- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.361
Sağol canım herşey aynı demek iyi bari çok şey kaçırmadımhosgeldinnn hayatimmm.. bizde hersey ayni.. gecmiss olsunn..
Sağol canım ama çok acımasızsın hiç öyle pasta börük konurmu nasıl ulaşacam şimdi ben onlara intikamım fena olcak:95:geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin kayınpederine
Sağol canım herşey aynı demek iyi bari çok şey kaçırmadım
Sağol canım ama çok acımasızsın hiç öyle pasta börük konurmu nasıl ulaşacam şimdi ben onlara intikamım fena olcak:95:
Regl oldum bugün. Doktor perşembeye randevu verdi. Transfere adım adım yaklaşıyoruz:)
Herkese rahimlerine sıkı sıkı sarılmış birer bebek diliyorum:)
Sevgiler...
Kızlar ben geldim haftasonu eşimin ailesiyle beraberdik kayınbabanın ufak bir operasyonu vardı bu sabah yola çıktım öğlen geldim ve hemen iş yerine damladım ne var ne yok bakalım?
portakallı kurabiyeler damla çikolatalıydı canım
asmi eriyorsun yoksa canim.. bende hergun yemistim simdide acaba yan etkisimi oldu diyorum..
Gözünaydın. Tedavin su gibi geçsin, bebekli bitsin inşallah.Regl oldum bugün. Doktor perşembeye randevu verdi. Transfere adım adım yaklaşıyoruz:)
Sevgiler...
Herkese güzel, mutlu bir gün diliyorum. Hepinizin dilekleri
Regl oldum bugün. Doktor perşembeye randevu verdi. Transfere adım adım yaklaşıyoruz:)
Sevgiler...
Rica ederim:) paylaşmak için burdayız...birbirimize ufacık ta faydamız olsa ne mutlu. Rezerviniz güzel olması çok sevindirici, hiç stres yapmayın...o bebekler bize gelmek istediklerinde geleceklerdir:) biz hazır olalım karşılamaya... Sevgiler herkese:)
Mis gibiydi :) Kaçamaklara bedensel bir engel olmadıkça devam, pembe gözlüklerimiz yok ama leyleği havada görüyoruz gibi takılıyoruz :) Bir'in biriciğin olsun, birlere takılırsan bir sürü bir buluruz sana...Romantik bir geziden dönmek ve bize koşmak. İnanılmazsınBu kadar çok BİR'i BİR araya getirdiğimi farketmemiştim. Takılırım ben buna şimdi. İlk tedavim ya bir de. :82:
Immmm... Nefis görünüyor :) Ellerine sağlık, bizi de kabul et ağzımız tatlansın :) Yemiş kadar olduk, avucum temiz itinayla gereğini yaptımkızlar konuyla alakasız olacak ama cumartesi günü kabul günüm vardı yaptığım yemekleri kendi topiğimde paylaştım ama sizinlede paylaşayım istedim
Hoşgeldin ve geçmiş olsun... Umarım kısa zamanda sıhhatine kavuşur. Her şey yolundadır umarım endişeden uzak, sakin, dingin hamile olmanın keyfi sürülüyordur. Kendi adıma ben süperim... Keyfim de sıhhatim de yerinde...Kızlar ben geldim haftasonu eşimin ailesiyle beraberdik kayınbabanın ufak bir operasyonu vardı bu sabah yola çıktım öğlen geldim ve hemen iş yerine damladım ne var ne yok bakalım?
HERKESE SELAM
Su herkese tektek cevap yazma yontemini once bana bir aciklarmisin deminden beri bakindim buda negatif hayatimda bukazar zor bir surecle karsilasmamistim bundada vardir bir hayir canim cevabin icin cok sagol üzüntülerinmizi bir kenara birakmak zorunda oldugumuzu biliyorum bendeki uzuntu tekrar denemek icin 4-5 ay beklemrk zorundayim yine dondum Yurtdışına yine ise basladim yine kurler macunlar yoruldum artik zamanim yokki bazi seyleri arastirayom en mantiklisi yumi biriktirmek ama nasil heray orsya nasil geleyim burdaki doktorlar ugrasmiyo sastim kaldim hic donmusum yok tabiki oturun bana yardim edin demiyorum ama bunlari birtek buraya yaziyorum bir nevi ivimi bosaltiyorum biraz kendime gelyim bakicam bir caresinr olmadi isten ayrilcam ne yazikki fazlada zamanim yok.sana cokkk tesekur ediyorum cevabin icin insallah bu güzel kalbin bebisini bulur kizlar inanin herkese temenim bu allah hepimizin duasini kabul etsin ve herkese hayirli evlatlar versin amin amin amin
ISE GEC KALIDIM OPTUM HERKESI
Sevgiler...
guzell dileklerinn icin tsk.. canimmm hepp beraberce hayatimm hayirli olsunn simdiden transferinn.. hersey gonlunden gectigince gelissin.. :))
arkadaslar bende bugun ikinci rapor hakkima basvurdum hemen onaylandi cok sasirdim hic yeni evrak kan muayene istemediler.. onceki dosyam gecerli olacakmis cuma gunu gidip alacagim.. nisan adetime rapor yetisti ama iki ay vucudumu dinlendirmeye karar verdim mayis adetimle tekrar deneyecegim...
TebrikleeeerBu transfer maratonunda başarılar, bol şans diliyorum.
Sanırım dondurulmuşlarla ilerleyecek?
Benim dondurulmuşlar için takip ettiğim süreci paylaşıyorum, belki benzer ilerler... Bana 2. gün randevusu verildi, rahim içi uyarıcı işlem yapılacağı için. Rahim ve diğer kontroller yapıldı, hatta geçen bahsettiğim yumurtalar görüldü.. Tüpler tıkalı olduğu için herhangi bir baskılama uygulanmamıştı hamilelik riski yok diye (şaka gibi risk diye görülüyor bu tedavinin bu aşamasında) Aynı anda hazırlık için rahim içi çizik işlemi de yapıldı. (Katater ile muayene masasında uyarı işlemi deniyor- acı yok -iğne olmadıkça acıdan saymıyorum herhangi bir şeyi henüz)
1 Nisan'a rahim kalınlığı randevusu var. Aynı gün tutunma ve gebelik aşı için kan alınacak. Transfer gününe kadar beyaz hücreler vs. ayrıştırılacak. 4-5 gün öncesinden yapılıyormuş. Doktorun söylediği regl gününden itibaren 19-20 gün arasında transfer planlandığı. Bu durumda önümüzdeki hafta sonu yapılması muhtemel.
İlaç olarak sadece rahim kalınlığını garantilemek üzere 3x1 estrofem kullanıyorum. Folik asit, omega 3, coraspin 1x1 devam..
Umarım kolay, zahmetsiz, gerginlikten uzak, su gibi geçip günü gelen bir transfer yolculuğu olur...
Sıkı sıkı tutunmuş bebeklerle, sağlıklı hamileliğe adım adım yolculuğunda bol şans...
Gelsinler ısıtalım
Sevgiler
merhaba bende Halit bey in hastasıyım Nerdeyse 1 yıl olacak 2 deneme yaptık sonuç başarısız. Şuan Bende çok kararsızım acaba bu sefer Bülent beyemi yaptırsam diye düşünüyorum. baştan halit Beyi de çok tavsiye etmişlerdi. Ama mutlu sonuca ulaşamadım.
Negatif sonucu 22 martta aldım Dr yada yardımcısı beni aramadı bile bende hünüz aramadım çok kızıyorum kendisine. Hakikatten çok yoğun kitap tv derken pek bir popiler oldu. Ama gel sen onu bana anlat sonuç isterim ben sonuç. İlgide azaldı başlardaki gibi değil.
Aslında ben başta Bülent beye gitmiştim. ama bir arkadaşım Halit Beyi tavsiye edince birde Bülent Bey biraz soğuk gelmişti bana o yüzden Halit Beyle başladım. Ama insan bilemiyor işte .(((
Rapor vs. sürecini hiç kullanmadım bilmiyorum ama oldukça meşakkatli bir işmiş sanırım, bu nedenle gözün aydın. Yormadan ve zorlamadan olması süper... Yeterince zorluk ve yorgunluk oluyor zaten malum :)
Dinlenmek bence kesinlikle gerekli... Eğer raporu kullanmak mecburiyeti yoksa en azından 2 ay dinlenmekle kendine iyi bir şey yapacaksın... Ama sonrasında uzatmamak lazım, tecrübe ile sabit. Ben o konuda çok "large" davrandım. Kasım'dan "teeee" bu zamana erteledim. Neredeyse 6 ay zaman kaybettim denilebilir (gerçi pişman da değilim gayet güzel geçirdim) Buçuk yaş... Yaşın bu kadar önemsendiği bir tedavi serüveninde risk belki de, ama doktorum bana hiç yaşımı öne sürmediği için, rezerv sıkıntısını şiddetle yaşamamış olduğum için sanırım şımarıklık ediyorum... Keşke demediğimiz sürece bence sorun yok yine de :))))
Uzun lafın kısası zaten sen biliyorsun en çok kendini, içinden ne geliyorsa o...
Rapor kolaylığı ile şanslı başlangıca hazırlandığın yeni maratonda şansın kat be kat artarak devam etsin...
Sevgiler
kizlar su anda salonda alci boya kirma ve siva tum isler bir arada yapiliyor... tum gun surdu, halen salonda ustalar var tum esyalar birbirinde.. her yer batmis durumda...
bense yatak odamda uzandim tv izleyip kk okuyorum sanki iki farkli dunya gibi oldu ev:))
En güzelini yapıyorsun bende 3 hafta önce taşındım,karmaşayı görmemek en iyisi. Evi toparlamak yerleştirmek tekrar temizlemek, benlik işler değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?