- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.161
kızlar dün doktora gittim hormon testlerini yenilemek istedim neyse tahlillerim çıktı hepside normal ama doktor dediki sen 40 yaşındasın tahlillerin normal olması demek senin 25 - 30 yaşındaki bi bayanla aynı olman demek değil hamilelik şansın yaşından dolyı çok düşük dedi bende kendimi bi anda 50 - 60 yaşında hissettim çokmu geç kaldım ben yaaaa dedim yooo ümidini kaybetme ama vakitte kaybetme dedi kilomdan dolayıda hamile kalsan bile düşük yapabilirsin dedi moralim bi sıfır milletin kırk tane sorunu oluyo doktorları yinede olumlu konuşuyo umut vaat edio bende hiç sorun görmeyince ya kiloma ya yaşıma takıyolar Allahım bu nasıl bi imtihan nasıl bi sınav başkaları istemeden hamile kalıp tuvaletlerde doğurup çöplere atıyo hergün haberlerde okuyoruz izliyoruz biz hamile kalmak için kırk takla atıyoruz yinede bize vermiyor Rabbim elbette bir bildiği vardır asla isyan etmiyorum ama isyana düşmektende çok korkuyorum kendimi o kadar çaresiz o kadar köşeye sıkışmış hissediyorumki şu anda bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor ağlamak istiyorum gözümden yaş gelmiyor sanki şişmanların çocuğu olmıyor sanki kilo vermek çok kolay nedir bu toplumdaki kilolulara karşı önyargı anlamadım ne yapacam bilmiyorum hayata hep geç kaldım geç evlendim geç kadro aldım bebeğimdemi geç gelecek benim yaşımda bir arkadaşım oğlunu evlendirecek o torun sahibi olacak ben daha evlat sahibi olamadım
canim cok sevindim dirayetli olmana kendini hemen toparlayip yoluna devam etmene..duymamaistim bu co kultur uygulamasini insallah bu derdine deva olur melegine kavusturur seni..akla yatkin bir yonteme benziyor, sifa olsun kan olsun sonunda minicik can olsun arkadasimmm
Canım seni böyle kararlı görmek çok hoşuma gitti tebrik ederim olacak inşaallah arkadaşım
canımm benimmmm seni çokk iyi anlıyorum banada bunu Ulun Ulug adında bi doktor demişti.. 35 yaşına gelmişsin bu yaştan sonra birde kaliteli yumurta ve bebekmi bekliyorsun tüm değerlerin kötü kötü boşuna uğraşma yaşında geçmiş diye tonla laf saydırmıştı. 2 saat ağlama krizi geçirmiştim tüm hemşireler başıma toplanmıştı... patavatsız doktor çokkkk onları Allaha havale ediyorum..
hiçç üzülmeee bak hande ataizi de 41 yaşında hamileymişş, demet akalın bir tanıdığımızınn eski komsusuydu 42 yaşında yıllarca tüp demesi yaptırdı bunuda tüple doğurdu birde ortalıkta normal gebelik diye dolaşıyor..
hepimizin bebeği olacak canımmm hiçç karamsar olmaaa
Yazarım tabikide.İnş.Hayırlı sonuçlar olur hepimiz için.Moral oluyor değilmi?
Doktorların o olumsuz yaklaşımından sonra inş.hepimizin bebişi olur.
Aşılamada sorunmu oluyor yaş.Bilmiyordum.
arkadaşlar yazılarınız ve desteğiniz için çok sağolun.. kafam öyle karıştıki son 2 haftadır düşüncelerimi toparlayıp topiğin genel yazılarını bile fazla okuyamıyorum hepinizin son durumlarını merak ediyorum yarın bol bol geçmiş sayfaları okuyacağım..
mesajını atladığım arkadaş varsa kusura lütfen kalmasın..
değerim 15.68 canlarım.. bu değer asla yükselmez.. bu kaçıncı kimyasal gebeliğim beta hcg de daha önceleri 186 da gördüm, 85 de gördüm, 50 de gördüm çok değerler gördüm artık 100 üzeri değer almadıkca gebeliğe asla inanmıyorum ama tabi kendi bünyem için.. herkezin bünyesi farklı oluyor..
hastane 2 gün sonra yine test yap dedi aynı klasik sözlerle.. ben kendi isteğimle tüm iğneleri ilaçları sabah kestim..
nisan adetimle co-kültür uygulaması ile 7. tedavimi olmaya kara verdim.. rahimden bi parça alınıp embriyo dışarda geliştiriliyormuş..
oda kısmet artık herşeyin hayırlısı canlarım.. biraz ağladım hemen kendimi toparladım.. iyikii varsınız
bu topicteki herkezii ayrı ayrı çok seviyorumm
arkadaşlar yazılarınız ve desteğiniz için çok sağolun.. kafam öyle karıştıki son 2 haftadır düşüncelerimi toparlayıp topiğin genel yazılarını bile fazla okuyamıyorum hepinizin son durumlarını merak ediyorum yarın bol bol geçmiş sayfaları okuyacağım..
değerim 15.68 canlarım.. bu değer asla yükselmez.. bu kaçıncı kimyasal gebeliğim beta hcg de daha önceleri 186 da gördüm, 85 de gördüm, 50 de gördüm çok değerler gördüm artık 100 üzeri değer almadıkca gebeliğe asla inanmıyorum ama tabi kendi bünyem için.. herkezin bünyesi farklı oluyor..
hastane 2 gün sonra yine test yap dedi aynı klasik sözlerle.. ben kendi isteğimle tüm iğneleri ilaçları sabah kestim..
nisan adetimle co-kültür uygulaması ile 7. tedavimi olmaya kara verdim.. rahimden bi parça alınıp embriyo dışarda geliştiriliyormuş..
oda kısmet artık herşeyin hayırlısı canlarım.. biraz ağladım hemen kendimi toparladım.. iyikii varsınız
canımm benimmmm seni çokk iyi anlıyorum banada bunu Ulun Ulug adında bi doktor demişti.. 35 yaşına gelmişsin bu yaştan sonra birde kaliteli yumurta ve bebekmi bekliyorsun tüm değerlerin kötü kötü boşuna uğraşma yaşında geçmiş diye tonla laf saydırmıştı. 2 saat ağlama krizi geçirmiştim tüm hemşireler başıma toplanmıştı... patavatsız doktor çokkkk onları Allaha havale ediyorum..
hiçç üzülmeee bak hande ataizi de 41 yaşında hamileymişş, demet akalın bir tanıdığımızınn eski komsusuydu 42 yaşında yıllarca tüp demesi yaptırdı bunuda tüple doğurdu birde ortalıkta normal gebelik diye dolaşıyor..
Anlamadım.Ben 06 Martta sabah çatlatma iğnesi oldum.Test için bekleyeceğim güne kadar zaten adet olursam gerek kalmaz.
Benmi yanlış anladım.
Ne güzel canım inşallah sonu bebisli bir tedavi olur başta bana olmak üzere herkese umut olursun
Televizyon izlemiyorum ama Vasfiye Teyzeden haberim oldu. Güzel bi teyze. İdolüm olabilir, izin veriyorum
maşallah canımm çok çokkkkkk sevindim senin adınaa
Tek taşına maşallah bebiş olur inşallah
Kızlar siz delisiniz su yumurta yeme meselesini okuyup okuyup gülüyorum muhabbet harika olmuş
haklısın yarın yine eski sara olacam umutlu huzurlu ve mutlu herşeyden önemlisi anne olacağına sonuna kadar inanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?