Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zaten bulent beyi tavsiye etmislerdi...ama uyardigin cok iyi oldu, olur da bulent bey yogun deseledi, belki de o doktora yonlendireceklerdi....ama forumdan arastirdigim kadari ile de cok yogun bir merkezmis ((

merhaba bende Halit bey in hastasıyım Nerdeyse 1 yıl olacak 2 deneme yaptık sonuç başarısız. Şuan Bende çok kararsızım acaba bu sefer Bülent beyemi yaptırsam diye düşünüyorum. baştan halit Beyi de çok tavsiye etmişlerdi. Ama mutlu sonuca ulaşamadım.
Negatif sonucu 22 martta aldım Dr yada yardımcısı beni aramadı bile bende hünüz aramadım çok kızıyorum kendisine. Hakikatten çok yoğun kitap tv derken pek bir popiler oldu. Ama gel sen onu bana anlat sonuç isterim ben sonuç. İlgide azaldı başlardaki gibi değil.
Aslında ben başta Bülent beye gitmiştim. ama bir arkadaşım Halit Beyi tavsiye edince birde Bülent Bey biraz soğuk gelmişti bana o yüzden Halit Beyle başladım. Ama insan bilemiyor işte .(((

canım hiç üzülme sen şanslılar arasındasın bence.. Halit bey birde seni ortağı Murat Berksoya yönlendirip aylarca tonla harcama yaptırmamıs en azından..
herşeyin hayırlısı aynı dönemlerde negatif sonuç almışız.. hiç canını sıkma hemen yeni bir doktorla yeni tedavine yelken aç hayatım..

Yoğunluğun içinde tedaviyi yine unutarak haplarımı alarmla içerek hafta sonu kaçamağımızı yaptık geldik... İznik'te medeniyetlerin miraslarının arasında kültürümüzü zenginleştirip, Termal bölgesinin nefis ormanlarında yine yeniden kuş cıvıltılarının yürüyüşümüze ahenk kattığı, doğanın bahar müjdeliyişine tanıklık ettik. Habersiz kalmamak, paylaşımlarınızı paylaşmak için atlamadan okumaya çalıştım. Keyiflerimizin yerinde olduğu bir hafta olsun, herkese sevgiler...

Saat 13:00 te buluştuk ama olsun. Artık evimizde müjdeli haber bekliyoruz
Yazım dili ile 13.00, okunuşunda genel kabul edilmiş hali ile saat "1" de... :) "1" tanecik tek taşın hayırlı uğurlu olsun tekrardan... Ve "1" Nisan'da sevinç yaşatsın umarım hepimize

Sans hepimizin olsun...Bazi seyler herkesle paylasilamiyor, daha simdiden bana moral verdiniz...
Bizi çok iyi anlayan, dinleyen, üzüntümüzü sevincimizi paylaştığımız dostlarımız, yakınlarımız da elbette var ama sesini bile duymadığımız, yüzünü görmediğimiz fakat tüm bu süreçleri tecrübe etmiş "bizler" birbirimizi en çok bilenleriz... Merak ettiğin her ne varsa "bu da sorulur mu?" demeden paylaşmaktan geri durma hiç :) Hepimizin morali çok, şansı bol olsun

Teşekkür ederim matildaaa... Çoğu zaman reel hayatımda tam tabiriyle "empatinin" cılkını çıkarıyor olsam da "bana ne güç verir? den" yola çıkıp yorum yapıyorum, bazen de kişilerin kendine has karakterlerinin neye ihtiyacı olduğunu öngörerek yorum yapmayı tercih ediyorum... Bazen duymak istediklerimizi duymak iyi geliyor ya hani... Güçlü olsak da birbirimizden güç alıyoruz ve çoğu zaman gerçekten minicik bir kelime bile bizi çok güçlendiriyor. Bu nedenle paylaşıyoruz, ortak oluyoruz. Tedavine gelince öncelikle şanslısın en azından ben ve yaşdaşlarıma göre.. 35 yaşımda ben işlerine ve yaşamın keyiflerine odaklanmış ve "hemen çocuğum olur düşüncesiyle korunma telaşesindeydim" işin aslı öğle değilmiş :) E artık olsun diye korunmayı bırakınca anladık :) Bu nedenle yaşının tüm olumlu getirileriyle yılmadan, içinden geldiğince, maddi manevi gücünüz olduğunca seni senden başka yolundan çevirecek bir neden olmasın.. Tecrübelerin yoluna ışık olsun heyecanla ilerleyeceğin yolun açık ve şanslı, "can"ın can yoldaşın olsun

Kimi zaman üzüntümüzü paylaşırken başkalarına üzüntü verebileceğimizden çekinmek gibi, kimi zaman da cevap yazmak ve destek olmak çok zor... acmila hayal kırıklığını, üzüntünü, tedirginliğini, "neden neden?" diyen iç sesini dahi anladığımızı biliyorsun ama sana iyi gelecek bir sihirli değneğimiz ne yazık ki yok... Keşke olsaydı ne güzel olurdu hepimiz için. İçindeki sızı seninle dinecek ve umalım ki çok çabuk olsun... Bundan sonrasına gücün, sabrın ve imkanın bol olsun... Akıtmak istediğin göz yaşlarını biriktirme, belki yanı başındaki bir omuz başı olamıyoruz ama seni anladığımızı bilmekten vazgeçme... "Üzerim" deme içinden geldiğince hareket et, ister göz pınarındaki yaşınla, ister endişelerinle, ister heyecanlarınla... Her halini paylaşmak üzere buradayız.

Bundan sonrası için neler yapılabilir? Ne tecrübeler veya ne gibi tetkikler yapıldı vb. her türlü süreç için merak ettiklerinle ilgili varsa bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Hangi tetkikleri yaptınız? Hangi zamanlarla ilerlendi? Dondurulmuşların var mı? her birine göre eminim paylaşılacak bir sürü tecrübe olacaktır. Hiç bir kadın diğeri ile aynı olmasa da bazı değer ve uygulamalar standartlaşmış durumda bu nedenle tecrübelerden kendimize bir yol haritası çıkarmak da bizim elimizde... Umarım çok iyi olacağın günler beklediğinden çok daha yakındır, sevgiler

Hmmm.. Saizen click yabancı değil ama tanıdık da değil :) Bu yönde bir tetkik yaptık mı evdeki dosyama bir bakmam lazım. Hoş olsa hatırlardım diye düşünüyorum ama gözden kaçmasın. Bu gibi durumda transfer gününün önemli etken olduğunu anlıyorum. Dondurulmuş transferimiz öncesi TSH'den Progeston'a bir sürü tetkik yenilendi ama hazır ilaçlara halen devam ediyorken yine de emin olmak isterim. Çünkü doktorumun hep söylediği yaşıma göre rezervimin iyi olması. Geçenlerde dondurulmuş transfere hazırlık için herhangi bir iğne vs tedavi olmaksızın baktığında sağ-sol karışık 9 folikül gördüğün de yine iyi diye yinelemişti. Eğer bu iyi rezervin nedeni bu sendrom ise transfer günü oldukça önemli olacaktır. Bir bakıp doktorla paylaşayım. Teşekkür ederim dikkat çektiğin için :)

Ne desek kâr etmeyecek... Umarım bizlerle paylaştıkça kendini çok daha iyi hissedersin ve başarılı sonucunla bu üzüldüğün sonuçları unutursun. Doktor ve merkez konusunda elbette alınan bilgileri yol haritamız için cebimizde tutalım ama "kendimizi en iyi hissettiğimiz" yerde ve kişi ile yolumuza ilerleyelim... Geri arama zahmetine girmemiş doktorun benim nazarımda ağzı ile kuş tutsa anlamı yok. Bedensel işlemlerin yapıldığı bir süreç gibi görünse de hormon almasak dahi psikolojimizin de çok önemli olduğu bir süreç. Bu nedenle iletişimin kaliteli ve kuvvetli olmadığı, iyi hissetmediğimiz, çekindiğimiz, sohbet edemediğimiz ve hatta merak ettiklerimizi soramadığımız bir doktor-hasta ilişkisinin kabul edilemez olduğuna inanıyorum... Her anlamda şansın bol olsun. Sevgiler

Rica ederim:) paylaşmak için burdayız...birbirimize ufacık ta faydamız olsa ne mutlu.

Rezerviniz güzel olması çok sevindirici, hiç stres yapmayın...o bebekler bize gelmek istediklerinde geleceklerdir:) biz hazır olalım karşılamaya...

Sevgiler herkese:)

Romantik bir geziden dönmek ve bize koşmak. İnanılmazsın
Bu kadar çok BİR'i BİR araya getirdiğimi farketmemiştim. Takılırım ben buna şimdi. İlk tedavim ya bir de. :82:

tatlım inşallah tek taşın 1 nisanda parlayıp anne ben burdayım diyecek dünde yazmıştım ama umut tüp bebek topiğine yazmışım

Bundan sonrası için neler yapılabilir? Ne tecrübeler veya ne gibi tetkikler yapıldı vb. her türlü süreç için merak ettiklerinle ilgili varsa bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Hangi tetkikleri yaptınız? Hangi zamanlarla ilerlendi? Dondurulmuşların var mı? her birine göre eminim paylaşılacak bir sürü tecrübe olacaktır. Hiç bir kadın diğeri ile aynı olmasa da bazı değer ve uygulamalar standartlaşmış durumda bu nedenle tecrübelerden kendimize bir yol haritası çıkarmak da bizim elimizde...

HERKESE SELAM
Su herkese tektek cevap yazma yontemini once bana bir aciklarmisin deminden beri bakindim buda negatif hayatimda bukazar zor bir surecle karsilasmamistim bundada vardir bir hayir canim cevabin icin cok sagol üzüntülerinmizi bir kenara birakmak zorunda oldugumuzu biliyorum bendeki uzuntu tekrar denemek icin 4-5 ay beklemrk zorundayim yine dondum Yurtdışına yine ise basladim yine kurler macunlar yoruldum artik zamanim yokki bazi seyleri arastirayom en mantiklisi yumi biriktirmek ama nasil heray orsya nasil geleyim burdaki doktorlar ugrasmiyo sastim kaldim hic donmusum yok tabiki oturun bana yardim edin demiyorum ama bunlari birtek buraya yaziyorum bir nevi ivimi bosaltiyorum biraz kendime gelyim bakicam bir caresinr olmadi isten ayrilcam ne yazikki fazlada zamanim yok.sana cokkk tesekur ediyorum cevabin icin insallah bu güzel kalbin bebisini bulur kizlar inanin herkese temenim bu allah hepimizin duasini kabul etsin ve herkese hayirli evlatlar versin amin amin amin
ISE GEC KALIDIM OPTUM HERKESI

tatlım inşallah tek taşın 1 nisanda parlayıp anne ben burdayım diyecek dünde yazmıştım ama umut tüp bebek topiğine yazmışım

Amin teyzesi, inşallah üzmeyecek annesini.
Ben senin iyi dileklerini aldığımı biliyorum da, Umut topiğine yazdığını farketmemişim

kızlar konuyla alakasız olacak ama cumartesi günü kabul günüm vardı yaptığım yemekleri kendi topiğimde paylaştım ama sizinlede paylaşayım istedim

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim haftasonu eşimin ailesiyle beraberdik kayınbabanın ufak bir operasyonu vardı bu sabah yola çıktım öğlen geldim ve hemen iş yerine damladım ne var ne yok bakalım?

Kızlar ben geldim haftasonu eşimin ailesiyle beraberdik kayınbabanın ufak bir operasyonu vardı bu sabah yola çıktım öğlen geldim ve hemen iş yerine damladım ne var ne yok bakalım?

geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin kayınpederine

canimm cektiiii.. hamarat arkadasimmm.. tv deki yemek programlarina katilsana canimmm.. kanal adi vermimde nurselin sundugu programa bayiliyorum ona katilmalisin mutlaka..

canimm cektiiii.. hamarat arkadasimmm.. tv deki yemek programlarina katilsana canimmm.. kanal adi vermimde nurselin sundugu programa bayiliyorum ona katilmalisin mutlaka..

canınmı çektiii hakkını helal et canım menim

yemek programlarına katılmakmı bunu hiç düşünmemiştim :44::44::44::44::44::44::44::44::44: ama mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum

Regl oldum bugün. Doktor perşembeye randevu verdi. Transfere adım adım yaklaşıyoruz:)

Herkese rahimlerine sıkı sıkı sarılmış birer bebek diliyorum:)

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…