- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.341
Zaten bulent beyi tavsiye etmislerdi...ama uyardigin cok iyi oldu, olur da bulent bey yogun deseledi, belki de o doktora yonlendireceklerdi....ama forumdan arastirdigim kadari ile de cok yogun bir merkezmis((
merhaba bende Halit bey in hastasıyım Nerdeyse 1 yıl olacak 2 deneme yaptık sonuç başarısız. Şuan Bende çok kararsızım acaba bu sefer Bülent beyemi yaptırsam diye düşünüyorum. baştan halit Beyi de çok tavsiye etmişlerdi. Ama mutlu sonuca ulaşamadım.
Negatif sonucu 22 martta aldım Dr yada yardımcısı beni aramadı bile bende hünüz aramadım çok kızıyorum kendisine. Hakikatten çok yoğun kitap tv derken pek bir popiler oldu. Ama gel sen onu bana anlat sonuç isterim ben sonuç. İlgide azaldı başlardaki gibi değil.
Aslında ben başta Bülent beye gitmiştim. ama bir arkadaşım Halit Beyi tavsiye edince birde Bülent Bey biraz soğuk gelmişti bana o yüzden Halit Beyle başladım. Ama insan bilemiyor işte .(((
Yazım dili ile 13.00, okunuşunda genel kabul edilmiş hali ile saat "1" de... :) "1" tanecik tek taşın hayırlı uğurlu olsun tekrardan... Ve "1" Nisan'da sevinç yaşatsın umarım hepimizeSaat 13:00 te buluştuk ama olsun. Artık evimizde müjdeli haber bekliyoruz
Bizi çok iyi anlayan, dinleyen, üzüntümüzü sevincimizi paylaştığımız dostlarımız, yakınlarımız da elbette var ama sesini bile duymadığımız, yüzünü görmediğimiz fakat tüm bu süreçleri tecrübe etmiş "bizler" birbirimizi en çok bilenleriz...Sans hepimizin olsun...Bazi seyler herkesle paylasilamiyor, daha simdiden bana moral verdiniz...
Teşekkür ederim matildaaa... Çoğu zaman reel hayatımda tam tabiriyle "empatinin" cılkını çıkarıyor olsam da "bana ne güç verir? den" yola çıkıp yorum yapıyorum, bazen de kişilerin kendine has karakterlerinin neye ihtiyacı olduğunu öngörerek yorum yapmayı tercih ediyorum... Bazen duymak istediklerimizi duymak iyi geliyor ya hani... Güçlü olsak da birbirimizden güç alıyoruz ve çoğu zaman gerçekten minicik bir kelime bile bizi çok güçlendiriyor. Bu nedenle paylaşıyoruz, ortak oluyoruz. Tedavine gelince öncelikle şanslısın en azından ben ve yaşdaşlarıma göre.. 35 yaşımda ben işlerine ve yaşamın keyiflerine odaklanmış ve "hemen çocuğum olur düşüncesiyle korunma telaşesindeydim" işin aslı öğle değilmiş :) E artık olsun diye korunmayı bırakınca anladık :) Bu nedenle yaşının tüm olumlu getirileriyle yılmadan, içinden geldiğince, maddi manevi gücünüz olduğunca seni senden başka yolundan çevirecek bir neden olmasın.. Tecrübelerin yoluna ışık olsun heyecanla ilerleyeceğin yolun açık ve şanslı, "can"ın can yoldaşın olsunSevgili WishhDuygu, Birkaç gündür yorumlarını hayranlıkla takip ediyorum, kullandığın sözcükler öyle bir ahenkle yan yana geliyorlar ki kimi zaman umut pompalıyor bu buluşmalar, kimi zaman cesaret, çoğu zaman sabır...Ben de payıma düşeni almak istedim :) 35 yaşındayım, ilk tüp bebek denemesi için salı günü başladım "can"ıma dönüşecek yumurtalarımı içimde büyütmeye..3 kez olumsuz sonuçlanan aşılamadan sonra tedirginlikle, korkuyla, heyecanla başladım.3 yıl önce küçük adımlarla girdiğim bu yolun son bir yılını koşar adımlarla gidiyorum. Bitiş çizgisine kadar yetecek nefese sahip olmayı umuyorum...Yolumuz açık olsun...
SLAM HERKESE
YENI TRANSFERI OLAN ARKADASLARIM HAXIRLI OLSUN DUALARIMDASINIZ YIKILMIS BITMIS BIR DURUMDA KARSINIZDAYIM
Istanbul maceram bir negatifle sona erdi suan size yazabiliyosam inaninki kocamin bana vermis oldugu o kutsal destek sayesinde yilmiyo olsun pozitif dusun bundada vardir birhayir yinr deniyelim diyo cok zor yaaa topikte ne oldu biti hic girp ikumadim a herkese sonsuz sabir ve ratli bebekler diliyorum allah yar ve yardimciniz olsun LUTFEN YENI TRASFER YAPMIS ARKADASLARIM BU YAZIMI OKUYUP KORKUYA KAPILMAYIN BANA OLMADI SIZE OLSUN INSALLAH UNUTMAYINKI POZITIF
DUNCEKSINIZ BEN HEP NEGATIFTIM BASTAN SONA TEK BUNA BAGLIYORUM MIKNATIS GIBI CEKTI
Ama kizlar vaz gecemiyorum napcam bilmiyorum hamilelik asis bile yaptirdim negatif Era testi hakinda bilgisi olan varmi nolur paylassin cok uzgunum umut olamadim size yine agluyorum agliyorum agliyorum Allah kimsenin cabasini bosa cikarmasin
Bundan sonrası için neler yapılabilir? Ne tecrübeler veya ne gibi tetkikler yapıldı vb. her türlü süreç için merak ettiklerinle ilgili varsa bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya hazırız. Hangi tetkikleri yaptınız? Hangi zamanlarla ilerlendi? Dondurulmuşların var mı? her birine göre eminim paylaşılacak bir sürü tecrübe olacaktır. Hiç bir kadın diğeri ile aynı olmasa da bazı değer ve uygulamalar standartlaşmış durumda bu nedenle tecrübelerden kendimize bir yol haritası çıkarmak da bizim elimizde... Umarım çok iyi olacağın günler beklediğinden çok daha yakındır, sevgilerSELEM HERKESE
Canim cok sagil destegin icin boyke fikirkere acigim hemen arastiracagim birdaha denersenki denicem biraz dinleneyim yola devam tabiki simdi onemli olan sensin dinle jendini bol su icin su nefes hareketleri de cik iyi fikir harikada bir liste yapmisin su ara bu ERA testine takktim birde opu dan sinra hemen transfer yaptirmicam rahim belki dinlenirse daha iyi oloabilir offff alah hepimizin yardimcisi olsun Bu topigin eskileri nerdesiniz yaaa
Bizim hoca OPU dan önce bile ultrasonla bakarken bu yaşta bu yumurta gelişimini sağlayan Saizen click dedi, bu bir Human Growth Hormon, duymuşunuzdur. Bu ülkede kullanımı çok yeni ama özellikle Avusturalya ve ABD deki IVF forumlarına bakıyorum, hep kullanılan bu hormon + 40 için. Prospektüsünde IVF adı geçmiyor diye çekiniyor doktorlar sanırım ama görünen o ki bu hormon yararlı. Ben Gürkan hocaya güveniyorum. Kendisi aynı zamanda endokrinolog, hormon sevdası da bundan galiba...neticede muayenehanesi gebe dolu... kadınların yüzleri gülüyor...sanıyorum hemen hepsi de tüp...normal gebeliğe bakmıyor hoca, sadece tüp ve riskliler... Bu hormonu bir araştırın derim hanımlar, eğer yumurta büyümesi az ise.
Doktora gebe gebe gitme konusunda da darısı başıma, hepimizin başına diyorum:) az kaldı bizim transfere...Şansımız bol olsun, kucağımıza bebeklerimizi alacağımız günler yakın olsun:)
Sevgiler.
merhaba bende Halit bey in hastasıyım Nerdeyse 1 yıl olacak 2 deneme yaptık sonuç başarısız. Şuan Bende çok kararsızım acaba bu sefer Bülent beyemi yaptırsam diye düşünüyorum. baştan halit Beyi de çok tavsiye etmişlerdi. Ama mutlu sonuca ulaşamadım. Negatif sonucu 22 martta aldım Dr yada yardımcısı beni aramadı bile bende hünüz aramadım çok kızıyorum kendisine. Hakikatten çok yoğun kitap tv derken pek bir popiler oldu. Ama gel sen onu bana anlat sonuç isterim ben sonuç. İlgide azaldı başlardaki gibi değil. Aslında ben başta Bülent beye gitmiştim. ama bir arkadaşım Halit Beyi tavsiye edince birde Bülent Bey biraz soğuk gelmişti bana o yüzden Halit Beyle başladım. Ama insan bilemiyor işte .(((
Y
Hmmm.. Saizen click yabancı değil ama tanıdık da değil :) Bu yönde bir tetkik yaptık mı evdeki dosyama bir bakmam lazım. Hoş olsa hatırlardım diye düşünüyorum ama gözden kaçmasın. Bu gibi durumda transfer gününün önemli etken olduğunu anlıyorum. Dondurulmuş transferimiz öncesi TSH'den Progeston'a bir sürü tetkik yenilendi ama hazır ilaçlara halen devam ediyorken yine de emin olmak isterim. Çünkü doktorumun hep söylediği yaşıma göre rezervimin iyi olması. Geçenlerde dondurulmuş transfere hazırlık için herhangi bir iğne vs tedavi olmaksızın baktığında sağ-sol karışık 9 folikül gördüğün de yine iyi diye yinelemişti. Eğer bu iyi rezervin nedeni bu sendrom ise transfer günü oldukça önemli olacaktır. Bir bakıp doktorla paylaşayım. Teşekkür ederim dikkat çektiğin için :)
Yoğunluğun içinde tedaviyi yine unutarak haplarımı alarmla içerek hafta sonu kaçamağımızı yaptık geldik... İznik'te medeniyetlerin miraslarının arasında kültürümüzü zenginleştirip, Termal bölgesinin nefis ormanlarında yine yeniden kuş cıvıltılarının yürüyüşümüze ahenk kattığı, doğanın bahar müjdeliyişine tanıklık ettik. Habersiz kalmamak, paylaşımlarınızı paylaşmak için atlamadan okumaya çalıştım. Keyiflerimizin yerinde olduğu bir hafta olsun, herkese sevgiler...
Yazım dili ile 13.00, okunuşunda genel kabul edilmiş hali ile saat "1" de... :) "1" tanecik tek taşın hayırlı uğurlu olsun tekrardan... Ve "1" Nisan'da sevinç yaşatsın umarım hepimize
tatlım inşallah tek taşın 1 nisanda parlayıp anne ben burdayım diyecek dünde yazmıştım ama umut tüp bebek topiğine yazmışım
kızlar konuyla alakasız olacak ama cumartesi günü kabul günüm vardı yaptığım yemekleri kendi topiğimde paylaştım ama sizinlede paylaşayım istedim
Eki Görüntüle 1036618 Eki Görüntüle 1036619 Eki Görüntüle 1036620 Eki Görüntüle 1036621 Eki Görüntüle 1036622 Eki Görüntüle 1036623
Çikolatalı bir şey yok muydu? Transferden beri deli gibi çikolata yiyorum da ben:111::125:
Kızlar ben geldim haftasonu eşimin ailesiyle beraberdik kayınbabanın ufak bir operasyonu vardı bu sabah yola çıktım öğlen geldim ve hemen iş yerine damladım ne var ne yok bakalım?
kızlar konuyla alakasız olacak ama cumartesi günü kabul günüm vardı yaptığım yemekleri kendi topiğimde paylaştım ama sizinlede paylaşayım istedim
Eki Görüntüle 1036618 Eki Görüntüle 1036619 Eki Görüntüle 1036620 Eki Görüntüle 1036621 Eki Görüntüle 1036622 Eki Görüntüle 1036623
Kızlar ben geldim haftasonu eşimin ailesiyle beraberdik kayınbabanın ufak bir operasyonu vardı bu sabah yola çıktım öğlen geldim ve hemen iş yerine damladım ne var ne yok bakalım?
Çikolatalı bir şey yok muydu? Transferden beri deli gibi çikolata yiyorum da ben:111::125:
canimm cektiiii.. hamarat arkadasimmm.. tv deki yemek programlarina katilsana canimmm.. kanal adi vermimde nurselin sundugu programa bayiliyorum ona katilmalisin mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?