Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok güzel bir haber, çok sevindim. Ama en çok dinlenme kararına sevindim ne yalan söyleyeyim. Tedavi ne de olsa yoruyor, dengeyi bozuyor. Biraz toparlanman senin için iyi olur.

Oooh maşallah yarasın hayat

Bugün anneme, kendi tüp bebek deneyimimden kesitler sundum ve ihtimallerden bahsettim. Neden zaman zaman endişeye kapıldığım ve iğne saati geldiğinde sesimin titrediği üzerine. (Kalçadan iğneler uf yapıyo. Artık yer de kalmamış, üstüste geliyo, çok acıyo )
Kadıncağız beni dinlerken tansiyonu yükselmeye başladı. Senin anlattıklarını bilse kalp krizi falan geçirir Allah korusun. Sana da Allah kolaylık versin, su gibi geçsin tedavin, sonu bebekli olsun

Ooo, sende bugün ne çok gelişme var yahu. Yerleşir her şey. Gönlüne göre olsun, içine sinsin, sana uğur getirsin...

En güzelini yapıyorsun bende 3 hafta önce taşındım,karmaşayı görmemek en iyisi. Evi toparlamak yerleştirmek tekrar temizlemek, benlik işler değil valla

Evet, temizlik, evle güreşmek gibi. Her sabah yeniden başlayan bir kabus. Ama taşınma için aynı şeyi söyleyemiyorum ben. Kendi ailem de memurdu, hep gezdik biz. Şimdi bile aynı yerde 2 yıl kalınca içim sıkılıyor. Hem öyle evde değişiklik yapmak falan da kandırmıyor. Bakalım ne kadar dayanabileceğim yaşadığım yere

sağol canım insanın yaptıklarının beğenilmesi güzel bir şey sizede kabul günü yaparım ne demek

senin keyfinin yerinde olmasınada sevindim ne güzel herkesin keyfi huzuru yerinde olsa hayat bayram olsa

ben bu mesajı çok beğendim ama kk beğenmeme izin vermiyor başka kullanıcı mesajlarınıda değerlendir diyo başka mesajıda beğendim yine bunu beğenmeme izin vermedi çok gıcık oldum

Taşındın mı canım hayırlı olsun tadilatdan nefret ederim ıyyyyyyyy bu yaz ramazanda bizim pencereler değişti PVC oldu birde boya yapıldı ramazan günü oruç halimle 2 gün ev temizledim bir sıcak bir zor oldu anlatamam biz lojmanda oturunca zamanına malesef biz karar veremiyoruz ödenek var hemen yaptırmalıyız diyolar ama ramazanda da tadilat yapılmaz ya

Evet, kk bazen huysuzluk ediyor Olsun,gönüller bir olsun

Ohhhh, sefan olsun, inşallah güzel güzel leyifle oturursun

Ne güzel anlatmışsın,

Hadi o zaman merakla önümüzdeki haftayı bekliyoruz, gelsinler ısıtın bebişleri

Bugün buz gibiyim
Tedavinin başından beri Yangın Ayşe modunda dolanıyordum ama bugün karnım, bacaklarım ve ayaklarım buz gibi.
İçim de sönmüş gibi hissediyorum. Küçüldüm sanki. Bugün dua ve iyi dileklere ihtiyacım var. Korkuyorum. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama... :18:

Hepinizi merak ettim her şey yolundadır umarım...
Tedavisinde zamanın geçmesini bekleyenlere "akrep yelkovan" kovalamacasında sürat diliyorum

Sevinçli haberler için gün sayanlar biz de heyecanla bekliyoruz...

Korkma! negatif olacaksa olacak ama şu aşamada pozitif olacağını ümit etmek beyninde faydalı hormonları çalıştıracak.

Gülümse:) o bebek kucağına konmak istiyorsa gelecektir...

Dondurma ye bi de...buz ayaklara inat:) hadi ben de yiyeyim bari, kaymaklı:)

Ben geldim güzel arkadaşlarım

Nasılsınız ?

Ben günlerden siteye giriş yapmakta zorlanıyorum , şifremi kabul etmiyor ,bazen de tam kabul ediliyor geri siliniyor anlamadım neden.

Bu yüzden nick girmeden okuyorum yazılanları.

Dün bir topik dikkatimi çekti herkesin okumasını istiyorum, belki içinizde okuyanlar olabilir.....

Sümüklüböceğin hikayesi

Konu sahibi: Denizgeldi.

Okurken içinizin ısındığını, insanlığın, Anneliğin ne olduğunu tüm hücrelerinizde hissetireceğinden emin olduğum o samimi duyguları okumanızı istiyorum.

Daha sonra üzerinde konuşuruz.....

Bu negatif düşünce hepimizde vardı ben hiçbir tedavimde tutmuştur diye düşünemedim herhalde hepimiz yok ya olmadı demiştir bu nedenle kendini suçlama rahat ol bu üşüme bağışıklı düştüğü için olabilir tutunma aşamasında grip olucam galiba üşüyorum diyen çok var ve pozitifi gördüler kaçıncı günündesin

5. günüm. Grip gibi değil de taksit taksit üşüyorum. Belim sıcak, karnım soğuk, bacaklarımın arkası sıcak dizlerim ve ayaklarım buz gibi. Dolaşım bozukluğundan dolayı annem de böyle üşürdü benim. Ama içimin sönmüş gibi olması moralimi bozuyor. Ne bileyim. Düşünmüyordum da aslında. Ama sıkıntı gözüme girdi bugün. Neyse, hakkımda hayırlısı...

Canım, o tatlı bebiş senin çok istediğine inanmalı ve gelmeli, herşey güzel olacak, daha olmadan kötü şeyleri düşünmek üzüntüden başka işe yaramaz. Şimdi sevgiyle bekle bebişini

Çikolatalı lütfen. Ayaklarıma da soğuk su torbası, oooh mis. Millet para verip opudan sonra donduruyo, ben içerde dondurayım, bir iki ay sonra çözerim

Canim sakin kotu dusunme ,kimilerinin hamilelikte usudugunu de duymustum.Biliyorsun sonucunu almadan kotu dusunceler edinme.Dualarimiz seninle arkadasim

Canım, o tatlı bebiş senin çok istediğine inanmalı ve gelmeli, herşey güzel olacak, daha olmadan kötü şeyleri düşünmek üzüntüden başka işe yaramaz. Şimdi sevgiyle bekle bebişini

Teşekkür ederim. Bugüne kadar düşünmüyordum bir şey. Hakkında konuşuyordum ama başkasınınmış gibi, konu kapanınca bir daha yorum yapmıyordum. Bugün cidden rahatsız etti. Dünden beri vardı aslında ama bugün düştü jeton

Hayırlısı Allah' tan.

Hoşgeldinnnn. Geçenlerde problem oldu ya sitede, ondan girememişsindir. Artık burada olduğuna göre sorun yok. Neler yapıyorsun? Anlat biraz hasret giderelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…