Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim 35. saatti. Yine de 2 yumurtam kayıp
Senin de bizlerin de hakkımızda hayırlısı olsun. Benim ilk denememdi. İncir kürüne başlayamadım. Aldım hala duruyorlar
Ama benim çörekotu yağı, bal, yoğurt karışımım vardı. Bal- tarçın- sakız, hayvansal gıdasız beslenme ... Çok düzenli değilse de bir ay kadar yaptım. Birkaç yıl önce sıkı bir şekilde uyguladığımda çok güzel sonuçlar almıştım. Aynı performansı gösteremedim bu defa
Olsun, yine de bu aşamaya kadar geldik. Yarın bu saatlerde belli olur durumum. İnşallah halay çekeriz burada

Günde 4 -5 tanenin lafı olmaz bana göre. Günde 2- 2,5 paket içiyordum ben. Ben de Ocak ayında kurtuldum şükür. Çayın içine çok değil, 1-2 damla limon sık, hem detoks için faydalı, hem teinin yıpratıcı etkisini hafifletiyor. Kahve içmeyi öğrenene kadar demlik demlik içerdim. Beslenme desteğin güzel. Enerjin yüksektir epey
Stres herkeste var. Gerektiğinde stresin gözlerine bakıp "hadi ikile" diyebiliyorsan, sorun yok.
Doktorundan memnun olman güzel. Çok önemli bir faktör. İşini iyi yaptıktan sonra konuşmasa da olur. Sorularına cevap versin ama. Müneccim de değiliz. İnşallah bu seneki nüfus patlaması furyasında biz de yerimizi alacağız

Çok daha gencecikken, gözüm kapanmış bir ara. Büyümüşüm sanki o arada
Çocuklar, büyürken öyle bir dönem atlatıyor. Yaşın, rengin, kilon, boyun, sesin, her şeyin dile gelebilir. Aslında kendilerine ait çevrede, yer edinmeye çalışıyorlar. Baba o kadar değil ama anne çok önemli. Bunu bilerek yaklaşınca her iki taraf ta daha rahat oluyor. İleri yaş anneliğin çocuk için de çok faydalı yönleri var. Onları yaşatmak lazım çocuğa. Bir de benim yaşıma uymaz demeyip parklarda bahçelerde oynayabilmek lazım ki, "genç olsaydın yapardık" diyeceği şey kalmasın.
Dediğin gibi bakış açıları farklı ve hatta acımasız. Ama bundan yaralanmak bizim elimizde...

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:))) Halay da çekeriz, takla da atarız
Ben incir kürünü yaptıktan sonra bir tane görünen folikülüm bir hafta sonra dört tane oldu.Ben tekrar başlıcam haftaya inşallah.

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Bebek olup konsunlar inşallah. Önce karnına, sonra kucağına...
Bir yerin açık kalmasa da bugünlerde göreceğin en normal rüyayı görmüşsün, telaşlanma
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben de çok rüyalar gördüm tedavi sürecinde. Sonu bebekli olsun da, gözüm açıkken bile rüya görmeye razıyım...

Maşallah. Ben kendi yaptıklarımla ikiye çıkarmıştım sayıyı, tedaviyle üç oldu Sonra her şey bittiğinde, kaldı BİR

Reactions: tax

Çok tatlısııın canım benim... İnşallah ikizlerimize, üçüzlerimize vs.vs...... kavuşmayı yaradanımız kısmet eder hepimize...

Teşekkür ederim iyi dileklerin için...umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Canım beslenme işini iyi biliyorsunuz anladığım kadarıyla :) rezervim azaldığı için beslenme konusunda birşeyler yapmak istiyorum , banada önerileriniz olurmu acaba :)
Hayıt Suyu ve VIOLA nın iyi olduğunu duymuştum , bunlar aynı anda kullanılabilirmi , kullanılırsa ne kadar süre kullanmak lazım ? başka önerileriniz varmı acaba ? (hayıt suyunu nasıl bulabilirim , hazırmı satılıyor)

Teşekkür ederim.
Beslenme işini aslında annemin rahmetli babaannesi bilirmiş. Köyün ebesi, cenaze yıkayıcısı vs. olmasının dışında, otacıymış. Dağdan, dereden kendi topladığı bitkilerle kendince eczacılık yaparmış. Ben çok fazla tanıyamadım maalesef. Ucundan kıyısından taklit ediyorum. Hayıt suyunu kullanmadım ama duydum. Aktardan alabiliyorsunuz. Bir de eczanelere sorun. Bazı markaların yaşam destek ürünleri arasında o da vardı. VIOLA için hiç yorum yapamam, karşılaşmadım da, duymadım da. Ne desem yalan olur.
Öncelikle, kahve, sigara ve stresi bırakmak gerekiyor. Bol su, çekirdekli kara kuru üzüm (günde 1 avuç, yarı aç.) Eski sayfalarda uzun uzun yazmıştım neler yaptığımı. Çörekotuyağı, yoğurt ve bal karıştırıp bir kase, aç karnına günde 3 defa. Sabah ilk yediğim şeydi. Yarım saat sonra üzüm. Yarım saat sonra hiç bir hayvansal gıda içermeyen kahvaltı. Saat 10:00 ve 15:00' te 2 tatlı kaşığı bala çeyrek çay kaşığı tarçın karıştırıp, sakızı bandırıp bandırıp,, karışım bitene kadar çiğnedim. Yemeklerde de kırmızı et ve ürünleri ile süt ve süt ürünleri kullanmadım. Ama yumurta yenebilir. Abartmadan. Haftanın 6 günü bunu uygulayıp, pazar günleri (eşim evdeyken temizlik te rejim de rafa kalkıyor) her şey serbest davrandım. 1,5 ayda belim inceldi, hareketlerim esnedi, enerjim yükseldi, doktor, boncuk boncuk yumurtalarım olduğunu söyledi... Bu defa çok dirayetsizdim açıkçası ama her muayenede tek görünen yumurtam, 2 ye çıktı. Tedaviye de 3 yumurtayla başladım. Bir de Kasım' da görüşmeye gittiğimizde Biosteron, Selenyum, Folik asit yazmıştı. Onları da çok düzgün kullanamadım. Böyle işte
Minik çekirdekli meyvelerin, incir gibi, çilek gibi, böğürtlen gibi... üreme sistemleri üzerine çok olumlu etkileri olduğunu biliyorum. Bolca, her halini tüket. İncir kürünü yapabilirsin. Havuç kürüyle birlikte. Sadece bununla hamile kalan 40 yaş üstü bayanlar var.
En önemlisi inanmak ve şevkle yapmak. Allah, yolunu bahtını açık etsin. En kısa zamanda seni de mucizenle sevindirsin...

SAĞLIK:
1. Çok su için.
2. Kahvaltıyı kral, öğle yemeğini prens ve akşam yemeğini de dilenci gibi yiyin.
3. Ağaçlarda ve bitkilerde yetişen yiyecekleri daha çok ve fabrikalarda üretilen yiyecekleri daha az yiyin.
4. 3 E ile yaşayın -- Energy, Enthusiasm, and Empathy (enerji, heyecan ve duygu paylaşımı).
5. Meditasyon,REİKİ, yoga ve dua yapacak zaman yaratın.
6. Daha çok oyun oynayın.
7. 2011’de okuduğunuzdan daha fazla kitap okuyun .
8. Her gün en az 10 dakika sessiz olarak oturun.
9. 7 saat uyuyun.
10. Hergün 10-30 dakika yürüyüş yapın. Ve yürürken gülümseyin.
KİŞİLİK:
11. Hayatınızı başkalarınki ile karşılaştırmayın. Onların seyahatinin ne hakkında olduğuna dair hiçbir fikrin yok.
12. Kontrol edemeyeceğiniz olumsuz düşüncelere veya şeylere sahip olmayın. Bunun yerine enerjinizi olumlu şekilde şu an için harcayın.
13. Fazla abartmayın. Sınırlarınızı bilin.
14. Kendinizi çok ciddiye almayın.
15. Kıymetli enerjini gevezelikle, dedikoduyla boşa harcamayın.
16. Uyanık iken daha fazla hayal kurun.
17. Kıskançlık, çekememezlik zamanın boşa harcanmasıdır. Zaten ihtiyacın olan herşeye sahipsin.
18. Geçmiş meseleleri unutun. Partnerinizin geçmiş hatalarını hatırlatmayın. Bu durum mevcut mutluluğunuzu bozar.
19. Hayat, birisine kin duyarak zamanı boşa harcamak için çok kısadır. Kimseden nefret etmeyin.
20. Geçmişinizle barış yapın ki, şimdiki zamanı bozmasın.
21. Senden başka hiç kimse senin mutluluğundan sorumlu değildir.
22. Hayatın bir okul olduğunu ve öğrenmek için burada olduğumuzu unutmayın. Problemler, cebir dersi gibi gelip giden ancak aldığımız derslerin bir ömür boyu devam ettiği eğitim programının bir parçasıdır.
23. Daha fazla gülümseyin ve gülün.
24. Her tartışmayı kazanmak durumunda değilsiniz. Aynı fikirde olmamak için anlaşın.
SOSYAL YAŞANTI:
25. Ailenizi sık arayın.
26. Her gün diğerlerine iyi bir şey verin.
27. Herkesi herşey için affedin.
28. 70 yaşından büyük ve 6 yaşından küçük kimselerle vakit geçirin.
29. Hergün en az 3 kişiye gülümseyin ve tanımadığınız en az 1 kişiye “GÜNAYDIN” deyin.
30. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü seni ilgilendirmez.
31. Hasta olduğun zaman işin sana bakmamalı. Arkadaşların bakmalı. Onlarla temasta olun.
HAYAT:
32. Doğru şeyi yapın!
33. Faydalı, güzel veya neşe dolu olmayan herşeyden uzak durun.
34. TANRI herşeyi iyileştirir.
35. Bir durum iyi veya kötü olsun, nasılsa değişecektir.
36. Nasıl hissettiğinizin önemi yok, haydi kalkın, giyinin ve ortaya çıkın.
37. En iyisine henüz sıra gelmedi.
38. Sabah sağlıklı olarak uyandığınız zaman, bunun için TANRI’ya şükredin.
_____ALINTI__

Eşimde hareketli sperm sayısı az, başka sorunu yok.. Eğer ki hareketli sayısı fazla olsaydı belki normal gebelik bile olabilirdi, ama bu durumda tek yol tüp bebek canım..Benimde yumurta rezervim az.

Aaaaaaaaaaa kimleri görüyorum CMAS burdasın demek kaçak neden hiç gelmiyorsun

Aaaaaaaaaaa kimleri görüyorum CMAS burdasın demek kaçak neden hiç gelmiyorsun

ben daha şifremi şimdi aktive edebildim... biraz kafa dağıtmak istemiştim yoktum ....canım nasıl gidiyor hamişliğin...çok özledim herkesi...? zanorkun sonucu pozitif olmadı mı şimdi . anlamadım tam... eğer öyleyse geçmiş olsun ! Güçlü olalım hemen atlatalım ve yeni denemelere başlıyalım...Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah!!!

bu sabah karar verdim çayı bırakmaya...çok içiyorum...çok asidik biliyorsunuz.. Bundan sonra sıcak suya limon damlatıp içeceğim sadece..:126:

Son düzenleme:
cedrusçum ingilizce mi çalışıyorsun.. ben de geçen hafta kursa başladım tekrar.. advanced kurundayım.. ne yapayım diye sormuşsun you tube kapandığı için, bbc learning english sayfasından çalışabilirsin ben orada 6 minute giriyorum .. çok güzel..dinliyorsun ve metni okuyabiliyorsun... değişik çalışmalar var flatmates de güzel ..öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…