Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sevilkc

Öğlene kadar kendime gelemedim.İşim yoğunda Allahtan düşünmeye fırsatım olmadı daha sonrasında.
Dondum kaldım.Kalakaldım..

Sevil

İnan senin kadar hepimiz üzüldük, burada kim mutlu haberi paylaşıyorsa diğerlerine umut oluyor.

Art niyetsiz seviyoruz birbirimizi çünkü. Sana güçlü ol dik dur dememe gerek yok; Eminim çok güçlüsün.

Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine Seni ve buradaki Tüm arkadaşlarımı çok bekletmesin inşallah ![/QUOTE]

Amin ins.Guclu olmaya calisiyorum.Allahim hepimizin yatdimcisi olsun ins.

bayıldım valla süper

canım benim bu ay yine yumurtalarım büyümedi mallesef tedavim yarım kaldı yine biraz üzüldüm ağladım yine toparladım kendimi hayırlısı buymuş yolla devam dedik...canım ben iki kere transfer oldum ama hiçbir değişik yöntem uygulanmadı bende...bizim merkezde benim tahminimce emriyolar fazla tutlmuyo hemen transfer edilliyo beni fikrim emriyoların gelişimi izlense ona göre tranfer olunsa belki başarı oranı yükselir bizim gibi rezerv az olan hastalarda canım..sende de tahmin etmiştim 3 gün koyulur diye ve tahminimde yanılmamıştım...aret beye sorarsan biesteronun hiçbir faydası yok demişti bana..kulanmasanda olur istersen kullan demişti..ben 4 ay kullandım çok şükür işe yaradı diye düşünüyorum en azından transfer aşamasına gelmiştim kullanırken..şimdi biraktım yeterlidir diye ama 2 aydan beri yumoşlar büyümüyor nedense...

Biosteron ben de kullandım. Genelde bir tarafta tek yumurta görünüyordu muayenelerde son zamanlarda. Sonra çörekotu yağlı kürüme başladım, başka ilaç kullanmadan sağlı sollu iki yumurta oldu. Tedaviye başladık, iğnelerle 3 yumurta oldu, toplamada tek yumurtam kaldı. Ama benim 23 yıllık sigara tiryakiliğim, 7 yıllık ta granüllü kahve manyaklığım var. Dahası kahvenin olumsuz etkileri, sigaradan çok daha çabuk ve geri dönüşü zor şekilde ortaya çıkıyormuş. Diyeceğim o ki, ben pek biosteronun yumurta üzerinde etkisini görmedim. Ama bedenimin sıkılaştığını, stresten yumuşayan etlerimin toparlandığını söyleyebilirim. Bir iki gün kullanmadığımda yine çöküşe geçiyorum. Cins miyim neyim?

SELEM HERKESE

Canim cok sagil destegin icin boyke fikirkere acigim hemen arastiracagim birdaha denersenki denicem biraz dinleneyim yola devam tabiki simdi onemli olan sensin dinle jendini bol su icin su nefes hareketleri de cik iyi fikir harikada bir liste yapmisin su ara bu ERA testine takktim birde opu dan sinra hemen transfer yaptirmicam rahim belki dinlenirse daha iyi oloabilir offff alah hepimizin yardimcisi olsun
Bu topigin eskileri nerdesiniz yaaa

canım birçok hastane aynı durumda malesefkiii... bundan önceki hastanemdeki tedavi çizelgelerime baktım dört tedavi boyunca hep aynı dozajda ilaçlar aynı gün sayısında kullandırılmış ve aynı başarısız yumurtalar toplanılmış.. era var diyorlar doktor eraya hiç yönlendirmedi.. co-kültür var diyorlar doktor oralı bile olmadı... şimdi istanbul tüpde çok farklı değil ama çok daha fazla artı yönlerini gördüm en azından çok az ilaçla yumurtalarım toplandı.. 2 kutu gonolf 2 kutu menegonla toplama yapıldı.. 4500 ünite ilacın 3000 ünitesi evde duruyor.. vücudum çok az yıprandı..
ben artık hiçbiryerin diğerinden farklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.. arada şansa o tedavide hamile kalan varsa oluyor..
tüp bebek doktorları ve hastaneler bizim gibi sıkıntılı hastalar için extra birşey yapmıyorlar hafif sorunları olanlar ve yaşı küçük olanlar işlerine geliyor..

canım sen yumoşları ne ile büyütmeye çalışıyorsun klomenlemi... nekadar ve kaç gün kullanacağını kim söylüyor.. klomen tek başına işe yaramayabilir ignede kullanıyormusun..

Hadi hayirli ugurlu bebekli olsun inşallah

Bizim hoca OPU dan önce bile ultrasonla bakarken bu yaşta bu yumurta gelişimini sağlayan Saizen click dedi, bu bir Human Growth Hormon, duymuşunuzdur. Bu ülkede kullanımı çok yeni ama özellikle Avusturalya ve ABD deki IVF forumlarına bakıyorum, hep kullanılan bu hormon + 40 için. Prospektüsünde IVF adı geçmiyor diye çekiniyor doktorlar sanırım ama görünen o ki bu hormon yararlı. Ben Gürkan hocaya güveniyorum. Kendisi aynı zamanda endokrinolog, hormon sevdası da bundan galiba...neticede muayenehanesi gebe dolu... kadınların yüzleri gülüyor...sanıyorum hemen hepsi de tüp...normal gebeliğe bakmıyor hoca, sadece tüp ve riskliler...

Bu hormonu bir araştırın derim hanımlar, eğer yumurta büyümesi az ise.

Doktora gebe gebe gitme konusunda da darısı başıma, hepimizin başına diyorum:) az kaldı bizim transfere...Şansımız bol olsun, kucağımıza bebeklerimizi alacağımız günler yakın olsun:)

Sevgiler.

tavsiyen için teşekkürler hayatım.. araştıracağım ama senin doktorun hangi hastanede canım..
geçmiş sayfalara baktım listeyi bulamadım listeye kayıtlıysan hastanene bakacaktım göremedim..
bende büyüme yani yumurta gelişimi sorunu yok canım zaten hep 3-5 tane yumurtam oluyor hepsi büyüyor ama döllenmede 2 tane ancak dölleniyor eşimin spermleri sıkıntılı.. benim rezerv sorunum var oda artık yaşla ilgili birşey aslada çoğalmıyor çok yoğun rezev çoğaltma tedavileri gördüm sadece 6 ay üreme koçuna gittim rezerv çoğaltımı için hiç farketmedi.. şimdiki doktorum bu yaştan sonra asla rezervin artmaz dedi geçmiş tecrübelerimdende haklı olduğunu anladım...

transferin nezaman olacak cnm kaç tane transfer edecekler bellimi..

Listeye nasıl yazılınıyor bilmiyorum

Bizim hoca Prof. Dr. Gürkan Uncu, hastane de ART, Bursa'dayız. Benim AMH 0.94. Yaş 41 . Sebepsiz infetilite dedi bize. Biosteronla 3 ay spontan gebelik denetti, olmayınca tüpü başladı hoca. Benim 3 embriyo çıktı 6 yumurtadan, hepsini dondurdular. Regl olayım, sonra transfer:)

Size , bana ve herkese bol şans diliyorum.

Sevgiler:)

liste için bilgilerini duavo ya mesaj atarsın canım o girince ekler :)
bu ilk denemenizmi olacak.. çok güzel 3 tane dondurulmuş olması neden hemen transfer etmedi dondurdu sebebini açıkladımı doktorunuz..
bende sana bol şans diliyorum cnm..
geçen yaz Bursa Güzelyalı'ya gelmiştim evlerin balkonlarının büyüklüğü neredeyse benim salonum kadar vardı herkez balkonuna salıncaklar kurmuştu çok hoştu şaşırmış kalmıştım:)
budo ile idoyu karıştırdığımız için Bursa'da bayağ bi dolaşmıştık. :))

Güzel dileğiniz için çok teşekkürler:)

İletirim bilgileri de Duavo'ya o zaman:)

Bizim ilk çalışma, umarım son olur...bu iş meşakkatli bir çok anlamda. Hızlı sonuç almak çok önemli. Hocaya ve hastaneye güvenmek lazım; beynen hazır olmak ta şart.

Bende kullandığı bu Saizen click denen hormon benim progesteron seviyemi erken ayarlamış, OPUdan sonra 3. gün transfere uygun günümmüş ama 5 gun öncesi embriyo transferi yapamam tutmaz dedi hoca. Bu sebeple donduruldular, biri 5.gün öteki ikisi 6. gün blastokisti.

Bekliyoruz artık:)...........

Bursa'nın ev anlayışı değişik gerçekten, katılıyorum:)

Herkese sevgiler, bol şanslar, rahime tutunmuş bebekli günler diliyorum:)

Zaten bulent beyi tavsiye etmislerdi...ama uyardigin cok iyi oldu, olur da bulent bey yogun deseledi, belki de o doktora yonlendireceklerdi....ama forumdan arastirdigim kadari ile de cok yogun bir merkezmis ((

Zaten bulent beyi tavsiye etmislerdi...ama uyardigin cok iyi oldu, olur da bulent bey yogun deseledi, belki de o doktora yonlendireceklerdi....ama forumdan arastirdigim kadari ile de cok yogun bir merkezmis ((

Eşimin mesai arkadaşı ilk tedavileri Edirne' de yaptırıp sadece opu ve transfer için gitmiş Bülent Hoca' ya. Yine de ilgisinden memnun kalmıştı. Bir de hamile olduğunu öğrendi; bayılıyor şimdi Bülent Hoca' ya

Hayırlı olsun tedavin, bebekli olsun
Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…