Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Fazla iğne sorun olmuyor bizde. Eşim veteriner benim. Evde de kediler ve köpek var. Sürekli lazım oluyor.
Çocukken iğnelerimi yapan bir teyze vardı mahallede. Dart oynuyordu popoşumda. Hırt sesini hala duyuyorum. Korkum oradan kalma.

Yok, ben o kadar değilim. En fazla 'koluma yapsanız olmaz mı?', 'bağırabilir miyim? şeklinde tepkilerim oluyor. Sonra teşekkür ediyorum acıtmadan deldikleri için

Allah senin mustehakkını versin.Çok güldüm valla Cem Yılmaz gibi anlatmışın. İlahi çok yaşa. Sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün

Canım hayırlı olsun tedavin başlamış çok sevindim seni takipteyiz artik ooooooo daha çok iş var yumoslar embriyo opu dollenme

Sirada yumoslari buyumesi bar once ona adapte olalim pozitif enerjilerimizi gonderelim hepsi eşit ve istenilen büyüklükte olsunlar sonra sira opuya gelir inşallah bol bol kuru incir ye kur yapamasan da ye

O kadar mesaj ozurluyum ki ilk mesaji yanlışlıkla gonderip ikincinin basina da zanork yazmayi unuttum

Bazen araçlarda o kadar zaman kaybedip hırpalanıyoruz ki gerçek amacı unutup keyfini çıkaramıyoruz. Kızlar düşünün niye çocuk istiyoruz gerçekten çocuk bizim amacımız mı ? yoksa sevdiğimiz adamla yaşadığımız aşkın bir meyvesi olsun aşkımızı tatlandırsın diyemi istiyoruz.Gerçekten arzulanarak hissederek yaşanmış aşk dolu bir gece, hormonlu iğnelerden, yaptığımız kürlerden daha başarılı sonuçlar vermez mi? Bu işin doğalı doğası bu değil mi zaten.

Tıbbi olarak düzeltilmesi gereken bir durum varsa ona diyecek bir şeyim yo ama sebepsiz çocuk sahibi olamayanlar için soyluyorum ben de dahil. Artık içsel dürtüleri yok sayıp işi takvime bağlayınca nasıl sevişeceğini bile protokole bağlanmışsa, her ay eşine bile hissettirmemeye çalışarak hayal kırıklığı ile yaşamaya başlamışsan her kanama başlangıcını, geçmiş ola. Bizim istediklerimiz mutluluk ve zevk anının aşkın meyvelerinin.

Ama biz meyvayı almaya o kadar kaptırmışız ki kendimizi bir donup bakıyoruz ağaç kurumuş. Kuruyan ağacın meyvası olmaz kızlar. Eşlerin arasında aşk kalmamışsa, iş dostluğa kader arkadaşlığına dönmüşse kötü günde yanında olan adam olmuşsa geçmiş ola bize.
Sonra uğraş artık tüpüyle kazanıyla.

Hayırlısı olsun zanork, inşallah herşey yolunda gider haberlerini alırız.

Yazık be 40 da çok erkenmiş bitermi be omür 40 dan sonra bi okadar daha var Bende nerdeyse 3 yıldır 2 tup bebek yaptım bir aşılama yaptım şimdi 3. yapıyorum, benim annem de hala, bir doktora gitsene sen diyo, haberi yok söylemedim hiç kimseye. Zaten o kadar hasasım ki kimsenin bu konuda tek bir soru sormasına bile tahammul edemiyorum. Komples yapıyorum galiba.

Bende bir tek ben annemden muzdaribim saniyordum benim annemde 14 yaşında evlenmiş 34 yaşında beni kucagina almis babamla aralatinda 13 yaş var babam 47 yadindaymis ben 9 yasima geldigimde babami kaybettik (mekânı cennet olsun) annem beni hep ezik hep guvensiz hep senin yerine ben düşünüyorum senin yerine ben karar veririm sen dusunemezsin tavriyla büyüttü çok aci cektim hep gaddar hep sevgisiz di şimdi 2 negatifimde yanimdaydi ve aralikta baslayacagimi biliyordu aralikta istanbula tatile gitti bende oralara yayilmasin diye söylemedim olacak ya yengemin annesi vefat etti (hatta cmasimin anneannesiyle ayni donemdeydi ) memlekete gidelim arabayla dedi cenaze için bende gidemem böyle böyle dedim senmisin bunu diyen vay efendim ben nasıl kendi basima gidermisim nasil haber vermezmisim hâlâ benimle konuşmuyor ilk defa bu olayda sogudum annemden beni çok yordu yillarca bu kez alttan almayacagim çok kirginim neyse başınızı sisirdim kusura bakmayin

Kızlarrrrrr yapmayın şu sigara muhabbetini zaten aklıma geldikçe içim çekiliyo. Kısmetse bugun 11. sigarasız gunumu bitiriyorum. Çok gurur duyuyorum kendimle bu konuda valla. Nasıl bir hırs yapmışsam içmedim. Zanork senden her eve lazım canım sevgi bocuğu modunda, ne yersin ne içersin de bu kadar pozitif olursun ,nerden alırsın enerjini.

Hiç yalnız değilsin canım üzme kendini. Emin ol hepimizde benzer hikayeler var. Ben onun için hiç kimseye söylememeyi tecih ettim bide evim Hollanda da işlemlerde hep annemin yanında kalıyodum. Butun duygularımı gizli gizli yaşadım ikinci denememde olumsuz olduğunu evdeyken öğrenmiştim. Doya doya ağlayamadım bile gizli gizli tuvalet köşelerinde .Ama napalım bu da bizim sınavımız vardır bi sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…