Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar, ben 43 yaşındayım, 3.denemem. Yarın opu yapılacak.İnanın buradan paylaşımları okuyunca çok rahatladım.Tecrübelerden yararlanmak ve yalnız olmadığımı görmek moralimi çok yükseltti. Doktorların yaştan dolayı verdiği %1-%10 arası ihtimaller, heves kırmalar hepsini bende yaşadım. Ama ben hiç vazgeçmeyeceğim. Doktoruma pes etmek yok, %1'lik oranı bile allahıma sığınarak deneyeceğim dedim.

Merhaba,

Hiçç moralinizi bozmayın ben 44 yaşında doğal yoldan ilaçsız hamile kaldım.Vazgeçmeyin.Pes etmeyin :)
Yolunuz açık olsun.Allah yardımcınız olsun.Sonradan düşük oldu.
Şimdi 48 yaşındayım ve tedaviye başladım benimde moralimi bozdular.Tüp bebek tedavisine başlamışken değerlerimin düşük çıkmasıyla doğal olsun dedim.2-3 güne netleşecek.Hayırlısı bakalım.
Olmazsa aşılama inş.Olmazsa tüp :)
Hepinize sevgiler..

Bugün doktora gidecegini bildigimden, merak icindeydim sorun olmamasina sevindim canim, haftaya sonucu cikacak testlerde sorunsuz cikacaktir. hic kafaya takip kendini ve bebgini üzme öptüm ikinizide.

Test yaptiginda sonucu buraya yazarsan memnun oluruz arkadasim, bizim yaslarda asilama cok yapmiyorlar ama 38 yas topinden bir arkadasimiz, ikiz hamile asilama yoluyla dilerim belirtilerin gebelik belirtisidir.

masallah bence amh niz gayet iyi ben 34 yasimdayim ve 0.82..yinede olumsuz birsey soylemiyorlar 0.50 nin altindaysa sorun olabilir diyor burdaki doktorum(abd)..bizimde 6. gunde donduruldu embiryolarimiz..haftaya transferim var insallah...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun ve bol bebisli bir bahar olsun diyorum:) yaa ensueceye bakmak icin girmistim neler yazdim:)

Son düzenleme:

canim benim yaa bende seni merak edip topiginize girdim, uuzlme nolur belki yukselecek nerden bilebilirsinkiiii, lutfen kafandan tuum olumsuzluklari at bir suru kisi var degeri sonradan yukselen, bu defa nasibinde varsa yukselecektir...doktorun ne dedi peki? ayni seyleri yaziyoruz hepimiz tatlim, hayatimiz buna endekslendi remen biraz kafamizdan atabilsek hersey cok daha guzel olacak..

Yazarım tabikide.İnş.Hayırlı sonuçlar olur hepimiz için.Moral oluyor değilmi?
Doktorların o olumsuz yaklaşımından sonra inş.hepimizin bebişi olur.
Aşılamada sorunmu oluyor yaş.Bilmiyordum.

Teşekkürler sevgili Unbelivable,

Transferiniz başarıyla yapılsın, 12. gün kanda pozitifi görün, değer de katlanarak artsın

Sağlıkla alalım hepimiz bebekleri kucaklarımıza:)

Sevgiler...

Bol bol şans diliyorum.Allah yardımcınız olsun inş...

Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

sana bayılıyorum biliyomusun hayata bakış açın çok güzel ve olumlu ne mutlu sana inşallah tek taşın önce göbeğinde sonra kucağında parlar canım hayırlı haberlerini bekliyorum

Sağol arkadaşım. Tek taşım ikiye bölünmüş. İnşallah 4, 8, 16... İnşallah hepimiz görelim o güzel günleri

Normal adet gününün üzerine 4 gün koyunca belli oluyor diye biliyorum. Yani eğer bugün adetin ilk günü olacaksa, 4 gün sonra test günü. Gebelik hormonlarının düzene girip kana karışması için gereken süre. Mesela benim çatlatma iğnemin tarihi 15 marttı. Olursa gebelik testi için 3 Nisana kadar beklemem gerekecek. Sanırım 6 -7 gün daha beklersen net sonuç alırsın.

Anlamadım.Ben 06 Martta sabah çatlatma iğnesi oldum.Test için bekleyeceğim güne kadar zaten adet olursam gerek kalmaz.
Benmi yanlış anladım.

canım, bizler ne desek şu anda boş....insanın üzülmemesi elde değil...çok düşük bi değer kimyasal demişsin...bunu dr.unmu söyledi? değerin nedir?

arkadaşlar yazılarınız ve desteğiniz için çok sağolun.. kafam öyle karıştıki son 2 haftadır düşüncelerimi toparlayıp topiğin genel yazılarını bile fazla okuyamıyorum hepinizin son durumlarını merak ediyorum yarın bol bol geçmiş sayfaları okuyacağım..
mesajını atladığım arkadaş varsa kusura lütfen kalmasın..
değerim 15.68 canlarım.. bu değer asla yükselmez.. bu kaçıncı kimyasal gebeliğim beta hcg de daha önceleri 186 da gördüm, 85 de gördüm, 50 de gördüm çok değerler gördüm artık 100 üzeri değer almadıkca gebeliğe asla inanmıyorum ama tabi kendi bünyem için.. herkezin bünyesi farklı oluyor..
hastane 2 gün sonra yine test yap dedi aynı klasik sözlerle.. ben kendi isteğimle tüm iğneleri ilaçları sabah kestim..
nisan adetimle co-kültür uygulaması ile 7. tedavimi olmaya kara verdim.. rahimden bi parça alınıp embriyo dışarda geliştiriliyormuş..
oda kısmet artık herşeyin hayırlısı canlarım.. biraz ağladım hemen kendimi toparladım.. iyikii varsınız
bu topicteki herkezii ayrı ayrı çok seviyorumm

canımm opun hayırlı olsun güzell haberlerin gelsin..

canımm tedaviyemi başladın ben kaçırmışımm hayırlıı olsunnnnn inşallah güzel güzell yumoşların toplanır...

canımm amh değerin çokda karamsar ve kötü bir değer değil.. gayet normal bir değer o değerin altı ile anne olan çokkk arkadaş tanıdım.. bu iş pek değerede bakmıyor doktor faktörüde çok önemli..inşallah doğru merkezi secer bebeğine kavusursun..

canim cok sevindim dirayetli olmana kendini hemen toparlayip yoluna devam etmene..duymamaistim bu co kultur uygulamasini insallah bu derdine deva olur melegine kavusturur seni..akla yatkin bir yonteme benziyor, sifa olsun kan olsun sonunda minicik can olsun arkadasimmm

Son düzenleme:
Anlamadım.Ben 06 Martta sabah çatlatma iğnesi oldum.Test için bekleyeceğim güne kadar zaten adet olursam gerek kalmaz.
Benmi yanlış anladım.

canım öyle düşünme her kanama adet kanaması değil.. embriyonun yerleşme kanamasıda olabilir..
geçen arkadaşımın tüp denemesinde şiddetli kanaması oldu adet oldum diye üzüldü yinede gitti test yaptırdı değeri 2500 çıktı ikizlere hamile kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…