- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.501
Avrupa'nın içinde nasıl şeymiş o öyle belirli günlerde test yapmak... Uzatmasınlar ileriye atmasınlar da bir yolu bulunur..
Eki Görüntüle 1042115 Zanorkcum olmadı kurbağa testi yaparsınBir hikmeti olmasa bugün bizler bile biliyor olmazdık... Yalnız tek sorun kurbağanın erkek olup olmadığını nereden anlayacağız... (eşin devreye girer belki) Bir miktar idrar, erkek kurbağa... Eğer meni bırakıyorsa hamilesin :) İşte sana test
Kurbağadan test yapmayı bile beceren bir milletin twitterini, mwitterini, youtube unu kapatıyorlar... İşler mi hiç :)
İlk kimin aklına niye nereden geldi onu da ayrı merak ettim. Kurbağaya gıcığı mı vardı bilemedim...
Trafik berbat. İstanbul'da olanların tipik Cuma sendromu...
Bu durumu değerlendireyim, erteleyip durduğum lazer epilasyonun yeni seansını halledeyim.
Bu süreçte daha da önem kazanan bir de bu kıl-tüy dert var doğal olarak...
Kökten çözüm yolları bana uymuyordu! şimdi başka bir kökten çözüm ile ilerliyorum neyse ki
OPU zamanı sık kontroller olduğundan ciddi sıkıntı kesin olurdu.
İyi, keyifli, sağlıklı hafta sonları...
Sevgiler
Trafik berbat. İstanbul'da olanların tipik Cuma sendromu...
Bu durumu değerlendireyim, erteleyip durduğum lazer epilasyonun yeni seansını halledeyim.
Bu süreçte daha da önem kazanan bir de bu kıl-tüy dert var doğal olarak...
Kökten çözüm yolları bana uymuyordu! şimdi başka bir kökten çözüm ile ilerliyorum neyse ki
OPU zamanı sık kontroller olduğundan ciddi sıkıntı kesin olurdu.
İyi, keyifli, sağlıklı hafta sonları...
Sevgiler
Her gün telefonlaşırız (aramızda 13 saat yol var) Çok ta özleriz. Bir araya geldiğimizde en fazla 3 gün ses tonumuz normaldir, sonra başlarız gerilmeye
Annem bir sürü harika özelliğinin yanında mütehakkim, despot ve diktatördür. Emekli öğretmen. Babam da emekli ordu mensubu. Güler yüzlü, yardımsever ama diktatördür. Ben uzun süre gurbette yaşamış, aileye ara sıra uğramış birisi olarak sevmek, hükmetmek değildir diyen, sıklıkla dışlanmışlık duygusuyla boğuşan yine de kendi doğrularından şaşmayan birisi oldum çıktım. Her birisi için gerekirse ölürüm. Ama sevmek, sahiplenmek başka bir şey, kendi hayatını planlayıp yaşamak başka...
benimde babam emekli öğretmen, ilkokul öğretmenimde babamdı ve çok kuralcı çok despottur hayat boyu benimle gurur duysun diye uğraştım artık vazgeçtim galiba..
canım nereye hafta sonu gelmeyecekmisin:)) böyle iyiydik..
bende lazerle birçok şeyi hallettim böyle çok rahat oldu annemde tabi geri kalmadı 67 yaşında epilasyona başladı benimle:))
trafikk deme bana yıllarca işle ev arası 40 km gidip geldim..
kaderimde hiçbizaman yakın bi işyeri olmadı..
iyi hafta sonları..
WishDuygu' ya söyleyip sen de mi kaçıyorsun. Beklerim haftasonu...
ben hep buralardayim canim.. cepten giriyorumya islerde bitti artik zirt pirt girer sizlere bakarim..
biraz dinlenn cok yorma kendini uzan cnm arada..
ALAH VERINCE 60 INDADA VERIYO
Tebrik ederim bu ne sabir gozlerim doldu bune duygusalik acmila yaaa
Tatlu bayanlar herkese iyi hafta sonlari diliyorum gezen gesin baharin tadini cikarsin negatif duygularvgitsin heryer pozitif harikayiz bizler ya guzel haberler fetirsin bize bu hafta optum tüm topigi bu arada hic slm yazmayan camas ummu, alisalis; gullu, duvo, selcan ve bebegi yazmisti onlari ayrica optum, tutku, ve ismini hatirlayamadiklarim hekesi optum iyi bakin kensinize ne::reye gitiyseyuniz orda mutlu olun insallah ozledim herkesi
Bizim doktorlara bu haberi okutsak yine imkansız deyip işin içinden çıkarlar. 43 yaşından sonra bebek sahibi olmayı bile biz hastalarına %1 ihtimal vererek savaşma mücadelemizi kırıyorlar. Neyse ki böyle mucize haberleri okuyup,duyuyoruz da pes etmiyoruz. Doktorlara inat bir daha .. bir daha... bebişlerimizi kucağımıza alana kadar tüp denemelerine devam...
[h=1]62 Yaşında İkiz Doğurdu[/h]Bulgaristanın Plevne kentinde, tüp bebek yöntemi ile hamile kalan 62 yaşındaki bir kadının sezaryen ile yaptığı doğumla sağlıklı iki kız bebek dünyaya getirdiği açıklandı.
Doğum sürecinin normal geçtiğini belirten doktorlar, Meri ve Jaklin adları verilen iki bebeğin bir süre kuvözde kalacaklarını bildirdi.
Psikiyatri uzmanı olan ve hastaneye gitmeden önce emeklilik dilekçesini veren 62 yaşındaki anne doktor Krasimira Dimitrova gazetecilere yaptığı açıklamada, bir çocuk evlat edinmek için yıllarca bürokrasi ile mücadele ettiğini belirterek, Ancak bürokrasiye yenik düşünce ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kalmaya karar verdim dedi.
Meslektaşlarından büyük destek aldığını ve artık emekli olacağı için bundan sonraki hayatını ikizlere bakarak geçireceğini söyleyen Dimitrova, Çok mutlu ve gururluyum diye konuştu.
En yaşlı anne olma rekorunu, 2008′de 70 yaşında ikiz doğuran Hintli Omkari Panwar elinde tutuyor.
KAYNAK: KADINMEDYA.COM http://www.kadinmedya.com/haber/62-yasinda-ikiz-dogurdu.php#ixzz2xKdgGsBh
TÜM HAKLARI SAKLIDIR © 2010 - 2011
Selam kızlar;
Tedavimin başında 3 tane yumurtam olduğu görüldü ve içerisinden iğnelerle büyüyen 1 tane yumurtamın toplanması için bugün tüp bebek merkezine gittim. Beni hazırladılar,önce ultrasonla bakalım dedi doktor ve süprizzzzz benim 1 tane olan yumurtam gününden önce çatlamış((( Bana çatlatma iğnesi yapıldıktan yaklaşık 35 saat sonrasında yani. O an ne hissedeceğimi ve ne düşüneceğimi şaşırdım, doktor hemen aşılama yapalım dedi ve yumurtamın toplanmasını beklerken aşılama yapılarak evime geri döndüm. Yumurta rezervi az olan ve tek yumurtası olgunlaşıp toplama aşamasına gelenlerde olabilen bir durum olduğu söylendi.Benim anlamadığım benim öyle bir riskim varsa neden daha erken yumurtam toplanmadı. Bu durumu yaşayan kimse var mı aranızda kızlar????? Yumurta toplama işleminiz çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı ?????
canimm doktor ilac kullanim sureni uzunmu tuttu ve unitelerini yuksek vermis olabilir.. yumurta rezervi az olan bayanlarda igne ve ilaclar cok az seviyede kullanilmali yoksa boyle ters etkiler yapabiliyor.. ben son tedavimde sadece 3 gun igne vuruldum oda cok az oranda.. benimde yumurta rezerv sorunum var.. catlatma ignesinden bir gun sonra yumurta toplandi..
Canım ben kısa protokol ile tedavi oldum. 15 martta başladı iğnelerim ve 12 gün kullandım, 9 gün 225 daha sonra ise 150 ml ve 3 yumurtadan sadece biri 18 mm büyüdü, diğer ikisi 7 ve 9 mm de kaldı. Çatlama iğnesini yaptıktan 36 saat sonra toplanacaktı ama işte yumurtam erken çatlamış, senin gibi benim de bir gün sonra toplansaydı bu durumu yaşamazdım ama bilmiyorum doktora güvenmek zorunda kalıyorsun, onlar bizden daha iyi biliyorlar bu süreçleri sonuçta. Benim rezervim az olduğu için mini tüp bebek yöntemi belki denenmeliydi. Senin canım tedavin mini tüp bebek yönetimi mi?? Sen nerede tedavi görüyorsun, kaç yumurtan toplandı ve ilaçlar bu yumurtalarının hepsini büyüttü mü? Ne çok soru sordum canım dimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?