- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.121
Yürrü be Cedrus, kim tutar seni?
Şaka bir yana haklısın. Bizler doktorlar için ezber bozan tipleriz. Standart dışı işlemler hoşlarına gitmiyor. Ne de olsa ah alıyorlar, neden üzüldüğünü anlamaya çalışan insanlardan...
merhaba ben de ilk kez yazıyorum.
44 yaşındayım. daha önce tüp ve aşılama denedim.sonuç olumsuz.
10 gün önce AMH testi yaptırdım sonuç 0,51 diğer test sonuçlarım iyi
ama bir türlü hamile kalamıyorum
benim gibi uğraşan ve olumlu sonuç alan var mı.
bir de yeni denemem için şişli memorial mı yoksa ankara gürgan mı ne dersiniz*
lütfen cevap yazın
gerçekten yürümüşüm be okuyunca çoştuğumu anladım
sonuç herzamanki gibi kimyasal gebelik arkadaşlar çok düşük bi değer asla yükselmez...
bu kaçıncı olacak bıktım usandım artık herşeyden..(
bütün hayatımı tüp bebek tedavileri yönetmeye başladı.. işim, yaşantım herşeyim ters yüz oluyor.. yapmak istediğim herşey yarıda kalıyor.
elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor.. tekrarmı herşeyi baştan yaşayacağım kabus gibi geliyor artık bana bu süreçler..
çokk üzgünümmm
gelelim bana. gecen hafta cikan kan tahlilleri sonucunda biraz korku ve heyecan icinde dun hastaneye gittim.
once bebegime bakildi olcumler yapildi. cok sukur bebegim iyi hic bir sorun gorulmedi. sonra jinekolog cagirdi beni sakinlestirdi.
cikan kan degerleri hamilelikte gorulebilir dedi. icinde cok buyuk bi calisma var kolay degil dedi. demir ilaci verdi birde tedbir amacli tekrar kan ve idrar alindi. hepsi bu kadar. haftaya sonuclari gorusmek icin randevu verildi. sen normal kontrollerinene devam et dedi.
20haftalik coklu tarama tarihini sordu buraya gelmene gerek yok kendi eben yapsin dedi. hepsi bu kadar. uzerimden nasil bi yuk kalkti anlatamam.
hepinize sevgiler....
Sagol canim beni morartan igneyi hastanede yaptilar daha kendim bugün yapıcam inşallah aynısı olmaz soğuk kompres yaptım biraz bakalım. Şansımı denerim umarım vaktinde bulurum o igneyi
ensuece uzulmek hakkin bende uzuldum duyunca ama her serde bi hayir vardir diyelim. ayrica degerin kac bilmiyorum ama belki de kimyasal degildir hemen umutsuzluga kapilmayalim.
sara sen salla o doktorlarin soyledigini sakin moralini bozma. ben yasin sorun yapacagina hic bir zaman inanmadim. sirf bu doktorlarin olumsuzlugu yuzunden turkiyede doktora gitmeyi hic dusunmedim. ben daha dun kontorole gittim dogum tarihimi sordular kimsede ay senin yasin ileri yok bilmem ne diye tek bi olumsuz kelime edilmedi. ben kendim sordum kac kere yasimdan dolayi farkli gozetim egormeyecekmiyim diye saskinlik icinde baktilar her seferinde. neden olsun ki gibi dediler hep.
zanork tek yumurtan altin yumurtan olsun insallah. sana bebis olsun.
asy23 seni merak ediyordum bende seni gordugume iyi olduguna sevindim.
tedaviye basliyan arkadaslar hepinize bol sans diliyorum Allah yardimciniz olsun.
bu arada arkadaslar deti arkadasimizin bebegini gordum Allahim nasil guzel nasil tatli bi bebek. sagolsun fotosunu yolladi bana ricam uzerine. Allahim nazarlardan esirgesin annesine babasina bagislasin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
yeni gelen arkadaslar h.geldiniz. siz degerlere takilmayin arkadaslar inancinizi kaybetmeyin yeterki.
Valla senin 2 taneyi benim 1 taneyi yemiş olma ihtimalleri yüksek ama o 32 yumurtadan 2 tane kalmış demiştin ya 30 yumurtayı hangi insan evladı yemiş olabireğer çok hayırsever biri olup eşe dosta dağıtmadıysa yumurtaları kesin mafya yada paralelcilerin işidir bu
haklısın canım da ne bileyim dun kendimi o kadar yaşlı ve herşeye geç kalmış gördümki arkadaşım geldi aklıma ama haklısın en büyük sıçrayışlar dibe vurduktan sonra olur dimi silkelenip kalkacam ama gerçekten fiziksel olarak iyi hissetmiyorum bugün
Yumurta savaşı yapmış olabilirler bir partide...
Pisler parti malzemesi olarak mı? kullanmışlar. Tuuuuuu yazıklar olsun
gelelim bana. gecen hafta cikan kan tahlilleri sonucunda biraz korku ve heyecan icinde dun hastaneye gittim.
once bebegime bakildi olcumler yapildi. cok sukur bebegim iyi hic bir sorun gorulmedi. sonra jinekolog cagirdi beni sakinlestirdi.
cikan kan degerleri hamilelikte gorulebilir dedi. icinde cok buyuk bi calisma var kolay degil dedi. demir ilaci verdi birde tedbir amacli tekrar kan ve idrar alindi. hepsi bu kadar. haftaya sonuclari gorusmek icin randevu verildi. sen normal kontrollerinene devam et dedi.
20haftalik coklu tarama tarihini sordu buraya gelmene gerek yok kendi eben yapsin dedi. hepsi bu kadar. uzerimden nasil bi yuk kalkti anlatamam.
hepinize sevgiler....
Bugün dinlen. Ama yarın kalk ayağa. Çok uzatmak ta iyi değil. Alışkanlık oluveriyor...
ensuece uzulmek hakkin bende uzuldum duyunca ama her serde bi hayir vardir diyelim. ayrica degerin kac bilmiyorum ama belki de kimyasal degildir hemen umutsuzluga kapilmayalim.
sara sen salla o doktorlarin soyledigini sakin moralini bozma. ben yasin sorun yapacagina hic bir zaman inanmadim. sirf bu doktorlarin olumsuzlugu yuzunden turkiyede doktora gitmeyi hic dusunmedim. ben daha dun kontorole gittim dogum tarihimi sordular kimsede ay senin yasin ileri yok bilmem ne diye tek bi olumsuz kelime edilmedi. ben kendim sordum kac kere yasimdan dolayi farkli gozetim egormeyecekmiyim diye saskinlik icinde baktilar her seferinde. neden olsun ki gibi dediler hep.
zanork tek yumurtan altin yumurtan olsun insallah. sana bebis olsun.
asy23 seni merak ediyordum bende seni gordugume iyi olduguna sevindim.
tedaviye basliyan arkadaslar hepinize bol sans diliyorum Allah yardimciniz olsun.
bu arada arkadaslar deti arkadasimizin bebegini gordum Allahim nasil guzel nasil tatli bi bebek. sagolsun fotosunu yolladi bana ricam uzerine. Allahim nazarlardan esirgesin annesine babasina bagislasin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
yeni gelen arkadaslar h.geldiniz. siz degerlere takilmayin arkadaslar inancinizi kaybetmeyin yeterki.
Makarna yapmışlar desem dah mı iyiydi :26:
Makarna yapmışlar desem dah mı iyiydi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?