- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.221
Sizler nasılsınız arkadaşlarım , çok özledim hepinizi
Günaydın kızlar;
Gün nasıl başladı? Özledim sizi dünden beri.
Bu akşam yine İst. yolcusuyum. Benim embriyo dün öğle saatlerinde 3. güne geçiş yapmış. Bu hızla giderse Cuma günü de olabilir transfer dedik. Trafikti, yoldu, yetiştik yetişemedik stresi yaşamayalım diye, ben yine erkenden düşeceğim yola. Hayırlısı Allah' tan.
Çok karışık rüyalar gördüm gece. Bir oğlum olmuş ama çok çabuk büyümüş, bu kadar hızlı büyüme diyorum, bebekliğine doyamadım diyorum. Birileri daha var bebek isteyen bir şeyler anlatıyorum ama cevaplarını duymuyorum. Sonra olmayacak diye uyandım. İlginç olan; eşim de uykusunun arasında benim rüyamda gördüklerime bağlı konuştu durdu sabah kadar. Allah hayra çıkarsın. :44:
Günaydın:)
Bugün OPUmun 6. günü bugün. Dün embriyo dondurdular. Bugün arayacaklarmış beni...
Heyecan çok...
Herkese güzel haberler gelen bir gün diliyorum.
Sevgiler...
Evet, dünden beri böyleydi. Ben de değiştirdim şifremi.
Transfer olmadı, haber bekliyorum ama hızlı gelişiyormuş, dün öğle saatlerinde 3. güne başlamıştı. Benden alınalı daha 2,5 gün oldu. Belki Cuma olur transfer diye düşündük biz de. Bu akşam yine İst. a gideceğim. Artık Cuma mı, C.tesi mi Allah bilir.
Ensuecemm, çok üzüldüm arkadaşım, kaç gündür okuyorum yazılanları ama siteye girip te bir türlü yazamadım.
Senin çoook güçlü bir hatun olduğunu biliyorum, o yüzden içim rahat senden yana. İyice düzel tekrar denersin RABBİM nasip ederse anne de olur sevincini paylaşırsın bizlerle
Acını paylaşıyorum arkadaşım ama gün doğmadan neler doğar bekleyip görelim allah yardimcin olsun
canlarım benimm çok sağolun çok öpüyorumm.. hemen diğer tedaviye başlamak için gidip ağda yaptırdım..
adet olurum sanırım 1-2 güne.. bi rapor halkkım daha kaldı adet olunca hemen ona başvuracağım hastane ile görüştüm 2 haftaya çıkar dedi artık yetişirse nisan adetimde tekrar denerim yetişmezse mayısa...
Oleyyyyyyyyy
Girebildim çoook şükürrrrrrr
Canım benim Embriyon hayırlı uğurlu olsun. ALLAH'ım inşallah tek kesede 2 bebek birden nasip eder.
O tek yumurtan çift olur inşallahhhh !!!!!!!!!
İkiz verecek inşallah !!
Beni unuttunuz mu yaa
canlarım benimm çok sağolun çok öpüyorumm.. hemen diğer tedaviye başlamak için gidip ağda yaptırdım..
adet olurum sanırım 1-2 güne.. bi rapor halkkım daha kaldı adet olunca hemen ona başvuracağım hastane ile görüştüm 2 haftaya çıkar dedi artık yetişirse nisan adetimde tekrar denerim yetişmezse mayısa...
Arkadaslar Merhaba,
39 yasindayim...Biraz once doktorumla konustum, bana tup bebek icin elimi cabuk tutmam gerektigini cunku bazi tup bebek merkezlerinin 40 yasindan sonra hasta kabul etmediklerini falan soyledi.
oyle bir sey olabilir mi ya, 40 yasindan sonra hasta kabul etmemek gibi? Benim annem 42 yasinda dogal yoldan gebe kalmis ve dogurmus, ve bu seklde daha bircok kisi biliyorum..
Boyle bir uygulamasi olan yani 40 yasindn sonra tup bebek icin kabul etmeyen merkezler var mi cidden?
Ne sacma sapan is yahu? Yoksa dunyanin en negatif doktoruna mi cattik nedir?
Yok boyle biseyyy.. olur mu hic 45 e kadar gayet mumkun kaldi ki 50 yasinda insanlar anne oluyor..
tabii ki elini cabuk tut ama 40 yas gayet mantikli bi yas tabloya bakarsan goreceksin ben de 44 e girdim ve cabaliyorum..
40 tn sonra sans dusuyor tabii ama sizi kabul edemeyiz demiyorlar cabala arkadasim :)
Tutku34 seninle tanismak cook iyigeldi tesekkurler...
Arkadaslar Merhaba,
39 yasindayim...Biraz once doktorumla konustum, bana tup bebek icin elimi cabuk tutmam gerektigini cunku bazi tup bebek merkezlerinin 40 yasindan sonra hasta kabul etmediklerini falan soyledi.
oyle bir sey olabilir mi ya, 40 yasindan sonra hasta kabul etmemek gibi? Benim annem 42 yasinda dogal yoldan gebe kalmis ve dogurmus, ve bu seklde daha bircok kisi biliyorum..
Boyle bir uygulamasi olan yani 40 yasindn sonra tup bebek icin kabul etmeyen merkezler var mi cidden?
Ne sacma sapan is yahu? Yoksa dunyanin en negatif doktoruna mi cattik nedir?
Günlerdir süren sorun büyük bir sorundu sanırım... Siteye giremediğim gibi sonradan da şifre kabul olmadı... Mail adresini hatırlayamadım. Mail attım cevap alamadım. O bu şu derken eski şifremi bir yerlerde buldum onu denedim oldu...
Oldukça zaman geçti doğal olarak, her mesajı tek tek okuyamadımözür dilerim. Şimdi vakit bulursam okuyabildiklerimi hızlıca okuyacağım.
Olumlu sonuç alamamış tüm arkadaşlarıma öncelikle üzüntünüzü paylaştığımı iletiyorum. Ne söylense yeterli olmayacak onu da biliyorum. Siz ne zaman iyi hissederseniz o zaman iyi olacaksınız. Umarım en kısa sürede gerçekleşir ve "maddi manevi" gücünüz oldukça, bedeniniz de izin veriyorsa yeni tedavileriniz olur.. iyi şanslar diliyorum tekrardan..
Tedaviye yeni başlayan tüm arkadaşlarıma da bütün soru işaretlerinizin olumlu cevaplar bulacağı bir süreç olmasını diliyorum.
Bölüm bölüm bölünen embriyolarınız olsun "kıskaçlı" diyorum ben :) tutunsun sizlere..
Katlanacak değerlerini bekleyenlere de misli misli artışlar diliyorum :)
Keseleriniz bol, kalp atışlarınız pek, hamilelikleriniz ise sağlıkla geçsin :)
Kendimden not: Malum beklettiğim donmuş yavrucaklar için bir türlü fırsat yaratmıyordum kendime.. Her ay kurduğum ama iptal ettiğim 15 Mart'a yeniden kurduğum hatırlatma çaldı çaldı durdu.. İptal edecekken erteledim :) bu yaz için plan yapmam gerekince (herşeyi illa ki programlayacağım) bir ihtimal hamile olursam yapamayacaklarım çıktı önüme... O yüzden ihtimale bırakmamak için tabiri caizse yaz tatili içintedaviye start vermeye karar verdim. 18 Mart itibariyle ilaçlara başladım. Herşey planlandığı gibi giderse Nisan ilk haftasında dondurulmuşlardan 2 tanesi için transfer gerçekleştirilecek. Ya tutarsa ile hadi hayırlısı
Bilgi için hangi işlemler yapılmıştı, bu deneme öncesi yapılanlar, yapılacaklarla ilgili notları fikir olması açısından bilahare paylaşacağım.
Sevgiler,
canımmm karar vermene ve artık ertelememene çok sevindim.. inşallah bu sefer herşey güzel olacak ve bebişlerini kucağına alacaksın.. öncelik herzaman bebişlerimizin olmalı..
hayat çok çabuk akıyor sadece doğurmayacağız onları büyütüp okutup evlendireceğiz ve torunda bakacağız..
işler planlar ve çevresel etkenler hiç bitmez bencil olup sadece kendimizi ve bebeğimizi düşünmemiz gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?