır doğru düzgün haber bile izlemiyorum o kadar boşverdim dünyayı
Şu an etra
Aynı öfke bende de var Perrycim Bir Allah ın kulu çıkıpta bana yumurtalarını dondur demedi hakkaten..o kadar evli arkadaşım vardı oysa ki....ben şimdi çok yakın olmadığım insanlara bile nutuklar çekiyorum ne yap ne et yumurtanı dondur diye ama onlar beni dinliyor mu hayır
Amiiiinnnnnn amiiinnn amiinnnnnnn insallaaahhÇok heyecanlı bir bekleyiş umarım hepsi sağlıklı gelir.
Bu sefer daha rahattım doktordan da azar yemedim ☺
Saizen iğne vitamin arı sütü kullandım bu sefer yumurta sayısı ve embryo sayısı arttı.
Ben de evlenmeden hemen önce (eşim hayatımda yoktu,ihtimalle yoktu o ara) bi rahatsızlık geçirdim kadın doğum uzmanı bana o ara yumurtalarınızı en kısa zamanda dondurmanızı öneriyorum demişti 2017 sonu idi idi,tam araştırmaya başladım bi sürü şart aranıyordu dondursbilmek için yani isteyen herkes bile donduramıyotduBen şahsen evlenmezden önce yumurta dondurmayı düşünmüştüm. 2015'te evlendim. 2012-2013 sıraları dondurmak istiyordum ancak Türkiye'de Sağlık Bakanlığımızın biz bekarlara yasal olarak yumurta dondurma izni yoktu. Ancak Kıbrıs'ta vardı. Ona da güvenemedim. Ayrıca o dönemde şöyle de bir durum vardı. Yumurta dondurma tekniği o yıllardan bu yıllara farklıydı. Çözdürüldüğünde yumurtanın bozulma riskini okumuştum o dönemlerde. Tam ben 2015'te evlenicem, sağlık bakanlığı biz bekarlara da yumurta dondurma izni çıkardı. Bayaaa küfür ettim o dönemde.
Saizeni ilk tedavim de ki doktor bana da vermişti. Yumurta takibi boyunca kullanmıştım. Bana etkili olmamıştı.Hande hanım, saizen iğneyi tedavi sırasında mı kullandınız. Yoksa adet olmadan önce mi ve ne kadar kullandınız acaba?
Tedavi sırasında kullandım üç tane vuruldum.3 günde bir.Hande hanım, saizen iğneyi tedavi sırasında mı kullandınız. Yoksa adet olmadan önce mi ve ne kadar kullandınız acaba?
Amin teşekkür ederim inşallah hepimizin pozitif sonuçlarını görürüz hayırlısı ile.Hayırlı, uğurlu olsun. Mucizeleriniz size sımsıkı tutunup büyüsünler İnşallah. Rabbim keselerini görmeyi, kalp atışlarını duymayı, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Mutluluktan ayaklarını yerden kesecek haberler al inşallahAmin teşekkür ederim inşallah hepimizin pozitif sonuçlarını görürüz hayırlısı ile.
UmarımMutluluktan ayaklarını yerden kesecek haberler al inşallah
Evet etki etmediğini söyleyenler olmuş etki ettiğini dusurnenlerde var ben ilk kullandigim gün bi baş ağrısı yaşadım dedim herhalde hipofiz bezini çalıştırdı alakasız da olabilirSaizeni ilk tedavim de ki doktor bana da vermişti. Yumurta takibi boyunca kullanmıştım. Bana etkili olmamıştı.
Yani bana etkili olmamıştı ama illa ki olan da vardır.Evet etki etmediğini söyleyenler olmuş etki ettiğini dusurnenlerde var ben ilk kullandigim gün bi baş ağrısı yaşadım dedim herhalde hipofiz bezini çalıştırdı alakasız da olabilir
yumurta dondurma konusu dediğin gibi eskiden sağlıklı dondurulamıyormuş. benim de 2015 yılında aldığım bilgide eskiden yumurta dondurma sonrasında çözdürürken yumurtanın bozulduğu % 90 ı nın sıvı olduğu ama artık kaliteli şekilde çözdürüldüğü yine de % 20 sinin bozulma ihtimali olduğunu öğrenmiştim.Ben şahsen evlenmezden önce yumurta dondurmayı düşünmüştüm. 2015'te evlendim. 2012-2013 sıraları dondurmak istiyordum ancak Türkiye'de Sağlık Bakanlığımızın biz bekarlara yasal olarak yumurta dondurma izni yoktu. Ancak Kıbrıs'ta vardı. Ona da güvenemedim. Ayrıca o dönemde şöyle de bir durum vardı. Yumurta dondurma tekniği o yıllardan bu yıllara farklıydı. Çözdürüldüğünde yumurtanın bozulma riskini okumuştum o dönemlerde. Tam ben 2015'te evlenicem, sağlık bakanlığı biz bekarlara da yumurta dondurma izni çıkardı. Bayaaa küfür ettim o dönemde.
transferini olmuşsun hayırlı uğurlu mutlu haberlerinle inş. tüm hayallerinin gerçekleşmesini dualarının kabul olmuş olduğunu dilerimEvet etki etmediğini söyleyenler olmuş etki ettiğini dusurnenlerde var ben ilk kullandigim gün bi baş ağrısı yaşadım dedim herhalde hipofiz bezini çalıştırdı alakasız da olabilir
Ben 2 defa berfu hanımda denedim iyi bir doktor titiz bir doktor ama beni 42 yaşıma geldiğim için utanacak hale soktu başladık olmazla bitirdik olmazla ve olmadıda zaten yaşımız belki ileri ama hastayı motive etmekte tedaviyi olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum.ben bu ay adet olmayı bekliyorum birde istanbul bahçecide mehmet reşitte deneyecem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahKızlar ben ankara bahçeci berfu demir ile tedaviye başlamayı düşünüyorum. Aradım ilk önce adet döneminde muayene edip bir sonraki adet döneminde başlıyorlarmıs. Aranızda berfu demir hakkında bilgisi olan var mı? Bu adetimle gitmeyi düşünüyorum. Amasyada oturuyorum. Acaba zor mu olur gidip gelmek çok düşünceliyim. Yoksa samsun yakın ordamı devam etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?