Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım ne güzel yazmışsın evet kiloyu kafaya takmamalı ben yeni evliyken namazlarımdan sonra şöyle dua ederdim " Allah'ım bana Mehmetler Ayşeler nasip et" derdim Mehmet'i bulduk Darısı Ayşe'ye ben Ayşe ismini çok seviyorum sevimli geliyor bana ama belki yanına birşey ekleriz diye düşünüyorum Alında Zeynep'te çok güzel Betül'de bakalım erkek olursa eşim Ahmet diyordu Peygamber efendimizin ismi diye ama Mehmet Ahmet nasıl olur bilemiyorum ben yeni isimleri pek sevmiyorum daha oturaklı daha eski isimleri seviyorum Mehmet iki dedesinin de ismini aldı bu erkek olursa birşey kalmadı

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

canım yaa çok üzüldüm.. Bende dışardan acele ile geldim ,biliyorsun burada akşam akşamları eşimden dolayı giremiyorum ..Heyecanla mesajlarını takip ettim. inanıyorum en kısa sürede bebeğine kucağına alacaksın. Test yaptırırken yaşadığın kaosta ayrı bir durum elbette. Ancak senin gibi farkındalığı yüksek birinin en kısa zamanda çokda iyi bir anne olacağına inanıyorum..En güzelini yapıyorsun biraz rahatlamakta fayda var..Kendine keyif verecek şeyler yap,sonra yine yola devam..

Son düzenleme:

Menapozu kendim için henüz düşünmüyorum ama genetik kodlar vırt zırttan dolayı işte. Ona kalırsa annem 18 yaşında adet görmüş, ben 12 yaşımdaydım. Sadece tedbir. Hani aklımızda soru işareti olmasın.
Doktor elimin altında vardı hazırda, onu kullanacağım ben de. Yenisini arasam zaman kaybı
Kilo benim de sağlık için zaten gerekliydi, komik şekilde kilo alıyordum ben. 10 günde 5 kilo gibi. Sonra yavaş yavaş hatta çoook yavaş bir kısmı eriyordu, yine bir 10 günde hooop 3 kilo... Ödem de çok oluyor. Şeker sülale hastalığıdır ama hayret ki bende çıkmıyor. Başka bir şey olmalı altında. Bakacağız. Önce bir içim temizlensin, normalime döneyim. Sonra sırayla...

Kız ver gitsin kiloları ne kadar düşük kiloda hamiş kalırsan o kadar iyi bence bir diyetisyenden de yardım al devlet hastanelerinde varmış

Evet. Hem aslında onlar da bir sürü tahlil yaptırıyor. Bakarsın gözden kaçan bir şey bulunur...

Sağlıklı kilo tabii ki önemli ancak teyzemin kızlarından biri koltuğa sığamıyordu kilolarından . Ve kilolarından son iki hamileliğini 3 ay sonra farketti.Yani bilinmiyor işte. Sysdney de gittiğim Çinli Akupunktur uzmanı bel bölgesindeki yağların tutunmayı ve döllenmeyi etkilediğini söyledi. Bende de 5 kilo fazla var 10 günde 1 kiloyu valla zor verdim

Ben oğluşa 78 ile hamile kaldım 90 ile tamamladım bu kez 75 ile hamiş kaldım hala aynıyım bakalım kaç kilo alıcam bende kiloluyum napıcan yuvarlanıp gidiyoruz işte

Arkadaşım 80 ve 85 ile hamile kalıp 110 ve 112 ile tamamladı. Akrabalarım hep kilolu hamile kaldılar falan... Ama benim kemiklerim ince. Zaten fazla ağırlığı kaldıramıyorlar. Bir de kilo aldıktan sonra her şeyi giyemez oldum, sinir oluyorum. Biraz gardrop yenileyeyim hem. Kuzucum güzel görsün annesini

Yapacak daha iyi bir şey var mı? Ümit fukaranın ekmeğidir. Bulduk bir lokma kemiriyoruz
Birbirimize sarılabileceğimiz bir yerimiz var hiç değilse. Burası ayrı bir aile. Amazon kabileleri gibi

canimm amh yaptir kendini az cok anlarsin.. ulun beyy cok yogun bi donemden geciyor, suleyman bey bi gunde ayrildi yeni gelen doktoru hastalar istemiyor herkez ulun beye yoneliyor... ulun bey pratikte cok iyi bi doktor ama yogunluktan her hastasina gereken ozeni gosteremeyebilir.. bizim yas gruplarimiz ozel ilgi isteyen tedavi grubu... ulun beye gidersen farkli ne yapacak mutlaka sor.. kendini temizlige verme alis verise ver cok iyi geliyor bahara girdik yeni kiyafetler bile iyi geliyor:)))) maddi olarak hazir olunca hic ara vermemen en guzeli olur hayatim...

Her şeyi kafaya taksak hayat hiç çekilmezdi.
Totoş akşamdan beri pek bi rahat vallahi. Tesellim bir o, bir de bahar temizliği yapabileceğim arada şeklinde
Bakalım önümüzdeki günler bize ne sürprizlerle gelecek...

Çok takılmış durumda değilim, annemin başlagıç yaşı 18, benim 12 Onun neredeyse bildim bileli adet düzensizliği vardı. Benimki saat gibiydi. O yüzden çok ta ciddiye almasam da kontrol etmekte de fayda var...

Sağol arkadaşım. Üzüldük tabi. Ama yola devam. Kısmetse gelir Hint' ten Yemen' den, kısmet değilse ne gelir elden?

Benim belim hiç ince olmadı ki
Çalışalım bakalım.

Merhaba arkadaşlar kıbrısta tüp bebek yöntemi ile bebiş yapmak istiyoruz Dr. mürüde çakartaş dağdeleni tercih ettik yorumlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler :)

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Ne zaman başlamayı planlıyorsunuz? Sonu bebekli bitsin inşallah...

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Canım senin asıl test günün 2 Nisan'dı ,Neden erken yaptırdın ? çok şaşırdım bu sonuca ben, kesin olduğunu sanmıyorum haberin olsun.

Adetin gelmedi ise hala ümit var demektir bitanem

Bu arada ben Perşembe günü adetimi oldum. Hiç bir beklenti olmadan hayata devam etmek oldukça güzel...

Eşimi çok seviyorum, sağlığımız yerinde çok şükür

Demek ki dünyanın en zengini biziz, evlat önemli ve gerekli ama "vermezse Mabud, neylesin Sultan Mahmud "

kendimi heder etmeye hiç niyetim yok...

Hepinize tavsiye olunur.

Son düzenleme:
Sağol arkadaşım. Üzüldük tabi. Ama yola devam. Kısmetse gelir Hint' ten Yemen' den, kısmet değilse ne gelir elden?

Bak buna katılıyorum, Hint'ten-Yemen'den kısmeti gelmiş biri olarak, tecrübe ile sabittir.

Üzülme,vardır bunda da bir hayr

Sen bu topiğin neşesisin bunu sakın unutma

Benim annem gibiymiş seninki de.

"Menopoza gireceğime bir çocuk doğurdum ,3 yıl daha adet oldum" diye anlatır hep.

Eskiden nasıl da kolay hamile kalırlarmış, ablalarım ,kızkardeşim, abimin eşi, annem, teyzem,kuzenlerim ne vakitte istedilerse ( hatta kaza ile) hamile kaldılar.

Bana gelince bu bereket bitti nedense

Canım senin asıl test günün 2 Nisan'dı ,Neden erken yaptırdın ? çok şaşırdım bu sonuca ben, kesin olduğunu sanmıyorum haberin olsun.

Adetin gelmedi ise hala ümit var demektir bitanem

Az önce komşum da aynı şeyi söyledi ama değer 0,13. Komşumun bebeği hamileliğinin 2. ayına kadar ne idrarda görünmüş ne kanda. Kanda iki kere bakılmış. Hatta adet söktürücü falan kullanmış. Oğlu şimdi 17 yaşında maşallah. Ama aynı mucize bana da olur mu? Bilemem.
Erken yaptırmak zorunda kaldım aslında. Burada pazartesi perşembe günleri yapıyorlar testi. Perşembe geç oluyordu. Çatlardım meraktan. Sonucu dün aldım, adet için erken henüz. Önümüzdeki günlerde bakacağız duruma.

Genellikle nasıl olsa hamile kalırım rahatlığında hatta eyvah ya hamile kalırsam korkusunda olduklarından... Malum beyin her şey. Bekarlığımdan sorunumun farkındaydık. Hiç korunmadık (Kısa bir tedavi dönemi hariç) Hep acaba oldu mu endişesi...
Benim annem de, babamla gözgöze gelse hamile kalırmış. Kaç tane aldırdığını unutmuş. Öyle diyor. Ben mi? 41 yaşımda hala birini bulabilir miyim diye bakınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…