Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensuece uzulmek hakkin bende uzuldum duyunca ama her serde bi hayir vardir diyelim. ayrica degerin kac bilmiyorum ama belki de kimyasal degildir hemen umutsuzluga kapilmayalim.

sara sen salla o doktorlarin soyledigini sakin moralini bozma. ben yasin sorun yapacagina hic bir zaman inanmadim. sirf bu doktorlarin olumsuzlugu yuzunden turkiyede doktora gitmeyi hic dusunmedim. ben daha dun kontorole gittim dogum tarihimi sordular kimsede ay senin yasin ileri yok bilmem ne diye tek bi olumsuz kelime edilmedi. ben kendim sordum kac kere yasimdan dolayi farkli gozetim egormeyecekmiyim diye saskinlik icinde baktilar her seferinde. neden olsun ki gibi dediler hep.

zanork tek yumurtan altin yumurtan olsun insallah. sana bebis olsun.

asy23 seni merak ediyordum bende seni gordugume iyi olduguna sevindim.

tedaviye basliyan arkadaslar hepinize bol sans diliyorum Allah yardimciniz olsun.

bu arada arkadaslar deti arkadasimizin bebegini gordum Allahim nasil guzel nasil tatli bi bebek. sagolsun fotosunu yolladi bana ricam uzerine. Allahim nazarlardan esirgesin annesine babasina bagislasin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

yeni gelen arkadaslar h.geldiniz. siz degerlere takilmayin arkadaslar inancinizi kaybetmeyin yeterki.

gerçekten yürümüşüm be okuyunca çoştuğumu anladım

Her şerde vardır bir hayır. Aslında merkezlerin bu salakça yaklaşımlarını okudukça kendi ekibimi kurma fikri daha çok aklıma yatıyor. İyi bir kadın doğum doktoru, dışarıya anlaşmalı işlem yapan bir merkez, bilgili bir laboratuar... Burada bir arkadaşım uyguladı bunu. Gerçi yaşı genç ama sürekli kist oluşuyordu. Aşılamalardan da sonuç alamadı. Ayrıca kilo sorunu da var. Merkezlerin pek istemediği bir hasta tipi. Edirne' den bir kadın doğumcuyla çalıştı. Yumurta takibi burada yapıldı. Sadece opu ve transfer için İst.a Bülent Tıraş' a gitti. Şu anda hamile. Bu yöntemi uygulayanlarda başarı ihtimali de fazla gibi göründü bana. Şu andaki durumum netleşsin, gerekirse ben de bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda siz de bebeciğinize kavuşur, özleminizi dindirirsiniz.

gelelim bana. gecen hafta cikan kan tahlilleri sonucunda biraz korku ve heyecan icinde dun hastaneye gittim.
once bebegime bakildi olcumler yapildi. cok sukur bebegim iyi hic bir sorun gorulmedi. sonra jinekolog cagirdi beni sakinlestirdi.
cikan kan degerleri hamilelikte gorulebilir dedi. icinde cok buyuk bi calisma var kolay degil dedi. demir ilaci verdi birde tedbir amacli tekrar kan ve idrar alindi. hepsi bu kadar. haftaya sonuclari gorusmek icin randevu verildi. sen normal kontrollerinene devam et dedi.
20haftalik coklu tarama tarihini sordu buraya gelmene gerek yok kendi eben yapsin dedi. hepsi bu kadar. uzerimden nasil bi yuk kalkti anlatamam.

hepinize sevgiler....

canım, bizler ne desek şu anda boş....insanın üzülmemesi elde değil...çok düşük bi değer kimyasal demişsin...bunu dr.unmu söyledi? değerin nedir?

Evvveeetttttttt, böyle güzel haberlerle gelin. Maşallah nazar değmesin.

Sagol canim beni morartan igneyi hastanede yaptilar daha kendim bugün yapıcam inşallah aynısı olmaz soğuk kompres yaptım biraz bakalım. Şansımı denerim umarım vaktinde bulurum o igneyi

Hmm. Karın bölgen sıkı mı? Benim iğnelerimi yapan hemşire, yağlı bölgeyi iki parmağıyla tutup yapıyordu iğneyi. Bir de gerdirerek yapanlar var, nasıl kolayına gelirse öyle yap demişti ilk gün. Taktik değiştirip dene istersen...

Teşekkürler. İnşallah. Hala haber bekliyorum ve her geçen saat umudum azalıyor ama, hayırlısı Allah' tan...

Yumurta savaşı yapmış olabilirler bir partide...

Bugün dinlen. Ama yarın kalk ayağa. Çok uzatmak ta iyi değil. Alışkanlık oluveriyor...

Senin adına çok mutlu oldum canım. Darısı inşallah bu yolda maddi manevi çaba gösteren, el açıp dua eden, yürekten dileyip gözyaşı döken, kaç kere tökezleyip düşsece tekrar ayağa kalkıp devam etme gucu bulan hepimizin başına inşallah.

haklısın canım bu sözleriniz bana o kadar iyi geldiki anlatamam çok sağolun bizler anne olacaz Rabbimin izniyle bunu yazarken ezan okundu Allhım sesimizi duyar inşallah evlat isteyen kullarının kucaklarını boş bırakmaz bu sene hepimizin evlerini bebek sesleriyle şenlendirir inşallah eşlerimizle mutluluğumuz bi kere daha taçlanır bu sayede

Merhabalar,

Çatlatma iğnesi olalı bugün 13.Gün.Test yapılabilirmi?
Çok heyecanlıyım.Adet olacakmışım gibi belirtilerim çok yoğun.Yapmaya çekinceliyim.
Kafam karıştı ..Bilemedim.Ne yapayım.Bir an önce yapayım kafamdanmı gitsin.Yoksa adetimi bekleyeyim.
Uff çok zormuş.Aslında bugüne kadar sakindim ama sanki hamile değilim gibi.Adet belirtisi dışında belirti yok.Adet günü geçtikten sonramı başlar hamilelik belirtisi ?

Kızlar, akşamın mutlu haberini vereyim. Yumurtam embriyo olmuşşşşşşşşşşş :122::122::122:
İğnemi yaptırıp geleyim, görükürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…