Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

simdiden transferin hayirli olsun cnm.. guzell haberlerin gelsin..

Hiç yazmadım bu sayfaya ama hep takipteyim sizleri okuyorum. Şimdi de 2220 sonucu için kaç kez girdim çıktım şu foruma.

İnşallah hayatının en güzel haberi ile gelirsiniz 2220

Hiç yazmadım bu sayfaya ama hep takipteyim sizleri okuyorum. Şimdi de 2220 sonucu için kaç kez girdim çıktım şu foruma. İnşallah hayatının en güzel haberi ile gelirsiniz 2220

Merhaba dilekce61 hoşgeldin... Benzer durum hepimiz için geçerli okuyarak bilgi sahibi oluyoruz, hoşumuza giden detayları, mesajları okudukça da okumaya devam ediyoruz... Mesela ben de tesadüfen karşılaşmıştım bu başlıkla (Google'da 40 yaş sonrası tüp bebek tedavileri yazınca karşıma bu başlık çıkmıştı, böyle bir forumun olduğundan bile haberdar değildim) ve okudukça okumuştum... 450 sayfaya yakın okumuştum sonra yazmıştım :)

Canın istediğinde paylaşmak, canın istediğince okumak için gelip gitmek, benzer tecrübelerle ilgili yorum almak ve hatta canın hiçbir şey yapmak istemediğinde bile burada olmak iyi geliyor. Sana da iyi geliyordur umarım...

Sevgiler

Dua edin kızlar. Gidiyorum. :18::18::18::18::18::18::18::18:

heyecan yaptımmm en çoktaa senin hastenen 5 yılımı geçirdiğim eski hastanemya geçirdiğin aşamalarda kendimi sanki senin yanında gibi hissediyorum.. hadi canım inşallahhh Allah yüzümüze gülecek güzel haberlerin gelecek..

Dua edin kızlar. Gidiyorum. :18::18::18::18::18::18::18::18:

canım inş güzel haberlerle dönersin...çok merak ediyoruz senii canım meraktan çatlyıcam şimdi...bizede güzel haberleri ver...sevinçten unutmuşsundur inş bizleri...

Bu ilk tüp bebek denemem dolayısıyla ilk opu...hem heyecanlanıyorum hem de tecrübe ediniyorum :) Umarım aynı gün olur transfer bu durum da ayrı bir güç verir bana emin ol....Yarın ki muayene sonucunu merakla bekliyorum.

Çok tatlısın :))) Bu "zamanla" anlaşmaya varacak gibi değiliz bence en iyisi kendimize oyalanacak bir şeyler yaratmak...Ama sonu güzel olursa bu bekleyişlerin tadı bambaşka olacak sonradan...

Meraktan ve beklemekten çıkamadım ofisten, gözlerimiz yollarda kaldı...
Telefondan takip edeceğim.

Güzel haberlerinde buluşmayı diliyorum en içten dileklerimle

Selam,

Doktordaydık, endometrium 4.6 mm olmuş, dün bitti reglim, Estrofem hapını günde 3 e çıkardı. perşembe yine ölçüm yapacak, kalınlaşması lazımmış transfer için.

Perşembe yine kontrol var. Transfer tarihi yaklaşıyor...heyecan artıyor:)

Sevgiler...

Allah'im inşallah sevinçten ne yapacagini şaşırmış ve buraya girmeyi unutmussundur

Ee her yatakta uyumuyorlar bu sıpalar, bir önce 7 mm nin üstüne çıkar umarım...

canım endometrium kalınlığından pek anlamıyorum ama inşallah iyi gidiyordur..
hep güzel haberlerle gel hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…