Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aa karanfilin dusukle iliskilendirildigini bilmiyordum, iyikide birakmisim..sifa olsun misk-i amberiniz ozaman

aa karanfilin dusukle iliskilendirildigini bilmiyordum, iyikide birakmisim..sifa olsun misk-i amberiniz ozaman

Aslında neredeyse herşeyi araştırıp yemek lazım diyeceğim. O kadar çok hayatımıza girmiş ama olumsuz etkileyen gıda varmış ki. Adaçayı, rezene, ıhlamur (şüpheli), karanfil, enginar (şüpheli), hayıt (herşeyi)... İlk aklıma gelenler bunlar. O yüzden bitki çayları yerine meyveyi tercih etmeni öneririm.

7 şekermii canımmm.. nasıll yaaa inanmıyorum lütfen 1 taneye düşür yada yarıma:)))
incir kürüyle uğraşmayı sevmiyorum aslında hiç bi kürle uğraşmak istemiyorum hepsinden sonsuza kadar bıktım.. zamanında çok yapmıştım
bende ilk negatifi alınca 15 gün önce çok karışıktım ilk hafta sonra biraz düşüncelerimi toparladım..
donmuşlarımız olsa ne güzel olurdu ahh hiç öyle bi şansım olmadı..

Donmuşum olsa bu kadar takılıp üzülmezdim. Zaman geçsin de gidip alayım derdim. Neden olmadığını çözdüm geçen gün. Tansiyonum hala düzelmedi. Kararsızlığım da ondan aslında. Malum Umut' ta ilaçları hemşireler söylüyor falan ya. Alışmışım o düzene, transferden sonra hemşireye sordum ilk reçetemde folik asit, vitamin falan vardı, ona da devam edecek miyim diye. Çünkü doktor laparoskopide içmeye devam et demişti. Hemşire de edebilirsin hatta mutlaka devam et deyince içtim. Biosteron da vardı o reçetede. Biosteron gebelikte kesinlikle içilmemeliymiş. Prospektüsüne yazmış adamlar. Ne yapmalıyım ben şimdi? :26:
Bu arada çayı şekersiz içmeye başladım. İlacım diyorum, bebeğim için diyorum içiyorum. Başka zaman olsa ağzıma sürmem şekersiz çay kahve...
Kürler de öyle. Bu kayıp nasıl bir gaz verdiyse tezgahta yemek yapacak yer yok. Aktar gibiyim. Artık bilgi ayıklamayı da bıraktım. Ne duyarsam denemeye çalışıyorum. Gerçi pek bir şey de kalmamış denemediğim. Bir de komşum bir teyze gördü geçen gün. Kupa çekelim dedi. Ahretliğine 44 yaşında yapmışlar. Oğlu 7 yaşındaymış şimdi. Olmaz ya, olur dedim. Ona da olur... Hiç değilse bel ağrılarıma iyi gelir

aa enginardami supheli, aksama pisirecektim!! tesekkur ederim bilgi icin, elmaya portakala muza devam:)

aa enginardami supheli, aksama pisirecektim!! tesekkur ederim bilgi icin, elmaya portakala muza devam:)

Eline aldığın her şeyi kontrol etmeni tavsiye ederim. Kedilerim sevmedikleri şeyleri bile koklayıp kontrol ediyor bebeğe yarar mı diye. Bizde de olmalıymış o mekanizmadan.
Bir de insanın yarası neresindeyse ciğeri orada olurmuş ya. Ben 9 ay oruç tutarım artık

hayirlisiyla guzel haberini alalimda insallah, bulursun yiyecek birseyler

Merhaba alfabe,

Sonucun çıktı mı merak ettim :) güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba alfabe,

Sonucun çıktı mı merak ettim :) güzel haberlerini bekliyoruz

Canım çıktı sonucum, 2379 çıktı. Dr normal, gayet iyi artmış dedi. Aslında ultrasona sokmadan önce 3000 den sonra görünür demişti ama 2379 da da görülebiliyormuş demek ki. :)

Alfabecim

Çooook sevindim canım:)

Allah sağlıklı bir hamilelik sonunda kucağına almayı kısmet etsin 🙏🐣😍🍀

Öpüyorum seni annecik 😘🌸

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

canimm transferden sonradami biesteron ictin ben yalnismi anladim.. evet umutta hersey hemsirelere gore ayarli..tedaviye baslayinca birakiyorum ben vitamin haric boyle yan ilaclari.
yalnis anlasilma olmus olur boyle seyler simdi gecmisi kafana takma gelecege bak..
ben neler neler yaptim gecmisi kafama cok taksam inan kafayi atlatirdim..

Canım çıktı sonucum, 2379 çıktı. Dr normal, gayet iyi artmış dedi. Aslında ultrasona sokmadan önce 3000 den sonra görünür demişti ama 2379 da da görülebiliyormuş demek ki. :)

canim masallahhh cok cokk guzell bi haber cok sevindimm... ne guzel ya topicte bir haftada 2 gebelik haberi aldik.. umutt oldu bizlere.. cok optumm

Transferden sonra. Laparoskopi için gittiğimizde sormuştu içiyor musun diye. Devam et bırakma demişti. Nereden aklıma geldi onu da anlamadım. Çıkıverdi ağzımdan. Bir de düşünüyorum, onların sistemi düzgün olsaydı, ben bu soruyu doktora soracaktım, aman ha sakın diyecekti...
Nasipse gelir Hint' ten Yemen' den, nasip değilse ne gelir elden...

seniii cok iyii anliyorum ben umut bahcecide bes yilda kac kez bu tarz aksakliklar yasadim hepsi birike birike sonunda patlamama sebep oldu ama yinede bes yil onlara karsi gereksiz iyimserlik yapmisim cok pismanim..
devam et diyen birakacagin zamanida soylemeli bu senin 10. tedavin degil.. internetten herseyi arastirmak zorundada degilsin.. tup bebek merkezlerine hayatinda hic internete girip arastirma yapmayan yada ilac prospektuslerini okumayan yuzlerce bayan gidiyor bunlari hastanelerin dusunmesi gerekli ama cogu ayni... nereye gitsek bi aksaklik var..
hic uzulme cnm en azindan kendin bir yalnisi gormussun buda guzel..

Saçma sapan bir durum işte. Neyse. Bir sonrakini zaten burada yaptırma isteğim ağır basıyor. Hiç değilse uzun süre evimden uzak kalmadan takip edebilirim. Biraz daha fiyat farkı var, ilaçları kendim alacağım için. Yavruma kavuşayım da, varsın o kadar fark olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…