- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.701
Şu benim çöreotu yağlı, ballı yoğurtlu tarifim var ya. Et yok, bal tarçın vs. Onu yaptığım dönemde ben eşimin üstüne atlıyordum. Sesim duyulmasın diye de şekilden şekile giriyordum. (Laf lafı açar...)Yumurtalarım çok güzel gelişmişti. Ama malesef salak doktor yüzünden harcandı caanım yumoşlarım
2. Tup denemesi yapmayi planliyorum tam 6 gundur adetim. Hastnemi degistirsem mi acaba kent hastnesine gideyim diyorum ne dersiniz ?
Yogurtlu olana basladim ancak bal okadar cok koymuyorum sadece 1 tatli kasigi.... kilo aliyorum veremiyorum diye odum patliyor.... sakizli olan beni cok yordu... direk bal tarcin karisimini yesem olmazmi acaba ? Bu arada yogurtlu olanin tadi cok guzel... ayni zamanda istahimi da kesiyor....
Dedigin gibi olurda birde libidomu yukseltirse muhtesem olur.... ben bu konudaki en onemli denek olmus olurum... sonra senle libido artirici kur diyerek ticaretini yapariz :))) bizzat kendimden orneklersem satis rekorlari kirariz :)))
Canım içine sinmiyorsa değiştir tabii.Önce yapılan uygulama rapor ve tahlillerini mutlaka son yaptırdığın yerden almayı unutma
2. Tup denemesi yapmayi planliyorum tam 6 gundur adetim. Hastnemi degistirsem mi acaba kent hastnesine gideyim diyorum ne dersiniz ?
Bu arada herkese günaydın ...8 mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
Bizim sosyal toplumumuzun başarısızlığının sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ilgisizlikten ileri gelmektedir. Yaşamak demek faaliyet demektir. Bundan dolayı bir sosyal toplumun bir organı faaliyette bulunurken diğer bir organı işlemezse o sosyal toplum felçlidir. Atatürk-1923
Bana tabi iyi akşamlar.. Bugün eşimle dışarda kahvaltı yaptık. Sabah erken kan tahlili için çıktık. Onda Trioid problemi var tiroidleri alınmış. Doktoru geçen benide görünce yutkun bakalım dedi ve bir bakalım sıkıntı olabilir deyince,ben de tahlile gittim bugün TSH,inüsilin ,kolestrol ,böbrek şöyle genel kan tahilili arkasından eve dönmedik dışarda keyifli kahvaltı,oradan şöyle burada turislik 1,5 saat uzaklıkta Blue Mountains diye dağlara doğru gittik. Biraz rejime ara verdim bugünlük.Salı günü taşınıyoruz birkaç gün giremem artık.Bu arada burada çinli baharat ve doğal ilaç hazırlayan uzmanlar var infertilite için,aynı zamanda acupuncture da yapıyorlar. Taşınma işinden sonra ona başlamayı düşünüyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum,Ve Nice bolca hamilelik haberleri diliyorum
Kusurluk bir şey yok bunda. Emin ol her anne kız arasında en az bir kez bu şekilde bir sürtüşme yaşanıyor. Kimisi 15 yaşında yaşıyor bunu, kimisi 60 yaşından sonra (Annem gibi) Bazen birbirimizin kişilik gelişimlerine zamanında yetişemiyoruz. Hayat, yürüyen merdiven gibi. Basamakların sonu yok. Nefes aldığımız sürece ilerlemek durumundayız. Annelerimiz, bizden bir iki basamak önde, gözü arkada. Hem bizi kollamak, hem ileriye gitmek zorunda. Biz de aynı şeyi evlatlarımızla yaşayacağız. Bir gözümüz kendi yolumuzda, bir gözümüz evlatlarımızda. Adımlarımızı aynı anda atmayı başarabilirsek, kimseyi düşürmeden, kimseyi incitmeden ilerleyebiliriz. Oysa o kadar senkronize olabilmek mümkün değil. Eninde sonunda birisi geç ya da erken adım atıp zinciri sallayacak. Ve bazen kırıcı tepkiler olacak. En kırıcı tepkiyi de en çok canı yanan verecek. Eşler burada devreye giriyor, birisi göz, diğeri kulak oluyor. Birisi arkayı kontrol ederken, diğeri ileriyi gözlüyor ve yol gösteriyor. Eşin olmadığı ya da işlevsiz kaldığı noktada karışıklıklar ve gerginlikler de artıyor. Çözüm? Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ama bazen içten bir 'Anne' diyene ne çok ihtiyaç oluyor değil mi? Hele yaş ilerleyip te hayattan bekleyecek fazla bir şey kalmadığında...
Kızlar selamlar
27 subat persembe 2 adet embiryo transferım oldu
Dün idrar testi yaptım üzgünüm ki. Olumsuz ..
Kızlar selamlar
Kızlar selamlar
Kızlar selamlar
Epeydir şüpheleniyorduk, bugün emin olduk: Kedim HAMİLEEEEEEEEEEE
Kızlar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?