Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:))))))))))))))))))) O hayal ettiğin başka var ya bende yusuf yusufu popolu hayal edip baktım ama tam uyanı yoktu.. En fazla şu aşağıdaki gibi sallayanı var, yusufla pek alakalı değil anlayacağın :) İdare edeceğiz artık

İğne ile ilgili bilgiyi başka bir mesajda yazdım... O iğne var ve ben her zaman onu kullandım.. (kalem-pen model diye isteyeceksin)

Keyfini de keyifsizliğini de paylaşılmak üzere her zaman buradayız... Umut ettiğimiz, inandığımız keyifle olacağı...
Başarılar, iyi kondisyonlar :) (Haddimi aşmak istemem ama nacizane saate göre planlanmış bir görev olmadığını hiç unutmayın inşallah :) Ortak arzunuzla başlayacak, hissederek, keşfederek, dokunarak birbirinizin kollarında eriyeceğiniz saatler dilerim)

bugün seninle aynı moddayız galiba aynı anda yazıyoruz!!!
Bugünü yetkilerime dayanarak off ilan ettim :)))) Öğleden sonrayı dışarıda geçireceğim annemin bir tedavi süreci var onun için Nişantaşı taraflarında olacağım, enerjimi burada harcıyorum ki o enerji beni alışveriş canavarlığımdan biraz uzak tutsun.. (kifayetsiz kalacaktır biliyorum ama umut ümit işte )

güllücüm ne durumdasın? seni merak ediyoruz!!
Bende merak ediyorum herkesi merak ediyorum... Güzel haberler her zaman tercihimiz ama her türlü haberinizle sizi gözlüyoruz.

Sevgiler

güllücüm ne durumdasın? seni merak ediyoruz!!
güllücüm eğer vakit bulursan yaz... Ama bazen insan sonsuz bir zaman girdabının ortasında kalıyor da o bile yetmiyor değil mi?....zaman sonsuz ama mekan da o kadar küçülüyor hani!! bi ikinci kimseye bile yer yok , hatta kendine bile yer yok! sığamıyor insan!! biliyorum........ o halde dar vakitlerde ben burdayım sana kucak açmaya!! yerimiz bol biliyorsun!!!

sevgilerimle..

Evet evet işte bu bu bu ...
Ben de istiyom ondannnnnnnnnnn
Aslında acımıyor, çünkü o kadar çok yağım var ki, farkına bile varmıyorum Bu durumda benimki şımarıklık. Ama adamların gösterdiği özene aşık oldum.

cmas şu an gülüyoruz bakma ama zanorku bilmiyorum benim iğnelerle olan hikayelerim "sonradan" beni de gülme krizine sokacak cinsten... Ama yaşarken nasıl diyeyim biraz arabesk olacak "anlatılmaz yaşanır" cinsten... iğne vücuda girene kadar bende fobi! :)

Kısa öyküsünden bir örnek (bu kısmı iğne verildiği her zamanda her şartta istisnasız yaşanıyor)
-İğneden başka bir yöntem yok mu?
-yok...
-bayıltsanız?
-... :)
-gerçekten başka yöntemle olmaz mı?
-hayır
-off peeeeki ama aaa yaaa bir dakika yeşilçam filmi izlerdik ya hani gazlı bezle kadını hemen pıtt bayıltırlardı..
-hııı?
-eter diyorum? kloroform diyorum?
-olmaz! lütfen buyrun..

(iğne odasına ilerleyiş sorun yok henüz) içeri girdikten sonra

buzullardaki gibi titreme
ittirilerek koltuğa oturtulma (çoğunlukla yatırılıyorum)
kol açılmaya başlandığında kafa başka yerde ayaklar başka yerde (şeytan çarpmış mübarek)
turnike yapıldığında ıııııııı diye inlemelerle anlamsız sözlerle titremelerin sallanmaya dönüşmesi
yanımdaki kimse (istisnasız eşim olur) elinin tırnaklanması, parmaklarını çatırtadacak kadar sıkılması
alkollü pamuk değdiği anda mümkünse bir iki kişinin daha destek kuvvet olarak vücudumu sabitlemeye gelmesi
ıııııııııı inlemesi feryat figan bağırışa, oluk oluk gözyaşına, soğuk tere çoğunlukla düşük olan tansiyonun ekstra düşmesine
iğne girdiği anda ise şaka gibi! "ohhhhhhh" diye tüm bu yaşananların sanki rüyaymış gibi zank diye bitmesine
giden bir serüven... Gözümde yaş, terim ve düşen tansiyonum olmasa o bağıran ben değilim sanki

bi nevi iğne yapılsın diye kendini paralayan iğne yapılınca rahatlayan bir arızalıyım

iğne odasından sonraki bölümlerde; doktor tekmelemişliğim, hemşireyi, eşimi veya kim varsa kurban yakındaki ısırmışlığım, çocuk değilsiniz ki şeker verseydik diyenlere ne biliyorsunuz demişliğim, bebekler için kullanılan kelebek iğne yoksa ben bu işlemi yaptırmam demişliğim ve en yüzkızartıcısı ise "bana girene kadar sorun, girince sorun yok rahatlıyorum gevşiyorum" dediğimde renkten renge giren doktor tecrübelerim de var..

İflah olur muyum bilmiyorum... Bunca fobiye rağmen tüp bebek tedavisine başladım ya eşim benimle iftihar ediyor :))))))

O zaman iğnelerinin hepsini almadıysan (çünkü soğuk zincirine ne kadar dikkat edersen et iğneleri geriye almıyorlar bildiğim kadarıyla) kalem olan modelinden alabilirsin.. Hepsinde olmuyor ama ecza depolarından getirtiyorlar diye duymuştum ben eczacımdan. Diğerine göre bir tık pahalı olduğu için genelde özellikle istenmediği sürece normal şırınga modelini veriyorlarmış.. Eğer beni de doktorum uyarmasaydı bilemeyecektim..

Benim vukuatlı iğne seanslarım olduğu için tık diye hemen zerkedilmesi için oldukça faydalı olmuştu... İlk yaptırdığımızda hemşire beni mi kontrol altına alsın, kalemin ayarını mı yapsın biraz şaşkına dönmüştü ama olsun :) Kalem iğnenin içinde doza göre mutlaka artan oluyor normalde onları da normal şırıngaya alıp enjekte ediyorlar bilgin olsun.. Gerçi ben onu da istememiştim gidip kalem almıştım son doz için tekrar... Bilinçaltım daha zararsız gördü demek ki bu modeli :)

En bi dip not: Ben korkmaktan beter birşey oluyorum.. :) Ve henüz çocukluğum dahil 41 yaşımdayım kalçamdan hiç iğne yemedim, yiyemedim yemek zorunda da kalmayayım ne olur bilmiyorum. Narkoz verdikleri ameliyatlarımda vurdularsa bilmem artık baygındım sorun yok

Anlattıklarının hepsini yaptım. İlk evlendiğimiz zamanlarda, cicim aylarının ardından. Eşimin iyi özelliklerini saydığım bir gün bana 'beni gözünde fazla büyütüyorsun sen. İlgin yük olacak böyle giderse' dedi. 'Yuh' dedim içimden. Dozu düşürüp biraz daha devam ettim, olmadı, yine almadı. Açıkça 'senin şu halini seviyorum ama şunları sevmiyorum' dedim, ' annem için değişmedim, kimse için değişemem' dedi. E ben de doğal olarak 'has.....r' dedim. Bütün kredisini tüketene daha fazla kredi açamam. Ayrılıp yeni bir düzen kurmak ta mümkün ama çocuk özlemim o kadar yoğun ki, evlenmeme ihtimalini göze alamadım. Tek istediğim, kimsenin kimseye yük olmadığı, kapıdan girenin kendisi olmaktan korkmadığı, saygıya, sevgiye ve açıksözlülüğe dayalı bir evlilikti. 'Seni sevmiyorum ama birlikte yaşamak zorundayız. Benden çok şey bekleme dese' bu kadar canım yanmazdı. En azından saygım olurdu. Neyse. Millette çok daha beterleri var...

Teşekkür ederim Cmas1

zanorkcum sen tedaviye başladınmı yazdıysan bile gözümden kaçmıştır çünkü bi kaç gündür çok yoğunum kk ya tam bakamıyorum bile

Dün başladım. Gözden kaçırmışsın işte
Hiç dert etme, hala heyecanlıyım, keyifle yazıyorum, ben tedaviye başladım

Teşekkür ederim. Tekrar hoşgeldin. Arkadaşına üzüldüm. Ama Rabbimin vardır bir bildiği.

"Sahip olduğum her şeyi kaybettim, ama bu arada kendimi buldum."

____ Mevlana ___

Antalya' da halalarım yaşıyor
Bizimki kadın olmanın gücü. Erkekler parmağını kesince kedinin yarası gibi oluyor

Haklısın en kötü doğru en iyi yalandan yeğdir... Keşke sihirli değneklerimiz olsa, bunu çok isterdim..
Yapabileceklerimizi, yaptıklarımızı da zorunda hissetmeden, sadece içimizden geldiği gibi yapabilseydik.. Kimsenin özgürlük alanına dokunmadan ama özgürce.. Ne yazık ki her zaman mümkün değil.

Akıl vermek bazen de alttan almak zaman zaman kolay olan.. İyi niyetle motive etmek içinde yapılıyor ama bazen gerçekleri de söylemek lazım. O sözcüklerle yanılgıdan çıkıldığında, idrak edilecek duyguları tahayyül bile edemiyorum. Yaşayanları da dediğim gibi takdir ile izliyorum. Bu bambaşka bir güç... Arzu ettiğin şeye ulaşana kadar yolundan alıkoyabilecek herşeye karşı dik duruş sergilemek gerçekten bambaşka birşey...

"Tükenmişlikleri yok sayıp mucizeye kavuştuktan sonra durumu değerlendirmek" doğru mudur değil midir ancak yaşayan kişi bilir değil mi... Bize hiç söz düşmez.. Gönlünün güzelliği öyle bir yansısın ki "aysın" bir minik mucize hayat bulur birlikteliğinizde..

Ve dediğin gibi beteri var... Allahım bizi beter olan herşeyden, beterin beterinden korusun, kollasın... Şükretmeyi unutturmasın

Teşekkür ederim. Tekrar hoşgeldin. Arkadaşına üzüldüm. Ama Rabbimin vardır bir bildiği.

"Sahip olduğum her şeyi kaybettim, ama bu arada kendimi buldum."

____ Mevlana ___

Hoş buldum canım.

Güzel haberini gördüm mutlu oldum.

ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın

AMİN !

Ne güzel şeyler yazmışsın Duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…