- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.201
Üzüntünü çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez zaten.Ama hepimiz yaşadık neredeyse bunu.
Önemli olan azimle devam etmek.Allah ne kadar istediğimizi ölçüyor olabilir:))))))
Azimle yolumuza devam edeceğiz.Allahın izni ile bebeklerimizde gelecek inş.
Allah isteyen herkese nasip eder inş...:)))
Moralini yüksek tutmaya çalış olurmu.....
Herkese merhaba yani günaydın sizlere..
Ben geldimm. herkesi çokkk özledim
Aman allahım ne kadar çok şey olmuş.. bazılarınıza yetişemedim bile
Ensuece
canım çoook üzüldüm.Ben de kimyasal yaşadığım için biliyorum neler hissettiğini,ama ben nedense bunu hamile kalacağım için ümite olarak gördüm.İnşallah en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum
Sara-28
Bu doktorların hiçbir dediğini kafama takmıyorum artık. Bu ne yaa,onların yüzünden kendimizi yaşlı hissediyoruz.Tabii artık herşey ticaret ... Genç yaştakileri hamile bırakmak kolay,böylece başarı oranları yükseliyor. Ve piyasada talepleri artıyor. Ama idealist doktorlar da vardı bir yerlerde diye hala umudum var.Birirleri 40 yaş sonrası bayanları hizla hamile bıraktırsa,formul yayılacak bu sefer belki 50 yaş üzeri için aynı şeyler konuşulacak.Tıp bu her an gelişiyor...Kısaca yola devammm. Ayrıca yaşla ilgili olmadığını gördüğümüz şeyler var
SelcanKerem
Güzel haberine çoookk sevindimmm..inşallah sağlıkla da kucağına alacaksin
2220 yani zanork
İşte budur.. Azmine hayranım senin..inşallah en kalitelisinden gelişir embriyon ve sana sıkı sıkı tutunur.Bu arada uzun zamandır olmadığım için soruyorum muhtemel transfer günün ne zaman
Atladıklarım varsa kusura bakmasın...hızlıca okumaya çalıştım. Biliyorsunuz burada saat 17 yi geçiyor,Bizimki bilgisayara kıl oluyor..O gelmeden okuyabildiklerimi yazdım
Tedavisine başlayan arkadaşlar hayırlı olsun,yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz İnşallah bol bebek haberleri temennisi....
Arkadaşlar ben ne yaptım,taşındım yerleştim ve alıştım bu süreyi bununla geçirdim.Artık eşimle de bu ay hamile kalacağım endişesi ile birlikte olmama kararı aldım..Bu da ikimize de iyi geldi
Çin Bitkisel Uzmanına da bugün başladım.Bir bayan 35 yıldır bu işi yapıyor. Eliyle bileklerimi kontrol etti. Vücudumun özellikle göğsümden aşağısının soğuk olduğunu belirtti. Buda hamile kalmada iyi değilmiş.Burada 61 kilo olmamdan dolayı 5 kilo vermek gerektiğini de ekledi.Yumurtulıkları ve ovari çizerek yağdan dolayı yumurta ve spermin buluşmasının ve de rahime yerleşmesinin ve hatta rahimde gelişmesinin zor olduğunu belirtti.(Özellikle ileri yaşta kilo fazlası olanlar için) Haftanın 5 günü egezersiz önerdi. Çok az et yememi ve herşey yiyebileceğimi fakat azar azar yemem gerektiğini söyledi. Ve akupuntura da bugün başladık. Haftanın 3 günü gideceğim. Diğer günler evde yapabileceğim bir alet verecek.(Masrafı düşürdük)Sabahları Yulaf ezmesi yiyeceğim,bir de taze zencefili ince ince 3 dilim yapıp ezip yiyeceğim ,2 adet de çin bitkisel ilaçı verdi. bu ilaçlar yalnızca bu hafta için ... ve tabii ki bazı hastalarının 42-45 yaşlarında bu yöntemle hamile kalabildiğini bazılarının kalamadığını da belirtti. Bu arada eşimi de görmek istedi. Onu da bakalım ikna edebilirsem süper olacak.
Hepinizi çookk öpüyorum
Biliyorum Allah'ım,
senin iyi ve dürüst insanlar için her zaman güzel
planların vardır...
Hayırlısı olsun canım, peki era testi, rahime çizik birde cedrus un yaptırdığı bir iğne vardı..hani düşük olmasın diye 4-5 gün sanırım yaptırmıştı bu iğnelerden.Doktoruna bahsettinmi bunlardan ? İstersen bi konuş derim,
Sarılıp gözündeki yaşları silemesekte burdan sanal elerimizle, ama gerçek ve en samimi duygularımızla hüznünü ve mutsuzlulugunu paylaşıyoruz. Hüzünler paylaşıldıkça azalır , mutluluklar paylaşıldıkça çoğalırmış. Aslında buranın güzelliğide orda zaten mutlulukta hüzünde paylaşıldığı iyi geliyor insana. Herkes o kadar güzel şeyler söylemiş ki bana söyleyecek çok bişey kalmamış ama bende , üzül,kederlen,agla, ama sonra foloküllerinden yeniden doğ diyorum.
Canım inşallah emeklerin karşılıksız kalmayacak Allah bu emeğini boşa çevirmeyecek. Bir gün sende 2 pembe çubuğu görceksin.
canımm transferin hangi günn olacak.. yoksa olduda benmi kaçırdım site sorunlu bir türlü giremiyorum..
tüm arkadaş listem silinmiş. özel mesaj gönderemiyorum.. şifrem hatalı diyor değiştirerek girdim sayfada sorun var...
Evet, dünden beri böyleydi. Ben de değiştirdim şifremi.
Transfer olmadı, haber bekliyorum ama hızlı gelişiyormuş, dün öğle saatlerinde 3. güne başlamıştı. Benden alınalı daha 2,5 gün oldu. Belki Cuma olur transfer diye düşündük biz de. Bu akşam yine İst. a gideceğim. Artık Cuma mı, C.tesi mi Allah bilir.
Hayırlısı olsun. Yapılan bu yolculukların güzel sonucu olacak
Acını paylaşıyorum arkadaşım ama gün doğmadan neler doğar bekleyip görelim allah yardimcin olsunsonuç herzamanki gibi kimyasal gebelik arkadaşlar çok düşük bi değer asla yükselmez...
bu kaçıncı olacak bıktım usandım artık herşeyden..(
bütün hayatımı tüp bebek tedavileri yönetmeye başladı.. işim, yaşantım herşeyim ters yüz oluyor.. yapmak istediğim herşey yarıda kalıyor.
elimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor.. tekrarmı herşeyi baştan yaşayacağım kabus gibi geliyor artık bana bu süreçler..
çokk üzgünümmm
Kızlar, akşamın mutlu haberini vereyim. Yumurtam embriyo olmuşşşşşşşşşşş :122::122::122:
İğnemi yaptırıp geleyim, görükürük
Günaydın kızlar;
Gün nasıl başladı? Özledim sizi dünden beri.
Bu akşam yine İst. yolcusuyum. Benim embriyo dün öğle saatlerinde 3. güne geçiş yapmış. Bu hızla giderse Cuma günü de olabilir transfer dedik. Trafikti, yoldu, yetiştik yetişemedik stresi yaşamayalım diye, ben yine erkenden düşeceğim yola. Hayırlısı Allah' tan.
Çok karışık rüyalar gördüm gece. Bir oğlum olmuş ama çok çabuk büyümüş, bu kadar hızlı büyüme diyorum, bebekliğine doyamadım diyorum. Birileri daha var bebek isteyen bir şeyler anlatıyorum ama cevaplarını duymuyorum. Sonra olmayacak diye uyandım. İlginç olan; eşim de uykusunun arasında benim rüyamda gördüklerime bağlı konuştu durdu sabah kadar. Allah hayra çıkarsın. :44:
Acını paylaşıyorum arkadaşım ama gün doğmadan neler doğar bekleyip görelim allah yardimcin olsun
Allah rüyayı hayra çıkarsın transferden sonra bahsettiğin şekilde bir rüya gördüm bende oğlum 1 yaslarindaydi babasının kucağında ne çabuk büyümüş bu benimki diyordum inşallah seninde rüyaların gerçek olsunnnn
Gene kayboldu. Çok ağlarım bak. Sen yoksa beni beğenmiyür müsün?
İnşallah. Olmazsa da tatil yaptım diyeceğim. Deniz kenarında
Aaa, tesadüfün güzelliğine bak
İnşallah kucağımda da görürüm. Kız erkek ayırmıyorum. Rabbim ne verirse kabulüm.
canımm benim güzel yazın ve desteğin için çok teşekkürler ...
haklısın zaten hiç isyan etmiyorum sadece bu süreçlerden çok bunaldım ve yoruldum ama tabi pes etmek yok..
böyle birbirimize destek olarak inşallah bu süreçleri atlatacağız..
öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?