- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.461
Bende doğal yolla hamile kalan birinin kitabı üzerine başladım . Vitamin d bende kullanıyorum ancak 1000 IU alıyordum . yani bir tablet ,fakat akupunktur uzmanım bana günde 5 tablet vitamin D önerdi, yani 5000 IU ,bu arada onlar 3 damar dinliyor, buna göre karar veriyorlar. Banada vücudumun özellikle göğüslerimden aşağısının soğuk olduğunu ve sürekli ılık tutmamı belirtti. Hayatım et ürünlerinin zararlı olduğu için değil hayvanların artık kimyasal yollarla beslendiğini için uzak duruyorum. Aslında yaş 42,5 olunca DNA yapımızdaki bozulmalar yumurta ve rahmimizi etkileyebiliyor. Daha kaliteli yumurta ve emriyo elde edebilmek adına doğal beslenmek de diyebilirizi.
Uzman bana bir hafta boyunca adet öncesi black pearl ve motherhoodft1 diye bitkisel tabletler verdi.Bunları detox amaçlı verdi. Ben zaten çayı kahveyi uzun zamandır şekersiz içiyorum.Ancak uzman bana et dışında herşeyden azar azar yemek gerektiğini fazla kilolarımı vermem gerektiğini belirtti.göbek yağlanmasında yumurtalar ve spermeler rahimde hareket edemez dedi. Ben de 5 kilo fazla var 1 kilosunu verdim.Ben canım tatlı isterse meyveden alıyorum veya bir iki tane kuru incir yiyorum. Bu arada bende Coenzim Q10 3 ayı geçkin kullanıyorum çok memnunun Krem derken kozmetikçiden kendim bir krem aldım ondan bahsettim.Ancak akupunktur kendimi iyi hissetmeme sebep olduğu kesin
Tabıı ozelden verecegım.
İstanbul Kalamışta ofisi yanı aslında moda fakat bu haftasonu kalamışa tasınıyor .
Umarım ıse yarar genç bırı zaten 36 yasında 6 yıl usa'de okumus bu ısı.
Bana soyledıklerının bızzat karsılıgı olması ılgıncdı aslında ona 2 sure verdım cok acıkda soyledım bunu 2 ay sonrasında degısme olmazsa gelmem dedım haftada 1 veya 2 gere seanslara alacagını soyledı. Bilmıyorum kendınden emın acık acık gebelık elde edemesek bıle cok sağlıklı olacaksın bu uyugulamalarla bırlıkte dedı
Fıstık içim bal börüğüm sen yurt dışında değilmisin? sana serbest türkiye'de yasak
Edirne' yi sınır dışı mı ettiler? Ben duymadım :44:
Emin değilim ama bir ara yine facebookla ilgili bir sorun vardı ya. Sanırım o zaman dns ayarlarıyla oynamiştı birisi. Olmazsa eşime sorayım belki biliyordur.
Kız çok tatlısın
Çok teşekkür ederim. Benim asıl derdim genel olarak sağlık sorunumu tespit ettirmek. İnşallah işe yarar. Hele bir de çözüm önerisi varsa, ballı kaymak
Güzel bir cevaptı. Tekrar alayım lütfen
Talimatlar doğrultusunda eşim yapıyor biraz. Annem de gelirim dedi. Bir de kadın tutarım, büyük işleri yapsın diye. Halı yıkamacım, perde, koltuk temizliği de yapıyor zaten. Geriye bir tek kapı-pencere ve yazlık kışlık işi kalıyor. Yeter ki hava ısınsın. Burası hala kış...
Çin takvimine göre erkek çıkıyor hakkimizda hayirlisi
:))9 canımsınnn aynen öyle yap hiç kendini yormaa
bende kadın bulamadım o yüzden mecbur kaldım çünkü k.valdemin seneliği var 5 nisanda.. bu yıl ben kuran okutacağım k.valdem için ev dolacak temiz olsun istedim..
kaç gündür giremedimm sizleri özledim..
Umarım şifa olur. Sonucunu bilemiyorum deneyip görmek lazım çünkü cidden rakamı yüksek 2 ay devam edeceğim sonuç almak ıçin
Allah rahmet eylesin...
Hiç değilse temizlik derdi çıktı aradan. Artık daha sık gelebilirsin
canımm ebru şallıda ikinci çocuğunda çin takvimine göre hamile kalmış kesin kız demişti tonla kız alış verişi yapmıştı bir yazısında okumuştum ama erkek oldu..
bu işler hiç belli olmaz bakarsın tatlı bi kızın olur..
Bu gittiğim dr. zaten çok iyi güvenliğinden emin olduğunuz yerden et alın diyor et derken daha çok sakatat et olarak ve sakatat olarak kuzu onerıyor cunku kuzuya antıboyotık ve hormon verılmıyormus diger dana ve koyuna gore. Doğal beslenmek gerektıgını tahıl baklıyat da buna dahıl beslenmede gereksız oldugunu soyledı. Bol sebze ozellıkle cığ yenılmelı dedı .Tahıllar yenecekse muhakkak cımlendırılıp oyle yenılmelı o zaman super besın olur dedı. Mumkun oldugu kadar saglıklı yağlar sızma zeyın yağ, hındıstancevızı yagı ve tereyagının vucut ıcın cok faydalı oldugunu aksıne kilo verdırdıgını soyluyor kendısı.
Bılmıyorum ezber bozdu benım acımdan sakatat ve paca suyu falan benım hıc agzıma koymadıgım seyler bakalım yıyebılıecek mıyım oda mecul ya
Kahve 1 fıncan ıcılebır dıyor turk kahvesı olarak, cay da oyle acık ve sekersız olmak kaydıyla yesıl cay ve dıger bıtkı cayları ıcınde sınır yok zaten.
inşallah canım Rabbim hayırlısından versin kız versin
bendee kızzz istiyorumm :))
ama her şeyiyle eşime benzesin kızım bana benzemesin.. en azından hayata güçlü başlamış olur..
ben mutsuz güçsüz hep duygusal psikolojik çöküntülü bir tipim..
eşimde tam tersi hayata dönük güçlü bi tip..
Mutsuzluğuna sözüm yok ama güçsüzüm deme sakın. Kendine ayıp. Belki biraz yardım ve desteğe ihtiyacın vardır. Hangimizin yok ki? Ayırca bebek zaten kendi kişiliğiyle doğuyor. Sen büyütürken, yontmasına yardım ediyorsun sadece. Dolayısıyla, kendine haksızlık etmenin pek faydası yok.
canımm aslında çokda güçsüz değilim galiba ya haklısın bunca şeyle başa çıktığıma göre :))
Öyle tabi. Bir kere dünyaya dişi olarak geldik. Ruh olayını, kişiliği, yetişme tarzını... sosyal yönleri elesem bile insanın dişisi daha çok eziyet çekiyor. Bu doğamızda var. İşin içine sosyal durumlar girince... İşte her şey orada değişmeye başlıyor. Bazen ailelerimiz sen kızsın deyip engelliyor, bazen eşlerimiz. engelleyen olmadığında "müsait" oluyorsun çoğu yerde, kendini engellemek zorunda kalıyorsun. Her şey yolunda, herkes çok anlayışlı olduğunda başka sosyal engeller çıkmaya başlıyor karşına. Her mesleği seçemiyorsun, her yere gidemiyorsun, her işe atılamıyorsun...
Çenem düştü bugün. Hamile kedim de kaçtı zaten. Bir yerlerde doğurmadan gelse bari...
Merhaba, Dün reglimin 3. gününde doktordaydık. Ultrason yaptı. Endometriyum 2 mm. imiş, bunu bir hapla 10 mm. yapacağız dedi, sonra da geçen ay dondurulanlardan birini transfer edecek. Estrofem 2 mg verdi, günde 2 kez. Pazartesi yine kontrol.
Şimdi bir sorum var. Bizim doktor Bursa ART'de yapıyor işlemleri. Bize en başta rakamlar verilmişti , doktor, OPU ve transfer diye üç kalem, ama dondurma çözdürme diye bir maliyet olacağı söylenmedi. ART , bizim doktorun sekreterine zaten bildiğimiz transfer ücretine ek olarak 1250 lira da dondurma çözdürme parası vermemiz gerektiğini iletmesini söylemiş.
3 tane dondurulmuş blastokist için bu para çok değil mi? Ayrıca bu aşamaya gelince normal mi böyle bir para talebi? Doktorumuza güveniyoruz ama hastanede tanıdık kimsemiz yok. Acaba diyoruz blastokistler iyi çıktı, tutar bu, bunlar bir daha gelmeyecekler bize diye düşünüp bir fırsatçılık mı düşünüyor hastane? İnsanın aklına neler geliyor ister istemez...Tecrübesi olanlardan yorum rica ediyoruz.
Teşekkürler:)
Günaydın Hepinize,eşimi arkadaşları ile gezmeye gönderdim,fırsattan istifade bir gireyim dedim
wishduygu inşallah tedavin hamilelikle sonuçlanır
zanork, inşallah bak üşümende geçmiş...artık güzel haberlerini bekliyoruz,inanıyoruz ve burada çığlıklar ıslıklarla kutlayacağız
bebekistiyoruzbiz haklısın ,ilk denemem Türkiye'de idi transfer öncesi parayı öderken ektra 300 tl veya 500 tl gibi para ekstra çekildi. Eşim çok önemsemez,bende haksızlığa gelemiyorum. Bu paranın ne olduğunu sorduğumda ,kan tahlili parası dediler. Nasıl yani dememle ortalığı karıştırdım. Çünkü önceden bize bilgi verilmemişti. 5 dk sonra çağırıp özürdilediler. Çünkü ben takiplerimi başka şehirde yaptırmıştım.parayı iade ettiler. Tabii ki çocuk sahibi olmaya çalışırken,çok önemli değil varıımızı yoğumuzu veriyoruz,ancak bilgi en baştan verilmeli.Avustralyada tedavi olduğum klinikte tedaviye başlamadan önce bir kağıtta neye ne kadar alınacağı listelenmiş durumda,ve bu meblağ transferden 3-4 gün sonra daha önce verdiğiniz hesabınızdan çekiliyor.
Rica ederim umutet... Doktorun hastayı yönlendirdiği kadar bazen hastanın da doktoru yönlendirmesi gerekiyor... Çünkü bazı genel kabul görmüş şeyler var mesela 2.3 negatiften önce tetkik edilmeyen, yaptırılmayan... Sanırım sebep yokken bunu da yaptırın şunu da yaptırın dediklerinde doktorların boş yere tahlil ve tetkik istediği düşünülmüş o yüzden gerektiğinde bunlarda var diyorlar. Biz o yüzden başarısız sonuçlardan sonra neler yapılıyor diye en baştan sormuştuk doktor Selman Laçin'e. Bu süreçte olumlu olumsuz, sorun olsun olmasın yapılabilecek uygulamalar, tetkikler ve testler nedir diye bilgi almıştık. Bu nedenle de şunları da yapmayı tercih ediyoruz diye biz talepte bulunduk... Tercihimizi kullandık... SevgilerVerdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Doktorumla konuşurken hatırlatırım bende. Mahsuru yoksa hangi doktora gittiğinizi öğrenebilirmiyim.
cedrus mutlaka alternatifleri var, yardımcı oluruz... Ben herhangi bir vpn, dns değişikliği yapmadım ama ne hikmettir henüz ofisteki bilgi işlemciler de çözemedi ama tümüne giriş yapabiliyorum. Bu da çok enteresan :)Kızlar ben geldim malum video paylaşım sitesi kapanmış ben oradan ders çalışıyordum ya ing. nolucak şimdi acep:26:
canim tasinmadimda evi boyattim birkac duvardada tadilat yaptirdim.. yazliklari cikartip kisliklari kaldirdim perdeleri yikadim camlari sildim... halilarida yikamaya verdimi bahar temmizligim bitti sayilir... artik mutfagi kafama gore yavasca yaparim... ben bu isleri hiic sevmiyorum canim ya.. temizlige bi bayan tutuyorrdum ayda bir annem bayanla anlasamadi ben isteyken gondermis.. yeni birini bulmak cok zor... ramazandada hicc secilmez canim tam yaz ortasina geliyor.. sen bu yaz hicc kendini yormaaaa Allah korusun bebusimiz yorulmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?