Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin inşallah. Bu arada ikinci test te bozukmuş. Paketten çıkardığım şekliyle bakıyor yüzüme. Hamile miyim acaba, ondan mı olmuyo. "Hanfendi, çok hamilesiniz, gösteremiyom..."

hadi gidip bir tane daha almak ister misin?... eczaneye de söyleyebilirsin o zaman bunlar bozuk diye!! akşama da az kaldı 18000 saniye falan....

Birşey sormak istiyorum kullandığınız desteklerle amh hormonunuz arttı mı? Gittiğim prof.lardan biri desteklerin geçici bir artış yaratabildiğini fakat kullanmayı bıraktıktan sonra düşüşün daha fazla olabileceğini söyledi fakat fsh yüksekliğini genç yaşlarda ve bu işin çok başında yakaladıysak başarı o zaman olur. Destekler o zaman etkilidir sadece dedi. Yani kullandığımız dhea ve diğer desteklerin etkisi çok az olurmuş. Kullandığınız destekler amh değerinizi değiştirdi mi?

hadi gidip bir tane daha almak ister misin?... eczaneye de söyleyebilirsin o zaman bunlar bozuk diye!! akşama da az kaldı 18000 saniye falan....

Yok ,yeter iki tane. Eczacı arkadaşım. Olmadı bunlar desem koliyle getirir. Ama para almıyor. O da benim kadar hevesli.
O kadar az mı kalmış saniyeler
Az önce devlet hastanesinden isimle bulabilir miyim diye baktım. (Ben kan verdiğimde daha doktor gelmemişti, hemşire isim yazdı barkoda. ) Ocak 2012 de 3 yaşında bir erkek çocuğun referansı olarak çıktı adım. Okkalı salladım bu defa. Yazık kedilerim korktu.

Bu herhangi bir yerden okuduğum veya işittiğim bir hikaye değil.
Birebir aşamalarını bildiğim bir mutlu hikaye... Umarım 9 ay sonra en mutlu hikaye olarak kollarına alır.

Eski kiracımız gencecik yaşında, memleket değiştirip eşinin işi nedeniyle İstanbul'a geldiğinde çocuğunun olmamasını çok önemsemiyordu. Ama olmuyordu korunmadıkları halde... Sebepsiz interfelite ile çıktıkları yolda yaşı gereği ve o zamanın kuralları gereği aşıma denemeleri oldu..

Sonra işleri değişti memleketlerine geri döndüler ama irtibatımızı da kopartmadık... 22 yaşında başlayıp şimdi 30'lu yaşlarını sürerken bu zamana bir sürü aşılama, tüp bebek denemeleri sığdırdılar. Anadolu'daki memleketlerinde anlamsız sorulara ve moral bozukluklarına tahammül ettiler, üzüldüler her negatifte dağıldılar... Durmadılar denediler ama fazla olan embriyolarından dondurduklarıyla da olumlu sonuç alamadılar.

Bir süre ara verip geçen ay yeniden başlayıp 30'lu yaşına rağmen sadece 5 yumurta toplanması ve sadece 2 tanesinin ilerlemesi diğerlerinin kayıp olması nedeniyle artık bu son dedikleri, maddi manevi gücümüz kalmadıkları dedikleri anda kalan o iki minik embriyo transfer edildi...

O kadar alışmış ki negatife tahlil günü bile tahlil yaptırmamıştı. "Git yaptır belki sadece 2 tanecik diğerlerine ne oldu diye üzüldüğün embriyolar seni anne yapacak" diye motive ettikten sonra doktoru da mutlaka test yaptırmasını söyleyince yaptırdı... Hamileyim!!! diye ağlayarak haber verdiğinde bunca uzun süre bekleyişten sonra inanamadığını iletiyordu. Günden güne atlanarak arttı değerleri...

Ve biraz önce tekrar aradı... Doktorunun elini öpüp ağlamış, bir de seninle ağlaşmak :) istedim dedi... "2 minik beden bedenimde can buluyormuş, 2 keseyi de gördük ablacım" dedi, beni bugün ekstra mutlu etti...

Eğer devam etmek istiyorsak asla vazgeçmemek lazım... Ümitler var oldukça tedaviler devam etmeli...

Zanorkcum umarım senin de kaybolan yumurtalardan kalan tek taşın aynı mucizeyi sana yaşatır.
Bugün sen de o da bana iyi geldiniz... Yüzüm güldü, mutlu oldum. Teşekkür ederim kendi payıma
Şansın bol olsun

Ne diyorsunuz :)
Hepimiz rezervimiz biraz artarmı acaba diye kullanmadığımız kür kalmadı :)))

Suratımdaki aptal sırıtmayı görseydin gülmekten hiç bir nane yapamazdın
Ama ben çoook teşekkür ederim iyi dileklerin için. Umut veren tanıklığın için. WishDuygu nezdinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benimle bugünü paylaştığınız için...

Birinci ................

canımcığım merakla sonucunu bekliyoruz inş pozitifi görürsün...canım sen yinede iki sonucuda düşün inş Allahım dualarımız seninle pozitifi görürsün ama yinede diğer ihtimalide düşün sonra çok büyük yıkım oluyo..kısacası R abim hakımızda hayırlsı neyse onu versin hepimize...derdini veren mevlam sabrınıda veriyo çok şükür...canım bende tekirdağnın ilçesinde oturuyorum edirnenin bütün ilçelerini birim sen nerde oturuyorsun..birbirimize bayağ yakınız..

Bu umut hikayelerini duymak nasıl motive ediyor bilemezsin, paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim....

Benim de cumartesi 13 yumurtam toplandı, 9 tane iyi durumdaymış ve 6 tanesi döllendi....Bugün hastaneden aradıklarında durumlarının iyi olduğunu ve 5. gün yani perşembe günü transfer planladıklarını bildirdiler....Dilerim bekleyen herkes kavuşur kuzusuna....

Umarım herşey gönlünüzce olur , hayırlısı olsun :)

Lalapaşa' dayım ben. Beklerim.
İlk tüp tedavim ama daha önce doğal için çok ümitlendim. Gecikmem olmazdı bekarken. Evlendikten sonra o kadar çok bekleyişte o kadar negatif gördüm ki... Sabah annem de söyledi aynı şeyi. Çok bel bağlıyormuşum. "Sevinirsem de dibine kadar" dedim, "üzülürsem de..." Bu defa böyle.

Az kalmış transferine. Sonra da sana gün sayacağız. Hadi hayırlısı :18:

Az kalmış transferine. Sonra da sana gün sayacağız. Hadi hayırlısı :18:

Öyle canım, senin pozitif haberini duyalım hayırlısıyla ben sıramı beklerim :) Bu gün saymalar bitmeyecek anladığım kadarıyla, ikiye katladı mı, kese görüldü mü, kalp atışı duyuldu mu falan filan.......

canimm insallahh bizde bi gun boylee guzell gunlerr gorecegiz..

Tecrübeliler söylüyor, öyleymiş. 9 ay boyunca gün sayılıyormuş.
Mesela ben şimdi "son bir saatim, sonra hem iğnemi yaptırır, hem sonucu alırım" şeklinde bir pazarlık içindeyim.
İlerleyen zamanlarda da " çık oradan, Almanya' dan oğlum gelecek, onu yerleştireceğim oraya" diye pazarlık etmeyi planlıyorum

Offff ey zaman. Geç lütfennnnnnnn

Tektaş mucizesi gerçekleşsin sen 9 ay boyunca yüzünde o aptal sırıtışla kal, ben de gülmekten hiç bir nane yapamayayım Peşinen kabulümdür... İyiyi de kötüyü de paylaşmaktan memnunuz. Umut veren her şey bugünlerde ihtiyacımız... Teşekkürün sözü bile olmaz, ben mutlu oldum, sizle paylaşmak istedim. Birazcık bile sirayet etse kâr kârdır hepimiz için :)

Çabuk kaybolabilecek umutları taze tutmak bazen böyle hikayelerden geçiyor... O yüzden hiç tereddütsüz paylaşmak istedim... Hem umut olsun, hem mutluluğumu yansıtayım istedim. Dilerim bizim de başkaları için yaratacağımız umut hikayelerimiz çabuk olur

Tedavi sürecinde bol şans diliyorum. Endişelenme dense de tecrübelerle sabit, döllenme sürecinde bile kaç olacak, ne kadar kalacak demekten geri duramıyoruz. Ama gerçekten hangi faktör etki ediyor bilmiyorum, değişiklik gösterebiliyor kişiden kişiye. Hatta aynı kişi iki farklı süreç bile oluyor, kendimden biliyorum... Daha önce opu olmuş muydun bilmiyorum... Benim ilkinde 16 tane toplandı transfer edilen 2 tanenin dışındakiler devam edemedi, ikinci opuda 13 toplandı, 9 döllendi ve 5. güne 6 tanesi gitti... Şimdi 4 tanesi buz tanesi olarak bekliyor... :) Ve "ya tutarsa 3" serüvenimde yarın ikinci kontrolüm var takviye ilaçlarla istenilen rahim kalınlığı sağlandıysa 2-3 gün sonrasına dondurulmuş transferi için gün verilecek... Bir de bakmışsın Perşembe'ye gün verilir, test öncesinde aynı süreci yaşarız...

Şanslı, sağlıklı sonuçlar dilerim tüm kalbimle

canimm insallahh bizde bi gun boylee guzell gunlerr gorecegiz..
Şansımız bol, yolumuz açık olsun Olacaksa olur :) Sağlıklı ve hayırlı olan neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…