Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevgili WishhDuygu,

Birkaç gündür yorumlarını hayranlıkla takip ediyorum, kullandığın sözcükler öyle bir ahenkle yan yana geliyorlar ki kimi zaman umut pompalıyor bu buluşmalar, kimi zaman cesaret, çoğu zaman sabır...Ben de payıma düşeni almak istedim :)

35 yaşındayım, ilk tüp bebek denemesi için salı günü başladım "can"ıma dönüşecek yumurtalarımı içimde büyütmeye..3 kez olumsuz sonuçlanan aşılamadan sonra tedirginlikle, korkuyla, heyecanla başladım.3 yıl önce küçük adımlarla girdiğim bu yolun son bir yılını koşar adımlarla gidiyorum. Bitiş çizgisine kadar yetecek nefese sahip olmayı umuyorum...Yolumuz açık olsun...

Gerçekten güzel... blastosit aşamasına gelmiş embriyoların tutunması daha kolay oluyor . Bol şans diliyorum

SLAM HERKESE
YENI TRANSFERI OLAN ARKADASLARIM HAXIRLI OLSUN DUALARIMDASINIZ

YIKILMIS BITMIS BIR DURUMDA KARSINIZDAYIM
Istanbul maceram bir negatifle sona erdi suan size yazabiliyosam inaninki kocamin bana vermis oldugu o kutsal destek sayesinde yilmiyo olsun pozitif dusun bundada vardir birhayir yinr deniyelim diyo cok zor yaaa topikte ne oldu biti hic girp ikumadim a herkese sonsuz sabir ve ratli bebekler diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun LUTFEN YENI TRASFER YAPMIS ARKADASLARIM BU YAZIMI OKUYUP KORKUYA KAPILMAYIN BANA OLMADI SIZE OLSUN INSALLAH UNUTMAYINKI POZITIF
DUNCEKSINIZ BEN HEP NEGATIFTIM BASTAN SONA TEK BUNA BAGLIYORUM MIKNATIS GIBI CEKTI
Ama kizlar vaz gecemiyorum napcam bilmiyorum hamilelik asis bile yaptirdim negatif Era testi hakinda bilgisi olan varmi nolur paylassin
cok uzgunum umut olamadim size yine agluyorum agliyorum agliyorum Allah kimsenin cabasini bosa cikarmasin

"Kısmet etmiş ise Mevlâ;
El getirir, yel getirir, sel getirir.
Kısmet etmez ise Mevlâ;
El götürür, yel götürür, sel götürür...!
Mevlana

Saat 13:00 te buluştuk ama olsun. Artık evimizde müjdeli haber bekliyoruz

canım transferin hayırlısı olsun hakında inş tek taşın sıkı sıkı tutunsun sana...sağlıklı hayırlı evlat olsun...inş 11 gün sonra hep beraber bayram edicez burda...

canım nasılsın son durumlar nedir tekrarladınmı testini canım..aret beyle görüşebildinmi tekrar...

Teşekkür ederiz.
Sana da geçmiş olsun. Mevlana' nın bir sözünü paylaşıp kaçacaktım, yazını gördüm takıldım. Allah eşinden razı olsun. Desteğini esirgememesi, yanında olduğunu hissettirmesi ve isteğine saygı göstermesi çok önemli.
Nacizane bir tavsiyem olabilir mi? Negatifliğine atıfta bulunduğun için cesaret aldım. Sigarayı bıraktığım yer, Mora terapi, stres, olumlu düşünme vs. üzerine de çalışmalar yapıyor. Çalışmalar bilinçaltını temizleme ve yapılandırmaya yönelik olduğu için de tek seansta ya da az bir zaman kaybıyla, acısız, ağrısız, rahat bir destek sağlıyor. Bizi olumsuzluğa iten olayları ve geçmişi değiştiremesek te, etkilerini değiştirme şansımız var. Bir görüş, aklına yatmazsa uygulamazsın.
İstiyorum ki isteyen, çaba gösteren herkes emeğinin karşılığını alsın. İstiyorum ki, kimse evlat hasretiyle sınanmasın. Elbette benim istememle olacak şey değil ama gönlümden geçen bu.

canım transferin hayırlısı olsun hakında inş tek taşın sıkı sıkı tutunsun sana...sağlıklı hayırlı evlat olsun...inş 11 gün sonra hep beraber bayram edicez burda...

Amin arkadaşım inşallah. 1 Nisan ' da yapacağım testi. Güzel olur di mi?

Kendime Notlar;
• Sürekli olarak dik dur! Gözlerin daima yukarıda olsun.
• Kendinle olan konuşmalarını kontrol et.
• Negatif konuşmaları hemen anında kes!
• Duygularını izle. Olumsuz duyguları vücudundan hemen at.
• Beslenmene dikkat et. Ağır şeyler yeme. Mümkünse hep doğal şeyler tüket.
• Her fırsatta derin nefes alıp ver. Burundan al uzun süre tut, ağızdan nefes ver.
• Hedeflerine odaklan. Hedefe ulaşıncaya kadar pes etme.
• Her zorluğun içindeki fırsatı gör. Daima umudunu koru. En zor durumlarda bile.
• Kararlı ol! En kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir!
• Kendine her durumda inan. Kimse sana inanmasa bile.
• En büyük ödüller, en büyük zorlukların ardından gelir.En büyük hediyeler, bazen en kötü ambalajla sunulabilir.
• Her zaman ŞİMDİ’ yi yaşa. Geçmişe takılıp kalma!
• Düşünme, sadece YAP!
• Cesur ol.
• Çözüme odaklan, sorunlara değil
• Doğru soruları sor.
• Geçmiş başarılarını hatırla. Ama onlara sığınma. Daha iyisini yap.
• Meraklı ol. Sürekli yenilikleri takip et.
• Kendini geliştirecek ve motive edecek kitaplar oku.
• Kendine inan. Kendine %100 inan.
• Sorunları birer meydan okuma olarak gör.
• Başarısızlık yoktur. Sadece sonuç vardır.
• İki işi yarım yapacağına, bir işi tam yap.
• Zamanlama gerektiren işlerde bir kaplan gibi en uygun an gelene kadar bekle. Sonra tereddüt etmeden harekete geç.
• Sabretmeyi bil.
• Her zaman farklı alternatiflerin olsun.
• Enerjik ol.
• Sorunu parçalara böl, öyle çöz.
• Çözüm dışındaki tüm alternatifleri sil.
• Sabah kalkarken o gün yapılacak işlere keyifle bak.
• İşleri oyuna çevir.
• Heyecanın diğer insanlara bulaşsın.
• Çalışırken şarkı söyle veya gülümse.
• Algılarını aç.
• Her sonunun bir çözümü vardır.
• Yaptığın işin en iyisini yap.
• Üşenme, erteleme, vazgeçme.
• Hakkını ara.
• İşleri teker teker yap.
• Daima dürüst ol.
• Sorunlarından kaçma – yüzleş.
• İnsanları ve kendini eleştirmek yerine GELİŞTİR!

canımm senin adına çok üzüldümm tabi kendi adımada bende koca bir negatifle döndüm..
diyecek birşey bulamıyorumm ağla dilediğince için rahatlasın..
hiç vazgeçme hemen bir sonraki tedavinin planlarına başla.. umut oluyor ayakta duracak güç buluyorsun ben öyle yaptım..
geçmiş olsun..

coook tesekkur ediyorum...
Tup bebek merkezini daha belirlemedim, suanda normal bir kadin-dogum uzmani ile gerekli tetkikleri yaptiriyorum...ancak bir ihtimal acibadem maslak olabilir...forumda arastirmaya basladim...

canımm maslak acıbadame gidersen halit rıfat erdemi asla tavsiye etmem..... doktor olarak orada kendine bülent tıraşı seç hayatım....
bunu illaki bülent beyi tavsiye amaçlı yazmıyorum ama halit beyle çok yoğun kötü tecrübeleri ve büyük maddi kayıpları olan tonla arkadaşım var halit beye kendini kaptırırsan para kumpasının içinde bulursun kendini..

tedavi sürecin ve yumoşların hayırlı olsun hayatım transferin sorunsuzca geçsin..
bu çap konusundan kaç tedavidir hiç anlamadım gitti cnm.. doktorun illaki en doğrusunu yapar..

canım nasılsın son durumlar nedir tekrarladınmı testini canım..aret beyle görüşebildinmi tekrar...

canımm normal adet günüm geciktiği için bi ihtimal tekrar yaptırdım 4 çıktı.. değer düşmüş zaten ilaç igneleride hep bırakmıştım..
aret beyle görüşmedim ceren hemşire ile görüştüm daha sonrada idari koordinatör ile görüştüm..
nisan veya mayıstaki adetimle tekrar Aret beyde bir kez daha deneyeceğim co-kültür uygulaması yaptıracağım bu defa rahimden bi parça alınıp dışarda embriyoya rahim ortamı yaratılıp belli bir süre orada büyütülüp transfer ediliyormuş.. istanbul tüpde varmış yaşı ilerleyen ve çok denemesi olanlarda yapılıyormuş.. bakalım işte hayatım bir aksilik çıkmazsa tabii...

biesteron dheaya başlayacağım adetimden sonra kendi kararımla.. önceki tedavilerimde kullanmıştım faydasını gördümmü bilmiyorum ama tekrar deneyeceğim..
sen ne yaptın canım tekrar tedavi startı verecekmişsin nezaman düşünebilirsin tekrar zor süreçler gerçekten çok yıpranıyoruz..
çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…