- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.301
Yarın sabah yataktan uyandığında kalbindeki o pır pırlar 11'de seninle buluşacak "tek taşının" pıt pıtlarına dönüşsün... Canı gönülden herşeyin yolunda gitmesini, annesi kadar azimli olmasını ve hayata tutunmasını diliyorum... Heyecanlı bekleyişinde biz de senin duygularına ortak olmaya hazırız... Yolunuz açık olsun
Allah hepinizin tüm dualarını kabul etsin, ne muradınız varsa versin, her işinizi kolaylasın. Geldik, evi gezdiriyorum tuz taneme. Teyzelerini de tanısın istedim
Selam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde. İlk defa regl olmayı arzuluyorum:)
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
Hep beraber inşallah.Test günümüz ne zaman.
2220 cik. Transferin hayirli olsun. Insallah 12 gun sonra hamilelik haberini aliriz
Gerçekten güzel... blastosit aşamasına gelmiş embriyoların tutunması daha kolay oluyor . Bol şans diliyorum
Saat 13:00 te buluştuk ama olsun. Artık evimizde müjdeli haber bekliyoruz
canımm maşallahh
transferin şu anda olmuştur dinlenip merkezden çıkmış olmalısın büyük ihtimalle bu süreçte herşey gönlünce olsun.
bol bol dinlen güzell haberlerin gelsin.. bebişine ve kendine iyi bak..
öptüm
SLAM HERKESE
YENI TRANSFERI OLAN ARKADASLARIM HAXIRLI OLSUN DUALARIMDASINIZ
YIKILMIS BITMIS BIR DURUMDA KARSINIZDAYIM
Istanbul maceram bir negatifle sona erdi suan size yazabiliyosam inaninki kocamin bana vermis oldugu o kutsal destek sayesinde yilmiyo olsun pozitif dusun bundada vardir birhayir yinr deniyelim diyo cok zor yaaa topikte ne oldu biti hic girp ikumadim a herkese sonsuz sabir ve ratli bebekler diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun LUTFEN YENI TRASFER YAPMIS ARKADASLARIM BU YAZIMI OKUYUP KORKUYA KAPILMAYIN BANA OLMADI SIZE OLSUN INSALLAH UNUTMAYINKI POZITIF
DUNCEKSINIZ BEN HEP NEGATIFTIM BASTAN SONA TEK BUNA BAGLIYORUM MIKNATIS GIBI CEKTI
Ama kizlar vaz gecemiyorum napcam bilmiyorum hamilelik asis bile yaptirdim negatif Era testi hakinda bilgisi olan varmi nolur paylassin
cok uzgunum umut olamadim size yine agluyorum agliyorum agliyorum Allah kimsenin cabasini bosa cikarmasin
canım transferin hayırlısı olsun hakında inş tek taşın sıkı sıkı tutunsun sana...sağlıklı hayırlı evlat olsun...inş 11 gün sonra hep beraber bayram edicez burda...
Kağıda 2 Nisan yazmışlar. Güzelim 1 Nisan dururken
9cook sevindim zonsrk cigim insaalkah 1 nisan 2 nisan fark etmez kutlayacagiz insaallah
Tam senin mesaj yazdığın dakikalarda oldu transferimRabbim yüreğinin temizliğini, görsün, sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
SLAM HERKESE
YENI TRANSFERI OLAN ARKADASLARIM HAXIRLI OLSUN DUALARIMDASINIZ
YIKILMIS BITMIS BIR DURUMDA KARSINIZDAYIM
Istanbul maceram bir negatifle sona erdi suan size yazabiliyosam inaninki kocamin bana vermis oldugu o kutsal destek sayesinde yilmiyo olsun pozitif dusun bundada vardir birhayir yinr deniyelim diyo cok zor yaaa topikte ne oldu biti hic girp ikumadim a herkese sonsuz sabir ve ratli bebekler diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun LUTFEN YENI TRASFER YAPMIS ARKADASLARIM BU YAZIMI OKUYUP KORKUYA KAPILMAYIN BANA OLMADI SIZE OLSUN INSALLAH UNUTMAYINKI POZITIF
DUNCEKSINIZ BEN HEP NEGATIFTIM BASTAN SONA TEK BUNA BAGLIYORUM MIKNATIS GIBI CEKTI
Ama kizlar vaz gecemiyorum napcam bilmiyorum hamilelik asis bile yaptirdim negatif Era testi hakinda bilgisi olan varmi nolur paylassin
cok uzgunum umut olamadim size yine agluyorum agliyorum agliyorum Allah kimsenin cabasini bosa cikarmasin
coook tesekkur ediyorum...
Tup bebek merkezini daha belirlemedim, suanda normal bir kadin-dogum uzmani ile gerekli tetkikleri yaptiriyorum...ancak bir ihtimal acibadem maslak olabilir...forumda arastirmaya basladim...
Selamlar,
15 gündür biesterol kullandım bugün kontrolüm vardı 4 yumoş var ve epey büyümüşler bu arada doktor yumoşlarım kist olmasın diye estroferm verdi adetin 3 günü tekrar kontrolüm var yumurtaların kaliteli olup olmadığına bakılacak kaliteli ise sanırım transfer gerçekleşecek ama beni endişelendiren yumuşların bu ay 25 ve 26 mm olması bu normalmi bilgisi olan varmı arkadaşlar
canım nasılsın son durumlar nedir tekrarladınmı testini canım..aret beyle görüşebildinmi tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?