Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkaşadaşım.
Transfer öncesinde takviye yapsam mı diye sormuşsun. Kısaca cevaplamaya çalışayım.
Transferde önemli olan RAHMİN KALINLIĞIDIR. 10-12 mm kalınlık en idealidir. Ama bundan daha düşük inceliklerde de tutunma olabiliyor ama daha düşük bir oran diyor doktorlar. Benim kronik rahim inceliğim olduğu için bu mevzular bana çok yakın.
Embriyonun tutunması için rahmin ideal kalınlıkta olması önemli. Bir önceki transferde rahim kalınlığın kaçtı mesela?
Doktorlar Avokado'yu anne rahmine benzetirler ve avokadoyu tavsiye ederler. Eğer yiyebilirsen onu yiyebilirsin.
Rahim kalınlığına yardımcı olması açısından Nar suyu içebilirsin. Antioksidan özelliği de cabası. Meyve suyu içmek yerine bence nar suyu iç ya da ye. C vitamini almanız açısından yeşil karışık salatayı öneririm. Kuruyemiş de öneririm. Transfer öncesi ve sonrası kabız olmamak önemli. Bu sebeple bol su tüketimi, protein ve sebzeyi dengeli tüketmeli. Balık yağı hapı istiyorsanız kullanın. Omega-3 her zaman insan vücudu için faydalı.

Bir çok insan bilmez ama eğer kolesterolünüz yüksekse (bunu genel herkes için tavsiye niteliğinde belirtiyorum, lütfen üstünüze alınmayın olur mu) , omega-3 tüketin. Sonucu görün. Bunu yaklaşık 5 yıl önce öğrendim. Çevreme de balık yemelerini ya da balık yağı kullanmalarını tavsiye ediyorum. Kolesterol yüksekliği ilerleyen yaşlarda SAFRA KESİSİ TAŞI oluşumuna sebep oluyor. Ve sonu ameliyata kadar gidiyor.

Diyeceklerim bu kadar. Yüce Rabbim inşallah size ve isteyen herkese evlat nasip eder inşallah. Gayret bizden, takdir Allahtan.

Canim rahim kalinligi 8 üzerinde olmali diye biliyorum ben. 8 altında tutunma olmuyor.

Teşekkür ederim canım benim, kalınlık hic dikkat etmedim bir dahada doktora gitmedim ocak sonu gidicem bakalim, nar suyu, kuruyemis, c vitamini ve avakado. Omega 3.
Omega 3hangi marka alayim
Listemi yapayim tavsiyen dogrultusunda.

Teşekkür ederim canım benim, kalınlık hic dikkat etmedim bir dahada doktora gitmedim ocak sonu gidicem bakalim, nar suyu, kuruyemis, c vitamini ve avakado. Omega 3.
Omega 3hangi marka alayim
Listemi yapayim tavsiyen dogrultusunda.
Canim ben ac karnina prowoman ve ari sutu aliyorum. Yemekten sonra da krilom markanin omega 3 aliyorum. Solgar qoenzim q10 100 mg aliyorum. Ayni zamanda regenesis max ve imprly aliyorum.
Ilk defa ohss riski olacak kadar cok yumurtam olusti. Sok olduk acikcasi. Su an sayılan 17 19 arasi yumurta gozukuyor.

Prowomen ac karninami aliosun. Bende promotıl vomen kullandım tok alirdim hep. Eczaneye gttm regenesis max istedim alamadim cunku folık asit icin baska marka verdi regenesis max kardeşim kullanıyor hamile su an. Arısutu içemedim midem fena yapio keske icebilsem. Bu ay son artık benim doktora gidecem. Cok salladim bu takviye olayını onlarda baya pahali alamadimda. Imprly olsun promotıl vomen olsun. Aylarca kullandım ama.
Tedavidemisin su an.

Hay masallah subhanallah.

Evet canim. Sonucu size yazicam. Simdi hersey yolunda sadece ohss riski var. O nedenle surekli kan testi veriyorum. Ilk defa böyle bir sey oldu. Size çıkan olgun yumurta sayisini dollenen sayiyi ve olusan embriyo ve 5. Gune kadar giden sayıları yazicam. Asagi yukari bir fikrimiz olusur. Hem lab kalitesi hem de doktor ile ilgili kıyas yapabiliriz.

Saol canım, yine erbil yagmurda misin, hersey yolunda gitsin masallah.

Yok canim bu defa doktor ve lab değiştirdim. Baska merkeze gectim. Islem sonrasi zateb bilgi vericem. Simdi bu merkez daha iyi ya da daha kotu diyemem. Kac embriyo oluşacağı onemli olan.
Anladim hayirli olsun tekrar. Peki takviye yı doktor mu tavsiye etti bazilari hic vermiyor merak ettim.

Yok canim bu defa doktor ve lab değiştirdim. Baska merkeze gectim. Islem sonrasi zateb bilgi vericem. Simdi bu merkez daha iyi ya da daha kotu diyemem. Kac embriyo oluşacağı onemli olan.
aaaa hiç haberde vermiyorsun nereye geçtin. hadi burası uğurlu gelsin inşallah

Anladim hayirli olsun tekrar. Peki takviye yı doktor mu tavsiye etti bazilari hic vermiyor merak ettim.
Yok canim ben direkt arastirip almaya başladım. Takviyelet cok ise yarıyor mu bilmiyorum tabi ki. Ama sigarayı bırakmak da etkili olmuştur bu surecte. Zaten embriyo olusursa eger sonrasinda ngs de yapılacağı için uzun süren bir surec olacak. Bu nedenle cok olgun yumurta gelmesi bu yumurtalarin kaliteli olması vs oldukca onemli bu aşamada. Umarim yari yolda kalmam.

Yok yok kalmazsın ben senin geçmişini hatırlıyorum senin herhangi bir sıkıntın yoktu. Memorial doktorları zaten takviyelere inanan kişiler değil siz bilirsiniz kullanmak istiyorsanız kullanın diyorlar Allah utandırmasın inşallah. Bizi de arada bilgilendir merak ederiz.

Cami ve türbe ziyareti yaptım bugün, Bi dua vardı bugün okunabilen, forumdan Bi arkadaş yazmıştı neydi acaba diye düşündüm ama bulamadım :) Rahman süresiymiş daha önce de yazmıştınız allah kabul etsin. Ben de bizlere çok çabalayan yorulan bizlere güzel enerji ve güzel sonuçlar diledim bugün. Kabul olsun

Önceden kaç oluşuodu

bu takvıyelerden once asağı yukarı ne kadar yumurtan oluyordu canım..
Canim sanirim takviyeyle sayi değişmiyor. Ama bundan önce büyüyen 7 8 tane o
Önceden kaç oluşuodu
Yumurta sayisi takviye ile değişmiyor bildigum kadariyla ama oncesinde bu kadar yumurta büyütüyorsunuz e2 değerinde 1000 civari oluyordu. Simdi 3700 geldi e2 degeri. Oncesinde 8 olgun yumurta cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…