Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım neden 15 nisan ve 15 mayıs arası toplanan yağmur..ben 3 gün önce içtim yağmur suyunu..4 gün yağış vardı burda şimdi bugün günlük güneşli bir güne uynadık..inş yağarsa o tariher arasında da içerim..Allahım nisanın berektine şifa versin hepimize canım...

O jel de bildiğim kadarıyla progesteron içeriyor. Prolution ve Ovitral de tutunmaya yardımcı iğneler. Tabi doktor değilim. Ama içerik olarak bana verilenlerden iyi. Bol bol progesteron (600 mg. fitil, 50 mg. ampul) bir kere cetrotide çatlatma iğnesi göbekten, vitamin. Başka bir şey yoktu bende.
Her şey yazıldığı zamanda, yazıldığı şekilde geliyor. Moral bozmadan, imkanlar ölçüsünde devam. İnşallah bizlere de nasip olur sevincimizi paylaşmak.
Karbonatlı suyu, bir sporcu sayfasında okudum. Egzersiz programı ararken tesadüfen buldum. Vücutta az su içmek, yanlış beslenmek, yanlış nefes almak... gibi sebeplerle asit artışı oluyormuş. PH. düşük olan kişilerde vücut asidik kabul ediliyormuş. Sporcu bayanlar için hamileliği zorlaştıran bir sebep olarak gösterilmiş. Embriyo, asidik ortamda gelişemeyip ölüyormuş. Karbonatlı su, hem PH değerini yükseltiyor, (idrarda 8 olması gebelik için idealmiş) hem varsa iltihap vs. salgı bozulmalarını düzeltiyor...
Internette karbonatlı su diye aratınca aslında epeydir zayıflama için de kullanıldığını gördüm.
Karbonatı daha önceleri inatçı mantarlarımın tedavisi için uğraşırken bulmuştum. Babam arasıra hazımsızlık için içer. Ama bu şeklini hiç düşünmemiştim. 2 lt. suya 1 çay kaşığı ekleyip, gün içinde tüketmek gerekiyormuş. Eğer PH çok düşükse günde 3-4 lt. içilebilirmiş. Hayıt suyuna göre daha az tehlikeli geldi bana. Umut dünyası işte. Yine de belki önce PH ölçtürmek iyi olur. Risk almaya gerek yok. Bu arada bir başka siteden çay ve kahvenin ph değerinin 5 olduğunu öğrendim. İnsan PH. değeri ortalama 7,0 - 7,4 arası olmalıymış. Ama ölçülen yere göre değişiyor. İdrarda (yenilen her şey etkiliyor) 5-8 arası, kanda 7,34 - 7,45 arası... Baktırmak lazım. Ona göre adım atmak lazım.:44:

Canim Rumi takvime göre nisan ayının başlangıcı ve bitişi bu tarihlere denk geliyormuş bu linkte nasıl yapıldığını yazmislar
http://yukarikayalar.wordpress.com/2012/04/17/nisan-yagmuru-suyu-zemzem-gibidir/

Canim Rumi takvime göre nisan ayının başlangıcı ve bitişi bu tarihlere denk geliyormuş bu linkte nasıl yapıldığını yazmislar
http://yukarikayalar.wordpress.com/2012/04/17/nisan-yagmuru-suyu-zemzem-gibidir/

bilgiler için teşekür ederim canım...canım bende 3 gün önce topladım besmele çekip eşim içirdi hata başka dua okumadım bilmiyordum...Allahım şifa versin canım Allahm kabul etsin inş..bugünden itibaren inş yine biriktircem inş Rabim yağmur yadırırsa ve gereken daları okuycam canım...

Merhaba,
Niçin içiliyor yağmur suyu?

merhaba yeni üye olduğum için özel mesaja hakkım yok atamadım ama sizinle bende görüşmek isterim şu anda işyerindeğim ancak mesai saatleri dışında arayabilirim sizin içinde uygunsa iş çıkışı araşırız olurmu ayrıca ben hataydayım siz nerelisiniz selamlar

Tebriklerrr.. Darası başımıza inş.Çok sevindim..Hayırlısı olsun..

merhaba kızlar geçen hafta raporluydum bu hafta işe başladım evde yatıştan sonra işe gelmek gıcık oluyo

Tebrik ederim canım azmini kutluyorum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı şerefli bir evlat olsun inşallah

Tamam telefonunuzu bekliyor olacağım.Siz beni çaldırın ben sizi ararım konuşuruz:)

merhaba kızlar geçen hafta raporluydum bu hafta işe başladım evde yatıştan sonra işe gelmek gıcık oluyo

"Aaaah ah. Bir işim olsa da dönsem" diyen garibanlara nispet mi yapıyon kııız? Sen otur evde, ben senin yerine çalışayım
Bir işim olsa, ilk işim rapor alıp evde dinlenmek olurdu

Canım öncelikle Allah nazarlardan korusun maşallah sana ve bebişine.sabrın sonu selamettir derler sen tamda bunu en güzel örnegisin.inan hepimize azmin ve sonunda ulaştığın mutluluğunla inanılmaz pozitif enerji ve moral verdin.inşallah Allah saglıkla bebişini kucağına aldığın günleride müjdelemeyi nasip etsin .bende senin gibi gelgitler yasadım 5.kez cok iyi merkezlerde tüp yaptım ama olmadı fakat benim bu arada en büyuk dezavantajım eşimde hem varikosel olması hem DNA hasarı ve ileri hareketlilerde sayının az olması gibi bir sorun vardı .benımle ilgili gözle görülür hiçbir sorun olmamasına rağmen blastokist aşamasına gelip transferden sonra devam etmiyordu Buda sanırım spermlerden kaynaklanıyordu.bende artık çok yoruldum ve gercekten cok ama cok zor olmasına rağmen donasyona karar verdim hatta merkezlerle görüştüm testler yatım tam kendimi hazırlamışken buradaki doktorlarla ilgili sorun çıktı ve birazı bekleyip başka doktor araştırayım dedim o arada Dr Kaan Aydos U buldum ve eşime tedavi yapıldı 3ay oza man ben bir daha denemeye karar verdim ve 2tane embriyo transfer edildi ilk hcg degerim 8.73 çıktı sonra 5.60 düştü hala mücadele ediyorum yavrumu kurtarayım dıye bugun yine kan verdim bakalım inşallah Allah evladımı bana bağışlar.evet pes etmeden mücadele etmek gerekiyor ve bende hiç pes etmedim ama yaş ilerleyince işte o zaman ınsanın motivasyonu biraz düşüyor.benimde naçizane tavsiyem arkadaslarımıza lütfen bıkmadan deneyin ama sürekli araştırın inanın küçücük bir değişiklik dahi mucizeler yaratıyor.bu arada ovulasyon test kitini düşünmeye başladım bile vücudum ve ruhum kendine gelirken bunuda denemek istiyorum zaman kaybetmeden lbekleyen arkadaslar bunuda denesin doğru yapıldığında gercekten başarılı oluyormuş.hepimize bol bebişli ve sağlıklı günler diliyorum.sevgilerimle

"Aaaah ah. Bir işim olsa da dönsem" diyen garibanlara nispet mi yapıyon kııız? Sen otur evde, ben senin yerine çalışayım
Bir işim olsa, ilk işim rapor alıp evde dinlenmek olurdu

canım bende işe gittiğimde evde oturanlara hep özenirdim.. şimdide işe gidenlere özeniyorum..

canımm inşallah güzel haberlerin gelecek.. şu anda test sonucunumu bekliyorsun..
cemreciğim sonuncu tüp bebek doktorun kimdi..

canım bende işe gittiğimde evde oturanlara hep özenirdim.. şimdide işe gidenlere özeniyorum..

Sadece yaz sabahları çok erken gittiğim zamanlarda uyuyanlara imrenirdim. (Evde tek işe giden bendim) Onun dışında hiç kendimi ev hanımı olarak hayal etmemiştim. Allah biliyor ya kızardım da. Evlenirken eşim karışmam çalışmana dediğinde " ne hakkın var ki?" demiştim içimden. Evlendikten 6 ay sonra evde otur deyince cidden depresyona girdim. Bu arada evlendikten sonra 2 ay kadar çalıştım. Neyse. Ancak kendi işimi kurarsam dönerim iş hayatına, o da burada imkansız gibi bir şey. Belki yer değişikliği olursa...

bende evde çocuk bakmak için kalanlar hariç boş boş oturanlara çok kızardım.. ev hayatı kötü gerçekten.. kendimi mutsuz hissediyorum..
mayıs sonu kursum başlayacak şu anda heyecanla onu bekliyorum.. aşırı yoğun bi iş hayatından sonra böylesi hiç çekilmiyor..
bebekten sonraki tek amacım geri dönmek işyerime canım..

Annem de çalışan bir kadındı, iki çocuk büyüttü. Teyzelerim de çalışırken büyüttü çocuklarını. Zor olsa da yapılabiliyor. Annemin rahmetli dedesi, annemi okutmuş, teyzelerime yol açmış. 5 yaşımdayken bana bile "oku" derdi, "kimsenin eline bakma"... Ne demek istediğini anlamazdım o zamanlar. Şimdi onlara ihanet ediyormuşum gibi geliyor

Hayırlısı olsun , çok sevindim gerçekten.
Araştırmışsınızdır biliyorsunuzdur, donasyon nerede iyi yapılıyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…