- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.041
Teşekkür ederim. Dileğim belli benim. Zamanının gelmesini bekliyoruz
Sende yok mu bir gelişme?
Ben bişey yapmıyorum canım öylece bekliyorum bakalım yaza aşılama yaptırabilir. Şimdi nisan yağmurunu bekliyorum toplayıp içeceğim bakalım geçen yıl arkadaşım yaptı şimdi İkizlere gebe :)
Ben bişey yapmıyorum canım öylece bekliyorum bakalım yaza aşılama yaptırabilir. Şimdi nisan yağmurunu bekliyorum toplayıp içeceğim bakalım geçen yıl arkadaşım yaptı şimdi İkizlere gebe :)
Canım çıktı sonucum, 2379 çıktı. Dr normal, gayet iyi artmış dedi. Aslında ultrasona sokmadan önce 3000 den sonra görünür demişti ama 2379 da da görülebiliyormuş demek ki. :)
Saçma sapan bir durum işte. Neyse. Bir sonrakini zaten burada yaptırma isteğim ağır basıyor. Hiç değilse uzun süre evimden uzak kalmadan takip edebilirim. Biraz daha fiyat farkı var, ilaçları kendim alacağım için. Yavruma kavuşayım da, varsın o kadar fark olsun.
canım çook güzel haber inş rabim bizede nasip etsin bu mutluluğu bizim için dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş.Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
canım aslında Ulun bey kötü bi doktoır değil iyi bi doktor ve çok çok bilgili çok tecrübeli ama çok yoğun bi dönemine denk geldin.. hastanedeki tüm hastalar Ulun beye yönelmiş durumda.. hiç kimse yeni gelen diğer doktoru istemiyor..
hiç doktor tavsiye etmeyi sevmem ama istersen gulneva ile benim doktorum Aret Kamarla bi görüş canım.. biz yaşlardaki bayanlarda çok az ilaçla yumurta topluyor..ben 1 kutu klomen 2 kutu gonolf le yumurtalarımı toplattım raporla aldığım tüm ilaçlarım evde kaldı..
yumurta rezervi az olan bayanlarda az igne ilaç protokolu uyguluyor vucutta yıpranmıyor.. ekipde umuta göre çok profesyonel..
Doktorluğuna lafım yok zaten. Ekip sıkıntıydı benim için. Tedaviye başlamadan önce laparoskopi için görüşmek istedim, iki kere kapıdan döndüm. Kaç defa bilgi için aradım ya yarım yamalak cevapladı ya da hemşireler cevap verdi. Ne yumurta toplamadan, ne de transferden sonra görüştük. Şehir dışındayım, erken haber verir misiniz dedim, transferi şehir dışından geleceksin diye öne aldık dedi. Kesinlikle rahmi iyi tanıyor. Lab. da güzel çalışıyor. Ama bir hata her şeyi yok ediyor.
Aret Bey' i de değerlendirebilirim. Bu hafta içi testimi yaptırayım, karar verme sürecini ona göre başlatayım diyorum. Bu arada fiyatlar nasıl?
Merhaba kızlar,
Bugün 9. günümdü ve test sonucum 3,94 çıktı, kocaman bir boşluk ve ben de o boşluğun merkezindeyim.....İlk tüp bebek deneyimimde bana verdiğiniz pozitif enerji için, tecrübeleriniz için, dualarınız için, iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hiç tanımadığım insanların bana hayatımdaki herkesten daha yakın olabileceğini sizinle anladım bu süreçte... Pozitife çok alıştırmıştım kendimi ve şu an inanılmaz bir duygusal yıkım içindeyim, nefes almaya bile mecalim yok...
Merhaba kızlar,
Bugün 9. günümdü ve test sonucum 3,94 çıktı, kocaman bir boşluk ve ben de o boşluğun merkezindeyim.....İlk tüp bebek deneyimimde bana verdiğiniz pozitif enerji için, tecrübeleriniz için, dualarınız için, iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hiç tanımadığım insanların bana hayatımdaki herkesten daha yakın olabileceğini sizinle anladım bu süreçte... Pozitife çok alıştırmıştım kendimi ve şu an inanılmaz bir duygusal yıkım içindeyim, nefes almaya bile mecalim yok...
Merhaba kızlar,
canım keşke erken test yaptırmasaydın.. 11. günden öncesi pek dogru sonuç sayılmıyor..
ilaçlarını bırakma bir kaç gün daha... 3 gün sonra tekrar test yap istersen..
hem böyle veda yazısı gibi yazı neden yazdın artık gelmeyecekmişsin topige..
dur bakalım daha 3 günün var neler neler değişebilir... belkide geç tutunan bi embriyodur..
hemen pes etme..
Benden önce Ensuece görmüş yazını. Aynı fikirdeyim. Erken. Üzülmek için de, sevinmek için de. Benim 10. gün 0,13 çıkmıştı. Ona bile belki yükselir demiştik. 5 gün sonra tekrar yaptırdım kanama olmayınca 0,00 çıktı. Tekrarla günün gelince. Doktorun da muhtemelen aynı şeyi söyleyecek. Olmazsa da gel. Biz de yaşadık aynı duyguları. İçini döker rahatlarsın. Dualarım seninle...
Canım daha erken sonuç için. Kaçıncı gün embiryosu koymuşlardı.en aşağı 2 3 gün sonra tekrarla testi. Inşallah yükselmiş olur. Sende boşu boşuna üzülmüş olursun
Umut verdiğiniz için teşekkür ederim, pazartesi tekrar yapıcam kan testini ama sonucun değişeceğine hiç inancım kalmadı. 5. gün embriyosuydu ve 1. kalitedeydi embriyolarım, 2 tane transfer edildi...Sebepsiz infertlite diyor doktorlar bize ama olmadığına göre henüz tıbbın bilemediği bir nedeni var demek ki diye düşünüyorum. 7. günümde e2,progesteron ve hcg testi yaptırdım çok erkendi biliyordum ama amacım e2 ve progesteronuma bakmaktı, kan alınmışken hcgye de bakılsın istedim. e2 796, progesteron 22, hcg ise 4,2 çıktı. Bugün 9. gün hcgyi tekrarladım 3,94 çıktı. Tutunsaydı hcgnin yükselmesi gerekmiyor muydu? Sabahtan beri sürekli neden olmadı diye sorup duruyorum kendime ama cevap bulamıyorum... Neler hissettiğimi anladığınızı çok iyi biliyorum, anlattıkça azalır mı içimin acısı onu bilmiyorum......
Umut verdiğiniz için teşekkür ederim, pazartesi tekrar yapıcam kan testini ama sonucun değişeceğine hiç inancım kalmadı. 5. gün embriyosuydu ve 1. kalitedeydi embriyolarım, 2 tane transfer edildi...Sebepsiz infertlite diyor doktorlar bize ama olmadığına göre henüz tıbbın bilemediği bir nedeni var demek ki diye düşünüyorum. 7. günümde e2,progesteron ve hcg testi yaptırdım çok erkendi biliyordum ama amacım e2 ve progesteronuma bakmaktı, kan alınmışken hcgye de bakılsın istedim. e2 796, progesteron 22, hcg ise 4,2 çıktı. Bugün 9. gün hcgyi tekrarladım 3,94 çıktı. Tutunsaydı hcgnin yükselmesi gerekmiyor muydu? Sabahtan beri sürekli neden olmadı diye sorup duruyorum kendime ama cevap bulamıyorum... Neler hissettiğimi anladığınızı çok iyi biliyorum, anlattıkça azalır mı içimin acısı onu bilmiyorum......
Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?