Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu gittiğim dr. zaten çok iyi güvenliğinden emin olduğunuz yerden et alın diyor et derken daha çok sakatat et olarak ve sakatat olarak kuzu onerıyor cunku kuzuya antıboyotık ve hormon verılmıyormus diger dana ve koyuna gore. Doğal beslenmek gerektıgını tahıl baklıyat da buna dahıl beslenmede gereksız oldugunu soyledı. Bol sebze ozellıkle cığ yenılmelı dedı .Tahıllar yenecekse muhakkak cımlendırılıp oyle yenılmelı o zaman super besın olur dedı. Mumkun oldugu kadar saglıklı yağlar sızma zeyın yağ, hındıstancevızı yagı ve tereyagının vucut ıcın cok faydalı oldugunu aksıne kilo verdırdıgını soyluyor kendısı.
Bılmıyorum ezber bozdu benım acımdan sakatat ve paca suyu falan benım hıc agzıma koymadıgım seyler bakalım yıyebılıecek mıyım oda mecul ya
Kahve 1 fıncan ıcılebır dıyor turk kahvesı olarak, cay da oyle acık ve sekersız olmak kaydıyla yesıl cay ve dıger bıtkı cayları ıcınde sınır yok zaten.

Çok teşekkür ederim. Benim asıl derdim genel olarak sağlık sorunumu tespit ettirmek. İnşallah işe yarar. Hele bir de çözüm önerisi varsa, ballı kaymak

Fıstık içim bal börüğüm sen yurt dışında değilmisin? sana serbest türkiye'de yasak

Edirne' yi sınır dışı mı ettiler? Ben duymadım :44:
Emin değilim ama bir ara yine facebookla ilgili bir sorun vardı ya. Sanırım o zaman dns ayarlarıyla oynamiştı birisi. Olmazsa eşime sorayım belki biliyordur.

Kız çok tatlısın

Umarım şifa olur. Sonucunu bilemiyorum deneyip görmek lazım çünkü cidden rakamı yüksek 2 ay devam edeceğim sonuç almak ıçin

Çok teşekkür ederim. Benim asıl derdim genel olarak sağlık sorunumu tespit ettirmek. İnşallah işe yarar. Hele bir de çözüm önerisi varsa, ballı kaymak

:))9 canımsınnn aynen öyle yap hiç kendini yormaa
bende kadın bulamadım o yüzden mecbur kaldım çünkü k.valdemin seneliği var 5 nisanda.. bu yıl ben kuran okutacağım k.valdem için ev dolacak temiz olsun istedim..
kaç gündür giremedimm sizleri özledim..

Çin takvimine göre erkek çıkıyor hakkimizda hayirlisi

canımm ebru şallıda ikinci çocuğunda çin takvimine göre hamile kalmış kesin kız demişti tonla kız alış verişi yapmıştı bir yazısında okumuştum ama erkek oldu..
bu işler hiç belli olmaz bakarsın tatlı bi kızın olur..

Allah rahmet eylesin...
Hiç değilse temizlik derdi çıktı aradan. Artık daha sık gelebilirsin

inşallah canım Rabbim hayırlısından versin kız versin

Oncelikle sunu belirtmekte fayda var hepimizin vucudu farkli o yuzden ihtiyaclarida farkli.o yuzden dengeli beslenmekte fayda var.tabii birde asidik yiyeceklerin hamileligi etkiledigi soyleniyor.ancak surasi kesin olacaksa oluyor.Biz yalnizca deniyoruz ya tutarsa

inşallah canım Rabbim hayırlısından versin kız versin

bendee kızzz istiyorumm :))
ama her şeyiyle eşime benzesin kızım bana benzemesin.. en azından hayata güçlü başlamış olur..
ben mutsuz güçsüz hep duygusal psikolojik çöküntülü bir tipim..
eşimde tam tersi hayata dönük güçlü bi tip..

Mutsuzluğuna sözüm yok ama güçsüzüm deme sakın. Kendine ayıp. Belki biraz yardım ve desteğe ihtiyacın vardır. Hangimizin yok ki? Ayırca bebek zaten kendi kişiliğiyle doğuyor. Sen büyütürken, yontmasına yardım ediyorsun sadece. Dolayısıyla, kendine haksızlık etmenin pek faydası yok.

canımm aslında çokda güçsüz değilim galiba ya haklısın bunca şeyle başa çıktığıma göre :))

canımm aslında çokda güçsüz değilim galiba ya haklısın bunca şeyle başa çıktığıma göre :))

Öyle tabi. Bir kere dünyaya dişi olarak geldik. Ruh olayını, kişiliği, yetişme tarzını... sosyal yönleri elesem bile insanın dişisi daha çok eziyet çekiyor. Bu doğamızda var. İşin içine sosyal durumlar girince... İşte her şey orada değişmeye başlıyor. Bazen ailelerimiz sen kızsın deyip engelliyor, bazen eşlerimiz. engelleyen olmadığında "müsait" oluyorsun çoğu yerde, kendini engellemek zorunda kalıyorsun. Her şey yolunda, herkes çok anlayışlı olduğunda başka sosyal engeller çıkmaya başlıyor karşına. Her mesleği seçemiyorsun, her yere gidemiyorsun, her işe atılamıyorsun...
Çenem düştü bugün. Hamile kedim de kaçtı zaten. Bir yerlerde doğurmadan gelse bari...

:)) canımm ne güzell yazmışsın..
hamile kedii neden kaçtıı tabii kedi baktı evde kendine rakip geliyor seni kıskandı dimiii...
testt gününe çok az kaldıı heyecan doruktamıı hayatım..

Bebekistiyoruz biz dondurma parası evet var ama çözdürme parasını ilk duydum... Her şeyin bir ilki var demek :)
OPU ile ilerleyen tedavilerdeki ücretlere göre dondurulmuşlar oldukça uygun.
Biz neredeyse yarısından az ödeme yapacağız + aşı için ücret ödeyeceğiz.

Tedavin için de bol bol bolll şans... Aynı ilerliyoruz sanırım kaç mm idi hatırlamıyorum 3x1 2mg estrafeme devam ediyorum bende... Salı günü kontrol ve eğer uygunsa sonrasında aşı için kan verme var... Tırım tırım korkuyorum kan verme işinden... Terminatör gibi olmak istiyorum sürekli duracak bir katater taksınlar koluma... İğne yapılacağı, kan alınacağı zaman açsınlar tıpasını ne yapacaklarsa yapsınlar... İnsanlar yapay kalp, taşınan diyaliz o vs dolaşıyor bana bir katater takamıyorlar mümkün değilmiş enfeksiyon riski varmış, Hıh... Bitecek oysa ki tüm korkularım

Teşekkür ederim volin... Hepimizin ortak dileği kabul olsun :) Dileklerimiz aynı ne de olsa... Yeni evine alışmış olman harika... Bazen mekan değişikliği de çok iyi geliyor insana... Akupunktur için yazdıklarını neredeyse satır atlayarak okudum. Hiç acıtmadığı söylense de dikiş iğneleriyle bile yeni yeni barışmış biri olarak akupunktur benim için kabusun ötesi bir durum... Kolaylıklar ve sıhhatler diliyorum. Umarım beklediğin fayda tez zamanda gerçekleşir, keyfini sürersin...

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Doktorumla konuşurken hatırlatırım bende. Mahsuru yoksa hangi doktora gittiğinizi öğrenebilirmiyim.
Rica ederim umutet... Doktorun hastayı yönlendirdiği kadar bazen hastanın da doktoru yönlendirmesi gerekiyor... Çünkü bazı genel kabul görmüş şeyler var mesela 2.3 negatiften önce tetkik edilmeyen, yaptırılmayan... Sanırım sebep yokken bunu da yaptırın şunu da yaptırın dediklerinde doktorların boş yere tahlil ve tetkik istediği düşünülmüş o yüzden gerektiğinde bunlarda var diyorlar. Biz o yüzden başarısız sonuçlardan sonra neler yapılıyor diye en baştan sormuştuk doktor Selman Laçin'e. Bu süreçte olumlu olumsuz, sorun olsun olmasın yapılabilecek uygulamalar, tetkikler ve testler nedir diye bilgi almıştık. Bu nedenle de şunları da yapmayı tercih ediyoruz diye biz talepte bulunduk... Tercihimizi kullandık... Sevgiler

Kızlar ben geldim malum video paylaşım sitesi kapanmış ben oradan ders çalışıyordum ya ing. nolucak şimdi acep:26:
cedrus mutlaka alternatifleri var, yardımcı oluruz... Ben herhangi bir vpn, dns değişikliği yapmadım ama ne hikmettir henüz ofisteki bilgi işlemciler de çözemedi ama tümüne giriş yapabiliyorum. Bu da çok enteresan :)

ensuece dehşet, kabus... Hem ev işleri, hem de yardımcı kadın bulmak... Hele ki bizim ki gibi şehre biraz uzak sitede yaşıyorsanız birini bulmak mümkün olmuyor. Şimdi gitmesin bırakmasın diye neredeyse tepemize çıkaracak gibiyiz :) Ama onlar olmazsa da eksik kalıyoruz o yüzden biraz poh poh şart. Resmen karaborsa gibiler... Kolaylıklar diliyorum ama çoğunu yapmışsın ne güzel.

Sevgiler

Transfer öncesi için oradan buradan tecrübelerden yola çıkarak aldığım minik notlarım olmuştu...
Belki aklınıza yatan bir şeyler olur, fikir verir diye kendime ekstra ikinci notlarla birlikte paylaşıyorum :)
Sevgiler,

"Ya tutarsa 3" şans faktörleri

1-Metabolizmayı çalıştırmak, bünyeyi şaşırtmak için kg değişikliği (+/-)
(Kolay alamıyorum ama veririm belki 1 kg)

2-Kabızlık büyük sorun kayısı ve posalı gıda tüketimi artışı
(Her gün kayısı ve zeytin yağı ile şimdiden desteklenmeli)

3-Transfer sabahı dolaşım kolaylığı için banyo fırçası-süngeri kullanarak ılık duş
(mis kokulu duş jeli doktora bonus)

4-Banyo sonrası kan dolaşımının artması için sıkı bir masaj, mümkünse profesyonel
(eşler devrede)

5-Transfer sonrası sıkışıklıkta sürgü vs. ile uğraşmamak ve yatakta kalmayı sağlamak için hasta bezi
(yedekli olunmalı, malum sanki hiç tuvalete çıkmamış gibi yap yap bitmiyor, bezlenelim :) )

6-Sabahlık veya bir hırka, transparan olabilecek hastane önlüğünü kamuflaj
(hemen giyinmekle uğraşmamak için ve benim gibi üşüyenler için şart)

7-En kalın veya kar çorabı
(hep üşür mütemadiyen üşür en kalın kar çorabı şart bana)

8-Grip ve üşütme belirtileri olmaması için dikkatli beslenme
(C vitaminli sebze, meyve ve sarımsak iyidir, mümkünse pişmiş olsun kokmasın)

9-İlaçlar ve kullanım notları
(tüm sürecin dosya klasörü ile birlikte çantasında hazır)

10- En sevdiğin müzikleri dinle, keyfini sür, gülümse......

11- Şu zıkkımı bu sabah hiç içme!
(................)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…