- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.001
Senin ne kadar kaldı tedaviye? Çaya tarçın karanfil olayına başladım ben de bugün. Ne kopyacıyım di mi
Kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.
slm canlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum...benim tarnferimin 3 günü canlar ara ara karnımda ağrılar oluyor adet ağrısı gibi karnımın içinde neler oluyor çook merak ediyorum...
O adet ağrısı gibi ağrıyı çok ciddiye alma. Progestan yapıyor. Hamilelikte de oluyor ama biz yükleme aldığımız için ölçü değil. Hatta ilaçlardan dolayı göğüslerin şişip acıyacak, kasıklarında batmalar olacak. Baş dönmen olacak. Hepsi de hem hamilelik belirtisi, hem ilaçların yan etkisi. O yüzden 'YA SABIR' diyoruz
Gulneva bu sefer olcak insallah. Icime doguyor nedense farkli hissediyorum. Azmin sayesinde pozitifi alacaksin . Sakinligi elden birakma lutfen
Hatay' dan bir de İsmihan Sultan vardı. Gerçi epeydir gelmiyor ama
Sen içinde misin Hatay' ın. 5 sene kaldık orada. Dörtyol' da. Lise' ye orada başladım. Özledim oraları.
Tedavin inşallah ilk ve son olur, ilk denemende kucaklarsın bebeğini...
slm canlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum...benim tarnferimin 3 günü canlar ara ara karnımda ağrılar oluyor adet ağrısı gibi karnımın içinde neler oluyor çook merak ediyorum...
:)) canımsın
bende başka arkadaştan kopya çektim..
bende evde köy balı vardı cnm babam hobi olarak yazları 1 kovanla arıcılık yapıyor oradan kalan 1 kavanoz vardı evde ona tarçını, çörek otunu, keten tohumunu kattım.. sabah öğle akşam yiyeceğim aç karnına.. eşimede sabahları zorla yediriyorum..
26 nisan gibi adet tarihim pek şaşmaz ama işte 10-15 gün kaldı cnm heyecan yaptım..
sigara içmiyorum çayıda açık içip karanfil katıyorum.. günlük cam sise sütlerden alıp günde bir bardak içiyorum.. sabahları iki tane suda yumurta yiyorum.
birazda ilaç takviyesi yumurtalar kafayı yedi aylardır yılardır takviye ala ala :)
canım hatay merkezdeğim yani antakya dayım 5 yıl burada kalmışsınız kaç yıl önce gittiniz, tekrar gelirsen misafirim ol çok mutlu olurum sana hatay künefesi ısmarlarımgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah gerçekleşir tanrım cümlemizin umutlarını gerçeye dönüştürsün inş.
Senin ne kadar kaldı tedaviye? Çaya tarçın karanfil olayına başladım ben de bugün. Ne kopyacıyım di mi
ohhh afiyet seker olsun canim sifa olsunyalniz 2 yumurta cok degilmi organik yada koy yumurtasi dimi..hadi bol bol yumisin olsun insallah
Canim inan kendim kadar seviniuorum sana. Uzun mucadelene sahit olunca sanirim boyle oldum. Allah tamamina erdirsin
ben 20 yıl hiç yumurta yememiş bi tipim canım.. doktor az pişmiş iki yumurta ye dedi kendi yumurta kalitem için:)) mecburen yiyorum..
sağol canım...
keseyi 15 gün sonramı görmeye gideceksiniz
o zaman acigi kapatman icin bol bol yemelisin, yarasin canim..yok ya nerdee, burda agirdan aliyorlar herseyi, 1 mayisa gun verdiler bakalim hayirlisi, seninde kese kalp atisi bekleyecegin zamanlar yakindirrr
ay canım ya sen nekadar pozitifsin.. topiclerin en pozitiff bayanısın:))
hadi bakalım canım inşallah az kaldı diyelim banada...
Türkiyede hepimiz panik atak haline gelmişiz.. doktorlarda buna dahil herşeyi hızla hallediyoruz yada halledemiyoruz:))
:)) canımsın
bende başka arkadaştan kopya çektim..
bende evde köy balı vardı cnm babam hobi olarak yazları 1 kovanla arıcılık yapıyor oradan kalan 1 kavanoz vardı evde ona tarçını, çörek otunu, keten tohumunu kattım.. sabah öğle akşam yiyeceğim aç karnına.. eşimede sabahları zorla yediriyorum..
26 nisan gibi adet tarihim pek şaşmaz ama işte 10-15 gün kaldı cnm heyecan yaptım..
sigara içmiyorum çayıda açık içip karanfil katıyorum.. günlük cam sise sütlerden alıp günde bir bardak içiyorum.. sabahları iki tane suda yumurta yiyorum.
birazda ilaç takviyesi yumurtalar kafayı yedi aylardır yılardır takviye ala ala :)
aynen canım bütün bunları diğer iki transferde de hisetmiştim ağrıları bunlar yanıltıcı oluyor mallesef...sabırla duayla bekliyoruz canım...
Allahımın izniyle inş canım meleğim sıkı sıkı tutunsun inş.. umut olururm burdan herkeze...bu transferde daha pozitif düşünüyorum canım...sen neler yapıyosun eşin iyiyleştimi bu adetle başlıycanmı tedavine canım..
canım hatay merkezdeğim yani antakya dayım 5 yıl burada kalmışsınız kaç yıl önce gittiniz, tekrar gelirsen misafirim ol çok mutlu olurum sana hatay künefesi ısmarlarımgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah gerçekleşir tanrım cümlemizin umutlarını gerçeye dönüştürsün inş.
sifa olsun yarasinnn, cayin tadi daha guzel oluyor bence, gerci ben artik icmiyorum ama..sen begendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?