Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımmm tüm dualarım seninle diyorum . Bilgisayarı kapattıktan sonra sana dua edeceğim. embriyon sana sıkı sıkı tutunsun ve hiç ayrılmasın senden

Son düzenleme:
Test sonrası alınan şu negatif haberinden sonra neler yaşandığını anlamamak mümkün değil.Demekki zamanını bekliyor diye düşün arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Canım benim, çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz...

Teşekkür ederim canım.Hayıt suyu içiyorum. bal,ceviz, arı sütü polen karışımı hepsini düzenli uyguladım ve uyguluyorum.Yumurta sayımda artış oldu.Neyse yola devammmmm...Bebişlerimize kavuşana kadar pes etmek yokkkk.....

Ayyyy çok heyecanlandım canım tek taşın bebiş olsun karnışında büyüsün kucağına almak nasip olsun inşallah saat 11:00 de tüm pozitif enerjimi sana göndereceğim

Canım mübarek cuma gününde inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.

Cumanın hayrına okuduğum dualarda sana da dua edeceğim.
Allah yardımcın olsun..

Moralini bozma arkadaşım.Vitaminler kürler var.Hem eşine hem kendine uygularsın.Bu döllenmedeki başarını artıracaktır.
Hemen başla zaman kaybetme bence.2-3 aylık sürelerde sonuç alabiliyorsun çünkü.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşş..

Testimi yaptim negatif cikti bu ay tedavi olmayacagim moral bozuklugu degilde tamamen bitkisek kurlerimi denemek istiyorum

İnşallah birdaha ki denemende bebeklerini alırsın kucağına negatiften sonra 1 gün kendine gelemiyorsun ama sonraki gün yeniden bağlanıyprsun hayata çok iyi bilrim

canımm çok üzüldüm senin adına transfer iptali gerçekten insanı üzüyor.. negatif sonuçtan bile daha üzücü oluyor transfer iptali herşey yarıda kalıyor..
neden döllenmedi acaba yumurta kalitende sorun olabilir canım tedavi öncesi yumurta kalitesini ve sperm kalitesini artırıcı birşey kullandınızmı..
çokk geçmişş olsunn

tedavinn hayırlı olsun hayatım.. istediğin her soruyu sorabilirsin bildiğimizce yardım olmaya çalışırız..
doktorun kim canım..

canımm maşallahh
transferin şu anda olmuştur dinlenip merkezden çıkmış olmalısın büyük ihtimalle bu süreçte herşey gönlünce olsun.
bol bol dinlen güzell haberlerin gelsin.. bebişine ve kendine iyi bak..
öptüm

Kızlar hafta sonu yokum ilçeden il merkezine gideceğim 2,5 saat yol offfff oğluşla arabaya atlayıp gideceğiz babamız başka bir ilde o da akşam yanımıza gelecek hayırlısı ile pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın iyi tatiller

etlidolma (iyi ki kilo alma derdim yok, üstelik nadir et yiyenlerdenim ama yine de okuyup yazarken acıktığımı hissettim iştah açıcı bir kullanıcı adın var :) Büyüklerimizin küçüklüğümüzde dediği gibi "avucumu mu yalasam?")
Merak ettiğin, aklına takılan her ne varsa paylaş lütfen... Her kadın için farklı tedavi yöntemleri ve farklı geri dönüşleri olsa da tecrübelerimizi paylaşırız. HSG'den testlere-hormonların yarattığı etkiye, OPU transfer vs. aklına ne gelirse... Umarım heyecanla başladığın ve doğal olarak merakta kalarak endişelenebileceğin bu süreç güzel sonuçlanır. Kolaylıklar ve bol şans diliyorum...

Testimi yaptim negatif cikti bu ay tedavi olmayacagim moral bozuklugu degilde tamamen bitkisek kurlerimi denemek istiyorum

Kim ne söylerse söylesin yolunda gitmeyen gelişmeleri telafi edemeyeceğiz siz üzüleceksiniz, üzüldünüz de... Toparlanmak için ihtiyacınız olan her ne varsa dilerim hemen etki eder. Bol şans dilemekten ve geçmiş olsun demekten öteye gidemiyoruz ne yazık ki... Umarım hayatınızın bundan sonraki günlerinde yüzünüzü güldüren, şanslı-başarılı gelişmeler yaşarsınız. Üzüntülerinizi unutturacak muhteşem sevinçler sizi bulsun

Ayyyy çok heyecanlandım canım tek taşın bebiş olsun karnışında büyüsün kucağına almak nasip olsun inşallah saat 11:00 de tüm pozitif enerjimi sana göndereceğim

Umarım sıkıntısız bir transfer olmuştur, güzel haberlerini alırız. Dört gözle bekliyoruz...
Sen nasılsın? Trioidlerle ilgili endişelerini atlattın değil mi? Başka bir endişe olmaksızın hamileliğin keyfini sürmeyi ihmal etmiyorsun umarım.

Yanlış anlaşılmak istemem ama iki tedavi sürecinde biz hiç böyle aşamalar yaşamadık :44: Galiba hayatımızı tüp bebeğe değil, tüp bebeği hayatımıza göre programladık ondan... Sadece toplanan onlarca yumurtadan çok az embriyo oluşmasına endişelenmiş ve şaşırmıştık sanırım. Negatif sonuçtan sonra sinemaya gittiğimizi bile hatırlıyorum. Tuhaf mıyız neyiz Şimdi 3. tedavideyim, nihayet tamam diyerek dondurulmuşlarla ilerleyeceğiz. Ancak şu anda da tedavi gördüğüm aklımda bile değil (telefonumda ilaç zamanlarında alarm çalıyor unutma diye) hava güzel olacak, hafta sonunu değerlendirmek üzere İstanbul'dan uzaklaşıp yakın yerlere 2 günlük kaçamak peşindeyim... Rotaya göre kalacağımız yerin rezervasyonunu yapmakla uğraşıyorum. Oysa ki bu kadar unutmak mı iyi, yoksa yaşamak mı lazım bilemedim... :26: Sanırım doğrusu yok bunun.

Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle yaşamak lazım. Bazen iki damla yaş, bazen yüze yayılmış kahkaha ile...

Son düzenleme:

Canim Allah yardimci olsun inşallah hayırlı haberlerini aliriz

ismihan seninle gurur duyuyor :92: Ismihan seninle gurur duyuyor :92:

Ismihan seninle gurur duyuyor :92: Ismihan seninle gurur duyuyor :92:

sevilkc

Öğlene kadar kendime gelemedim.İşim yoğunda Allahtan düşünmeye fırsatım olmadı daha sonrasında.
Dondum kaldım.Kalakaldım..[/QUOTE]

Sevil

İnan senin kadar hepimiz üzüldük, burada kim mutlu haberi paylaşıyorsa diğerlerine umut oluyor.

Art niyetsiz seviyoruz birbirimizi çünkü. Sana güçlü ol dik dur dememe gerek yok; Eminim çok güçlüsün.

Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine Seni ve buradaki Tüm arkadaşlarımı çok bekletmesin inşallah !

Son düzenleme:

Duovamm, canım arkadaşım sen nerelerdesin ,iyi misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…