Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen nerelerdesin ayol? Hayırlı haberlerle geldin inşallah

Ah sorma bende şu şifre olayına takıldım uzunca bir sure sonrada iş güç derken bir türlü fırsat bulamadım.

benim cephede ki gelişmeler soyle 2 ayda 2 yumurta toplayarak yavaş ama sağlam adımlarla ileriliyorum. :) Son günlerdeki favori turkum,
Tek tek basaraktan,
bagde süzerekten,
inci dizerekten,
gel canım gel ammmannnnnn

Ama ben çok ilginç bişey yaptım son tedavide onu mutlaka paylaşacağım sizle bakalım sızın yorumlarınız ne olacak.

Sanada uzuldum canım ama hayırlısı olsun hemen yeni tedaviye başlıyosun okuyabildiğim kadarıyla. Bende ne olup bitmiş bir göz gezdirip yazayım diye düşünüyordum ama wish duygunun o yumurtaları görünce aklıma bizim muhabbet geldi çok güldüm.
Çok optum

baska bir topicten alıntıdır. okumanızı ıstedim. sevgılerimmle...........

..................................................................................................

kızlar merhaba.konuyu okuyorum çoğumuz beklemenin çok zor olduğunu söylüyoruz ve 6. ya da 7. günü test yapsak mı diye düşünüyoruz.ben de öyle düşünmüştüm ve transferin 6. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuç 0,196 yani kocaman bir negatif ve yıkım tabiyki ağlamaktan helak olmuştum.sonra 7. ve 8. günlerde idrar testlerine devam ettim bir umutla tabi gene hepsi negatif. 9. gün kanamam lekelenmem oldu hafifçe.tamam dedim adet oluyorum tüp bebek merkezini aradım dedim benim kanamam var.bana hemen test yaptır dediler.ben nasıl olsa olmadı düşüncesiyle gittim gene kan testi yaptırdım.sonucu beklerken evde kendim gene idrar testi yaptım 2 tane.birisi erken gebelik testiydi diğeri normal 3 liralık test.erken gebelik testinde silik bile olsa hiçbir şey çıkmadı.ucuz testte gölge gibi bişey çıktı ama herhalde benim göz yanılmam diye düşündüm.çünkü 20 liralık erken gebelik testi negatifti.neyse 2 saat sonra sonucumu elime aldım amann nasıl olsa negatif diye baktım ki bir de ne göreyim?9. gün sonucum 26.tabii ben şokkk.2 gün sonra yani 11.gün tekrar ettim sonuç 99,13.gün 227,15.gün 567 ve en son 17.gün 1396 idi.ve ben şu anda 7+4 ikizlerime hamileyim.ikisinin de kalp atışı duyuldu çok şükür herşey yolunda.benim 3. gün embriyosundu bu arada.lafı çok uzattım kızlar ama demek istediğim 6. gün falan negatif çıkanlar sakın üzülmesinler.2 günde çok şey değişiyor.benim ikiz olduğu halde 9.güne kadar bütün testlerim hep negatifti.sakın umutsuzluğa kapılmayın.

Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla

SELAM SANA ALISALIS
uyku sersemi yukariyi okumamisim hamile sandin vede ikiz yaaaaaaaaa ne sevindiydim ne umut dogmustu kisada olsa icime arkadasim insallah yanilmam vede hamile olursun Allah bugun guzel kalbinden ne geciyorsa onu sana nasip etsin duan kabul olsun AminAmin Amin

:)) pozitif ol canım.. ay tutulması varya evrene hangi enerjiyi yayarsak mutlaka onu çekecekmişiz...
doktorun kimdi..

canım ben hatayda yım dr.um fevzi günaldı ÖZEL MOZAİK HASTANESİ ama tüp bebek te doktorumu değiştirmek istiyorum tüp bebek merkezinde başka bir doktorla görüştüm sanırım onunla devam edecem bir yandanda çok tedirginim çünkü burada tüp bebek uygulaması çok yeni hastane çok iyi doktorları da ama bu yöntemi 7-8 aydır kullanıyorlar eşimle ikimiz çalıştığımız için şehir dışına gidemiyoruz şimdilik bir defa burda deneyecem inş. olur ama olmasa eşimin ailesi istanbulda oraya gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı olsun artık

Arkadaşlar merhaba. Ben Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Bu orda 3. Denemem. Bana hep aynı tedavi veriliyor ve hiç genetik testleri, gebelik aşısı istenmiyor.dr a sormaktanda çekiniyorum. Benim gibi oraya giden varmı. Bana fikir verirseniz sevinirim. Mübarek cuma günü hepimiZin tüm isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum....

Kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.

Yavaş olsun, temiz olsun
Üzüntüyü atlattık çok şükür, yavaş yavaş özüme dönüyorum ben de. Evde ikisi şüpheli 4 hamile kedi var. Düşünsene halimi
Birisine düşürsün diye iğne yaptı eşim, yavruları iyice yapıştı karnına
Tedaviye en kısa zamanda başlamak istiyorum aslında ama kararsız kaldığım yönler var. Doktor gibi. Zaman gibi. Sporuma ciddi olarak başladım iki gün önce. Rejim de yapmaya çalışıyorum. Kahveyi nihayet bıraktım. Bir iki bitkisel tarif vardı denemediğim, onları hayatıma aldım. Önümüzdeki hafta içi AMH testimi yaptırıp sonucuna göre son kararımı vereceğim.
Ve senin son tedavindeki değişikliğini merak ettim. Haydi yaz yaz

Aşkolsun ya, senin haberin diye nasıl bir sevinçle, heyecanla okudum yazıyı. Hay Allah. Sakinleşmem zaman alacak şimdi.
Darısı başımıza diyelim. Ne diyelim?

slm canlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum...benim tarnferimin 3 günü canlar ara ara karnımda ağrılar oluyor adet ağrısı gibi karnımın içinde neler oluyor çook merak ediyorum...

Hatay' dan bir de İsmihan Sultan vardı. Gerçi epeydir gelmiyor ama
Sen içinde misin Hatay' ın. 5 sene kaldık orada. Dörtyol' da. Lise' ye orada başladım. Özledim oraları.
Tedavin inşallah ilk ve son olur, ilk denemende kucaklarsın bebeğini...

Maşallah
Sen tedavini Denizli' de mi yaptırdın?

O adet ağrısı gibi ağrıyı çok ciddiye alma. Progestan yapıyor. Hamilelikte de oluyor ama biz yükleme aldığımız için ölçü değil. Hatta ilaçlardan dolayı göğüslerin şişip acıyacak, kasıklarında batmalar olacak. Baş dönmen olacak. Hepsi de hem hamilelik belirtisi, hem ilaçların yan etkisi. O yüzden 'YA SABIR' diyoruz

Merhaba. Ben de ilk tedavimi Umut' ta yaptırmıştım. İlk Bahçaci grubunda denendiğini okumuştum bu testin. Hiç değilse bizim yaş gurubumuz üzerinde etkili olacağını düşünmüştüm. Ama Ulun Bey' de hiç dile getirmedi. Gerçi benim bir kerede hamile kalacağımdan o kadar emindi ki, her şeyi el alışkanlığı şeklinde geçiştirdi. Ben de hamile kalmayarak yapıştırdım cevabı. İyi yapmışım di mi?
Latife bir yana aşı gibi kendi uygulayacakları işlemlerde etkili olamasak ta testleri en baştan kendimiz yaptırsak daha iyi olacak sanırım. Her şeyi kademe kademe istemek işlerine geliyor. Ticari açıdan onlar kazanıyor. Biz en baştan elimizdekilerle gidersek oyalayacak alanları daralmış olur hiç değilse...
Yine de doktorunla açıkça konuş. Bir şeyi değiştirmeden sonucu nasıl değiştirebilecekler? Arasına terlik koyduğun kapıyı kapatmaya çalışmak gibi bu. Terliği almazsan kapı kapanmaz.
Kusura bakma yaw. Çenem düştü bugün. Uykudan uyandığımda aklımda 'opudan geldim' gibi saçma bir düşünce vardı. Ayılamadım hala...

Testini yapıp pozitif sonuç haberini verdiğin gün yakın olsun arkadaşım. Ben de ilk okuduğumda sen iye düşündüm, ne zaman yapıldı bu kızın transferi, ben kaçırdım mı yoksa diye düşünmüştüm. Sonra baktım ki alıntıymış. Senin de böyle güzel bir haber vermeni diliyorum en kısa sürede

Teşekkür ederim canım. hayır, İzmir'de Ege Üniversitesinde yaptırdım. 5 tedavim de orada oldu. 5. i de geldi bebeğim. Daha önce 1 kimyasal gebeliğim vardı. İlk kez kesemi görüyorum.

İyi olduğunu duymuştum. Biraz nazlı gelmiş senin bebecik ama, nihayet gelmiş. Doğum da ciddi ciddi Yılbaşı civarında sanırım. Hayırlısıyla al kucağına inşallah. Kız diye geçti içimden. Allah gönlüne göre versin.
Sorması ayıp maliyet, ilgi, bilgilendirme nasıldı? Ben Edirne' deyim ama ailem Denizli' de. Değerlendirebilirim İzmir' i de. Kafamız zaten karışık bugünlerde, az daha karışsın. Di mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…