- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.401
Teşekkür ederim. Bugüne kadar düşünmüyordum bir şey. Hakkında konuşuyordum ama başkasınınmış gibi, konu kapanınca bir daha yorum yapmıyordum. Bugün cidden rahatsız etti. Dünden beri vardı aslında ama bugün düştü jeton
Hayırlısı Allah' tan.
Canim sakin kotu dusunme ,kimilerinin hamilelikte usudugunu de duymustum.Biliyorsun sonucunu almadan kotu dusunceler edinme.Dualarimiz seninle arkadasim
Üşümenin onunla ilgili olduğunu düşünene kadar iyiydin :) Belki hala yok, ben de şu an çok üşüyorum ve içimde bebiş yok, aynen tarif ettiğin gibi, şimdi içini ısıttığını düşün bebişinin, seni de ısıtsın. Ben bile düşünürken gülümsüyorum senin bebişini, şimdi merakla bekliyor orda o da, annesi onun elini sıkı sıkı tut
Bugün buz gibiyim
Tedavinin başından beri Yangın Ayşe modunda dolanıyordum ama bugün karnım, bacaklarım ve ayaklarım buz gibi.
İçim de sönmüş gibi hissediyorum. Küçüldüm sanki. Bugün dua ve iyi dileklere ihtiyacım var. Korkuyorum. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama... :18:
2220 magazin gazetecisi moodunda sana şunu diyeceğim; "selülitinnnn var"
Bende dahil olmak üzere istisnalar hariç tüm kadınlar üşür. Dönem dönem artar da...
Eller ve ayaklar zaten genelde standart üşür ama popo ve karın bölgesi, basenler buz gibi olup diğer yerler sıcak olur ya hep... (yağ biriken bölgeler :) )
Gerçeklik payı olan espri bir yana sen şu anda hepimizin çok iyi anladığı, belki de tecrübe ettiği bir zaman kıskacının içindesin... Hormonlar tavan yapmış durumda doğal olarak endişelenerek kendini dinliyorsun. :18: Acaba şundan mı bundan mı derken birbirine ekliyorsun görüşleri, biliyoruz... Yarın ateş bastı demen de muhtemel... Kendimizi dinledikçe kaçış yok. Başkaldır kendinedinleme.
Sen istersen alev alev yan, istersen tüylerin diken diken üşü ne olacaksa o olacak
En son kendimden not ben normalde çok ekstra üşüyen birisiyim, ev 24 derece altında ısınmaz vs... Eşimin en büyük endişesi bu buz bebekler transfer olunca "cehennemi" burada yaşamak
Sevgiler
76 kilo olabilirim ama selülitim yok benim (Külliyen yalan)
Tedavinin başından beri içim dışım yanıyordu. Bu üşüme dünden beri var. Normalde de çok üşürüm ben de. Kanda sedimantasyon yüksekliği var. Tedavinin en iyi yanı, uzun yıllar sonra ısınmış olmamdı. Gerçekten kendimi dinleyecek vaktim de olmuyor evde. Kedimin birisi hamile, doğuma gün sayıyoruz. Diğer 3 kedi kızgınlıkta (kullandığımız ilaçlar etki etmemiş, bu dönemi de atlatıp ameliyat olacaklar) Köpeğim ilgisiz kaldı biraz, küsüyor. Fitil koymak ve iğneye gitmek dışında, pek düşünmüyordum. Neyse ya, şeytan dürttü bugün...
Komşumun 23 yaşındaki bekar kızı rahatsızlanmış birgün. Annesine hastalığnı tarif edecek; "Anne, içime biri girdi gibi oluyorum" demiş. Bugün ben de öyle oldum, içime biri girdi gibi...
Yok vallaha girmedi
Yok öyle bişey...
İğneciye gidiyorum geleceğim
Zanork külliyen yalan kimde yok ki, selülit 59 kilo olsam da var, var olacak... Yok sayıyoruz oluyor bitiyor
Yavru kediler ve küskün bir can dostu seni yoracak olsa da oyalayacaktır. Onlara sahip olduğun için ne kadar şanslısın...
Onlar çok daha şanslılar senin sahipliğinde yaşamlarını sürdürüyorlar... "bi batında" kolayca doğursun...
Şeytan seni dürtmüş ya elinden geleni ardına koyma Eki Görüntüle 1038310
Zanork külliyen yalan kimde yok ki, selülit 59 kilo olsam da var, var olacak... Yok sayıyoruz oluyor bitiyor
Yavru kediler ve küskün bir can dostu seni yoracak olsa da oyalayacaktır. Onlara sahip olduğun için ne kadar şanslısın...
Onlar çok daha şanslılar senin sahipliğinde yaşamlarını sürdürüyorlar... "bi batında" kolayca doğursun...
Şeytan seni dürtmüş ya elinden geleni ardına koyma Eki Görüntüle 1038310
Canım, yerim onu ben :)
Yok öyle bişey :)
Acımadı ki dimi :)
Ben de yardım ederim :))
Acıdı biraz. Artık üstüste geliyor iğne yerleri. Neyse ki kutsal bir amaç için. Yoksa çoktan bırakırdım
Hiç de yalan söyleyemiyosun canımEvet, kutsal bir amaç için
Acıdı biraz. Artık üstüste geliyor iğne yerleri. Neyse ki kutsal bir amaç için. Yoksa çoktan bırakırdım
O igneler icin 2 ay bekliycem
Olsun olsun igne olsun sonrada bebis olsun insaallah..
Slm kizlar herkese hayirli gunler dilerim
w.duygu cevabin icin cok tesekur canim senin tedavi hayirlisiyls nezaman buarada neler yapiyosun yine selman lacinmi..?
2220 canim tranferin oldu beklemedesin allah yardimcin olsun ve insallah hamilesin icime dogdu geliyor insalah bebis
birde ne ignesi yapiyosun halen orasini pek anlamadim kan sulandiricimi ben yogun bir sekilde arastiriyorum
almamyada deniyeyim tekrar dedim ama burda orasi gibi tedavi sansi yok fazla gebelik asisi felan yok fiyatlarda 3-4 misli yinede hayirlisi herkese olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?