Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Senin ne kadar kaldı tedaviye? Çaya tarçın karanfil olayına başladım ben de bugün. Ne kopyacıyım di mi

:)) canımsın
bende başka arkadaştan kopya çektim..
bende evde köy balı vardı cnm babam hobi olarak yazları 1 kovanla arıcılık yapıyor oradan kalan 1 kavanoz vardı evde ona tarçını, çörek otunu, keten tohumunu kattım.. sabah öğle akşam yiyeceğim aç karnına.. eşimede sabahları zorla yediriyorum..
26 nisan gibi adet tarihim pek şaşmaz ama işte 10-15 gün kaldı cnm heyecan yaptım..
sigara içmiyorum çayıda açık içip karanfil katıyorum.. günlük cam sise sütlerden alıp günde bir bardak içiyorum.. sabahları iki tane suda yumurta yiyorum.
birazda ilaç takviyesi yumurtalar kafayı yedi aylardır yılardır takviye ala ala :)

Canim inan kendim kadar seviniuorum sana. Uzun mucadelene sahit olunca sanirim boyle oldum. Allah tamamina erdirsin

Gulneva bu sefer olcak insallah. Icime doguyor nedense farkli hissediyorum. Azmin sayesinde pozitifi alacaksin . Sakinligi elden birakma lutfen

Kizlar sizi heyecanlandirmsim kusura bakmayin. Alinti diye de yazdim ama. Hepimize kismet olsun .

hayirli cumalar. Dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun. Sevgiler

Son düzenleme:

aynen canım bütün bunları diğer iki transferde de hisetmiştim ağrıları bunlar yanıltıcı oluyor mallesef...sabırla duayla bekliyoruz canım...
Gulneva bu sefer olcak insallah. Icime doguyor nedense farkli hissediyorum. Azmin sayesinde pozitifi alacaksin . Sakinligi elden birakma lutfen

Allahımın izniyle inş canım meleğim sıkı sıkı tutunsun inş.. umut olururm burdan herkeze...bu transferde daha pozitif düşünüyorum canım...sen neler yapıyosun eşin iyiyleştimi bu adetle başlıycanmı tedavine canım..

canım hatay merkezdeğim yani antakya dayım 5 yıl burada kalmışsınız kaç yıl önce gittiniz, tekrar gelirsen misafirim ol çok mutlu olurum sana hatay künefesi ısmarlarım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah gerçekleşir tanrım cümlemizin umutlarını gerçeye dönüştürsün inş.

canım bütün kalbimle diliyorum rabbim sana hayalindeki mutluluğu yaşatsın inşallah, inşallah güzel haberini alırızda bizlerede umut olursun

ohhh afiyet seker olsun canim sifa olsun yalniz 2 yumurta cok degilmi organik yada koy yumurtasi dimi..hadi bol bol yumisin olsun insallah

offfff ben geleyim nolurrrrrrr, bol naneli hatay kisirada yapar misin

keske gorebilsek dimii:) bunlar iyiye isaretler insallah canim, olumlu dusunmeye devam, komedi filmeleri izle

ohhh afiyet seker olsun canim sifa olsun yalniz 2 yumurta cok degilmi organik yada koy yumurtasi dimi..hadi bol bol yumisin olsun insallah

ben 20 yıl hiç yumurta yememiş bi tipim canım.. doktor az pişmiş iki yumurta ye dedi kendi yumurta kalitem için:)) mecburen yiyorum..
sağol canım...
keseyi 15 gün sonramı görmeye gideceksiniz

Canim inan kendim kadar seviniuorum sana. Uzun mucadelene sahit olunca sanirim boyle oldum. Allah tamamina erdirsin

Canım benim, teşekkür ediyorum. Biliyorum canım, amh ımın düşük çıktığı ilk günden beri destek oldun bana.Teşekkür ederim. Sırada sen varsın artık. Senin içinde sevineceğiz böyle.

ben 20 yıl hiç yumurta yememiş bi tipim canım.. doktor az pişmiş iki yumurta ye dedi kendi yumurta kalitem için:)) mecburen yiyorum..
sağol canım...
keseyi 15 gün sonramı görmeye gideceksiniz

o zaman acigi kapatman icin bol bol yemelisin, yarasin canim..yok ya nerdee, burda agirdan aliyorlar herseyi, 1 mayisa gun verdiler bakalim hayirlisi, seninde kese kalp atisi bekleyecegin zamanlar yakindirrr

o zaman acigi kapatman icin bol bol yemelisin, yarasin canim..yok ya nerdee, burda agirdan aliyorlar herseyi, 1 mayisa gun verdiler bakalim hayirlisi, seninde kese kalp atisi bekleyecegin zamanlar yakindirrr

ay canım ya sen nekadar pozitifsin.. topiclerin en pozitiff bayanısın:))
hadi bakalım canım inşallah az kaldı diyelim banada...
Türkiyede hepimiz panik atak haline gelmişiz.. doktorlarda buna dahil herşeyi hızla hallediyoruz yada halledemiyoruz:))

burda herkeste bir rehavet canim heralde bende kapildim:)) oyle oluncada heyecan telas biraz dusuyor pozitiflik hakim oluyor, tedavimde de cok etkili oldugunu dusunuyorum, tabiki Allah bilir ama olacagina inanmak, daima pozitif olmak cok onemli, alicaz o bebisleri kucagimiza insallah

Benim babam da geçen ay başladı 5 kovanla
Ballı karışımları kolay tüketiyorum. İncir kürü hiç yapmamıştım. Ona başladım. Sigarayı Ocak' ta bıraktım. Bir tek geçen hafta elim haberi alınca yaktım. O da ağlarken uçtu gitti. Karanfilli çayı da denedim bugün. Tarçın da ekledim içine. En önemlisi 7 şeker attığım fincanda şeker yoktu bugün Amh testim iyi çıkarsa Mayıs periyodumu bekleyebilirim. Kafam çok karıştı. Hiç böyle olmazdım ben. Anında karar verir, düşünmeden gerekeni yapardım. İnşallah kalıcı bir araz değildir. Hiç çekilmem öyle ıyyy

Köpeğin olsaydı beklemezdin

Çoook oldu biz ayrılalı. 84 -89 arası oradaydık. Ama hala görüştüğüm arkadaşlarım var orada. Kısmet olur inşallah. Künefe vazgeçilmez tatlım zaten. Nerede bulsam indiriyorum mideye. Eşimi de alıştırdım. Bir de ekşili çorbayı özledim. Hmmm. mis gibi akşam akşam. Yarına yapayım ben

sifa olsun yarasinnn, cayin tadi daha guzel oluyor bence, gerci ben artik icmiyorum ama..sen begendin mi?

Tarçını da karanfili de çayı da ayrı ayrı severek içerim. Birleştirmek hiç aklıma gelmemişti. Bir de karanfil düşüğe neden olabiliyor diye uzak duruyordum epeydir. Karanfili Türk kahvesi yaparken içine atıyordum. Hoşuma gidiyor öyle. Şekersiz çaya alışık değilim. Biraz buruk geliyor tadı şimdilik. Bir de demli içerdim çayı, ayarlayamıyorum henüz. Ama kimin umurunda. Hayıt suyunu içiyorum, bu onun yanında misk - i amber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…