- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.021
Tarçını da karanfili de çayı da ayrı ayrı severek içerim. Birleştirmek hiç aklıma gelmemişti. Bir de karanfil düşüğe neden olabiliyor diye uzak duruyordum epeydir. Karanfili Türk kahvesi yaparken içine atıyordum. Hoşuma gidiyor öyle. Şekersiz çaya alışık değilim. Biraz buruk geliyor tadı şimdilik. Bir de demli içerdim çayı, ayarlayamıyorum henüz. Ama kimin umurunda. Hayıt suyunu içiyorum, bu onun yanında misk - i amber
Kizlar sizi heyecanlandirmsim kusura bakmayin. Alinti diye de yazdim ama. Hepimize kismet olsun .
hayirli cumalar. Dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun. Sevgiler
offfff ben geleyim nolurrrrrrr, bol naneli hatay kisirada yapar misin
aa karanfilin dusukle iliskilendirildigini bilmiyordum, iyikide birakmisim..sifa olsun misk-i amberiniz ozaman
Benim babam da geçen ay başladı 5 kovanla
Ballı karışımları kolay tüketiyorum. İncir kürü hiç yapmamıştım. Ona başladım. Sigarayı Ocak' ta bıraktım. Bir tek geçen hafta elim haberi alınca yaktım. O da ağlarken uçtu gitti. Karanfilli çayı da denedim bugün. Tarçın da ekledim içine. En önemlisi 7 şeker attığım fincanda şeker yoktu bugünAmh testim iyi çıkarsa Mayıs periyodumu bekleyebilirim. Kafam çok karıştı. Hiç böyle olmazdım ben. Anında karar verir, düşünmeden gerekeni yapardım. İnşallah kalıcı bir araz değildir. Hiç çekilmem öyle ıyyy
7 şekermii canımmm.. nasıll yaaa inanmıyorum lütfen 1 taneye düşür yada yarıma:)))
incir kürüyle uğraşmayı sevmiyorum aslında hiç bi kürle uğraşmak istemiyorum hepsinden sonsuza kadar bıktım.. zamanında çok yapmıştım
bende ilk negatifi alınca 15 gün önce çok karışıktım ilk hafta sonra biraz düşüncelerimi toparladım..
donmuşlarımız olsa ne güzel olurdu ahh hiç öyle bi şansım olmadı..
Aslında neredeyse herşeyi araştırıp yemek lazım diyeceğim. O kadar çok hayatımıza girmiş ama olumsuz etkileyen gıda varmış ki. Adaçayı, rezene, ıhlamur (şüpheli), karanfil, enginar (şüpheli), hayıt (herşeyi)... İlk aklıma gelenler bunlar. O yüzden bitki çayları yerine meyveyi tercih etmeni öneririm.
aa enginardami supheli, aksama pisirecektim!! tesekkur ederim bilgi icin, elmaya portakala muza devam:)
Eline aldığın her şeyi kontrol etmeni tavsiye ederim. Kedilerim sevmedikleri şeyleri bile koklayıp kontrol ediyor bebeğe yarar mı diye. Bizde de olmalıymış o mekanizmadan.
Bir de insanın yarası neresindeyse ciğeri orada olurmuş ya. Ben 9 ay oruç tutarım artık
hayirlisiyla guzel haberini alalimda insallah, bulursun yiyecek birseyler
Kanımı verip geldim. Henüz sonucum çıkmadı. Ama karnımdan ultrason ile baktı ve bebeğimin ilk resmini verdi elime. Resme bakıp bakıp ağlıyorum. Herkes tatsın Allahım bu mutluluğu. Benim de sevincimi yarım bırakmasın. Minicik 5 mm lik bir kesem var şu anda karnımda. Paylaşmak istedim bunu. Öğleden sonra da kan sonucumu almaya gideceğim. Kese göründüğüne göre 3000 üzerinde olması lazım. Hepinize sevgiler.
Merhaba alfabe,
Sonucun çıktı mı merak ettim :) güzel haberlerini bekliyoruz
Canım çıktı sonucum, 2379 çıktı. Dr normal, gayet iyi artmış dedi. Aslında ultrasona sokmadan önce 3000 den sonra görünür demişti ama 2379 da da görülebiliyormuş demek ki. :)
Donmuşum olsa bu kadar takılıp üzülmezdim. Zaman geçsin de gidip alayım derdim. Neden olmadığını çözdüm geçen gün. Tansiyonum hala düzelmedi. Kararsızlığım da ondan aslında. Malum Umut' ta ilaçları hemşireler söylüyor falan ya. Alışmışım o düzene, transferden sonra hemşireye sordum ilk reçetemde folik asit, vitamin falan vardı, ona da devam edecek miyim diye. Çünkü doktor laparoskopide içmeye devam et demişti. Hemşire de edebilirsin hatta mutlaka devam et deyince içtim. Biosteron da vardı o reçetede. Biosteron gebelikte kesinlikle içilmemeliymiş. Prospektüsüne yazmış adamlar. Ne yapmalıyım ben şimdi? :26:
Bu arada çayı şekersiz içmeye başladım. İlacım diyorum, bebeğim için diyorum içiyorum. Başka zaman olsa ağzıma sürmem şekersiz çay kahve...
Kürler de öyle. Bu kayıp nasıl bir gaz verdiyse tezgahta yemek yapacak yer yok. Aktar gibiyim. Artık bilgi ayıklamayı da bıraktım. Ne duyarsam denemeye çalışıyorum. Gerçi pek bir şey de kalmamış denemediğim. Bir de komşum bir teyze gördü geçen gün. Kupa çekelim dedi. Ahretliğine 44 yaşında yapmışlar. Oğlu 7 yaşındaymış şimdi. Olmaz ya, olur dedim. Ona da olur... Hiç değilse bel ağrılarıma iyi gelir
Canım çıktı sonucum, 2379 çıktı. Dr normal, gayet iyi artmış dedi. Aslında ultrasona sokmadan önce 3000 den sonra görünür demişti ama 2379 da da görülebiliyormuş demek ki. :)
canimm transferden sonradami biesteron ictin ben yalnismi anladim.. evet umutta hersey hemsirelere gore ayarli..tedaviye baslayinca birakiyorum ben vitamin haric boyle yan ilaclari.
yalnis anlasilma olmus olur boyle seyler simdi gecmisi kafana takma gelecege bak..
ben neler neler yaptim gecmisi kafama cok taksam inan kafayi atlatirdim..
Transferden sonra. Laparoskopi için gittiğimizde sormuştu içiyor musun diye. Devam et bırakma demişti. Nereden aklıma geldi onu da anlamadım. Çıkıverdi ağzımdan. Bir de düşünüyorum, onların sistemi düzgün olsaydı, ben bu soruyu doktora soracaktım, aman ha sakın diyecekti...
Nasipse gelir Hint' ten Yemen' den, nasip değilse ne gelir elden...
offfff ben geleyim nolurrrrrrr, bol naneli hatay kisirada yapar misin
seniii cok iyii anliyorum ben umut bahcecide bes yilda kac kez bu tarz aksakliklar yasadim hepsi birike birike sonunda patlamama sebep oldu ama yinede bes yil onlara karsi gereksiz iyimserlik yapmisim cok pismanim..
devam et diyen birakacagin zamanida soylemeli bu senin 10. tedavin degil.. internetten herseyi arastirmak zorundada degilsin.. tup bebek merkezlerine hayatinda hic internete girip arastirma yapmayan yada ilac prospektuslerini okumayan yuzlerce bayan gidiyor bunlari hastanelerin dusunmesi gerekli ama cogu ayni... nereye gitsek bi aksaklik var..
hic uzulme cnm en azindan kendin bir yalnisi gormussun buda guzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?