Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm kesinlikle iyi tarif etmişsin bende çok el üstünde tutuyorum ve iş tarif etmeye çok çekiniyorum, işyerimden eve yakın yemek yerlerini arayıp evdeki bayan yemek siparişi bile veriyorum ama iyi bi yardımcı bulmak çok zor bir ara çok sevdiğim bi yardımcı bulmuştum okadar çok seviyordumki dıoğum gününde bile hediyeler alıyordum çok iyi anlaşıyorduk ama bu defada annem bu duruma bozuldu sanırım annem sadace kendisini çok sevmemi istiyor, ben işteyken evime gelip bayanın temizliğine bi bahane bulup göndermiş çok üzüldüm ama annemide kıramam o daha değerli.. ondan sonra bulduğum bayanda mutfağımı temizlemişti mutfak dolaplarımın yüzünü sert süngerle ciflemiş benim aldığım bezleri kullanmamış tüm dolap kapakları çizilmişti:) işten geldiğimde dolabın yüzü ve bardakların tabakların içi hep bembeyaz ciflerle doluydu hepsini baştan yapmıştım.. kimseyi bulamıyorum şimdi merdivenlere bi bayan gelecekmiş onu gözüme kestirdim inşallah evede gelir...

Mahsuru yoksa bende telefonunu istiyorum hekimin.

ensuece :))))))) annenin kıskançlığı seni çok sevdiğinden demek ki...
Anneler bizden daha çok kılı kırk yarıyorlar, titizleniyorlar... Eski kadınlar ne hamaratmış hem çocuk büyütür (üstelik bez yıkayarak) hem ev işlerini yapar üstüne yemek vs... Mümkün değil. Yemek için bile destek alırken iş yaşamının orta yerinde boğuşurken bulunan kadını kaçırmamak lazım. Hediye işi çok içten... Doğum gününde değil ama yeni yılda minikte olsa bir hediye alıyorum... Severek alıyorum üstelik rüşvet değil :))))) Yemek işini kendi hallediyor, kendimize yemek yapamıyorken baştan söyledim yiyecek olarak ne görüyorsan afiyet olsun, istediğini pişir ye :) diyerek çözdüm. Şartları ve yapılacakları baştan konuşunca sorun olmuyor desem de her zaman mutlaka bir şeyin yeri değişmiş oluyor. Baktım olacak gibi değil sehpanın üstündeki objeleri alıp başka yere koyuyordu gittim aynısından aldım ona. "evinde istediğin yerde istediğin gibi kullanman için sana hediyem, buradakiler yerinde kalsın" deyince bir daha değişmedi :)

Evlere şenlik bir anım daha var ki o tam traji komik yeri gelmişken paylaşayım...

Eskiden gelen Ayşe hanım yemek vs. yapmıyordu ama iyi temizlik yapardı. Çamaşır ve şifonyer çekmeceleri hariç evin her yeri onun kullanımındaydı. Bir seyahat dönüşü ofisten özel siparişler olan ipek keseler ve yöreye özgü istenen ürünlerden çeşit çeşit almıştım. Onun geldiği gün ofise götürecekken evde girişte unutmuşum... Akşam eve geldik eşimle, her yerde mis temizlik kokusu bir de yemek kokusu... Ben mutfağa yol aldım, tezgahta yemekler... Allah allah niye yemek yaptı ki 1 yıldır ilk bu diye sesli sesli düşünerek içeriye geçtim. Teşekkür etmek için telefona sarıldım. İşte Ayşe hanım zahmet olmuş ne gerek vardı diye "çok iyisiniz iyi davranıyorsunuz düşüncelisiniz teşekkür etmek istedim, dolapta da malzeme görünce dayanamadım yaptım, umarım seversiniz afiyet olsun" dedi. Teşekkür ettim kapattım.

Sonra içeriye geçerken girişteki çanta geldi aklıma unutmayayım yarın diyerek bakındım ortalıkta yok. Girişte yok, oraya buraya şuraya heryere baktık yok, yok... Aramadığımız yer kalmadı. Altına üstüne getirdik evin yok.

Eyvahlar olsun çantayı girişte bırakınca kendine hediye sandı...! Teşekkür etmek için yemek yaptı! diye bir jeton (düşmez olasıca) düştü... Hadi buyrun! onlar başkalarının özellikle rica ettikleri sipariş...! Yok ben arayamam geri isteyemem desem de özellikle istenmiş biri sürü şey almışım kalakaldım. Eşim ara izah et, anlat durumu dedi... Ara arama ara arama derken aradım....

Durumu hafifletebilmek için 'senin de hediyelerin vardı ama o çantadakiler ofistekilerin' deyip devam edeceğim anda "ne hediyesi, ne çantası ben bir şey almadım, almam size sormadan" dedi kaynar sularla buluştum. Zaten arayana kadar akla karayı seçmişim üstüne bu cevabı hiç beklemiyordum. Yer bulamadığım için ortalıkta kalmasın diye eşinizin şifonyer çekmecesinde boşluk vardı oraya koydum çantayı dedi. 1 yıldır hiç dokunmadığı çekmeceye koyacağı kimin aklına gelir!

Kabus gibi bir geceydi özetle... Bir sonraki gelişi için o setlerden birer tane hazırlamanın yanı sıra evde hediye gelmiş paketinde duran bardak, fincan, o bu şu ne varsa hepsini "kızının çeyizine koyarsın" diyerek hediye etmiştim... Kendimi biraz iyi hissetmek için :) Yazarken yine hissettim o günü

Mahsuru yoksa bende telefonunu istiyorum hekimin.

tabıı yok hemen vereyım. Geleneksel Çin Tıbbı ve Naturopatik Tıp doktoru, Dr. Onur Aydınoğlu
http://www.healistanbul.com/tr/iletisim burda telefonu var cep telefonuda vardı fakat kaydetmemişim. Bulamadım

Bakalım umut dünyası herşeyi deniyorum kendi adıma tek bu kalmıştı:)

Sevgiler

Yiyecelerin bedenlerimiz üstünde tartışmasız etkisi var. Eğitimli ve donanımlı birinden destek almak çok iyi... Akupunkturun ise Uzakdoğu'dan çıkmış olsa da dünya genelinde neredeyse tüm toplumlarca kabul edilmiş etkinliği var. Umarım çok ama çook faydalı olur... Güzel sonuçları tez vakitte alınır. Kolay gelsin, bol şans

:)) canımm ne güzell yazmışsın..
hamile kedii neden kaçtıı tabii kedi baktı evde kendine rakip geliyor seni kıskandı dimiii...
testt gününe çok az kaldıı heyecan doruktamıı hayatım..

O alışık dışarıya. Durumundan belli olduğu üzere Doğum için kaçmasın yeter. Saklandığı yerleri vardı ama bebeklerini evde doğursaydı. Neyse, acıkınca gelir.
Test günü konusunda karıştık biraz. Yaşadığımız ilçede haftada 2 gün yapıyorlarmış. Pazartesi ve perşembe. Ne kötü di mi?

:))))) Duovanın listesindeki bilgilere buz bebek eklerken, renklendirirken aklımda Edirne diye kalmıştı... Şimdi yurt dışı mesajı olunca iğneler sağlık ocağı falan tedavi için şehir değiştirmek bile zorken ülke değiştirmek ne kadar zor oluyordur senin için diye düşünmüştüm... Şimdi emin oldum zor da değilmişsin, çok sevindim

Kedin evde iki hamileye yer yok diyerek firar mı etti?
Geri gelme huyu var mı? Bir de ona meraklanma...

Sevgili Wish Duygu. Liste güzel. 2,3 ve 4 nolu maddeleri birleştirip transfer öncesi yürüyüş te yapabilirsin, bir gün önce de dip köşe temizlik yaptım ben. Dolaşımı artırıyor. Ayrıca transferden önce içilen 1 bardak çay, 1 şişe su içmiş gibi idrar yapıyor. Az daha doldur 10 dk. sonra gel dediler, 1 fincan çay, 1 bardak su içtim ağladım resmen sıkıştım, kaçıracağım diye . Ayrıca yürürken de mesane daha çabuk doluyor. Kabızlık için bana bir şurup verdi doktor, Duphalac diye. 1 kere içip 3 gün sefa sürüyorum. Haftada 2 kere çıkarım normalde de.
Mevzu biraz fosseptikten oldu ama bu da hayatın gerçeği, yapacak bir şey yok
Şimdiden tebrik ederim...

Bu bana uymadı. Annem benim ev düzenime karışmamalı. Birlikte bile yaşasak, benim evimde kalınıyorsa, benim kurallarım geçerli. Onun kuralları onun evinde. Mazeretim var asabiyim ben

Tamam, doğurdum ben. Bu ne hikaye ayol

Foseptik moseptik ama dediğin gibi hayatın gerçeği bu, tedavideki sorunlardan bir tanesinin de tam durumu bu :) Bende de aynı durum var hatta hafta da 1 keyfi varsa Duphalac bende de var OPU'dan kalma ama onun yerine galiba sonra başka bir şey vermişti diğer doktorum daha iyi etkisi olmuştu adını hatırlamıyorum mag... bir şey... Kullanırız ne yapalım gerekirse..

Temizlik için istek bir gelse çok iyi olurdu kesin :) İstek kayıp arayıp bulamıyoruz...
Yürüyüş, aslında oturduğum yer bakımından çok müsait ama biz namüsaitiz. Evle işim arası 40 küsur km. geç çıkıp geç dönüyoruz o saatten sonra yemek mi yiyelim, yürüyelim mi imkan olmuyor.

Su konusu ise ayrı bir durum, biz karı koca manyak su içenlerdeniz o yüzden sıkışık derken neyi kastettiklerini anlayamıyoruz kime göre sıkışık :) damacana modunda oluyorum... Zaten sabah ilk iş 1/2 pet şişe içiyorum gün içindekilerle 3 litreyi çok rahat buluyor sorun olmuyor... Sıkışık gel deyince biraz abartmamak için yudum yudum az az içerek gitmekten yanayım. Sıkışıklık az derlerse tek nefeste 1/2 içme potansiyelim var içerim... Çay içmeyenlerdenim ben içemiyorum, zorlarım olmadı :)

annemle aramda çok sevgi dolu bi bağ var günde 4-5 kez konuşmadan haftada bir defa olsun onu dışarı çıkarmadan yapamıyorum çok yaşını almış benim sevgime ihtiyacı var ve avm gezme hastası:)) ben 30 yaşından sonra annemin değerini kat kat daha iyi anladım 20 li yaşlarda onu çok üzdüğüm günler aklıma gelince kendime çok kızıyorum... devamlı erkek arkadaşlarımı beğenmezdi ama ben annemi asla dinlemezdim dibe vurana kadar ilişkilerimi devam ettirirdim... anneciğimi mutlu etmek için elimden ne geliyorsa maddi manevi herşeyi yapıyorum hayatımdaki en değerli insan annem canım oda sanırım bunun farkındaki herşeyi kendine hak görüyor:)

canım hikayeni okurken kendimi bi an senin yerine koydum çok zor bi durummm gerçekten ama allahtan sonu tatlı gelişmiş bu tarz yalnış anlaşılmaların sonu sıkıntılıda bitebiliyor.. bende senin gibi yapardım sanırım sonraki günlerde evde ne bulsam bi bahaneyle verirdim:))

birde bebişlerimiz olsa bebek bakıcısı bulsak ne güzel olurdu:)) ama o iş çok daha sıkıntılı tabii

Hehe Avrupa' dayım aslında. Kırklareli, Keşan Edirne
Kedim acıkınca gelir. Benim düşündüğüm dışarıda doğurmasın. Hava hala soğuk, özellikle geceleri. Yemek bulmak için yalnız bırakmak zorunda. Yoksa bakar başını çaresine. Köpeklere kafa tutuyor haspam

hemen aynı gün sonucu veriyorlarsa çokda kötü olmazda birde 2-3 gün bekle derlerse işte o kötü olacak canım..

Bu bana uymadı. Annem benim ev düzenime karışmamalı. Birlikte bile yaşasak, benim evimde kalınıyorsa, benim kurallarım geçerli. Onun kuralları onun evinde. Mazeretim var asabiyim ben

:))) canımm benim yaşantımda istesem bile bu mümkün değil bende kıyamıyorum anneciğime hayatım ya:))

İçemiyorsan zorlama. Dediğin gibi ultrason falan var orada, baksın dursunlar

hemen aynı gün sonucu veriyorlarsa çokda kötü olmazda birde 2-3 gün bekle derlerse işte o kötü olacak canım..

Sabah kan veriyorum 09:00 da, saat 15:00 - 16:00 gibi sonuç alıyorum. Bazen ertesi güne kalıyor. Unutuyormuş hastane sonuç göndermeyi
Neyse eşim yetişti imdadıma. Salı günü o götürecek Edirne' ye, perşembe gerekirse buradan yaptırırım. C.tesi zaten gideriz alışveriş için...

Avrupa'nın içinde nasıl şeymiş o öyle belirli günlerde test yapmak... Uzatmasınlar ileriye atmasınlar da bir yolu bulunur..

Zanorkcum olmadı kurbağa testi yaparsın Bir hikmeti olmasa bugün bizler bile biliyor olmazdık... Yalnız tek sorun kurbağanın erkek olup olmadığını nereden anlayacağız... (eşin devreye girer belki) Bir miktar idrar, erkek kurbağa... Eğer meni bırakıyorsa hamilesin :) İşte sana test

Kurbağadan test yapmayı bile beceren bir milletin twitterini, mwitterini, youtube unu kapatıyorlar... İşler mi hiç :)
İlk kimin aklına niye nereden geldi onu da ayrı merak ettim. Kurbağaya gıcığı mı vardı bilemedim...

:))) canımm benim yaşantımda istesem bile bu mümkün değil bende kıyamıyorum anneciğime hayatım ya:))

Her gün telefonlaşırız (aramızda 13 saat yol var) Çok ta özleriz. Bir araya geldiğimizde en fazla 3 gün ses tonumuz normaldir, sonra başlarız gerilmeye
Annem bir sürü harika özelliğinin yanında mütehakkim, despot ve diktatördür. Emekli öğretmen. Babam da emekli ordu mensubu. Güler yüzlü, yardımsever ama diktatördür. Ben uzun süre gurbette yaşamış, aileye ara sıra uğramış birisi olarak sevmek, hükmetmek değildir diyen, sıklıkla dışlanmışlık duygusuyla boğuşan yine de kendi doğrularından şaşmayan birisi oldum çıktım. Her birisi için gerekirse ölürüm. Ama sevmek, sahiplenmek başka bir şey, kendi hayatını planlayıp yaşamak başka...

Trafik berbat. İstanbul'da olanların tipik Cuma sendromu...
Bu durumu değerlendireyim, erteleyip durduğum lazer epilasyonun yeni seansını halledeyim.

Bu süreçte daha da önem kazanan bir de bu kıl-tüy dert var doğal olarak...
Kökten çözüm yolları bana uymuyordu! şimdi başka bir kökten çözüm ile ilerliyorum neyse ki

OPU zamanı sık kontroller olduğundan ciddi sıkıntı kesin olurdu.

İyi, keyifli, sağlıklı hafta sonları...
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…