Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ooooh, kadına bak, nispet yapıyo. Az kaldı, şu test sonucum belli olsun, ben de pırıl pırıl yapacağım evimi.

Hehe Kendimi çok salak hissettim üşüme sebebimi öğrenince. Neyse bir dahaki sefere önce çatıya bakarım

Neler yapıyorsun? Alıştın mı yeni evine? Tedavin nasıl gidiyor? Bir gelişme hissediyor musun? Ben bugün sorgu hakimiyim ona göre

Son düzenleme:

Eve mi alıştım ,hem bayağı iyi geldi bana.. Bir haftadır akupunktura gidiyorum.. Kendimi çok iyi hissettiriyor şimdilik .mesela burundan nefes almakta zorlanmam vardı,daha rahat nefes almaya başladım. Cildim çok güzelleşti(ama yeni kreminde etkisi olabilir). Ayrıca evde yapmam içi moxa box diye bir şey verdi. Akupunktur noktalarıma ucu yanan bir özel cubuğu bu kutunun içine koyup bekliyorum. Böylece akupunktur noktalarını evde de harekete geçiriyorum.Bazı çin bitkisel hapları verdi. onları kullandım. Regli olacağımı için 1 hafta gitmeyeceğim. regli dönemi için ayrı bir bitkisel hap verdı. regli sonrası yumurtlamaya kadar başka bir ilaç, yumurtlama sonrası da başka bir ilaç... Bu arada 1 kilo da verdim.sütü peyniri hayvansal gıdaları kestim . Yumurta tüketiyorum.Kahveyi bırakamıyorum işte .Çay zaten aramam ,ama haftada 2 kez içiyorum valla Bu arada bizimkinide götürdüm akupunktura .1 gün gitti. akşamına iğne bataıral yerlerim ağrıyor diye sızlaya sızıldana baiımı ağrıttı,aman gitme dedim. Ancak eşime de uzman bitkisel ilaç takviyesi verdi. İşte böyle benden haberler. Bunun dışında Avustralya'ya 1 haftadır sürekli yağmur yağıyor. havalar burada soğumaya başladı artık ,siz yaza ben kışa merhaba diyorum

Son düzenleme:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Doktorumla konuşurken hatırlatırım bende. Mahsuru yoksa hangi doktora gittiğinizi öğrenebilirmiyim.

umutet öncelikle geçmiş olsun... Deneyimlemek kötü ama kabul edip ilerleyeceksek önümüze bakmaktan başka da çaremiz yok... Umarım yeni tedavi için hem sabrın hem sağlığın hem de imkanların çok olur, şans dolu bir tedavi olur.

Çizik için ise doktorumuz yapılabilecek şans artırıcı tedavilerle ilgili bilgileri aktarırken söylemişti... Çizik ve aşıyı tercih ettik dondurulmuşlarla ilerlerken... Ya tutarsa 3'e biraz daha şans vermek için. Malum her şey yolunda olsa da, dört dörtlük tüm tetkik ve yardımcı tedaviler olsa da tutmaması muhtemel... O yüzden yaptık oldu, yapmadık olmadı gibi bir mana çıkartmak mümkün değil.

AH zar inceltme işlemi ise dondurulmuş olan embriyolarda zaten standart olarak uygulanıyor benim bildiğim. Taze transferde de uyguluyorlar. Çoğunlukla artık tüm merkezler standart işlemlerin içine almış diye okumuştum ama tabii detaylarını ve reelde uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum. Bizde uygulanacak. Herhangi bir sorun olmadan çözünürlerse (bu nedenle 2+2 olarak dondurtmuştuk biz) işlem yapıp 2 taneyi transfer edecekler. Olası bir sorun halinde ikinci grubu çözüp çözmemeye orada karar veriliyormuş. Biz erteleriz sanırım :) (alışkınız ertelemeye) Sevgiler

SelcanKerem keyifli ve güzel haberlerini almaktan mutlu oluyorum. Daha dün merak ediyorum diye yazmıştım. Keyfiniz ve sağlıklarınız yerinde olsun da.

Bunca yıl sonra unuttuğun tecrübeleri, heyecanları yeniden doya doya yaşadığın hamileliğinden sağlıkla doğacak kızın inşallah... Sıkıntıya düşmeden, tedirginlikler hissetmeden tüm tetkiklerin "minik kızın" izin verdikçe hep başarıyla sonuçlansın. Canı isteyince dönecektir :) Mutluluğuna gölge düşürecek her türlü gelişmenin uzak olduğu huzurlu hamilelikler
[/QUOTE]

yaaaa ben girdim,kimse kalmadı.. neyse hepinize güzel bir haftasonu diliyorum bol hamilelik haberleri ile dolu nice güzel günlere

yaaaa ben girdim,kimse kalmadı.. neyse hepinize güzel bir haftasonu diliyorum bol hamilelik haberleri ile dolu nice güzel günlere

Buradayım, kaçmadım. Elbise bakıyorum
Akupunktura hiç cesaret edemedim. Sigara için istemiştim ama olmadı. İyi hissetmene sevindim. Bu hızla bir de bebek haberi ver de dört köşe olalım.

Kızlar ben geldim malum video paylaşım sitesi kapanmış ben oradan ders çalışıyordum ya ing. nolucak şimdi acep:26:

canim test sonucundan sonra hicbisey yapamazsin cunku gebe kalacaksinnnn :)) bol boll dinlenirsinnn bosver temizligiii

Güzel bir cevaptı. Tekrar alayım lütfen
Talimatlar doğrultusunda eşim yapıyor biraz. Annem de gelirim dedi. Bir de kadın tutarım, büyük işleri yapsın diye. Halı yıkamacım, perde, koltuk temizliği de yapıyor zaten. Geriye bir tek kapı-pencere ve yazlık kışlık işi kalıyor. Yeter ki hava ısınsın. Burası hala kış...

Kızlar ben geldim malum video paylaşım sitesi kapanmış ben oradan ders çalışıyordum ya ing. nolucak şimdi acep:26:

Senin için kötü olmuş. Araştırayım, kardeşimin arkadaşları da vardı oradan faydalanan. Bir yolunu bulunca paylaşırım.

Merhaba volin,

Bende İstanbul'da çin tıbbı üzerıne usa'de egıtım gormus birine basladım. bu hafta gıttım bana akapunkutur yapamadı fakat vucudumdakı enerjı noktalarına ıgneler batırdı vucudumdakı tıkanıkları ve problemlerı soyledı. İlgınc buldum çünkü böbrek noktanda sorun var dedı gercektende ben gecmıste kum doktmustum. Battı tıbbında önemesenmez ama direkt doğuranlıkla böbrek enerjisi vok baglantılı oldugunu söyledi Gluten duyarlılıgım ve ınsulın dırencı oldugu oldugumu soyledı. Bunu simdiye kadar hiçbir dr. soylemememişti mesala sonra kanda tıkanıklık var çok yavas nabız ve kan oranı oldugunu soyledi. Tabıı bunları soylerken bence kafadan atma oldugunu dusunmuyorum cunku gluten duyarlıgı dırekt hasımato troıt yapar dedı anti troıt hormanlarım yuksek ve noddulerım var. Ayrca 2 kere kurtaj yaptırmak zorunda kaldım kendılıgınden gectıgımız 2 sene ıcerısene gebe kaldım. 1'nın kalbı atmadı dıgerının sonra atma kurtaj oldum bu kurtajlar sonrası muhakkak asherman oldum 3 kere histeroskopı yaptırmak zorunda kaldım. Buna da kandakı tıkanıklık sebeb olmus dedı ve zaten demır oranım ve demır baglamam dusuk zamanında cok demır ılacı kullanmıslıgım var. Yanı dr.un soyledıklerının batı tıbbında karsılıkları mevcut bende.

Beslenme kısımda ıse cok enterasan daha once gıttıgım ureme kocunun tersı bir plan verdı. Tum glutenlı bugday, makarna pırınc ekmek dahıl hepsını kesmemı
Bal dahıl sekerı tamamen kesmemı ve probıyotıklerden cokca yararlanmam gerektıgını bagısıklıgı arttırmak gereklıgını soyledı d vıtamınının, krıll yagının ve coQ10 uzerınde durdu.

Bol bol kemık suyu (özellıkle kuzu kemıgı) ıcılmesını en gunde 2 bardak
Paca suyu, işkembe (kuzu) 2 bardak
Pancar suyu hazırlayıp ıcmemı
Lahana tursusu fakat almanların yaptıgı tarzda
(Tum bunların tarıflerı var bıldıgımız yontemlerle degılde bircok katkı malzemesı konularak hazırlanıyor.
Kombu cayı, kefir ve pancar suyu ve lahana tursuundan hergun 2 bardak muhakkak tuketmem gerektıgını soyledı
Ve sakatat arkadaslar fakat temız kuzu sakatatı
Super gıdaların temız sakatatlar oldugunu soyledı

Ayrıca bıtklıerle bir karısım hazırlayacak onuda verecek.
2 sonra hormon degerlerın degısekcek belkı gebelık olmazsa bıle bunları yaptıgında bu sekılde beslendıgınde ınanılmaz enerjık, libidon yuksek biri olacaksın. Mutlu olacaksın dedı. Birde tabıı cok saglık bulacaksın dedı

Bende sızlerle paylasmak ıstedım:) Ama arkadaslar bu seker ve karbonhidrat ne menem resmen alıskanlık mutsuz edıyor benı
Sabredecegım artık

Sana ne kremı verdı. Birde bitki olarak tabletlerdeki ıcerık ne? Mesala bana promise oil, sonra don quai gıbı ıcerıklıerı olan bir karısım hazırlayacakmıs daha birsuru sey var fakat onları anlamadım

Bende durumlar bu yıne haberdar ederım sızlerı

Amcanın adresi telefonu duruyor mu? Ben de bir görüşmek isterim. Açıkçası benim infertilite sebeplerim çok ta ciddi şeyler değil. Altta başka bir neden olduğuna inanıyorum ama bulamadılar.
Küçük teyzem benim gibiydi, infertilite hariç. Devamı var ama uzun sürer şimdi. İki sene önce açık kalp ameliyatı oldu. Şeker hastası, yaraları kapanmadı, tekrar tekrar hastaneye yattı. Doktorları fazla yaşamaz demeye başlamışken, hastaneye psikoloji konferansı için gelen bir bioenerji uzmanına anlatıyorlar teyzemi. 10 dk. lık seanstan sonra teyzem 15 günde işine dönecek kadar iyileşti. Ama hiç bir sivri zekalı aile ferdi, adamın kartını almamış. Bu arada biz 2 şer yıl arayla evlenen 4 kuzeniz. 3 bayan 1 erkek. Hepimizde de farklı gerekçelerle anne baba olma konusunda sorun olması bence tesadüf olamaz. Başını şişirdim di mi? İyi, o adamın telefonunu alayım

Siz şimdi oturun burada, ben iğneciye gidip geleceğim tamam mı? Kavga etmeyin ama. Ağlamayın da, hemen geleceğim :94::83::84:

Tabıı ozelden verecegım.

İstanbul Kalamışta ofisi yanı aslında moda fakat bu haftasonu kalamışa tasınıyor .

Umarım ıse yarar genç bırı zaten 36 yasında 6 yıl usa'de okumus bu ısı.
Bana soyledıklerının bızzat karsılıgı olması ılgıncdı aslında ona 2 sure verdım cok acıkda soyledım bunu 2 ay sonrasında degısme olmazsa gelmem dedım haftada 1 veya 2 gere seanslara alacagını soyledı. Bilmıyorum kendınden emın acık acık gebelık elde edemesek bıle cok sağlıklı olacaksın bu uyugulamalarla bırlıkte dedı

Siz şimdi oturun burada, ben iğneciye gidip geleceğim tamam mı? Kavga etmeyin ama. Ağlamayın da, hemen geleceğim :94::83::84:

Bende doğal yolla hamile kalan birinin kitabı üzerine başladım . Vitamin d bende kullanıyorum ancak 1000 IU alıyordum . yani bir tablet ,fakat akupunktur uzmanım bana günde 5 tablet vitamin D önerdi, yani 5000 IU ,bu arada onlar 3 damar dinliyor, buna göre karar veriyorlar. Banada vücudumun özellikle göğüslerimden aşağısının soğuk olduğunu ve sürekli ılık tutmamı belirtti. Hayatım et ürünlerinin zararlı olduğu için değil hayvanların artık kimyasal yollarla beslendiğini için uzak duruyorum. Aslında yaş 42,5 olunca DNA yapımızdaki bozulmalar yumurta ve rahmimizi etkileyebiliyor. Daha kaliteli yumurta ve emriyo elde edebilmek adına doğal beslenmek de diyebilirizi.
Uzman bana bir hafta boyunca adet öncesi black pearl ve motherhoodft1 diye bitkisel tabletler verdi.Bunları detox amaçlı verdi. Ben zaten çayı kahveyi uzun zamandır şekersiz içiyorum.Ancak uzman bana et dışında herşeyden azar azar yemek gerektiğini fazla kilolarımı vermem gerektiğini belirtti.göbek yağlanmasında yumurtalar ve spermeler rahimde hareket edemez dedi. Ben de 5 kilo fazla var 1 kilosunu verdim.Ben canım tatlı isterse meyveden alıyorum veya bir iki tane kuru incir yiyorum. Bu arada bende Coenzim Q10 3 ayı geçkin kullanıyorum çok memnunun Krem derken kozmetikçiden kendim bir krem aldım ondan bahsettim.Ancak akupunktur kendimi iyi hissetmeme sebep olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…