Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Hiç yazmadım bu sayfaya ama hep takipteyim sizleri okuyorum. Şimdi de 2220 sonucu için kaç kez girdim çıktım şu foruma.

İnşallah hayatının en güzel haberi ile gelirsiniz 2220

Kusura bakma, bu gelişe daha uygun bir karşılama yapmak isterdim ama kısmet olmadı. Yeni projeler üretmeye çalışıyorum şimdi.

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Yazacak diyecek birseyim yok

Seni seviyorum arkadasim💘

Inanmiyorum içimde çok pozitif bir enerji vardı hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden tevekkül edelim dua edelim inşallah bu ilk ve son negatifin olur canım arkadasim

canimm benimm aynenn benimm gibisin biraz aglayip sonrasinda hemen gelecek tedavi planlarinami basladin... cokkkk cokkk uzuldumm inann cok gecmis olsunn cnmm.. seni seviyorumm... hepp burada oll.. hayirlisi demekten baska birsey elimizden gelmiyor..

Aldigin "tek" negatif olsun canim bazen kifayetsiz kaliyor iste boyle kelimeler... guzel haberinle gelmen icin yapabileceklerimiz olsaydi, hepimiz siraya girerdik biliyorsun.

Seni en cok anlayanlarla bir aradasin.. Uzuntunu hafifletir mi? Hayir, belki, belki biraz... Ama yalniz senin basina gelmedigini hatirlatir, bir nebze hafifletir belki de... Kendine bakmadan, onu bunu yapmadim ondan mi demeden ileriye bakmani dilerim, ki sen de oylesin...

Tektaslarin - coktaslarin yine olacak. Biz yine burada olacagiz. Ve akitacagin mutluluk gozyaslarini da paylasacagiz...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inanmiyorum içimde çok pozitif bir enerji vardı hayirlisi demekten baska birsey gelmiyor elimizden tevekkül edelim dua edelim inşallah bu ilk ve son negatifin olur canım arkadasim

Kısmet değilmiş. Bir şey öğrenmem gerekiyormuş. Aklım biraz daha başıma gelsin anlarız neymiş
Dediğin gibi inşallah ilk ve son olur.

canimm benimm aynenn benimm gibisin biraz aglayip sonrasinda hemen gelecek tedavi planlarinami basladin... cokkkk cokkk uzuldumm inann cok gecmis olsunn cnmm.. seni seviyorumm... hepp burada oll.. hayirlisi demekten baska birsey elimizden gelmiyor..

Yapacak daha iyi bir şey var mı? Ümit fukaranın ekmeğidir. Bulduk bir lokma kemiriyoruz
Birbirimize sarılabileceğimiz bir yerimiz var hiç değilse. Burası ayrı bir aile. Amazon kabileleri gibi

Teşekkür ederim arkadaşım. Geçti, dönüp yeniden yapamayız. O yüzden yürümeye devam. Sıralama konusunu belirleyince yine paylaşırım. Aklımda şu biyoenerji benzeri uygulamayı yapan adam var. Onunla bir görüşmek istiyorum. Sonraki adımı ona göre belirleyebilirim. Tabi önce, deneme sonrası bedensel arınma... Buralardayım. Bana iyi gelen yerde. Arasıra biraz ileri gitsem de niyetimin kötü olmadığının anlaşıldığına inandığım yerde...

Yapacak daha iyi bir şey var mı? Ümit fukaranın ekmeğidir. Bulduk bir lokma kemiriyoruz
Birbirimize sarılabileceğimiz bir yerimiz var hiç değilse. Burası ayrı bir aile. Amazon kabileleri gibi

canım çook üzüldüm ama elden bişey gelmiyor mallesef üzülsekte..en azından umudumuz var canım bütün olumsuluklara ramen..benimde iki tüp denememde de hep tek emryom olmuştu canım benim emriyolar dölensede hızlı bölünmüyolardı ona ramen çok umutlanmıştı bende ilk denememde .. senin tek taşın kalitesi iyi diyordun ama kısmeten ötesi yok işte canım..herşeyde vardır bir hayır diye düşün canım en büyük teselimiz bu mallesef... ikinegatif sonucu aldıkatan sonra günlerce ağlama krizlerimden sonra ilk adetle kendimi yine doktoumda buldum canım...

Tek taşım için doktorun söylediği öyleydi. Opudan sonra yumurtalar 12 -16 saat kadar özel solüsyonda bekletiliyor, spermeler yıkanıp ayıklanıp yine ayı bir solüsyona alınıyor, daha sonra biraraya getiriliyor ya da enjekte ediliyor vs...
Pazartesi öğle saatinde alınan yumurta çarşamba öğleden sonra en fazla 2 günlük oluyor. Benimki 3 günlük olmuştu. Ama benim yıllardır tekrarlayan sedim yüksekliğim var. İltihap sorunum var, Ocak ayında laparoskopi yapıldı ve bu genellikle çözümdür. Ama bende olmadı. Seninkine sevinelim inşallah

Hicbirsey denmiyor bu durumda halaylar rafa kaldirildi yine uzulmeye hic vaktimiz yok yol uzun allah kisaltsin yolumuzu canim bozma moralini herseyde vardir bir hayir sen bukadar positiv ve bukadar sabirli olacak insallah Allah gonlune gonlumuze gore verecek Sabir Sabir Sabir

merhaba kızlar bende 1 kere denedım 2 ay önce tek yumurtadan 1 kalıte embrıo çıktı.ama bebış tutunamadı.ne yapacagımı bışmıyorum dr genetık yaparız ege 2 yumurta yakalarsak dedı.yaşım 44 çok uzuluyorum.sansıma %5 dedı
.başka yollar denesek bılen varmı ne yapabılırım başka yada yumurta cogalması ıcın ne yapabılırım

canım sonucuna çok üzüldüm nasip değilmiş kısmet değilmiş vakti saati değilmiş ne dersek diyelim teselli etmeye yetmez biliyorum iki defa yaşadım aynı sonucu çünkü ama kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerde bile anlayışımızla birbirimize sarıldığımız bu yerde her daim yanındayım yanındayız bunu bilmeni isterim inşallah bizde anne olup burada sevinç çığlıkları atacaz o günler uzak değil ben inanıyorum sende inan canım arkadaşım

Asıl şimdi halay çekmem lazım benim. Verilecek 15 kilo fazlam var. Ki o zaman bile 10 kilo fazlam kalacak

:118::118::118::118::118:

Teşekkür ederim arkadaşım. İki gün önce anneme "ya dibine kadar sevineceğim, ya dibine kadar üzüleceğim" demiştim. Dün dibine kadar üzüldüm. Güne ilaçsız, hormonsuz, iğnesiz başladım ya. O bile nimetmiş aslında. Bir de evimi temizlesem dünyalar benim olacak
Bu arada sabah aradı doktor amcam, AMH istedi nihayet. Kendimi toplayınca bana yardımcı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…