Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın herkese 2220; bugün test günün değil mi?

Günaydın. Kan verdim geldim. Hemşire sonuç için yarın gel dedi, uçacaktım neredeyse kıza
Akşam üstü uğra ama gelmemiş olabilir dedi en sonunda. O hızla eczaneden test aldım eve geldim... Test bozuk çıktı. Kontrol çizgisi de yok. "Hay..." dedim. Şimdi ikinci testi yapmak için çay ve suyla mesane dolduruyorum. Camı da açtım oooh, serin serin mis
Bugün son 10 günün bütün heyecanı tavan yapmış durumda. Ellerim titriyor, yüzüm yanıyor, oturmakta zorlanıyorum hoplayıp zıplamak istiyorum. Ama yarın sabaha kadar yapamam. Brrrrrrrrrr. Evlenirken bu kadar heyecanlı değildim ben yaw :18:

Hoşgeldin. Kocaya kaçtığını düşünmeye başlamıştım
Bugün alacağım sonucumu. Her bir zerremle titriyorum heyecandan :18::18::18:

Arkadaşım umarım emeklerinin sonucu hayırlı olur. Güzel sonucu alırsın burada bizde seninle seviniriz.

Mesaj bana sanırım. (Değilse de "evet de")
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz de seviniriz. Bugün bitmeyecek. Patlayacağım heyecandan...

Kızlar bugün gerçekten bana bi haller oluyo...
Fazla heyecandan şımarıp yanlış bir şey yazarsam affedin lütfen.

heyyy inşallah güzel haberler getirirsin!

Ya ama bu haksızlık özel hastane yok mu ya da acile git kan ver bu ne ertesi gün hapı gibi ertesi gün tahlili alla alla ya bu kadar bekle sonra tahlil 1 gün sonra çıksın neyse sen idrar biriktirmeye devam et

Ya ama bu haksızlık özel hastane yok mu ya da acile git kan ver bu ne ertesi gün hapı gibi ertesi gün tahlili alla alla ya bu kadar bekle sonra tahlil 1 gün sonra çıksın neyse sen idrar biriktirmeye devam et

Valla, özel için de, acil için de Edirne' ye gitmem gerek. Tecrit bölgesi gibi burası. Lafta ilçe, icraatte köy olmayı bile haketmiyor. Dünkü macerayı anlatayım mı? Tüm sağlık ocağı personeli seçimde görevli. Bir tane nöbetçi hemşire var, o da evde bakım aracıyla yatalak hastalara oy kullandırmaya gönderilmiş. Saat 12:00 den sonra mesaisi bitiyor diye ocağa dönmemiş. Bir tek iğne yaptırmaya Edirne' ye gittik. İnsan anlatmaya utanıyor. Neyse stres yok. Bebeğimiz rahatsız olmasın.

yıl 2014 şu halimize bakın.....Aslından sağlık ocaklarında tahlil yapmıyorlar il halk sağlığı laboratuvarlarına gönderiyorlar. Eğer testinin barkod numarası varsa laboratuvarın web sayfasından öğrenebiliyorsun sonucunu. Neyse geç olsun olumsuz olmasın, sabırsızlıkla hamileyimmmmmm çığlığını duymayı bekliyoruz :)

Sanırım o çığlığı evden atacağım, hoparlörsüz, mikrofonsuz internetsiz bütün Türkiye duyacak
Allah' ım utandırma...

Son düzenleme:

canimm sonuca bakan yer neredeyse telefonunu isteseydin gelmeden telle ogrenebilirdin belki beklemek cok zor ama senin bugun zaten 10. gun daha gercek test gunune iki gun var.. insallah cokkk guzell haberlerin gelecekkk.. idrar testine guvenme inanma o ancak degeri cokkk yuksek olanda yada ikizlerde saglikli sonuc veriyor.. kani beklemek en iyisi.. bende heyecan yaptim.. :))

Zanorkcum heyecanını bulaştırdın bize... Zaman geçmek bilmeyecek

Son derece keyifsiz başlayan haftanın keyfi ne olur sen ol, tektaşınla birlikte siz olun...
Tüm kalbimle, bildiğim tüm dualarla sonucunun hepimizi sevindirmesini diliyorum, çok istiyorum...

Devlet hastanesi yapıyor testleri. Ama onlar da söylemiyor. Zaten daha ellerine ulaşmamıştır. Öğle tatilinde buradan gidiyor kanlar, saat 15:00 civarı sonuçlar çıkmaya başlıyor. Kayıt no. larımız farklı, gelince öğrenirsiniz sonucunuzu diyorlar.
İdrar testine güvenilmeyeceğini biliyorum, oyalanacak bir şeyim olsun, belki heyecanım yatışır demiştim. Negatife hazırdım ama iki tane bozuk teste hiç hazır değilmişim

Hehe
Sizlere de heyecanlanacağız ya. Alıştırma yapalım dedim.
Pozitif olursa kendim kadar sizler için de sevineceğim. Duaları kabul oldu arkadaşlarımın diye...

sende benim gibi daha bastan negatife endekslenme hayatim.. pozitiff enerji yayalimki evrene olumlu sonuclar bizi ceksin.. insallah pozitiff sonucunn gelecek.. senin gibi renkli bi kadinin bebisi cokk sansli olacakkk..

sende benim gibi daha bastan negatife endekslenme hayatim.. pozitiff enerji yayalimki evrene olumlu sonuclar bizi ceksin.. insallah pozitiff sonucunn gelecek.. senin gibi renkli bi kadinin bebisi cokk sansli olacakkk..

Ama bu heyecan kısmı çok fenaymış. Hiç böyle olmamıştım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…