- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.641
Teşekkür ederim arkadaşım. İki gün önce anneme "ya dibine kadar sevineceğim, ya dibine kadar üzüleceğim" demiştim. Dün dibine kadar üzüldüm. Güne ilaçsız, hormonsuz, iğnesiz başladım ya. O bile nimetmiş aslında. Bir de evimi temizlesem dünyalar benim olacak
Bu arada sabah aradı doktor amcam, AMH istedi nihayet. Kendimi toplayınca bana yardımcı olacakmış
Varlığınız desteğiniz yeter. Burada hep beraber sevinip, hep beraber üzülüyoruz. Yalnız değilim, onu biliyorum. İyi ki varsınız...
Kısmet değilmiş. Bir şey öğrenmem gerekiyormuş. Aklım biraz daha başıma gelsin anlarız neymiş
Dediğin gibi inşallah ilk ve son olur.
AMH testi yaptır tabi rezervlerin ne durumda öğrenirsin ama sonucuna çokda takılma çünkü bu testin sonucu çok düşük çıkıpta evlat sahibi olan arkadaşlarım var hemde birinci bebeğini tüpten yaptıktan sonra ikinciye doğal yoldan gebe kaldı kendisi o yüzden ben bu testi çokda önemsemiyorum
İyi ki sen de varsın.... Çok güçlü bir kadınsın canım. Matem tutmaya vaktimiz yok yapacak çok işimiz var....
Asıl şimdi halay çekmem lazım benim. Verilecek 15 kilo fazlam var. Ki o zaman bile 10 kilo fazlam kalacak
:118::118::118::118::118:
Güçlü müyüm bilmiyorum. Sadece en az yarayla ayağa kalmaya çalışıyorum. Matem dündü. Bugün temizlik vaaaaaar
Canım denmekten vazgeçme sakın kendini toarla ve hemen doktorundan randevu al pes etmek yok yola devam inşallah göbüşleriniz dolacak sen çok mantıklı birisin senin bu yapına bayılıyorum eminim bunu mantığınla yenmeyi başarmışsındır zaten ilk günden sonra acısı azalıyo sonra hemen yeni tedaviye adapte oluorsun
Merhaba söylenecek çok birşey yok hepimiz bu duyuguyu biliyoruz yaşadık zor bir süreç biran önce atlatıp kendine gelmeni ve kendine bir yol planı hazırlayıp ona göre davranman gideceğin yolu kısaltır. Herşey gönlünce olsun.
Sevgiler
Randevuyu bu ay almayabilirim. Çünkü hem sigara bırakma hem hormonlar yüzünden balon gibi şiştim. Doktorla sabah görüştük. AMH yaptır gel ilk fırsatta dedi ama hem doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, hem biraz fazlalıklardan kurtulmam gerek. Az da değil. En az 15 vermem lazım. Tabi Amh sonucunu da değerlendireceğiz. Bakalım zaman ne gösterecek. Neyse ki bahar geldi. Git gel daha kolay olur artık...
Haklısın plates öneririm çok güzel kilo verdiriyor ben çok seviyorum çok keyifli birşey sen o 15'i emanete ver çünkü inşallah geri alacaksın
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Gerçi hep diyorum, bir yumurta, bir sperm, gerisi hikaye. Ama annem 43 yaşında menapoza girdi. Sigara da vardı. Stres te çoktu bir zamanlar. Bakalım ne çıkacak. Sanırım doktorumu değiştireceğim. Edirne' de testlerimi yaptırdığım doktor da tüp tedavisi uyguluyor, opu ve transfer için İst. a yönlendiriyor. Anlaşmalı merkezlerinden birisine. Ne zamana olur emin değilim ama niyetim şimdilik bu...
Deme kız. Vah vah, tüh tüh... Platesi bir ben sevemedim herhalde. Neyse, yapacağız artık. Pırasayı, kerevizi de sevmem ama önüme gelince yerim. O zaman ben toptan 25' i vereyim emanete.
Çoook çalışmalıyım çok...
Selam,
Doktordaydık, endometrium 4.6 mm olmuş, dün bitti reglim, Estrofem hapını günde 3 e çıkardı. perşembe yine ölçüm yapacak, kalınlaşması lazımmış transfer için.
Perşembe yine kontrol var. Transfer tarihi yaklaşıyor...heyecan artıyor:)
Sevgiler...
Teşekkür ederim arkadaşım. Geçti, dönüp yeniden yapamayız. O yüzden yürümeye devam. Sıralama konusunu belirleyince yine paylaşırım. Aklımda şu biyoenerji benzeri uygulamayı yapan adam var. Onunla bir görüşmek istiyorum. Sonraki adımı ona göre belirleyebilirim. Tabi önce, deneme sonrası bedensel arınma... Buralardayım. Bana iyi gelen yerde. Arasıra biraz ileri gitsem de niyetimin kötü olmadığının anlaşıldığına inandığım yerde...
bebekistiyoruzbiz her şey böyle güzel güzel, sakin sakin, ama dinmeyen mutlu heyecanlarla geçsin...
Gayet güzel ilerliyor görünüyor, estrafemi benim doktor direk 3x1 vermişti ve bugün kontrole çağırmıştı. Ama benim erteleyemeceğim çok katılımlı bir toplantım bugüneymiş unutmuşum :)
Toplantıyı hatırlayınca ilk aklıma gelen doktoru ertelemek oldu yine... Erteleme imkanlarımı deneyeyim olmadı doktoru yarına ertelerim :) Tuhaf, önceliklerimin arasına koymam lazım biliyorum ama hep baştan dediğim gibi bir umursamaz tavırla önemsemiyorum nedir bu rahatlık anlamadım. Acaba bilinç altında bir yerlerde bir sorun mu var... Bilemedim
Sevgiler
merhaba kızlar bende 1 kere denedım 2 ay önce tek yumurtadan 1 kalıte embrıo çıktı.ama bebış tutunamadı.ne yapacagımı bışmıyorum dr genetık yaparız ege 2 yumurta yakalarsak dedı.yaşım 44 çok uzuluyorum.sansıma %5 dedı
.başka yollar denesek bılen varmı ne yapabılırım başka yada yumurta cogalması ıcın ne yapabılırım
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Gerçi hep diyorum, bir yumurta, bir sperm, gerisi hikaye. Ama annem 43 yaşında menapoza girdi. Sigara da vardı. Stres te çoktu bir zamanlar. Bakalım ne çıkacak. Sanırım doktorumu değiştireceğim. Edirne' de testlerimi yaptırdığım doktor da tüp tedavisi uyguluyor, opu ve transfer için İst. a yönlendiriyor. Anlaşmalı merkezlerinden birisine. Ne zamana olur emin değilim ama niyetim şimdilik bu...
Ben oğluşa 78 ile hamile kaldım 90 ile tamamladım bu kez 75 ile hamiş kaldım hala aynıyım bakalım kaç kilo alıcam bende kiloluyum napıcan yuvarlanıp gidiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?