- Konu Sahibi akideciknane
-
- #11.981
Hııı. Çaldım formülünü. Çayı şekerli mi içersin?
Sen nerelerdesin ayol? Hayırlı haberlerle geldin inşallah
baska bir topicten alıntıdır. okumanızı ıstedim. sevgılerimmle...........
..................................................................................................
kızlar merhaba.konuyu okuyorum çoğumuz beklemenin çok zor olduğunu söylüyoruz ve 6. ya da 7. günü test yapsak mı diye düşünüyoruz.ben de öyle düşünmüştüm ve transferin 6. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuç 0,196 yani kocaman bir negatif ve yıkım tabiyki ağlamaktan helak olmuştum.sonra 7. ve 8. günlerde idrar testlerine devam ettim bir umutla tabi gene hepsi negatif. 9. gün kanamam lekelenmem oldu hafifçe.tamam dedim adet oluyorum tüp bebek merkezini aradım dedim benim kanamam var.bana hemen test yaptır dediler.ben nasıl olsa olmadı düşüncesiyle gittim gene kan testi yaptırdım.sonucu beklerken evde kendim gene idrar testi yaptım 2 tane.birisi erken gebelik testiydi diğeri normal 3 liralık test.erken gebelik testinde silik bile olsa hiçbir şey çıkmadı.ucuz testte gölge gibi bişey çıktı ama herhalde benim göz yanılmam diye düşündüm.çünkü 20 liralık erken gebelik testi negatifti.neyse 2 saat sonra sonucumu elime aldım amann nasıl olsa negatif diye baktım ki bir de ne göreyim?9. gün sonucum 26.tabii ben şokkk.2 gün sonra yani 11.gün tekrar ettim sonuç 99,13.gün 227,15.gün 567 ve en son 17.gün 1396 idi.ve ben şu anda 7+4 ikizlerime hamileyim.ikisinin de kalp atışı duyuldu çok şükür herşey yolunda.benim 3. gün embriyosundu bu arada.lafı çok uzattım kızlar ama demek istediğim 6. gün falan negatif çıkanlar sakın üzülmesinler.2 günde çok şey değişiyor.benim ikiz olduğu halde 9.güne kadar bütün testlerim hep negatifti.sakın umutsuzluğa kapılmayın.
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla
:)) pozitif ol canım.. ay tutulması varya evrene hangi enerjiyi yayarsak mutlaka onu çekecekmişiz...
doktorun kimdi..
Ah sorma bende şu şifre olayına takıldım uzunca bir sure sonrada iş güç derken bir türlü fırsat bulamadım.
benim cephede ki gelişmeler soyle 2 ayda 2 yumurta toplayarak yavaş ama sağlam adımlarla ileriliyorum. :) Son günlerdeki favori turkum,
Tek tek basaraktan,
bagde süzerekten,
inci dizerekten,
gel canım gel ammmannnnnn
Ama ben çok ilginç bişey yaptım son tedavide onu mutlaka paylaşacağım sizle bakalım sızın yorumlarınız ne olacak.
Sanada uzuldum canım ama hayırlısı olsun hemen yeni tedaviye başlıyosun okuyabildiğim kadarıyla. Bende ne olup bitmiş bir göz gezdirip yazayım diye düşünüyordum ama wish duygunun o yumurtaları görünce aklıma bizim muhabbet geldi çok güldüm.
Çok optum
..................................................................................................
kızlar merhaba.konuyu okuyorum çoğumuz beklemenin çok zor olduğunu söylüyoruz ve 6. ya da 7. günü test yapsak mı diye düşünüyoruz.ben de öyle düşünmüştüm ve transferin 6. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım.sonuç 0,196 yani kocaman bir negatif ve yıkım tabiyki ağlamaktan helak olmuştum.sonra 7. ve 8. günlerde idrar testlerine devam ettim bir umutla tabi gene hepsi negatif. 9. gün kanamam lekelenmem oldu hafifçe.tamam dedim adet oluyorum tüp bebek merkezini aradım dedim benim kanamam var.bana hemen test yaptır dediler.ben nasıl olsa olmadı düşüncesiyle gittim gene kan testi yaptırdım.sonucu beklerken evde kendim gene idrar testi yaptım 2 tane.birisi erken gebelik testiydi diğeri normal 3 liralık test.erken gebelik testinde silik bile olsa hiçbir şey çıkmadı.ucuz testte gölge gibi bişey çıktı ama herhalde benim göz yanılmam diye düşündüm.çünkü 20 liralık erken gebelik testi negatifti.neyse 2 saat sonra sonucumu elime aldım amann nasıl olsa negatif diye baktım ki bir de ne göreyim?9. gün sonucum 26.tabii ben şokkk.2 gün sonra yani 11.gün tekrar ettim sonuç 99,13.gün 227,15.gün 567 ve en son 17.gün 1396 idi.ve ben şu anda 7+4 ikizlerime hamileyim.ikisinin de kalp atışı duyuldu çok şükür herşey yolunda.benim 3. gün embriyosundu bu arada.lafı çok uzattım kızlar ama demek istediğim 6. gün falan negatif çıkanlar sakın üzülmesinler.2 günde çok şey değişiyor.benim ikiz olduğu halde 9.güne kadar bütün testlerim hep negatifti.sakın umutsuzluğa kapılmayın.
canım ben hatayda yım dr.um fevzi günaldı ÖZEL MOZAİK HASTANESİ ama tüp bebek te doktorumu değiştirmek istiyorum tüp bebek merkezinde başka bir doktorla görüştüm sanırım onunla devam edecem bir yandanda çok tedirginim çünkü burada tüp bebek uygulaması çok yeni hastane çok iyi doktorları da ama bu yöntemi 7-8 aydır kullanıyorlar eşimle ikimiz çalıştığımız için şehir dışına gidemiyoruz şimdilik bir defa burda deneyecem inş. olur ama olmasa eşimin ailesi istanbulda oraya gitmeyi düşünüyoruz hayırlısı olsun artık
Kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.
slm canlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum...benim tarnferimin 3 günü canlar ara ara karnımda ağrılar oluyor adet ağrısı gibi karnımın içinde neler oluyor çook merak ediyorum...
Maşallah
Sen tedavini Denizli' de mi yaptırdın?
Arkadaşlar merhaba. Ben Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Bu orda 3. Denemem. Bana hep aynı tedavi veriliyor ve hiç genetik testleri, gebelik aşısı istenmiyor.dr a sormaktanda çekiniyorum. Benim gibi oraya giden varmı. Bana fikir verirseniz sevinirim. Mübarek cuma günü hepimiZin tüm isteklerinin gerçekleşmesini diliyorum....
Teşekkür ederim canım. hayır, İzmir'de Ege Üniversitesinde yaptırdım. 5 tedavim de orada oldu. 5. i de geldi bebeğim. Daha önce 1 kimyasal gebeliğim vardı. İlk kez kesemi görüyorum.
Teşekkür ederim canım. hayır, İzmir'de Ege Üniversitesinde yaptırdım. 5 tedavim de orada oldu. 5. i de geldi bebeğim. Daha önce 1 kimyasal gebeliğim vardı. İlk kez kesemi görüyorum.
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?