Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yogurtlu olana basladim ancak bal okadar cok koymuyorum sadece 1 tatli kasigi.... kilo aliyorum veremiyorum diye odum patliyor.... sakizli olan beni cok yordu... direk bal tarcin karisimini yesem olmazmi acaba ? Bu arada yogurtlu olanin tadi cok guzel... ayni zamanda istahimi da kesiyor....

Dedigin gibi olurda birde libidomu yukseltirse muhtesem olur.... ben bu konudaki en onemli denek olmus olurum... sonra senle libido artirici kur diyerek ticaretini yapariz :))) bizzat kendimden orneklersem satis rekorlari kirariz :)))

2. Tup denemesi yapmayi planliyorum tam 6 gundur adetim. Hastnemi degistirsem mi acaba kent hastnesine gideyim diyorum ne dersiniz ?

2. Tup denemesi yapmayi planliyorum tam 6 gundur adetim. Hastnemi degistirsem mi acaba kent hastnesine gideyim diyorum ne dersiniz ?

Canım içine sinmiyorsa değiştir tabii.Önce yapılan uygulama rapor ve tahlillerini mutlaka son yaptırdığın yerden almayı unutma

Bu arada herkese günaydın ...8 mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

“Bizim sosyal toplumumuzun başarısızlığının sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ilgisizlikten ileri gelmektedir. Yaşamak demek faaliyet demektir. Bundan dolayı bir sosyal toplumun bir organı faaliyette bulunurken diğer bir organı işlemezse o sosyal toplum felçlidir. “Atatürk-1923

Bana tabi iyi akşamlar.. Bugün eşimle dışarda kahvaltı yaptık. Sabah erken kan tahlili için çıktık. Onda Trioid problemi var tiroidleri alınmış. Doktoru geçen benide görünce yutkun bakalım dedi ve bir bakalım sıkıntı olabilir deyince,ben de tahlile gittim bugün TSH,inüsilin ,kolestrol ,böbrek şöyle genel kan tahilili arkasından eve dönmedik dışarda keyifli kahvaltı,oradan şöyle burada turislik 1,5 saat uzaklıkta Blue Mountains diye dağlara doğru gittik. Biraz rejime ara verdim bugünlük.Salı günü taşınıyoruz birkaç gün giremem artık.Bu arada burada çinli baharat ve doğal ilaç hazırlayan uzmanlar var infertilite için,aynı zamanda acupuncture da yapıyorlar. Taşınma işinden sonra ona başlamayı düşünüyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum,Ve Nice bolca hamilelik haberleri diliyorum

Baldan korkma, kilo yapmaz. Hatta geceleri sıcak suya karıştırıp içersen bağırsakları rahatlatıyor. Bal tarçın karışımını yesen de olur ama etkisi daha az. Sakızla çiğnerken tarçın dişetlerinden emiliyor. Yiyince mideden. Yine de rahat ettiğin gibi kullan. Hatta çubuk tarçını (1 kahve fincanı suya 1 çubuk) suya koy, kaynasın, şeker yerine balla tatlandır, iç. Takviye olsun. Aralarda da çekirdekli kara kuru üzüm atıştır. Ooooh miss.
Ticaret işini düşünelim bak. Gergedan boynuzunu bile satıyor adamlar, biz bu kürü haydi haydi satarız

Seninle aynı ildeyiz. Ben İzmir de İrenbeye gidiyorum.Doktorumdanda çok memnunum. Allah kısmet ederse mart sonuna doğtu transferim yapılacak.Sende bir araştır istersen.

İnşallah tahlil sonuçların temiz çıkar. Yeni evin de sana huzur ve bereket ve sağlık ve bebek getirir.
Çocuk yetiştirirken neleri farklı yaptığımızı gözlemek için imkanın var. Bizde genellikle dikte ettiklerimizi uygulayacak kuklalar yetiştirme eğilimi var. Pek çok ebeveyn o anki psikolojisine göre bir davranış sergiliyor. Çocuk ta bu karmaşanın içinde doğru yolu bulmaya çalışıyor. Kız ya da erkek diye ayırmadan doğru çocuk yetiştirme sanatını öğrenebilirsek toplum olarak ilerleyebiliriz. Tabi bunlar bilimsel Zanork gözlemleri.
Şimdiden sana kolay gelsin diyorum, ben de seni kocaman öpüyorum

Hayırlı olsun. 6 gün uzun değil. Benim 29 yıldır hep 7 gün sürüyor
Ayrıca içerisi temizleniyordur. İlaçlar vs. Endişe etme ama bir doktora görün. Merkez konusunda, eğer hiçbir yönden içine sinmediyse tabi değiştir ama sadece sonuç içinse bir şans daha ver bence. Kararın ne olursa olsun, Rabbim seni emeline kavuşturacak insanlarla karşılaştırsın (Amin)

Canım ne güzel yazmışsın offffff kizlar dokturmussunuz yine oku oku bitmedi burda oldugum için kendimi iyi hissediyorum

Kızlar selamlar
27 subat persembe 2 adet embiryo transferım oldu
Dün idrar testi yaptım üzgünüm ki. Olumsuz ..

Kızlar selamlar
27 subat persembe 2 adet embiryo transferım oldu
Dün idrar testi yaptım üzgünüm ki. Olumsuz ..

Çok üzüldüm arkadaşım. Kan testini de yaptırdın mı? Hani çoğunluklu idrar testi yanıltıyor ya. Ondan soruyorum. İnanmak istemiyorum böyle haberlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…