- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.721
tebrikler, sor bakalım kedine uyguladığı bi kür falan varmı? yada senin verdiğin bi kür oldumu?
Yağmur damlaları ile yıkanan sıkıntıların, üzüntülerin peşine bol kahkahalı, neşeli, sevinçli bir hafta yaşayalım hep birlikte....
Zanorkcum tedqavin hayırlı olsun canım... iğnelerine başlamışsın. canım yumi kontrolüne gitmeyecek misin... sanki yazdıklarından öyle anladım da... bu arada anneanneliğin hayırlı olsun... kedine de kür mü uyguluyorsun ayol
Adigecim canım tahlilini yeniledin mi, inşallah yeni tahlil yapmış ve olumlu sonuç almışsındır... dualarımız seninle...
ensuance canm, özledik seni... okumuyosundur biliyorum ama bebişine sen de sımsıkı sarıl... şımart onu, teyzelerinden de selamlar söyle... bizim çocuklarımız dünyanın en şanslı çocukları olacak... bu kadar çoook teyzeyle
güllücüm döngün bitti mi... canım hemen tedaviye başlama en azından bir ay dinlenseydin....
Kılzlar sizler nasılsınız, ben bugün hava muhalefeti nedeniyle iş yerindeyim... inşallah ara ara gelmeye çalışacağım.... çoook öptüm hepinizi...
yağmurlu ve ılık bir günden herkese günaydın
yeni bir haftayada daha giriyoruz herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun
Hepinize günaydın zanork yazdıklarına bayıldım bir an sen hamişsin sandım kedi kısmını okumamışım inşallah o günleride göreceğiz ben çok fenayım bulantıdan başımı kaldıramıyorum
Valla ben önüne kuru kedi maması koyuyorum ama onun en sevdiği yemek, köpeğim için pişirdiklerim
Can'larım nasılsınız ?
Ben iyiyim şükür ama sabah sabah kötü bir haber izledim
Fethiye 'de bir çiftin 12 yıl çocuğu olmamış, hiç problemleri yokmuş kavgaları da olmamış (taa ki bebek doğuncaya kadar ) tedavi ile 7 ay önce bir kızları olmuş. Adam işten çıkmış maddi sıkıntıya düşmüşler 3 aydır.
Dün sabah bir kavga etmişler, adam pompalı tüfeği kapmış kadına sıkmış, bebekte kadının kucağındaymış, yaralanmış bebek adam O'nu da kapmış ayakları ile ezmiş........
Çok kötü oldum ben yaa
Ayy ben bunları yazıyordum sistemden düşmüşüm.
Kötü bir haberlere giriş yapmış gibi oldum .Özürrrrr
Can'larım nasılsınız ?
Ben iyiyim şükür ama sabah sabah kötü bir haber izledim
Fethiye 'de bir çiftin 12 yıl çocuğu olmamış, hiç problemleri yokmuş kavgaları da olmamış (taa ki bebek doğuncaya kadar ) tedavi ile 7 ay önce bir kızları olmuş. Adam işten çıkmış maddi sıkıntıya düşmüşler 3 aydır.
Dün sabah bir kavga etmişler, adam pompalı tüfeği kapmış kadına sıkmış, bebekte kadının kucağındaymış, yaralanmış bebek adam O'nu da kapmış ayakları ile ezmiş........
Çok kötü oldum ben yaa
Bir de bana televizyon kaldırılır mı diyorlar. İnsanlar birbirine bakıp bakıp zıvanadan çıktı iyice.
Bir de bana televizyon kaldırılır mı diyorlar. İnsanlar birbirine bakıp bakıp zıvanadan çıktı iyice.
herşeyin hayırlısı olsun diye boşuna demiyoruz Rabbim ne verecekse hayırlısından versin diyorum hepimiz için
çok istediğimiz bir şey belki hakkımızda hayırlı olmadığı için olmuyordur bilmiyoruz ama insanoğlu işte gönlünün istediği güzel geliyor
Zanork bu beslediğin hayvanlar aşılıdır mutlaka ama bebek sahibi olmana umarım engel olmuyorlardır. Benim kuzenimin kedi sevgisi yüzünden 3 yıl bebeği olmamıştı, ameliyat oldu öyle bebek sahibi oldu.
Özür dileyecek bir şey yok bence. Biz seni biliyoruz, bunlar da hayatın başka bir yüzü...
Yok yok, hayvandan değil. Ben kendimi bildim bileli yakaladığım her hayvana yapışır severimEşim de veteriner olunca en önce hayvansal nedenleri eledik. Bir de, öğrendim ki hayvanların kendileri değil, taşıma ihtimalleri olan asalak bir bakteri nedeniyle problem oluyormuş. O bakteri de toprakta 6 yıl yaşayabiliyormuş. Yani hiç hayvana yaklaşmayan birisinin de bu bakteriyi alma ihtimali, bana yakınmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?