Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yağmur damlaları ile yıkanan sıkıntıların, üzüntülerin peşine bol kahkahalı, neşeli, sevinçli bir hafta yaşayalım hep birlikte....

Zanorkcum tedqavin hayırlı olsun canım... iğnelerine başlamışsın. canım yumi kontrolüne gitmeyecek misin... sanki yazdıklarından öyle anladım da... bu arada anneanneliğin hayırlı olsun... kedine de kür mü uyguluyorsun ayol

Adigecim canım tahlilini yeniledin mi, inşallah yeni tahlil yapmış ve olumlu sonuç almışsındır... dualarımız seninle...

ensuance canm, özledik seni... okumuyosundur biliyorum ama bebişine sen de sımsıkı sarıl... şımart onu, teyzelerinden de selamlar söyle... bizim çocuklarımız dünyanın en şanslı çocukları olacak... bu kadar çoook teyzeyle

güllücüm döngün bitti mi... canım hemen tedaviye başlama en azından bir ay dinlenseydin....

Kılzlar sizler nasılsınız, ben bugün hava muhalefeti nedeniyle iş yerindeyim... inşallah ara ara gelmeye çalışacağım.... çoook öptüm hepinizi...

yağmurlu ve ılık bir günden herkese günaydın

yeni bir haftayada daha giriyoruz herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun

Günaydın
Salı' dan itibaren yumurta kontrolündeyim. Yeni iğnelerimi alacağım
Kedim kendi kürünü kendi uyguluyor valla. Zaten besleyici bir mamaları var. Ama köpeğimden aşırmadan duramıyor. O garibim de hiç sesini çıkarmıyor, bekliyor ööle, kedi yesin de sıra bana gelsin diye. :44:

Hepinize günaydın zanork yazdıklarına bayıldım bir an sen hamişsin sandım kedi kısmını okumamışım inşallah o günleride göreceğiz ben çok fenayım bulantıdan başımı kaldıramıyorum

Can'larım nasılsınız ?

Ben iyiyim şükür ama sabah sabah kötü bir haber izledim

Fethiye 'de bir çiftin 12 yıl çocuğu olmamış, hiç problemleri yokmuş kavgaları da olmamış (taa ki bebek doğuncaya kadar ) tedavi ile 7 ay önce bir kızları olmuş. Adam işten çıkmış maddi sıkıntıya düşmüşler 3 aydır.
Dün sabah bir kavga etmişler, adam pompalı tüfeği kapmış kadına sıkmış, bebekte kadının kucağındaymış, yaralanmış bebek adam O'nu da kapmış ayakları ile ezmiş........

Çok kötü oldum ben yaa

Ayy ben bunları yazıyordum sistemden düşmüşüm.

Kötü bir haberlere giriş yapmış gibi oldum .Özürrrrr

Ben hamile kalsam forum inler çığlıklarımdan (İnanma, evliliğim için de öyle diyordum, 7 yıl oldu hala yeni duyanlar var)
Bulantı için ekmek içi ve içine limon sıkılmış su öneriyorlar ama denemişsindir onları. Bir de kraker iyi geliyormuş. Bir arkadaşım daha hamile. Senin kadar falan onunki de. 2 haftadır öyle idare ediyor.

Valla ben önüne kuru kedi maması koyuyorum ama onun en sevdiği yemek, köpeğim için pişirdiklerim

Zanork bu beslediğin hayvanlar aşılıdır mutlaka ama bebek sahibi olmana umarım engel olmuyorlardır. Benim kuzenimin kedi sevgisi yüzünden 3 yıl bebeği olmamıştı, ameliyat oldu öyle bebek sahibi oldu.

Bir de bana televizyon kaldırılır mı diyorlar. İnsanlar birbirine bakıp bakıp zıvanadan çıktı iyice.

herşeyin hayırlısı olsun diye boşuna demiyoruz Rabbim ne verecekse hayırlısından versin diyorum hepimiz için

çok istediğimiz bir şey belki hakkımızda hayırlı olmadığı için olmuyordur bilmiyoruz ama insanoğlu işte gönlünün istediği güzel geliyor

Bir de bana televizyon kaldırılır mı diyorlar. İnsanlar birbirine bakıp bakıp zıvanadan çıktı iyice.

Bitanem ben internetten izliyorum sabah haberlerini iş yerinde olduğum için

Tv yi kaldırsak ne yazar, gazeteleri de tv yi de internetten görüyorsun, kaçışş yokkkk

Zıvanadan çıkma konusuna gelince; bence bu ülkede internetten sonra insanlar zıvanadan çıktılar, Tv 1967 den beri vardı.

İnternete bu kadar laf söyledim, günde 9 saat internet başında olan biri olarak kendimi olabildiğince ibadetle yoldan çıkmamak için korumaya çalışıyorum, yoksa ayağın kayması işten bile değil

AMİN !!!

Sana sonuna kadar katılıyorum canım.

Zanork bu beslediğin hayvanlar aşılıdır mutlaka ama bebek sahibi olmana umarım engel olmuyorlardır. Benim kuzenimin kedi sevgisi yüzünden 3 yıl bebeği olmamıştı, ameliyat oldu öyle bebek sahibi oldu.

Yok yok, hayvandan değil. Ben kendimi bildim bileli yakaladığım her hayvana yapışır severim Eşim de veteriner olunca en önce hayvansal nedenleri eledik. Bir de, öğrendim ki hayvanların kendileri değil, taşıma ihtimalleri olan asalak bir bakteri nedeniyle problem oluyormuş. O bakteri de toprakta 6 yıl yaşayabiliyormuş. Yani hiç hayvana yaklaşmayan birisinin de bu bakteriyi alma ihtimali, bana yakınmış.

Özür dileyecek bir şey yok bence. Biz seni biliyoruz, bunlar da hayatın başka bir yüzü...

Küp şeker arkadaşım benim. Demek kedin hamile.. Başındaki az dı yenileri ekleniyor, mangal gibi yürek var sende.

Çocukluğum her çeşit hayvanı besleyerek geçti, şimdi nedendir bilinmez oldukça uzak durup öyle seviyorum. En son kurban bayramında koyun seçerken elledim

Aslında ben sizin bebek sahibi olamama probleminizin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, teşhis nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…