Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok heyecanlı bir bekleyiş umarım hepsi sağlıklı gelir.

yanlış anlaşıldım sanki kusura bakma nolur. Ben fazla polyannacıyım 1 yıldır doğru düzgün haber bile izlemiyorum o kadar boşverdim dünyayı
Yok yok olur mu öyle şey en doğrusunu yapıyorsun aslında polyannacilik bugüne kadar keşfedilmis en doğru felsefe hemde her konuda

Ben şahsen evlenmezden önce yumurta dondurmayı düşünmüştüm. 2015'te evlendim. 2012-2013 sıraları dondurmak istiyordum ancak Türkiye'de Sağlık Bakanlığımızın biz bekarlara yasal olarak yumurta dondurma izni yoktu. Ancak Kıbrıs'ta vardı. Ona da güvenemedim. Ayrıca o dönemde şöyle de bir durum vardı. Yumurta dondurma tekniği o yıllardan bu yıllara farklıydı. Çözdürüldüğünde yumurtanın bozulma riskini okumuştum o dönemlerde. Tam ben 2015'te evlenicem, sağlık bakanlığı biz bekarlara da yumurta dondurma izni çıkardı. Bayaaa küfür ettim o dönemde.

Ben de evlenmeden hemen önce (eşim hayatımda yoktu,ihtimalle yoktu o ara) bi rahatsızlık geçirdim kadın doğum uzmanı bana o ara yumurtalarınızı en kısa zamanda dondurmanızı öneriyorum demişti 2017 sonu idi idi,tam araştırmaya başladım bi sürü şart aranıyordu dondursbilmek için yani isteyen herkes bile donduramıyotdu Kıbrıs çok iyiydi bu konuda şart şurt yoktu...neyse tam araştırmalarım sırasında eşim girdi hayatıma ve kısa sürede evlendik...fakat en mantıklı olan kesinlikle çok daha erken yaşta yumurtaları dondurmak...yani Demetcim 2015 ten sonra da durum çok parlak değildi aslında ,ben de o dönemler küfürler ettiğimi hatırlıyorum yok kanser riskin olucak ,yok amh ın çok düşük olucak böyle şartlar vardı

Amin teşekkür ederim inşallah hepimizin pozitif sonuçlarını görürüz hayırlısı ile.

Saizeni ilk tedavim de ki doktor bana da vermişti. Yumurta takibi boyunca kullanmıştım. Bana etkili olmamıştı.
Evet etki etmediğini söyleyenler olmuş etki ettiğini dusurnenlerde var ben ilk kullandigim gün bi baş ağrısı yaşadım dedim herhalde hipofiz bezini çalıştırdı alakasız da olabilir

Evet etki etmediğini söyleyenler olmuş etki ettiğini dusurnenlerde var ben ilk kullandigim gün bi baş ağrısı yaşadım dedim herhalde hipofiz bezini çalıştırdı alakasız da olabilir
Yani bana etkili olmamıştı ama illa ki olan da vardır.
Baş ağrısı konusuna katılıyorum.
Hatta kontrole gittiğimde bunu dr.a söylememe rağmen bu iğneler hiiiç bişey yapmaz, o gerginlik baş ağrısıdır deyip ukalalık yapmıştı

yumurta dondurma konusu dediğin gibi eskiden sağlıklı dondurulamıyormuş. benim de 2015 yılında aldığım bilgide eskiden yumurta dondurma sonrasında çözdürürken yumurtanın bozulduğu % 90 ı nın sıvı olduğu ama artık kaliteli şekilde çözdürüldüğü yine de % 20 sinin bozulma ihtimali olduğunu öğrenmiştim.
tüp bebekte de 2010 dan itibaren teknoloji gelişmiş.

transferini olmuşsun hayırlı uğurlu mutlu haberlerinle inş. tüm hayallerinin gerçekleşmesini dualarının kabul olmuş olduğunu dilerim
kafanı dağıtacağın şeyler yapman arkadaşlarla görüşmen daha rahat geçirtir zamanını

Kızlar ben ankara bahçeci berfu demir ile tedaviye başlamayı düşünüyorum. Aradım ilk önce adet döneminde muayene edip bir sonraki adet döneminde başlıyorlarmıs. Aranızda berfu demir hakkında bilgisi olan var mı? Bu adetimle gitmeyi düşünüyorum. Amasyada oturuyorum. Acaba zor mu olur gidip gelmek çok düşünceliyim. Yoksa samsun yakın ordamı devam etsem.

Ben 2 defa berfu hanımda denedim iyi bir doktor titiz bir doktor ama beni 42 yaşıma geldiğim için utanacak hale soktu başladık olmazla bitirdik olmazla ve olmadıda zaten yaşımız belki ileri ama hastayı motive etmekte tedaviyi olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum.ben bu ay adet olmayı bekliyorum birde istanbul bahçecide mehmet reşitte deneyecem rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…