Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm benimmmm seni çokk iyi anlıyorum banada bunu Ulun Ulug adında bi doktor demişti.. 35 yaşına gelmişsin bu yaştan sonra birde kaliteli yumurta ve bebekmi bekliyorsun tüm değerlerin kötü kötü boşuna uğraşma yaşında geçmiş diye tonla laf saydırmıştı. 2 saat ağlama krizi geçirmiştim tüm hemşireler başıma toplanmıştı... patavatsız doktor çokkkk onları Allaha havale ediyorum..
hiçç üzülmeee bak hande ataizi de 41 yaşında hamileymişş, demet akalın bir tanıdığımızınn eski komsusuydu 42 yaşında yıllarca tüp demesi yaptırdı bunuda tüple doğurdu birde ortalıkta normal gebelik diye dolaşıyor..
hepimizin bebeği olacak canımmm hiçç karamsar olmaaa

çokk sağoll canım hadi bakalım sen güzell haberlerle gellirsin inşallahh :))

Canım seni böyle kararlı görmek çok hoşuma gitti tebrik ederim olacak inşaallah arkadaşım

başka çarem yokki canımm.. hem çok isyan etmek istemiyorum Allahımın gücüne gider.. ne çaresiz insanlar varken bizimkisi dertmi.. çaresi olan bir tedavideyiz şükürler olsunki..
çok sağoll canımm benimmmm çok öptümm

Inşallah canım hepimiz anne olacaz hayırlısıyla patavatsız doktor cok haklısın bizim zaten psikolojimiz yıpranmış bu konuda anlayışlı olacaklarına kostek oluyorlar

Yazarım tabikide.İnş.Hayırlı sonuçlar olur hepimiz için.Moral oluyor değilmi?
Doktorların o olumsuz yaklaşımından sonra inş.hepimizin bebişi olur.
Aşılamada sorunmu oluyor yaş.Bilmiyordum.

Asilamada sorun oldugundan degilde, direk tüp bebege yönlendiriliyor 35 yas sonrasi yoksa hic sorun yok, dilerim pozitif haberi aliriz.

ensues kesinlikle böyle düşünme kayınvalidemin komşusuda senin değerlerinle hamile kaldı hemde ikiz bebeklere canım ilk başta doktor çok ümitlenme demiş hatta bizler tutmadı diye düşünürken ikizleri oldu erken doğumla birini kaybetti arkadan doğal hamile kaldı..her şeyin hayırlısı ama hiç belli olmaz..baştan kestip atma canım..işallah allah hepimizin yolunu açık etsin..

Hayırlısı olsun canım, peki era testi, rahime çizik birde cedrus un yaptırdığı bir iğne vardı..hani düşük olmasın diye 4-5 gün sanırım yaptırmıştı bu iğnelerden.Doktoruna bahsettinmi bunlardan ? İstersen bi konuş derim,

demet akalında yıllarca tüp bebek tedavisi görmüş hatta miyom falan varmış sanırım alınmış.Ama o kadar çok denemeden sonra olmayınca dr.tatile falan gidin demiş, stres yapıyorsunuz demiş..hatta bi yerde okumuşdum, bodrumda tatildeyken rakı balık falan, yiyeceklerine dikkat etmemiş, ama iyi çalışmışlar ki:))) tutmuş...aslında doğru, ben kendi adıma söyleyim, çok stres yapıyorum geriliyorum, ama beni geren genelde eşim oluyor:)))
Hande Ataizinede sevindim, allah kucağına almak nasip etsin.(hatta o da Demetin dr.gitmiş ) magazin haberleri bu kadar şimdilik :))

QUOTE=ensuece;34515123]canımm benimmmm seni çokk iyi anlıyorum banada bunu Ulun Ulug adında bi doktor demişti.. 35 yaşına gelmişsin bu yaştan sonra birde kaliteli yumurta ve bebekmi bekliyorsun tüm değerlerin kötü kötü boşuna uğraşma yaşında geçmiş diye tonla laf saydırmıştı. 2 saat ağlama krizi geçirmiştim tüm hemşireler başıma toplanmıştı... patavatsız doktor çokkkk onları Allaha havale ediyorum..
hiçç üzülmeee bak hande ataizi de 41 yaşında hamileymişş, demet akalın bir tanıdığımızınn eski komsusuydu 42 yaşında yıllarca tüp demesi yaptırdı bunuda tüple doğurdu birde ortalıkta normal gebelik diye dolaşıyor..
hepimizin bebeği olacak canımmm hiçç karamsar olmaaa[/QUOTE]

demet akalında yıllarca tüp bebek tedavisi görmüş hatta miyom falan varmış sanırım alınmış.Ama o kadar çok denemeden sonra olmayınca dr.tatile falan gidin demiş, stres yapıyorsunuz demiş..hatta bi yerde okumuşdum, bodrumda tatildeyken rakı balık falan, yiyeceklerine dikkat etmemiş, ama iyi çalışmışlar ki:))) tutmuş...aslında doğru, ben kendi adıma söyleyim, çok stres yapıyorum geriliyorum, ama beni geren genelde eşim oluyor:)))
Hande Ataizinede sevindim, allah kucağına almak nasip etsin.(hatta o da Demetin dr.gitmiş ) magazin haberleri bu kadar şimdilik :))

Kızlar siz delisiniz su yumurta yeme meselesini okuyup okuyup gülüyorum muhabbet harika olmuş

Anlamadım.Ben 06 Martta sabah çatlatma iğnesi oldum.Test için bekleyeceğim güne kadar zaten adet olursam gerek kalmaz.
Benmi yanlış anladım.

Doğru anlamışsın. Biraz daha beklemen gerek. Ensuece de yazmış, üstüne görme denilen kanama da olabileceği için kanda bhcg baktırmakta fayda var. Komşumuz iki kızının ikisinde de 9 ay boyunca adet görmüş. O yüzden ne kanamayı, ne kanamamayı ciddiye almak durumundayız. Adet tarihinin 4. günü, kanaman olsa da olmasa da test yaptır.

Ne güzel canım inşallah sonu bebisli bir tedavi olur başta bana olmak üzere herkese umut olursun

Amin, inşallah. Lafı kerpetenle aldım ağızlarından ama, hiç değilse döllenebilen bir yumurtaymış, sevindim. Önümüzde ikinci sınav var, bölünmenin devamı. 2 - 3 gün gözleyeceklermiş. Cuma gününe kadar bekleyeceğim şimdi. :82:

Televizyon izlemiyorum ama Vasfiye Teyzeden haberim oldu. Güzel bi teyze. İdolüm olabilir, izin veriyorum

Benimde hiç dizi kültürüm yok ama internette gezinirken tanıştım vasviye teyzeyle onun yüzünden 2 sezon Avrupa yakasını 15 günde izledim nerdeyse .Gunde 2 doz 1 sabah a1 akşam. Espriler ve tiplemeler çok iyi. Tavsiye ederim.

Biz de seni seviyoruz. Yaran taze ve aslında muhtemelen araştırmışsındır ama yumurtaların için bir araştırma yapıldı mı? Bir de stres yükseldiğinde salgılanan, adını unuttuğum bir hormon var. Bir çok şeyi bozmanın yanında çakma yumurta yapıyor (Özetle) Bir araştır istersen. Ben de bulabilirsem paylaşırım burada...

Kızlar siz delisiniz su yumurta yeme meselesini okuyup okuyup gülüyorum muhabbet harika olmuş

Napıcannnnn Cedruscum . Stres bizim düşmanımız değilmi kafayı dağıtmak gülmek keyiflenmek lazım. Herzaman aynı frekansta olmak zor çünkü zor stresli bir süreç yaşıyoruz hepimiz dönem dönem bazılarımız daha güçlü bazılarımız biraz daha yorgun hissediyor. İşte biraz daha morali motivasyonu yüksek olanlar böyle keyifli sohbetler ortamı yaratırsak en azından morali bozuk olan yada stresli olan arkadaşlarında yüzlerinde bir tebessüm oluşturabiliriz diye düşünüyorum.

Sarılıp gözündeki yaşları silemesekte burdan sanal elerimizle, ama gerçek ve en samimi duygularımızla hüznünü ve mutsuzlulugunu paylaşıyoruz. Hüzünler paylaşıldıkça azalır , mutluluklar paylaşıldıkça çoğalırmış. Aslında buranın güzelliğide orda zaten mutlulukta hüzünde paylaşıldığı iyi geliyor insana. Herkes o kadar güzel şeyler söylemiş ki bana söyleyecek çok bişey kalmamış ama bende , üzül,kederlen,agla, ama sonra foloküllerinden yeniden doğ diyorum.
Canım inşallah emeklerin karşılıksız kalmayacak Allah bu emeğini boşa çevirmeyecek. Bir gün sende 2 pembe çubuğu görceksin.

haklısın yarın yine eski sara olacam umutlu huzurlu ve mutlu herşeyden önemlisi anne olacağına sonuna kadar inanan

İşteee buuuuuu. Süpersin hep destek sonuna kadar destek. Durmak yorulmak yakışmaz bize, yaş diye bir şey yok desek, yaşsız olsak. Yada insan omrü 200 yıl olsa ve bizde çocuk sahibi olunacak yaşların başlarında olsak, stres yok 5*10 sene içinde olacak bir evlat desek, diyebilsek, dilimiz demesede ruhumuz öyle hissetse. Ne olur kıyamet mi kopar hakim bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…