- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.541
Canım bizim gibi yumurta rezervi az olanlar için bu durumların yaşanmaması bence doktorun elinde, sıkı kontrol edilmeli.Ama her hastaya standart 36 saat uygulanıyor maalesef. Yine de aşılama sonucum çıkana kadar bekleyip sonrasında nasıl yola devam edicem buna karar vericem. Hayırlısı olsun. Senin kaçıncı denemen canım? İnci kürü gibi kürleri hiç denedin mi? Teşekkür ederim canım inşallah sen de en kısa sürede alırsın bebişini kucağına:)))
Canım, sigara günde 4-5 tane içerdim, ocak ayından bu yana içmiyorum. Kahveyi bıraktım, ama çaydan vazgeçemiyorum açık içmeye gayret ediyorum, sabah kahvaltıda 3 adet bal ile cevizi aksatmıyorum, arı sütü bal polen karışımı günlük çay kaşığı alıyorum ve her gün sabah bir bardak hazır hayıt suyu içiyorum, bunların haricinde hazır tavuk tüketmiyorum, salatalık,domates yok, yani genel olarak doğal olan besinleri almaya çalışıyorum..
Çalışıyorum, noter başkatibiyim.. biraz stresli bir işim var ama ben özellikle tedavi sürecinde kendimi tamamen strese sokmamaya, daha sakin tutmaya gayret ediyorum, Allahıma sığınıp inanıyorum, güveniyorum ve bu bana inanılmaz bir güç veriyor, pozitif düşünmemde, bebeğimi muhakkak kucağıma alacağım inancımda tek etken yüce rabbim.
Ben Adana Başkentte tedavi oluyorum, Doktorum Tayfun bey, işinde çok iyi, sadece fazla konuşmuyor, az ve öz.Aslında doktorumu bırakmama sebebim bende rahimde yapışıklık, miyom vardı ameliyatımı yani a'dan z'ye her tedavimi aynı doktorum yaptı.
Bu nedenle başka doktor hiç düşünmedim.
canımm benim sen daha genceciksin neden vazgececeksinkii hiçç duymum öyle birşey.. bizler çıtır kızlarızz daha 50 ye kadar vaktimiz bol bol var..
gerçekten çocuk özlemi çok üzücü birşey.. inşallah herkez gönlündeki bebeğine kavuşur..
kadın açısından bende sevindim ama çocuklar için zor olabiliyor.. ablam şu anda 45 yaşında 6 yaşında tüp ikizleri var geçen oğlu okulda demişki anne neden arkadaşlarımın annesi genç sen yaşlısın ablam üzülmüş biraz.. bende yarın öbürgün aynı durumda olacağım sanırım..:)))
çocukların bakış açıcı daha farklı olabiliyor..
Benim 35. saatti. Yine de 2 yumurtam kayıp
Senin de bizlerin de hakkımızda hayırlısı olsun. Benim ilk denememdi. İncir kürüne başlayamadım. Aldım hala duruyorlar
Ama benim çörekotu yağı, bal, yoğurt karışımım vardı. Bal- tarçın- sakız, hayvansal gıdasız beslenme ... Çok düzenli değilse de bir ay kadar yaptım. Birkaç yıl önce sıkı bir şekilde uyguladığımda çok güzel sonuçlar almıştım. Aynı performansı gösteremedim bu defa
Olsun, yine de bu aşamaya kadar geldik. Yarın bu saatlerde belli olur durumum. İnşallah halay çekeriz burada
Merhaba kızlar, dün yumurtalarım toplanmıştı bugün hastaneden arayıp 6 yumurtamın döllendiğini bildirdiler. Bu işin her aşaması ayrı bir heyecanmış....Salı ya da perşembeye transfere çağırırlar sanırım ama bu 6 embriyonun kaç tanesi direnmeye devam edecek acaba merakla bekliyorum....Dün gece rüyamda 7 yumurtamın döllendiğini ve 6. gün transfer edileceklerini gördüm, popom açık kalmış sanırım :)))
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:))) Halay da çekeriz, takla da atarız
Ben incir kürünü yaptıktan sonra bir tane görünen folikülüm bir hafta sonra dört tane oldu.Ben tekrar başlıcam haftaya inşallah.
Günde 4 -5 tanenin lafı olmaz bana göre. Günde 2- 2,5 paket içiyordum ben. Ben de Ocak ayında kurtuldum şükür. Çayın içine çok değil, 1-2 damla limon sık, hem detoks için faydalı, hem teinin yıpratıcı etkisini hafifletiyor. Kahve içmeyi öğrenene kadar demlik demlik içerdim. Beslenme desteğin güzel. Enerjin yüksektir epey
Stres herkeste var. Gerektiğinde stresin gözlerine bakıp "hadi ikile" diyebiliyorsan, sorun yok.
Doktorundan memnun olman güzel. Çok önemli bir faktör. İşini iyi yaptıktan sonra konuşmasa da olur. Sorularına cevap versin ama. Müneccim de değiliz. İnşallah bu seneki nüfus patlaması furyasında biz de yerimizi alacağız
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Bebek olup konsunlar inşallah. Önce karnına, sonra kucağına...
Bir yerin açık kalmasa da bugünlerde göreceğin en normal rüyayı görmüşsün, telaşlanma
Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben de çok rüyalar gördüm tedavi sürecinde. Sonu bebekli olsun da, gözüm açıkken bile rüya görmeye razıyım...
Benim 35. saatti. Yine de 2 yumurtam kayıp
Senin de bizlerin de hakkımızda hayırlısı olsun. Benim ilk denememdi. İncir kürüne başlayamadım. Aldım hala duruyorlar
Ama benim çörekotu yağı, bal, yoğurt karışımım vardı. Bal- tarçın- sakız, hayvansal gıdasız beslenme ... Çok düzenli değilse de bir ay kadar yaptım. Birkaç yıl önce sıkı bir şekilde uyguladığımda çok güzel sonuçlar almıştım. Aynı performansı gösteremedim bu defa
Olsun, yine de bu aşamaya kadar geldik. Yarın bu saatlerde belli olur durumum. İnşallah halay çekeriz burada
Çok tatlısııın canım benim... İnşallah ikizlerimize, üçüzlerimize vs.vs...... kavuşmayı yaradanımız kısmet eder hepimize...
Çok isterdim ama bana kısmet olmadı. Sizlerde görürüz inşallah ikizi, üçüzü
Canım beslenme işini iyi biliyorsunuz anladığım kadarıyla :) rezervim azaldığı için beslenme konusunda birşeyler yapmak istiyorum , banada önerileriniz olurmu acaba :)
Hayıt Suyu ve VIOLA nın iyi olduğunu duymuştum , bunlar aynı anda kullanılabilirmi , kullanılırsa ne kadar süre kullanmak lazım ? başka önerileriniz varmı acaba ? (hayıt suyunu nasıl bulabilirim , hazırmı satılıyor)
Allah dilerse o tek embriyo bolunup iki olur nasipte varsa olmaz olmaz boyle çok ornek var ama olsunda tek olsun fazlasinda gozumuz yok
canım eşinin sperm sayısı ve kalitesi normalmi tek sıkıntınız yumurta sayı ve kalitesimi.
bence hiçbirşeyi akışına bırakma ben daha önce bıraktım sadece zaman kaybı oluyor.. tedavi öncesi yumurta kalitesi için takviye vitamin kullanıyormusun.. birde biesteron dhea, CO-Q 10 koenzim, elevit gibi yumurta kalitesini ve sayısını etkileyen ilaçlar var onlardan 2-3 ay kullan canım.. eşin balık yağı kapsülü içsin 2-3 ay hiç bi yan etkisi yok ve çok etkili oluyor.. Marincap special balık yağını bahcecideki doktorum yazmıştı eşim aç karnına hergün bi tane 2-3 ay içti döllenmeye çok etkisi oluyor..
doktorun kim hayatım..
Aaaaaaaaaaa kimleri görüyorum CMAS burdasın demek kaçak neden hiç gelmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?