- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.681
Dün başladım. Gözden kaçırmışsın işte
Hiç dert etme, hala heyecanlıyım, keyifle yazıyorum, ben tedaviye başladım
Tedavin baslamis arkadasim, hayirli olsun sonucunda bebeklerin gelsin diliyorum.
Canım hayırlı olsun tedavin başlamış çok sevindim seni takipteyiz artik ooooooo daha çok iş var yumoslar embriyo opu dollenme
O kadar mesaj ozurluyum ki ilk mesaji yanlışlıkla gonderip ikincinin basina da zanork yazmayi unuttum
Hayırlısı olsun zanork, inşallah herşey yolunda giderhaberlerini alırız.
Çok fazlada doktora gitmedim aslında.Belki doğal olur dedim.Olmazsa da yapacağım bişi yoktu kabullendim.Kendi haline bıraktım.baktım ki olmuyor ,menepoza da girmiyorsam vardır bir hayır dedim :)
Tekrar denemeye karar verdim.Aslında bu denemem tamamen tüp bebekti ama değerlerim düşük çıkınca ben istedim ilaçlı doğal olmasını,tamamen doğal değil yani.Koordinatörde yumurta takibi yazmış dosyama vardır bir hayır dedim.
Femara kullandım 5 gün 2 dozda Menagon iğne kullandım.Yumurtalar güzel gelişti.Fazla ilaç yüklemedi doktor.Hayret etti hep gelişmelere.Bundan sonraki aşamam gebelik oluşmazsa aşılama,sonrasıda tüp bebek.
Hayırlısı bakalım.İnandım deniyorum,deneyeceğim sonuna kadar.Olmazsa da yapacak bişi yok.
Keşke demek istemiyorum.
Sevgiler hepinize..
Kızlarrrrrr yapmayın şu sigara muhabbetini zaten aklıma geldikçe içim çekiliyo. Kısmetse bugun 11. sigarasız gunumu bitiriyorum. Çok gurur duyuyorum kendimle bu konuda valla. Nasıl bir hırs yapmışsam içmedim. Zanork senden her eve lazım canım sevgi bocuğu modunda, ne yersin ne içersin de bu kadar pozitif olursun ,nerden alırsın enerjini.
Canım Allah bu neşeni sonuna kadar devam ettirsin, ben sana çok inanıyorum. Başarı için gerekli 4 altın kuralın 3u şu anda sende mevcut, Pozitif olmak, kocanın uyuzluklarını takmamak, içinde bulunduğumuz durumla eğlenmeyi becermek ihtiyacın olan son şey 1 tanecik yumoş. İnşallah oda olunca tebrikleri kabul etmeye başlayabilirsin
Merak etme, zamanla azalıyor o gün saymalar. Bulabilirsen evin değişik yerlerine tüylü kuşlar koy. Perdeye, sehpaya vs. Ama tüylü ve sevdiğin, sana baharı hatırlatan renklerde. Bir de çiçek. Taze çiçek. Bulabilirsem sümbül düşünüyorum kendim için. Sevdiğin, kokulu bir şey olsun. Çok daha rahat geçiyor günler
Enerjimin sebebi sizlerle olmak aslında. Kalabalığı severim ben. Bir de ilk görüşmeye gittiğimizde doktor vitamin vermişti. Onların da etkisi oluyor tabi. Çuha çiçeği tableti aldım. Burada okumuştum onu. Bir de Tibet yogasına başladım. Yuvarlanma aşamasındayım ama gerçekten etkili
Yumoş haberine az kaldı. Bugün tedavimin 2. günü. 10 gün sonra yumoş olmuş mu görürüm
Bende bir tek ben annemden muzdaribim saniyordum benim annemde 14 yaşında evlenmiş 34 yaşında beni kucagina almis babamla aralatinda 13 yaş var babam 47 yadindaymis ben 9 yasima geldigimde babami kaybettik (mekânı cennet olsun) annem beni hep ezik hep guvensiz hep senin yerine ben düşünüyorum senin yerine ben karar veririm sen dusunemezsin tavriyla büyüttü çok aci cektim hep gaddar hep sevgisiz di şimdi 2 negatifimde yanimdaydi ve aralikta baslayacagimi biliyordu aralikta istanbula tatile gitti bende oralara yayilmasin diye söylemedim olacak ya yengemin annesi vefat etti (hatta cmasimin anneannesiyle ayni donemdeydi ) memlekete gidelim arabayla dedi cenaze için bende gidemem böyle böyle dedim senmisin bunu diyen vay efendim ben nasıl kendi basima gidermisim nasil haber vermezmisim hâlâ benimle konuşmuyor ilk defa bu olayda sogudum annemden beni çok yordu yillarca bu kez alttan almayacagim çok kirginim neyse başınızı sisirdim kusura bakmayin
Evet bak o konuda haklısın burası insana çok iyi geliyor dün depresyonun dibindeydim bi anda nasıl bir destek .Gerçekten ne hissettiğini anlayan aynı dili konuştuğun insanlarla birlikte olmak tartışmasız çok iyi geliyor.
Ben şu anda kayınvalidemlerdeyim evde sigara içen hiç kimse yok o çok iyi oldu bide bu evde sigara içmezdim hatırlatıp tahrik eden bir unsur yok. Senin tavsiyelerini kendi evime gidince yapacağım, cunku sigara köşem beni zorlarmış gibi geliyor hele bide yalnız kalınca .
Tibet,çin ,tayvan artık Allah ne verdiyse bende transferden sonra başlıcam. Şimdi Akapuntura gidiyorum.
Hadi bol şans hepimize yarın benim yumurtaMMM ( 1 tanecik) taplanacak.Çok heyecanlı
Anlattıklarının hepsini yaptım. İlk evlendiğimiz zamanlarda, cicim aylarının ardından. Eşimin iyi özelliklerini saydığım bir gün bana 'beni gözünde fazla büyütüyorsun sen. İlgin yük olacak böyle giderse' dedi. 'Yuh' dedim içimden. Dozu düşürüp biraz daha devam ettim, olmadı, yine almadı. Açıkça 'senin şu halini seviyorum ama şunları sevmiyorum' dedim, ' annem için değişmedim, kimse için değişemem' dedi. E ben de doğal olarak 'has.....r' dedim. Bütün kredisini tüketene daha fazla kredi açamam. Ayrılıp yeni bir düzen kurmak ta mümkün ama çocuk özlemim o kadar yoğun ki, evlenmeme ihtimalini göze alamadım. Tek istediğim, kimsenin kimseye yük olmadığı, kapıdan girenin kendisi olmaktan korkmadığı, saygıya, sevgiye ve açıksözlülüğe dayalı bir evlilikti. 'Seni sevmiyorum ama birlikte yaşamak zorundayız. Benden çok şey bekleme dese' bu kadar canım yanmazdı. En azından saygım olurdu. Neyse. Millette çok daha beterleri var...
Bu ne yaman çelişki Anne!!!! Aşık olduğun için evleniyorsun sonra bu adamdan bir çocuğum olsun istiyorsun. Ama süreç uzayınca bi bakıyosun ne aşk kalmış ne aşık. Çocuk amacın olmuş o eski aşık olduğun adamda yeni amacın için araç ne acı değil mi? Şu an geldiğimiz nokta spermini kullandığım adam pozisyonun, tanımadığım birinin spermlerini kullanmakla arasındaki tek fark şayet bir çocuk olursa , çocuk buyuduğunde sevmediğim bir huyu olursa babasına çekmiş aynı onun huyu diyebileceğim
Bu ne yaman çelişki Anne!!!! Aşık olduğun için evleniyorsun sonra bu adamdan bir çocuğum olsun istiyorsun. Ama süreç uzayınca bi bakıyosun ne aşk kalmış ne aşık. Çocuk amacın olmuş o eski aşık olduğun adamda yeni amacın için araç ne acı değil mi? Şu an geldiğimiz nokta spermini kullandığım adam pozisyonun, tanımadığım birinin spermlerini kullanmakla arasındaki tek fark şayet bir çocuk olursa , çocuk buyuduğunde sevmediğim bir huyu olursa babasına çekmiş aynı onun huyu diyebileceğim
Kizlar selam.... ne kaynattiniz :)))
Canim 1yumosluk opun hayirli olsun.... aynen zanork un dedigi gibi acsin gozunu spermle iyi anlassin insallah...
Zanork senin de tedavin hayirli olsun... umarim senin kadar akilli yumoslarin olur...
Yazdiklariniz hemen hemen hepimizin yasadiklari .... cocuk sahibi olmaya oyle odaklanmisiz ki adamlar sperm makinasi haline gelmis.... ha tabi selcan brezey gibi kocalarina asim olan arkadaslar da var ve onlar hamile... bizler isi biraz baska boyutlara cekince doga da ister istemez bu cifte cocuk vermelimiyim acaba diyor saniyorum :)))
Genelde hep erkeklerin internette olmasi sikayet konusudur... bizde de hep benim internette olmam... ben bir facebook bagimlisiyim... ozellikle siyasi konularda... kendimi kontrol edemiyorum... sanki dunya duruyor... bende mora terapiyemi gitsem :)))
Dun itibari ile facebook hesabimi dondurdum... resmen bosluga dustum.... neyse gececek bu gunler... benki gunde 2 paket sigara icerken birakmisim :))
Aslinda bende aileme pek bisey soylemiyorum tedavilerle ilgili... olumsuz olunca cok uzuluyor babam... ilk tedavide fsh yumurta rezervi vs gibi konulari ogrenince anlatmistim cok uzuldugunu gordum... sonrasinda 4 tup yaptirdim hicbirini soylemedim... kabaca soyleyip olmadi diyorum... aslinda ben bu sureclerde aglayamiyorum da.... yasamim hep is olmus... baska bisey dusunmemisim... simdi aslinda kendimle hesaplasip kendimi cezalandiriyorum saniyorum... herkes cok uyarmisti ama ben iplememistim... simdi kime ne diyebilirimki....
Genelde yazilanlara bakinca gercekten hep bi sekilde kendini yetistirmis bilen farkinda insanlar var bu topikde... konulara yaklasimda bile farkli bir kalite var ... gercekten bu internet bagimliligimdan kurtulmam lazim ancak sizleri okumadan yapamiyorum... sanki arkadaslarimla bulusmus gibi hissediyorum... bazen gulerek bazen huzunlenerek okuyorum yazdiklarinizi... ve bircok konudaki yaklasiminiz kaliteniz tartisilmaz... iyi ki varsiniz...
Selcan in albumunu gordum... masallah allah nazardan saklasin... en favorim albumdeki ilk foto oldu... bebisinle bi harikasin...
Hepinize iyi geceler... viyol sana iyi gunler :)))
Çok teşekkür ederim. Yine kızardım.
İnternet bağımlılığın toplumsal bir sorun. Sen de bu toplumun bir ferdisin. Dolayısıyla 'Durmak yok, yola devam'Gitme yaa, iyiyiz böyle
Teorini destekliyorum. Eş olmanın sırrını es geçen çiftlerin çocuk sahibi olmakta zorlanması mantıklı. Çünkü aşkın kimyasına baktığımızda, (hangi canlı olursa olsun) tür içinde çeşitliliği artıracak ve sağlıklı olan karşı cinse yöneliyor. Bunu zorla değil, doğal bir akış içinde yapıyor. Belki de bu yüzden aşk, seks, üreme, cinsellik gençlere yakışan konular olarak görülüyor. Ve doğru eş bulunamadığında ya da eşe doğru davranılmadığında sorunlar artmaya başlıyor. Kedimden ve kendimden şahidim
Demek kedinden ve kendinden biliyorsun :)))
Ilahi yine cok guldurdun beni deli....
Bana kalsan bu cocuk yapma konusunda biz hic calismayalim ... bize hep doktorlar yardim etsin... yardimla ureme teknikleri kullanilsin... benim kocamda beni piyangodan ikramiye ciksin isteyen ancak hic bilet almayan tiplere benzetiyor.... benim doktoruma ben ovulasyon gunune gore birlikte oluyorum demistim.. okkali bir firca yedim... sizin yas grubunuzda neyin ne zaman olacagi belli olmaz... adetin bitimi ile gun asiri calisin demisti.... bende sen adam gibi yardimci olsan bunlara gerek kalmyacak demistim de gulmustuk....sonda ummucugumun bir yumurtasinin adetin baslangicina 4 gun kala buyudugunu ogrenince doktorada hak vermistim.... tabi zevkle yapmayip gorev haline gelince bi sey olmuyor.... daha once bir elemanim soylemisti isteyerek birlikte olun degilse hormonlar calisip yumurtayi aktif hale getirmez diye.... valla koca yolu gozleyenlere bi imrenerek bakiyorum...bi becerebilsem hep isteyerek calisacagimda olduramiyorum biturlu.... onerileriniz ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?