Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağolun, varolun, içime su serpildi. Yani 5.gün dondurulmuş olan gibi 6. gün embriyolarımız da iş görür muhtemelen ...Oh be...

Sevgiler:)

Ohhh maşallah, sırayla geliyorlar, 1. olan aceleci olacak sanırım :)

Diğerleri de sıra sıra gelsinler anneciğinin karnında büyüsünler inşallah.

Canım,

İnşallah güzel geçmiştir, inşallah sıcacık yerinde huzurla büyür bebişcik

Ne güzel anlatmışsın :)

Selam,

1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.

Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde. İlk defa regl olmayı arzuluyorum:)

Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...

Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...

Değil mi?

Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.

Sevgiler...

Selamlar,
15 gündür biesterol kullandım bugün kontrolüm vardı 4 yumoş var ve epey büyümüşler bu arada doktor yumoşlarım kist olmasın diye estroferm verdi adetin 3 günü tekrar kontrolüm var yumurtaların kaliteli olup olmadığına bakılacak kaliteli ise sanırım transfer gerçekleşecek ama beni endişelendiren yumuşların bu ay 25 ve 26 mm olması bu normalmi bilgisi olan varmı arkadaşlar

Saat 13:00 te buluştuk ama olsun. Artık evimizde müjdeli haber bekliyoruz

Geçen gün, sigaranın embriyonun bölünmesini yavaşlattığını ve tutunma öncesi açılması gereken zarın zor açıldığını, dolayısıyla gebeliğin gerçekleşmediğini okudum, üzüldüm. Belki bunca zamanı sırf bu bağımlılığım yüzünden üzüntü içinde geçirdim...

Hayırlı olsun tedavin, su gibi geçsin, inşallah dondurmaya gerek kalmadan da al kucağına hasretini...

Geçmiş olsun arkadaşım. Ne diyeceğimi de bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun...

Canımmm tüm dualarım seninle diyorum . Bilgisayarı kapattıktan sonra sana dua edeceğim. embriyon sana sıkı sıkı tutunsun ve hiç ayrılmasın senden

Allah hepinizin tüm dualarını kabul etsin, ne muradınız varsa versin, her işinizi kolaylasın. Geldik, evi gezdiriyorum tuz taneme. Teyzelerini de tanısın istedim

Ayyyy çok heyecanlandım canım tek taşın bebiş olsun karnışında büyüsün kucağına almak nasip olsun inşallah saat 11:00 de tüm pozitif enerjimi sana göndereceğim

Amin inşallah. Tuz tanesiyken getirdim tanıştırmaya. Büyümesini de hep beraber görelim di mi?

Canım mübarek cuma gününde inşallah her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.

Cumanın hayrına okuduğum dualarda sana da dua edeceğim.
Allah yardımcın olsun..

Allah razı olsun arkadaşım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bak annecim, bu da Tutku 34 teyzen. Öp bakiym teyzenin elini

Tam senin mesaj yazdığın dakikalarda oldu transferim Rabbim yüreğinin temizliğini, görsün, sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Amin !!

Ama tarihe bakınca 2015'te bile doğma ihtimali var senin Tektaşın.

Gerçi ben ikiye bölünüp ikiz olması yönünde dua edip duruyorum ama. Rabbim artık kimin duasını kabul ederse

Olsun, Kasım' da evlilik yıldönümümüz var. Ocakta babasının doğum günü var. Aralıkta yılbaşı var. Birleştiririz birisiyle belki. Ama anasına benzerse 2020 yi bile bekleyebilir

17 nin üzerini opuya uygun kabul ediyorlar. Ama daha büyük olması, tercik ediliyor. Gerçi benimkilerin 2 tanesini kaybettiler ama iğnelere başladığımda 15, 16 ve 8 mm. idiler. Gelişimleri de kontrol altında olacak zaten. Sorun olsa doktorun muhtemelen söylerdi...

tedavinn hayırlı olsun hayatım.. istediğin her soruyu sorabilirsin bildiğimizce yardım olmaya çalışırız..
doktorun kim canım..

coook tesekkur ediyorum...
Tup bebek merkezini daha belirlemedim, suanda normal bir kadin-dogum uzmani ile gerekli tetkikleri yaptiriyorum...ancak bir ihtimal acibadem maslak olabilir...forumda arastirmaya basladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…