- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.601
Bu umut hikayelerini duymak nasıl motive ediyor bilemezsin, paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim....
Benim de cumartesi 13 yumurtam toplandı, 9 tane iyi durumdaymış ve 6 tanesi döllendi....Bugün hastaneden aradıklarında durumlarının iyi olduğunu ve 5. gün yani perşembe günü transfer planladıklarını bildirdiler....Dilerim bekleyen herkes kavuşur kuzusuna....
Dua edin kızlar. Gidiyorum. :18::18::18::18::18::18::18::18:
Hiç yazmadım bu sayfaya ama hep takipteyim sizleri okuyorum. Şimdi de 2220 sonucu için kaç kez girdim çıktım şu foruma. İnşallah hayatının en güzel haberi ile gelirsiniz 2220
Tektaş mucizesi gerçekleşsin sen 9 ay boyunca yüzünde o aptal sırıtışla kal, ben de gülmekten hiç bir nane yapamayayımPeşinen kabulümdür... İyiyi de kötüyü de paylaşmaktan memnunuz. Umut veren her şey bugünlerde ihtiyacımız... Teşekkürün sözü bile olmaz, ben mutlu oldum, sizle paylaşmak istedim. Birazcık bile sirayet etse kâr kârdır hepimiz için :)
Çabuk kaybolabilecek umutları taze tutmak bazen böyle hikayelerden geçiyor... O yüzden hiç tereddütsüz paylaşmak istedim... Hem umut olsun, hem mutluluğumu yansıtayım istedim. Dilerim bizim de başkaları için yaratacağımız umut hikayelerimiz çabuk olur
Tedavi sürecinde bol şans diliyorum. Endişelenme dense de tecrübelerle sabit, döllenme sürecinde bile kaç olacak, ne kadar kalacak demekten geri duramıyoruz. Ama gerçekten hangi faktör etki ediyor bilmiyorum, değişiklik gösterebiliyor kişiden kişiye. Hatta aynı kişi iki farklı süreç bile oluyor, kendimden biliyorum... Daha önce opu olmuş muydun bilmiyorum... Benim ilkinde 16 tane toplandı transfer edilen 2 tanenin dışındakiler devam edemedi, ikinci opuda 13 toplandı, 9 döllendi ve 5. güne 6 tanesi gitti... Şimdi 4 tanesi buz tanesi olarak bekliyor... :) Ve "ya tutarsa 3" serüvenimde yarın ikinci kontrolüm var takviye ilaçlarla istenilen rahim kalınlığı sağlandıysa 2-3 gün sonrasına dondurulmuş transferi için gün verilecek... Bir de bakmışsın Perşembe'ye gün verilir, test öncesinde aynı süreci yaşarız...
Şanslı, sağlıklı sonuçlar dilerim tüm kalbimle
Şansımız bol, yolumuz açık olsunOlacaksa olur :) Sağlıklı ve hayırlı olan neyse o olsun
simdiden transferin hayirli olsun cnm.. guzell haberlerin gelsin..
Tecrübeliler söylüyor, öyleymiş. 9 ay boyunca gün sayılıyormuş.
Mesela ben şimdi "son bir saatim, sonra hem iğnemi yaptırır, hem sonucu alırım" şeklinde bir pazarlık içindeyim.
İlerleyen zamanlarda da " çık oradan, Almanya' dan oğlum gelecek, onu yerleştireceğim oraya" diye pazarlık etmeyi planlıyorum
Offff ey zaman. Geç lütfennnnnnnn
Selam,
Doktordaydık, endometrium 4.6 mm olmuş, dün bitti reglim, Estrofem hapını günde 3 e çıkardı. perşembe yine ölçüm yapacak, kalınlaşması lazımmış transfer için.
Perşembe yine kontrol var. Transfer tarihi yaklaşıyor...heyecan artıyor:)
Sevgiler...
Selam,
Doktordaydık, endometrium 4.6 mm olmuş, dün bitti reglim, Estrofem hapını günde 3 e çıkardı. perşembe yine ölçüm yapacak, kalınlaşması lazımmış transfer için.
Perşembe yine kontrol var. Transfer tarihi yaklaşıyor...heyecan artıyor:)
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?