Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İşte bende böyle bir yaklaşım istemiyorum. Zaten bizler zor hastalar olduğumuzun çok farkındayız. Bu yüzden moralimiz bozuk. Tüp bebek aynı zamanda psikolojik olarakta rahatlık istiyor. Neden böyle moral bozarlar anlamam.

Ha birde bana keşke 2 yıl önce gelseydin demişti siz benden 2 yıl avantajlısınız inşallah sizin için çok güzel sonuçlanır

Bu bahsedilen muamele benim en çok canımı sıkan muamele. .daha önce gittiğim 2 merkezde de benim de hep yaşımı yüzüme yüzüme çarptılar,başarısızlıklarını benim yaşıma yordular hep ..Bülent Tıraş ve ekibinin de aynı şeyi yapacağını düşündüm çünkü alışmıştım önceki merkezlerinden,en uzun burada kaldım havuz vs. Derken 10 aydır yanii...ve bir kez bile yaşım suratıma vurulması,bu transferiimde başlarda değerim artmadığında doktorum Yiğit Çakıroğlu ile telefonda konuşurken duygusala bağlayıp ama yaşım 41 oldu deyip ağladığımda 41 yaş bizim için geç bir yaş değil deyip bana son zamanlarda 46 -45 yaşında hamile kalan hastalarını tek tek anlatmaya başladı..hiç unutmam o konuşmamızı,melek gibi bir doktor ileri yaş hasta psikolojisinden öyle iyi anlıyor ki....ve ben anladım ki arkadaşlar ileri yaş ileri yaş diye yüzümüze vurmak hastane politikası ,olası olumsuz bir duruma zemin hazırlamak için ön taktik.....

Tayfun Bey de öyleydi. Çok pozitif o konuda. Ben sadece oranın laboratuvarına güvenmiyorum pek. Birde fiyatları aynı aşağı yukarı son şansım olabilir diye iyi bir yerde deneyeyim diyorum. Ama eğer berfu demir öyle ise ben zaten negatif bir insan olarak dahada kendimi yerim o öyle konuşursa.

Benim ilk denememde de yaş kaç yaş kaç diye soruyordu doktor evde ağlamıştım ben de . ikinci denemede hemşire yanıt verdi benim yerime çekinerek ince bir ses tonuyla kırkbiiir diye neyse ıyi gitti bu sefer heralde bi kere sordu.taktik geliştirmişler bence bir kac fiks cümle belirlemişler ikinci seferde daha az takıyor insan kaşarlaniyor .

Siz kimde, hangi şehirde yaptırdınız acabs

Maslak Acıbadem Bülent Tıraş İstanbul'da,Yiğit Hoca da orda,beraber yapıyorlar takipleri
Nasil gidiyor canım hersey yolundami.
A Ayse0505
Ben de berfu hocaya ücretsiz on görüşmede gittim 1sene oncesi sanırım, tam hatırlamıyorum zamanini ama simdi muayene 600tl olmus, sadece tahlillerden baktı simdi instada takip ediorum, biraz soğukgibi etkilemeyeyim ben olsam ist daha iyi gibi Ank bahceci merkez 10bin istiyordu en son yılbaşı ile zamlanmis olabilir, madem rapor hakkiniz yok iyi merkezde mutlu olacağın yerde deneyin ha ankara ha İstanbul sehir disi sonucta.
Instada takip ettiğim hocalar var Numan Beyazıt, Selman Laçin, Yücel karaman ve ekibi, Ulun Uluğ, Ercan Bastu.. Memorial semra kahraman ve ist bahcecide mehmet resat asaroglu gözüme carpanlar.
Instagramlari var takibe alin. Ankarami daha yakin ist mu ve stres olmadan nerde rahat edersin ona göre yol çizersin.

Canım ben amasyadayım. Ankara daha yakın birde orda akrabalarım var kalabilirim. İstanbulda tanıdığım yok. Oraya gitmek gelmek çok zor olur. Ben kendi doktorumdan memnunum sadece laboratuvarından emin değilim o yüzden bahçeci diye düşündüm en iyisi orası diyorlar. Bugün sordum 11250 tl tüp bebek ücreti 700 tl berfu hanımın muayene ücreti.Bİlemiyorum samsunda mı devam etsem ki.

Zamlanmis demekki bende sormustum muayene 600 tl tup bebekte 10.000 tl civarıydı arti bide ekstra şeyler icinde ayrica ucret aliyorlar durumuna göre yani 20 bin tl yi bulur yada gecer

Anlıyorum kalacak yerde sorun evet. Ankarada tolga ecemis, ozel ankara tup bebek merkezinde Cem akarsu, ozel baskent unv hastde Hulusi zeyneloglu (baskent cok kalabalik diye duydum),
Ilgi alani Direkt tup bebek olan hocalar elbette çok doktor var ama zaman önemli.
Su an bende memnun deilim ama donmus icin gidicem tekrar.

Wallahi artık hiçbir şey diyemiyorum başıma gelenlerden sonra inşallah iyi gidiyordur,benim durum bol sürprizli malum cuma kontrol var,cuma günü aslında belli olacak bazı şeyler..hala tüp bebek doktoru gözetimindeyim...bakalım ben de merakla bekliyorum ne diyeceklerini

İnşallah sağlıkla ilerler.Burda birinin tedavisi olumlu oluyorsa çok seviniyorum banada umut oluyor. Çünkü çok umutsuzum bu aralar hiç iyi değilim.

Kızlar donmuş için tedaviye gidicem ama hiç doktorla konuşmadık hemen başlarmı onuda bilmiyorum ama balık yağı gibi bir takviye falan alsammı, yada kuenzim q10, gibi .
sabahları zeytinyağında incir yemeye başladım 2 gündür devam edeyim diyorum ama biraz midem bulanıyor çok tatlı sevemiyorum
sıkılmış meyve suyu içiyorum arada başkada birşey yok.
Burdan öğrenmesek doktorun verdiği hiçbir vitamin takviye yok. sizlere sormak istedim

Canım transfer kararini verdikten sonra doktora takviyeleri kullanmaya devam edeyim mi dedim..hayir gerek yok dedi.. sadece sağlıklı beslen yeter bence.. tutunmayla takviyelerin pek ilgisi oldugunu sanmiyorum zaten yeteri kadar igne ilac yukleyecek onlar sana..

Arkadaşlar merhaba, dr um bu ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi yine ve biesteron verdi. 320 lira olmuş,biesteron.kullanıp faydasını gören var mı?

Klomen ile yumurta artırıp tüp bebek tedavisine başlattı doktor ve 8 yumurtam oluştu,bugün opu oldum,inşallah güzel embriyolar elde ederiz
Hayırlı uğurlu olsun inşallah hepsi dolu dolu olsun hayırlı, sağlıklı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…