- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.441
sagolll canimcigimmmmm optummmm
canim tasinmadimda evi boyattim birkac duvardada tadilat yaptirdim.. yazliklari cikartip kisliklari kaldirdim perdeleri yikadim camlari sildim... halilarida yikamaya verdimi bahar temmizligim bitti sayilir... artik mutfagi kafama gore yavasca yaparim... ben bu isleri hiic sevmiyorum canim ya.. temizlige bi bayan tutuyorrdum ayda bir annem bayanla anlasamadi ben isteyken gondermis.. yeni birini bulmak cok zor...
ramazandada hicc secilmez canim tam yaz ortasina geliyor.. sen bu yaz hicc kendini yormaaaa Allah korusun bebusimiz yorulmasin..
Günaydın Hepinize,eşimi arkadaşları ile gezmeye gönderdim,fırsattan istifade bir gireyim dedim
wishduygu inşallah tedavin hamilelikle sonuçlanır
zanork, inşallah bak üşümende geçmiş...artık güzel haberlerini bekliyoruz,inanıyoruz ve burada çığlıklar ıslıklarla kutlayacağız
bebekistiyoruzbiz haklısın ,ilk denemem Türkiye'de idi transfer öncesi parayı öderken ektra 300 tl veya 500 tl gibi para ekstra çekildi. Eşim çok önemsemez,bende haksızlığa gelemiyorum. Bu paranın ne olduğunu sorduğumda ,kan tahlili parası dediler. Nasıl yani dememle ortalığı karıştırdım. Çünkü önceden bize bilgi verilmemişti. 5 dk sonra çağırıp özürdilediler. Çünkü ben takiplerimi başka şehirde yaptırmıştım.parayı iade ettiler. Tabii ki çocuk sahibi olmaya çalışırken,çok önemli değil varıımızı yoğumuzu veriyoruz,ancak bilgi en baştan verilmeli.Avustralyada tedavi olduğum klinikte tedaviye başlamadan önce bir kağıtta neye ne kadar alınacağı listelenmiş durumda,ve bu meblağ transferden 3-4 gün sonra daha önce verdiğiniz hesabınızdan çekiliyor.
HeheKendimi çok salak hissettim üşüme sebebimi öğrenince. Neyse bir dahaki sefere önce çatıya bakarım
Neler yapıyorsun? Alıştın mı yeni evine? Tedavin nasıl gidiyor? Bir gelişme hissediyor musun? Ben bugün sorgu hakimiyim ona göre[/QUOTE
İşte hassasiyetinden hayatım hep bunlar
HeheKendimi çok salak hissettim üşüme sebebimi öğrenince. Neyse bir dahaki sefere önce çatıya bakarım
Neler yapıyorsun? Alıştın mı yeni evine? Tedavin nasıl gidiyor? Bir gelişme hissediyor musun? Ben bugün sorgu hakimiyim ona göre
Ooooh, kadına bak, nispet yapıyo. Az kaldı, şu test sonucum belli olsun, ben de pırıl pırıl yapacağım evimi.
yaaaa ben girdim,kimse kalmadı.. neyse hepinize güzel bir haftasonu diliyorum bol hamilelik haberleri ile dolu nice güzel günlere
Eve mi alıştım ,hem bayağı iyi geldi bana.. Bir haftadır akupunktura gidiyorum.. Kendimi çok iyi hissettiriyor şimdilik .mesela burundan nefes almakta zorlanmam vardı,daha rahat nefes almaya başladım. Cildim çok güzelleşti(ama yeni kreminde etkisi olabilir). Ayrıca evde yapmam içi moxa box diye bir şey verdi. Akupunktur noktalarıma ucu yanan bir özel cubuğu bu kutunun içine koyup bekliyorum. Böylece akupunktur noktalarını evde de harekete geçiriyorum.Bazı çin bitkisel hapları verdi. onları kullandım. Regli olacağımı için 1 hafta gitmeyeceğim. regli dönemi için ayrı bir bitkisel hap verdı. regli sonrası yumurtlamaya kadar başka bir ilaç, yumurtlama sonrası da başka bir ilaç... Bu arada 1 kilo da verdim.sütü peyniri hayvansal gıdaları kestim . Yumurta tüketiyorum.Kahveyi bırakamıyorum işte .Çay zaten aramam ,ama haftada 2 kez içiyorum valla Bu arada bizimkinide götürdüm akupunktura .1 gün gitti. akşamına iğne bataıral yerlerim ağrıyor diye sızlaya sızıldana baiımı ağrıttı,aman gitme dedim. Ancak eşime de uzman bitkisel ilaç takviyesi verdi. İşte böyle benden haberler. Bunun dışında Avustralya'ya 1 haftadır sürekli yağmur yağıyor. havalar burada soğumaya başladı artık ,siz yaza ben kışa merhaba diyorum
canim test sonucundan sonra hicbisey yapamazsin cunku gebe kalacaksinnnn :)) bol boll dinlenirsinnn bosver temizligiii
Kızlar ben geldim malum video paylaşım sitesi kapanmış ben oradan ders çalışıyordum ya ing. nolucak şimdi acep:26:
Senin için kötü olmuş. Araştırayım, kardeşimin arkadaşları da vardı oradan faydalanan. Bir yolunu bulunca paylaşırım.
Tamam canım haber beklicem
Merhaba volin,
Bende İstanbul'da çin tıbbı üzerıne usa'de egıtım gormus birine basladım. bu hafta gıttım bana akapunkutur yapamadı fakat vucudumdakı enerjı noktalarına ıgneler batırdı vucudumdakı tıkanıkları ve problemlerı soyledı. İlgınc buldum çünkü böbrek noktanda sorun var dedı gercektende ben gecmıste kum doktmustum. Battı tıbbında önemesenmez ama direkt doğuranlıkla böbrek enerjisi vok baglantılı oldugunu söyledi Gluten duyarlılıgım ve ınsulın dırencı oldugu oldugumu soyledı. Bunu simdiye kadar hiçbir dr. soylemememişti mesala sonra kanda tıkanıklık var çok yavas nabız ve kan oranı oldugunu soyledi. Tabıı bunları soylerken bence kafadan atma oldugunu dusunmuyorum cunku gluten duyarlıgı dırekt hasımato troıt yapar dedı anti troıt hormanlarım yuksek ve noddulerım var. Ayrca 2 kere kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kendılıgınden gectıgımız 2 sene ıcerısene gebe kaldım. 1'nın kalbı atmadı dıgerının sonra atma kurtaj oldum bu kurtajlar sonrası muhakkak asherman oldum 3 kere histeroskopı yaptırmak zorunda kaldım. Buna da kandakı tıkanıklık sebeb olmus dedı ve zaten demır oranım ve demır baglamam dusuk zamanında cok demır ılacı kullanmıslıgım var. Yanı dr.un soyledıklerının batı tıbbında karsılıkları mevcut bende.
Beslenme kısımda ıse cok enterasan daha once gıttıgım ureme kocunun tersı bir plan verdı. Tum glutenlı bugday, makarna pırınc ekmek dahıl hepsını kesmemı
Bal dahıl sekerı tamamen kesmemı ve probıyotıklerden cokca yararlanmam gerektıgını bagısıklıgı arttırmak gereklıgını soyledı d vıtamınının, krıll yagının ve coQ10 uzerınde durdu.
Bol bol kemık suyu (özellıkle kuzu kemıgı) ıcılmesını en gunde 2 bardak
Paca suyu, işkembe (kuzu) 2 bardak
Pancar suyu hazırlayıp ıcmemı
Lahana tursusu fakat almanların yaptıgı tarzda
(Tum bunların tarıflerı var bıldıgımız yontemlerle degılde bircok katkı malzemesı konularak hazırlanıyor.
Kombu cayı, kefir ve pancar suyu ve lahana tursuundan hergun 2 bardak muhakkak tuketmem gerektıgını soyledı
Ve sakatat arkadaslar fakat temız kuzu sakatatı
Super gıdaların temız sakatatlar oldugunu soyledı
Ayrıca bıtklıerle bir karısım hazırlayacak onuda verecek.
2 sonra hormon degerlerın degısekcek belkı gebelık olmazsa bıle bunları yaptıgında bu sekılde beslendıgınde ınanılmaz enerjık, libidon yuksek biri olacaksın. Mutlu olacaksın dedı. Birde tabıı cok saglık bulacaksın dedı
Bende sızlerle paylasmak ıstedım:) Ama arkadaslar bu seker ve karbonhidrat ne menem resmen alıskanlık mutsuz edıyor benı
Sabredecegım artık
Sana ne kremı verdı. Birde bitki olarak tabletlerdeki ıcerık ne? Mesala bana promise oil, sonra don quai gıbı ıcerıklıerı olan bir karısım hazırlayacakmıs daha birsuru sey var fakat onları anlamadım
Bende durumlar bu yıne haberdar ederım sızlerı
Siz şimdi oturun burada, ben iğneciye gidip geleceğim tamam mı? Kavga etmeyin ama. Ağlamayın da, hemen geleceğim :94::83::84:
Tekrar dener misin? Bende açıldı...
Merhaba volin,
Bende İstanbul'da çin tıbbı üzerıne usa'de egıtım gormus birine basladım. bu hafta gıttım bana akapunkutur yapamadı fakat vucudumdakı enerjı noktalarına ıgneler batırdı vucudumdakı tıkanıkları ve problemlerı soyledı. İlgınc buldum çünkü böbrek noktanda sorun var dedı gercektende ben gecmıste kum doktmustum. Battı tıbbında önemesenmez ama direkt doğuranlıkla böbrek enerjisi vok baglantılı oldugunu söyledi Gluten duyarlılıgım ve ınsulın dırencı oldugu oldugumu soyledı. Bunu simdiye kadar hiçbir dr. soylemememişti mesala sonra kanda tıkanıklık var çok yavas nabız ve kan oranı oldugunu soyledi. Tabıı bunları soylerken bence kafadan atma oldugunu dusunmuyorum cunku gluten duyarlıgı dırekt hasımato troıt yapar dedı anti troıt hormanlarım yuksek ve noddulerım var. Ayrca 2 kere kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kendılıgınden gectıgımız 2 sene ıcerısene gebe kaldım. 1'nın kalbı atmadı dıgerının sonra atma kurtaj oldum bu kurtajlar sonrası muhakkak asherman oldum 3 kere histeroskopı yaptırmak zorunda kaldım. Buna da kandakı tıkanıklık sebeb olmus dedı ve zaten demır oranım ve demır baglamam dusuk zamanında cok demır ılacı kullanmıslıgım var. Yanı dr.un soyledıklerının batı tıbbında karsılıkları mevcut bende.
Beslenme kısımda ıse cok enterasan daha once gıttıgım ureme kocunun tersı bir plan verdı. Tum glutenlı bugday, makarna pırınc ekmek dahıl hepsını kesmemı
Bal dahıl sekerı tamamen kesmemı ve probıyotıklerden cokca yararlanmam gerektıgını bagısıklıgı arttırmak gereklıgını soyledı d vıtamınının, krıll yagının ve coQ10 uzerınde durdu.
Bol bol kemık suyu (özellıkle kuzu kemıgı) ıcılmesını en gunde 2 bardak
Paca suyu, işkembe (kuzu) 2 bardak
Pancar suyu hazırlayıp ıcmemı
Lahana tursusu fakat almanların yaptıgı tarzda
(Tum bunların tarıflerı var bıldıgımız yontemlerle degılde bircok katkı malzemesı konularak hazırlanıyor.
Kombu cayı, kefir ve pancar suyu ve lahana tursuundan hergun 2 bardak muhakkak tuketmem gerektıgını soyledı
Ve sakatat arkadaslar fakat temız kuzu sakatatı
Super gıdaların temız sakatatlar oldugunu soyledı
Ayrıca bıtklıerle bir karısım hazırlayacak onuda verecek.
2 sonra hormon degerlerın degısekcek belkı gebelık olmazsa bıle bunları yaptıgında bu sekılde beslendıgınde ınanılmaz enerjık, libidon yuksek biri olacaksın. Mutlu olacaksın dedı. Birde tabıı cok saglık bulacaksın dedı
Bende sızlerle paylasmak ıstedım:) Ama arkadaslar bu seker ve karbonhidrat ne menem resmen alıskanlık mutsuz edıyor benı
Sabredecegım artık
Sana ne kremı verdı. Birde bitki olarak tabletlerdeki ıcerık ne? Mesala bana promise oil, sonra don quai gıbı ıcerıklıerı olan bir karısım hazırlayacakmıs daha birsuru sey var fakat onları anlamadım
Bende durumlar bu yıne haberdar ederım sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?