Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bak erkek bebeklerde bhcg çok düşük oluyor ve az az yükseliyor benim oğluşumda değeri düşük çıkıp öylede gitmişti bence sen adetin gelmezse perşembe hemen kan ver yani bir umut sen mantıklısın buna bağlanıp kendini hırpalamazsın diye söylüyorum ama bence senin bebiş zayıf güzel bir anne istiyor seni düşünmüş planların yarım kalmasın diye ertelemiş gelmeyi sen şöyle fit sağlıklı bir vücuda kavuş bak nasıl da geliyor hemencecik

merhaba bayanlar

ben almanyadayım ve adetımın 1 gunu.12 gunu endometrıum olcturmem gerekıyordu bana ancak 15 sıne gun verdıler.ıstanbuldakı doktorumda 12 sınde baktır demıstı.rendevular dolu alamıyorum.15 sınde baktırsam ne fark ederkı bır bılgınız varmı bu konuda.cumartesı pazarda kapalı ayrıca.zanork ınsaallah durumun ıyı yönde degısır.tesekkurler

bu arada endometrıum kalınlığım transfer gunu sanırım 0.8 mıs sınır yanı.bunu ıcın

sevgili zanork,

biraz once test sonucunun negatif ciktigini okudum. uzuldum arkadasim hakkinda hayirlisi buymus demekki.
keske bebek olsaymis hayirli olan. seni kocaman opuyorum umarim bundan sonraki tedavin bebisli olur.

volin galiba cinli bi alternatif tip uzmanindan yardim almaya baslamis.

arkadaslar alternatif tipi hepinize siddetle oneriyorum. ben hamile kalmadan hemen once burda bi arkadasimin israri uzerine gittim.
ki benden habersiz randevu almisti. o gun hem amsterdam da universite hastanesinde son kontrolum vardi hemde aksaminda da arkadasimla oraya gittim. toplam 4 seans gittim sanirim. ve seansin bittigi ay once Allahin izniyle hamile kaldim. esim once inanmada zorluk cekti ki ayni seyi bende yasadim arkadasimin hatiri icin gittim. gittigim aksam butun olumsuz dusuncelerim bir anda kayboldu. daha sonraki seansta esimide yanimda goturdum. eve geldik esim ben bu terapiye inaniyorum dedi. Allah, benim oraya gitmemde vesile olan arkadasimdan daha sonra o pamuk nineden razi olsun.

yani diycegim eger ki guvenilir bi alternatif tip uzmani bulursaniz ve de imkaniniz varsa mutlaka ama mutlaka degerlendirin.

hepinize sevgiler

Alışveriş deme lütfen. En son, hamile kalamasam da giyerim diye bir elbise siparişi vermiştim. O gelecek perşembe günü
Alışveriş beni pek rahatlatmaz, sonradan pişman olacağım şeyler aldığımı bildiğim için iyice huzursuz olurum
Ben gazetemi kitabımı alıp, bir cafeye hatta varsa çay bahçesine oturup çayımı, kahvemi içmeli, yürüyerek eve dönmeliyim. Malum küçücük yer, pek onu da yapamıyorum. Ama hava çok güzel bugün. Kedilerimle, köpeğimle çıktık dışarı. Onlar da mutlu oldu. Ben de daha iyiyim. Komşularımı gördüm, yüzüme karşı üzüldüler... Kendilerince teselli ettiler. Bir komşumun eşi, seçimlerde adaydı B.başkanlığı için, olmadı. O ona üzülüyor, ben bana. Marul ekti bahçesine ben de izledim Bahar geldi. Dışarıda taze yaşam var. Belki bize de uğrar
AMH kendisi istedi zaten. Buradaki hastanede varsa perşembe yaptırabilirim. Ben yola onunla devam etmeyebilirim diyordum ama bir taraftan da gönlüm dur diyor. Bekle, yine ona git. Sanki Mayıs' ta olacakmış gibi geliyor. Kısmet.

Adet o kadar çabuk mu sökülüyor? Sanki daha uzun sürüyormuş gibi kalmış aklımda. Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa vardır bir bildikleri. Dediğin gibi perşembeye kadar gelmezse baktırırım. AMH de baktırmayı düşünüyorum o gün. Kısmet. Evdeki tek kilolu benim. Bu durumda evet, beni beğenmemiş olabilir sıpa.

Merhaba, Belki 37,
Değerim çok düşük. Pek ümit vermiyor. Ama Rabbim bir mucize yazdıysa bilemem tabi
Doktorunu ara istersen. En net bilgiyi o verir. 12 sinde istemesinin bir nedeni vardır...

sevgili zanork,

biraz once test sonucunun negatif ciktigini okudum. uzuldum arkadasim hakkinda hayirlisi buymus demekki.
keske bebek olsaymis hayirli olan. seni kocaman opuyorum umarim bundan sonraki tedavin bebisli olur.

Teşekkür ederim arkadaşım. Amin, inşallah bir bebek te bize nasip olur... Hep hayırlısını diledik, demek ki hayırlısı buymuş.

arkadaslar lenfosit asisini duyan yada yaptiraniniz varmi.. ust uste basarisiz denemeler yasayanlardan yaptiripra olumlu sonuclar alanlar olmus.. biraz bu konuyu arastiracagim..

herkez kendi derdini biliyor cnm.. bugun mecidiyekoy cevahir avm ye duvar kagidi bakmaya gitmistim orada bi bayan gordum kucaginda bes yaslarinda engelli ve bir takim sorunlari olan bi kiz cocugu vardi.. icimden o bayanin hayat boyu mucadelesinin bitmeyecegini dusundum sonra kendimi cok kotu hissettim hayatta ne sikintilar yasayan kadinlar var... bizimkisi sikinti bile sayilmaz...(((

bende mayista deneyecegim.. biesterona basladim hemen iki ay icsem yeter... mayis insallah bize ugurlu gelir.. guzbahar arkadasimizda mayista deneyecekti.. insallah yaza gebiss girecegizz hayatim..

canim nedir bilmiyorum ama insallah care olur, yada bahar bir supriz yapar bebislerimizi getirir...kim bilirr

canimmm yaa seni cokk seviyorumm.. hepde karsilasiyoruzya kalp kalbe karsi galiba:)) su anda heyecanla seninn testt gununu bekliyorum.. abd de kanda gebelik testi hemen yaptirabiliyormusunuz cnm bazi ulkelerde once idrar testine musade ediliyor..
guzelll dileklerinn icinn sagol cnm hep beraberce..

canim benim sagol duygularimiz karsilikli bende cok heycanliyim pazar sabahi evde kendim idrar testi yapmayi dusunuyorum pazarteside kan testi randevum var...hatta bugunde 1 saat sonra randevum var e2 ye ve progesterone seviyesine bakacaklarmis:26: acaba bi ip ucu veririmi diye simdide buna taktim:)))ama genel anlamda sakinim aslinda..mayis ayi harika bir ay bebisin sana gelmek icin sabirsizlaniyorrr annesii

:)) progesteron seviyesinden anlayan arkadaslar baska topiclerde vardi bazen yaziyorlardi ama nasil anliyorlar bilmiyorum cnm ben kac tedavidir ancak beta hcg den anliyorum:)) hemsire belki sana ip ucu verir hadii guzell haberlerlee gelll canimmm...

:)) progesteron seviyesinden anlayan arkadaslar baska topiclerde vardi bazen yaziyorlardi ama nasil anliyorlar bilmiyorum cnm ben kac tedavidir ancak beta hcg den anliyorum:)) hemsire belki sana ip ucu verir hadii guzell haberlerlee gelll canimmm...

konu bebis olunca ne kadar sabirsiziz dimi:) ben zaten genelde sabirsiz bir insanim ama bu tup bebek tedavisi beni biraz frenledi..29 ekimde baslamistik tedaviye dogum kontrol hapiyla,saolsun doktorun hizi, uzun protokol, ertelenen bir transfer derken ancak aldim bebisimi:) vardir herseyde bir hayir, hepimizin gobusu dolsun bu sene insallahhhh yarabim...hemsireye sorucam canim evet

sabir tasi oldugumuzz kesinn.. hep bi bekleyis bekleyis... hayirlisi diyelimm.. guzell haberlerini bekliyoruz cnm..
bebisine siki siki saril..

Haklısın vallahi. Beterin beteri var. Ama ateş te düştüğü yeri yakıyor. Neyse ki çabuk söndü. Ne de olsa 7 yıldır her ay yaşadığım duygu diyorum. Yalama olmuşum artık Belli mi olur grup halinde hamile kalır grup indirimi alırız

arkadaslar lenfosit asisini duyan yada yaptiraniniz varmi.. ust uste basarisiz denemeler yasayanlardan yaptiripra olumlu sonuclar alanlar olmus.. biraz bu konuyu arastiracagim..

SLM HERKESE

Oncelikle selcan ne sevindim seni burda gordugume yaa gozlerim doldu yaa canim oncelikle seni ve kuzunu cokkk opuyo ve allaha emanet ediyorum iyi bak kendine ve bebisine arasira bizde cee de ozletme kendini bu arada nasil bir tedavi aldin Akupunkturmu yosa masajmi okadar cok cesit varki ben akupunktur 2 ay yaptirdim sonra masay simdide Hypnos yaptircam bu korkular ne bilnek
istiyorum aslinda hepsi iyi geldi biliyorum beni mahveden isim cok stresli ve 6 yildir ayni hikaye eleman eksikligi 40 saat calisiyordum haftada bu ay 28 dusurdum ama buna ragmen 38 saat caliscam bu hafta isten ayrilsamda olmaz para lazim yani bastan sona stress

Ensuce canim benim sefimin ablasi bu asiyi yaptirmis ve suan iki cocugu var biri tup digeri normal ve hata kiza kromozom probleminiz var cocuk asla yapmayin demisler ikiside sonderece saglikli
ben hamilelik asisi yaptirdim birdaha denemede bunu mutlaka denetircem doktor bana gerek yok demisti

Duygucum hayirli olsun gelismeler harika canim turkiyede herkisede taze nar suyu var tansiyon problemin yoksa
bolbol ic hayirlisi olsun

Zonak hic kafayi kloya takma ben ilk denemeyi yaptigimda bir bayan vardi onu gorunce bu kiloyla nasil olcak yazik demistim sonradan ogrendim ikiz doktor bile soktaydi canim olcaksa oylede olur ama yinede biraz ver kendini iyi hissedersin sogani dene hem rahim icin iyi hemde veriyosun beni eritiyo her yaptigimda

canim zaten doktorlar herseye gerek yok diyorlar.. eminim Aret beyde hic gerek yok der.. istanbulda fertijin tup bebek merkezinde seval tasdemir yapiyormus.. uc ay yaptirmak gerekiyormus.. fertijinde tup yaptirmak istemiyorum ama sadece asiya kabul ederlermi yarin soracagim.. bi arkadasda kk de bu asi losemi yapiyor yazmis kafam iyice karisti boyle birsey neden yazmis anlamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…