Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sen tv izlemiyomusun tatlım ama nedenki:44::44::44::44::44::44::44:

Hiç alışmamıştım zaten. Eşim de izlemez. Ben de kaldırdım. Beni hiç tanımayan birilerinin uygun gördüğü bilgileri alıp gerisinden habersiz kalmak yerine, hayatı kendim tanımaya çalışıyorum. Diziler hep aynı içerikte, kültür programları desen kalitesi tartışılır. Çeşitlilik yok. Gazete de öyle hatta aslında internet te aynı şekilde. Ben de mümkün olduğunca hepsinden uzak yaşıyorum artık...

hııııım bu da bi bakış açısı tabiki saygı duyuyorum canım

İnternet evet kontrolü daha az olduğu için daha fazla içerik var. Ama insanlar T.V. ile yoldan çıkmayı öğrendiler. İnternet, daha geniş alana yayılma ve daha geniş alandan haberdar olma imkanı sundu sadece. Aslında insanlar zıvanadan çıkmak için fırsat kolluyormuş, bunlar da bahane olmuş. Eskiden suç işleyen toplumdan dışlanırken, şimdi baş tacı oluyor. Gösteriş ayıpken, artık yapmayan küçümseniyor, iyilik yapmak saflık, zor durumdakine el uzatmak salaklık sayılıyor. Neyse ya. Dağıldım yine. Kızlar ilgi istiyor. Az müsade, hemen geliyorum

haklısın aslında resmen tv bağımlısıyız boş boş bakıyoruz cam ekrana kazandığımız ne var koskocaman bir hiç onun yerine kitap okusak en azından kelime dağarcığımız gelişir bazen bende nefret ediyorum şu televizyondan

herkeslere gunaydinlar iyi haftalar,

daha oncede bildirdigim gibi burda bebegin cinsiyetine 20 haftalik coklu taramada bekliyorlar fakat ben daha fazla dayanmayim
ozel ultrasonburosunda cuma gunu randevu yaptim. veeee Allahin izniyle bizimde mihrimah sultanimiz olacak cok ama cok mutlu olduk ben ve esim dunyalar bizim oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

ummucum canim benim bu ay kismet degilmis uzulme tatlim olur mu gelecek aylarda insallah bi suru bi suru yumurtan olur

zeytunn arkadasim benimde favorim tabiikide ilk foto

tedaviye baslayan arkadaslara bol sans diliyorum. sonuc bekleyen arkadaslara cift cizgi diliyorum cikmasada yilmak yok mucadeleye devam Allahin izniyle.

hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum:119:

Küpşekeri sevdim. Aynı ben
Eşime kalsa hemen düşürtecek ama kendim evlat diye yanarken kıyamadım sıpalara. Doğuma yaklaşık 3 hafta kadar var. Ayaklanana kadar da bana eziyetleri yok. 2 ay rahatım. Sütten kesilince sahiplendirmeye çalışacağım. Olmazsa dışarıda bakacağım. Gerçi ablaları 4 ay emdiler. Normali 2 ay. Gebelik testi için gün sayarken bir de olumsuz olursa neyle kafa dağıtırım diyordum. Canım kızım düşünmekten kurtardı beni

Aslında ben sizin bebek sahibi olamama probleminizin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, teşhis nedir ?

Benim kanda iltihap çok fazla çıkıyor. Normali 8, bende 107 idi en son. Tutunduğu organlardan birisi de rahim. Onunla başladı, doku bozulması, polip, perde derken bugüne geldik. Bir de uzun süreli antibiyotik kullanımı mantar yapıyor. Mantar ayrıca kendi iltihabını üretiyor falan. İltihap ta mantar da tutunmayı engelliyor. Öyle zincirleme gidiyor işte...

Cok mutlu oldum canim,topigimize bir prenses daha geliyorne mutlu sana kiz annesi olacaksin. seni ve bebegini öpüyorum.

Evet, kitabı severim. T.V. yokkenki yaşam daha verimli geliyor. Bir bölüm dizide 5 kere tansiyonu, 3 kere şekeri fırlıyor insanların. (Biliyorum abarttım) Haberler zaten felaket tellalı gibi. Bir de reklam safsatası var ki evlere şenlik. İyiyim ben böyle

Bu sene kız senesi sanırım. İsmi Mihrimah mı olacak? Çok severim. Allah bir avazda kurtarsın, hayırlı ömür versin inşallah...

Ay çok sevindim ne güzel demek prenses geliyor darısı başıma bende çok istiyorum inşallah benimde bir prensesim olur Allah tamamına erdirsin canım gözün aydın

Bende bugün deneyeceğim bu yöntemi bakalım nasıl geçecek gerçi eşim gelince hmen açar ama ben o gelene kadar ebde oyalanayım bakalım

Canım çok sevindim. Bu harika bir haber.

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş:))

Darısı bizim başımıza......

İlk günlerde zorlanabilirsin biraz. Müzik açıp elini oyalayacak bir şeyler de düşün istersen.

İlk günlerde zorlanabilirsin biraz. Müzik açıp elini oyalayacak bir şeyler de düşün istersen.

Ya elimi oynatacak çok şey var aslında dikişle uğraşırım örgülerim var yarım iğne oyası yaparım ara sıra dün eşime pijama takımı dikmek için uğraştım diktim de ama pek hoşuma gitmedi yeniden yapacağım

Maşallah, imrendim şimdi. Örgülerim duruyor (kızlar yüzünden) başka da bir naneden anlamam

Canımmm

Çok sevindim inan hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Bu sene kız senesi sanırım. İsmi Mihrimah mı olacak? Çok severim. Allah bir avazda kurtarsın, hayırlı ömür versin inşallah...

Benim burada da herkes kazara hamile kaldı. 2014'te doğan ve doğacak olanların 1 tanesi hariç hepsi erkek.

Bence kız bebek olayı 40 civarında daha fazla oluyor, çoğul gebelikte öyle

Selcancim çok sevindim diye diye getirttik prensesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah öperim. Sizi

Arkadaşlar bu kazara bebek olma işini ben çözebilmiş değilim. Çözeniniz var mı ?

Ne yapsak bizde adamla kaza mı yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…