Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu anlatımla bildiğin Amerikan futbolu izliyomuş gibi oldum . Boston -Atlanta rugby league :)

Inşallah canım hepimiz anne olacaz hayırlısıyla patavatsız doktor cok haklısın bizim zaten psikolojimiz yıpranmış bu konuda anlayışlı olacaklarına kostek oluyorlar

Ben de Ulun Uluğ' a gidiyorum. İlk gittiğimizde bize de 'ilgisiz gördüm sizi' dedi. Ben de daha önce bende kanser falan arayıp zaman kaybettiren doktorların beceriksizliklerine değindim KİBARCA. Bir daha yaş konusu açılmadı
Ben daha patavatsız olabilirim

Televizyonu kaldırmadan önce kardeşim feybukta bir şeyler paylaştığında gördüm ben de. Gülse Birsel' i severim. Gerçekten işinde iyi.

Malzeme de güzeldi ama

Herkese merhaba yani günaydın sizlere..
Ben geldimm. herkesi çokkk özledim
Aman allahım ne kadar çok şey olmuş.. bazılarınıza yetişemedim bile

Ensuece
canım çoook üzüldüm.Ben de kimyasal yaşadığım için biliyorum neler hissettiğini,ama ben nedense bunu hamile kalacağım için ümite olarak gördüm.İnşallah en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum

Sara-28
Bu doktorların hiçbir dediğini kafama takmıyorum artık. Bu ne yaa,onların yüzünden kendimizi yaşlı hissediyoruz.Tabii artık herşey ticaret ... Genç yaştakileri hamile bırakmak kolay,böylece başarı oranları yükseliyor. Ve piyasada talepleri artıyor. Ama idealist doktorlar da vardı bir yerlerde diye hala umudum var.Birirleri 40 yaş sonrası bayanları hizla hamile bıraktırsa,formul yayılacak bu sefer belki 50 yaş üzeri için aynı şeyler konuşulacak.Tıp bu her an gelişiyor...Kısaca yola devammm. Ayrıca yaşla ilgili olmadığını gördüğümüz şeyler var

SelcanKerem
Güzel haberine çoookk sevindimmm..inşallah sağlıkla da kucağına alacaksin

2220 yani zanork
İşte budur.. Azmine hayranım senin..inşallah en kalitelisinden gelişir embriyon ve sana sıkı sıkı tutunur.Bu arada uzun zamandır olmadığım için soruyorum muhtemel transfer günün ne zaman

Atladıklarım varsa kusura bakmasın... hızlıca okumaya çalıştım. Biliyorsunuz burada saat 17 yi geçiyor,Bizimki bilgisayara kıl oluyor..O gelmeden okuyabildiklerimi yazdım
Tedavisine başlayan arkadaşlar hayırlı olsun,yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz İnşallah bol bebek haberleri temennisi....

Arkadaşlar ben ne yaptım,taşındım yerleştim ve alıştım bu süreyi bununla geçirdim.Artık eşimle de bu ay hamile kalacağım endişesi ile birlikte olmama kararı aldım..Bu da ikimize de iyi geldi
Çin Bitkisel Uzmanına da bugün başladım.Bir bayan 35 yıldır bu işi yapıyor. Eliyle bileklerimi kontrol etti. Vücudumun özellikle göğsümden aşağısının soğuk olduğunu belirtti. Buda hamile kalmada iyi değilmiş.Burada 61 kilo olmamdan dolayı 5 kilo vermek gerektiğini de ekledi.Yumurtulıkları ve ovari çizerek yağdan dolayı yumurta ve spermin buluşmasının ve de rahime yerleşmesinin ve hatta rahimde gelişmesinin zor olduğunu belirtti.(Özellikle ileri yaşta kilo fazlası olanlar için) Haftanın 5 günü egezersiz önerdi. Çok az et yememi ve herşey yiyebileceğimi fakat azar azar yemem gerektiğini söyledi. Ve akupuntura da bugün başladık. Haftanın 3 günü gideceğim. Diğer günler evde yapabileceğim bir alet verecek.(Masrafı düşürdük)Sabahları Yulaf ezmesi yiyeceğim,bir de taze zencefili ince ince 3 dilim yapıp ezip yiyeceğim ,2 adet de çin bitkisel ilaçı verdi. bu ilaçlar yalnızca bu hafta için ... ve tabii ki bazı hastalarının 42-45 yaşlarında bu yöntemle hamile kalabildiğini bazılarının kalamadığını da belirtti. Bu arada eşimi de görmek istedi. Onu da bakalım ikna edebilirsem süper olacak.

Hepinizi çookk öpüyorum

herşey güzel olacak canım inan buna bol bol dua et inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir bebeğini dualarım seninle

çok güzel yapmışsın aslında hadsizlere hadlerini bildirsek biz üzüleceğimize onlar üzülse ne güzel olur ama bazen insan tutuluyor sanki ne diyeceğini bilemiyor sonradan keşke böyle deseydim diyor

taşınmışsın canım güle güle otur yeni evin sana şans bebek gönlünden ne geçiyorsa onu getirsin

benim için yazdıklarına aynen katılıyorum canım her şey ticaret olmuş artık ama bizler güçlü kadınlarız bugün yeniden umutla ayaktayım bu iş olacak yaş kaç olursa olsun ben anne olacam bu kadar :114::114::114::114::114::114::114::114:

güneşli ve ılık bi sabahtan herkese günaydın bugün doğan güneş tüm olumsuzlukları eritsin içimizi ısıtsın umutlarımızı yeşertsin nerede bir üzgün kırgın mutsuz varsa onun yüzünde içinde gönlünde tebessüm oluştursun bahara girmişken hayatımızın baharı çocuklarımız bize sürpriz yapıp doğal yoldan merhaba desin bu ay inşallah

bizler her daim güçlü ve özel kadınlarız zaman zaman yıkıldığımız dibe vurduğumuz doğru ama tabiri caizse küllerimizden yeniden doğarız 200 yıllık ömrümüz olmasa bile bizler 40 lı yaşlardaki Çıtırlarız hem ne demiş şair hayat kırkından sonra başlar

çok güzel yapmışsın aslında hadsizlere hadlerini bildirsek biz üzüleceğimize onlar üzülse ne güzel olur ama bazen insan tutuluyor sanki ne diyeceğini bilemiyor sonradan keşke böyle deseydim diyor

herşey güzel olacak canım inan buna bol bol dua et inşallah Rabbim bu sefer nasip etmiştir bebeğini dualarım seninle

Sağol güzel dileklerin için. O tepki bende otomatik. Zamanında, vatandaşın birisi bana 'küstahsın' demişti. Bir daha diyemedi

Üzüntünü çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez zaten.Ama hepimiz yaşadık neredeyse bunu.
Önemli olan azimle devam etmek.Allah ne kadar istediğimizi ölçüyor olabilir:))))))

Azimle yolumuza devam edeceğiz.Allahın izni ile bebeklerimizde gelecek inş.
Allah isteyen herkese nasip eder inş...:)))

Moralini yüksek tutmaya çalış olurmu.....

Güle güle oturun, inşallah gönlünüze göre olur herşey :)

Günaydın, amiiiiiin :)

Hoşgeldin. Yeni yuvan hayırlı olsun. Taşındın değil mi?
İyi dileklerin ve güzel yorumların için teşekkürler. Muhtemel transfer günüm cumartesi. 22 Mart. İnşallah bir aksilik çıkmadan alabilirim tuz tanemi...
Yeni tedavi hazırlığın ilgimi çekti. Karındaki soğukluk bende de var. Demek bir etkisi varmış. İnşallah sen de bu değişik yöntemle hamile kalırsın. Çok ta mantıksız görünmüyor.

Günaydınnnn. Bizim gız özüne döndü yaşasın :86:

Biliyorum Allah'ım,
senin iyi ve dürüst insanlar için her zaman güzel
planların vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…