Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm benim güzel yazın ve desteğin için çok teşekkürler ...
haklısın zaten hiç isyan etmiyorum sadece bu süreçlerden çok bunaldım ve yoruldum ama tabi pes etmek yok..

böyle birbirimize destek olarak inşallah bu süreçleri atlatacağız..

öptümm

canımm benimm çok sağoll desteğinn içinn evet kimyasal berbat birşey.. artık ben 90 altı çıkınca kafamda hemen olayı bitiriyorum çünkü okadar çok kimyasal deneyimim olduki..
canım ne yapalım başka çare yok artık bir dahaki tedaviye umutlara yelken acacağız :)) hep beraberce

Biliyorum Allah'ım,
senin iyi ve dürüst insanlar için her zaman güzel
planların vardır...

canımm transferin hangi günn olacak.. yoksa olduda benmi kaçırdım site sorunlu bir türlü giremiyorum..

tüm arkadaş listem silinmiş. özel mesaj gönderemiyorum.. şifrem hatalı diyor değiştirerek girdim sayfada sorun var...

canımm era testini ben çok araştırdım Türkiyede onun hiçbir kesinliği yok.. yurt dışına gönderiliyor uygun zamanda transfer ediliyormuş ama o işleri sağlıklı yapan yer olduğuna inanmıyorum.. Bahceci uyguluyoruz diyor ama ben 4 defa orada tedavi oldum doktoruma era bile dediğimde o tarz şeyler senin için zaman kaybı sana gerek yok derdi.. çok tuhaf doktor bile yönlendirmiyor insan ne yapacağını şaşırıyor..

şu önümdeki tedavide co-kültür uygulamasını deneyeceğim canımm..

Günaydın kızlar;
Gün nasıl başladı? Özledim sizi dünden beri.
Bu akşam yine İst. yolcusuyum. Benim embriyo dün öğle saatlerinde 3. güne geçiş yapmış. Bu hızla giderse Cuma günü de olabilir transfer dedik. Trafikti, yoldu, yetiştik yetişemedik stresi yaşamayalım diye, ben yine erkenden düşeceğim yola. Hayırlısı Allah' tan.
Çok karışık rüyalar gördüm gece. Bir oğlum olmuş ama çok çabuk büyümüş, bu kadar hızlı büyüme diyorum, bebekliğine doyamadım diyorum. Birileri daha var bebek isteyen bir şeyler anlatıyorum ama cevaplarını duymuyorum. Sonra olmayacak diye uyandım. İlginç olan; eşim de uykusunun arasında benim rüyamda gördüklerime bağlı konuştu durdu sabah kadar. Allah hayra çıkarsın. :44:

canımm benimmm güzel yazın ve desteğin için çok sağoll hep beraberce inşallah bebişlerimize kavuşacağız.z

Evet, dünden beri böyleydi. Ben de değiştirdim şifremi.
Transfer olmadı, haber bekliyorum ama hızlı gelişiyormuş, dün öğle saatlerinde 3. güne başlamıştı. Benden alınalı daha 2,5 gün oldu. Belki Cuma olur transfer diye düşündük biz de. Bu akşam yine İst. a gideceğim. Artık Cuma mı, C.tesi mi Allah bilir.

Hayırlısı olsun. Yapılan bu yolculukların güzel sonucu olacak

Acını paylaşıyorum arkadaşım ama gün doğmadan neler doğar bekleyip görelim allah yardimcin olsun
Kızlar, akşamın mutlu haberini vereyim. Yumurtam embriyo olmuşşşşşşşşşşş :122::122::122:
İğnemi yaptırıp geleyim, görükürük

Allah rüyayı hayra çıkarsın transferden sonra bahsettiğin şekilde bir rüya gördüm bende oğlum 1 yaslarindaydi babasının kucağında ne çabuk büyümüş bu benimki diyordum inşallah seninde rüyaların gerçek olsunnnn

Aaa, tesadüfün güzelliğine bak
İnşallah kucağımda da görürüm. Kız erkek ayırmıyorum. Rabbim ne verirse kabulüm.

İçime düştüm resmen , şifremi değiştirmişler

Yeni şifre ile de girmiyor eskisi ile de girmiyor du, yazdıklarınızı okuyorum ama ben giriş yapıp yazamıyorum.

Şükür girdim

Ensuecemm, çok üzüldüm arkadaşım, kaç gündür okuyorum yazılanları ama siteye girip te bir türlü yazamadım.

Senin çoook güçlü bir hatun olduğunu biliyorum, o yüzden içim rahat senden yana. İyice düzel tekrar denersin RABBİM nasip ederse anne de olur sevincini paylaşırsın bizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…