- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.121
İnşallah canım umarım birgün hepimiz anneliği yaşarız.benim evde aynen öyle ilaçlar bitkiler ne ararsan var umut dünyası insan herseyden bir fayda bekliyor inşallah sana iyi gelecek.bu arada ovulasyon test kitinide bence unutma.doğal yollan bununla hamile kalan pekçok yazı okudum.beklerken yada yeni tedavilere hazırlanırken zamanı değerlendirmek lazım internetten daha ucuza alınabiliyormuş.
Yap valla yok satar :)
Cumartesi aldigim kötü haber malesef bugün kesinleşti ve 6.denrmede tam hamileyim derken bitti.suan boşlukta gibiyim zaten ağlamaktan içim dışına çıktı. Canim baya acıyor. Ne düşünüp ne yapacagımı bilmiyorum.desteginiz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Tek dileğim inşallah birgün allah anne olmayı bekleyen bizlerede burda hamileligim izi doyasıya paylaşmayı nasip etsin.sizleri seviyorum.hoscakalin
Cumartesi aldigim kötü haber malesef bugün kesinleşti ve 6.denrmede tam hamileyim derken bitti.suan boşlukta gibiyim zaten ağlamaktan içim dışına çıktı. Canim baya acıyor. Ne düşünüp ne yapacagımı bilmiyorum.desteginiz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Tek dileğim inşallah birgün allah anne olmayı bekleyen bizlerede burda hamileligim izi doyasıya paylaşmayı nasip etsin.sizleri seviyorum.hoscakalin
Sarnıç kurarmışım Lalapaşa' ya
Dur ben araştırayım onu. Sadece Nisan yağmuru alacak şekilde. Fena mı olur, vatana millete hizmet.
Konya Beyşehir yada Seydişehir di galiba toplayıp satiyorlarmis rakip ol :))
Biz bir çok şeyi internetten alıyoruz. (Koca dahil)
Ovulasyon seti aldım. Bu ay zaten sağlıklı yumurtam olacağından emin değilim, bir de çatlama gününü kaçırmışım sanırım. Önümüzdeki ay tedaviye başlamamış olursam tekrar denerim şansımı. Bu ay, incir havuç kürünü denedim. Birkaç gün daha devam edip ara vereceğim. Sonra yeni adetle tekrar. Hayıt suyu almıştım, bugün itibarıyla ona da ara veriyorum, yine sonraki adete kadar. Buradan okuduğum karanfil vardı. Ondan emin olamıyorum. Çünkü iltihap söktürücü ya da rahmi temizleyici özelliği olan şeyler, embriyoya da zarar veriyor. Tek yaramazlığım, bu sabah 1 hafta aradan sonra 1 fincan kahve içtim. Dün bir komşumla karşılaştık. Kilo sorunu için karbonatlı suya başlamış o da. Tesadüfün bu kadarı dedim içimdenBen iki - üç gündür karbonatlı su sayıklıyorum. Ama benim derdim başka. Hiç değilse kilo veririm. Komşum 2 günde 1,5 kilo vermiş bile.
Daha evvel denedinmi bilmiyorum ama, ovulasyon testini nasil kullanacagini bilirsen sonuc aliyorsun. ben daha evvel denedigimde 3. ayda bu testle hamileydim. umarim sendede aynisi olsun önümüzdeki aya mutlaka kullanmaya calis, incir kürüde yaptigin icin yumurta kaliten ve sayinda artacaktir etkili olur diliyorum.
Ne yazilir bilemedim arkadasim, dilerim bu son negatifin olsun ve bebegini en kisa zamanda kucagina al diliyorum.
Valla, tam konunun üstüne yazmışsın. Daha önce denemedim. Ve tahmini yumurtlama günümü yanlış hesapladım sanırım. Periyodum 23 günde bir. Ve 7 gün sürüyor. Hesabını nasıl yapmalıyım?
Normalde 28 günden hesapliyorum ben ama, sen daha erken teste baslamalisin. 23 günde geliyorsa demekki regl basladigi günden sayinca 9.ve 10. günler yumurtlama günü olmasi gerekiyor. regl 7 gün sürüyor demissinya bu kafami karistirdi. o vakit daha sonraki günlerde yumurtlama olmasi gerekir. Ben 26- 27 günde oldugum icin teste regl basladigi günü 1. gün sayiyorum ve 8. gün testi yapmaya basliyorum 2. cizginin koyulasmasini daha iyi takip ediyorum. sende daha erken basla derim, senin yumurtlama günün daha erken mesela 7. gün baslasan diyorum. 7 gün regl sürüyor dedigin icin kafamda karisik ama, ne kadar erken baslarsan teste o kadar net anlarsin. ne zaman koyulasmaya baslayacak ne zaman yumurtlayacaksin teste erken basladigin zaman daha iyi anlarsin. elindeki teste göre davran coksa ve kolay temin ediyorsan, rahat kullanabilirsin kacirmamamk icin.
Valla, tam konunun üstüne yazmışsın. Daha önce denemedim. Ve tahmini yumurtlama günümü yanlış hesapladım sanırım. Periyodum 23 günde bir. Ve 7 gün sürüyor. Hesabını nasıl yapmalıyım?
Hep 23 gündemi oluyorsun bu aralık pek kısa Dr bu duruma ne diyor ve 7 gün sürüyorsa sen adet bitiminde yumurta uyar olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?