Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

SEVGILI KAMPA
cok tebrik ederim sabrina hayran kaldim allah sena cokk hayirli bir evlat versin arkadasim Allah tamamina erdirsin haketmissin gercekten aglayarak okudum yazdiklarini
4.dememem ve kendimi bitmis hisediyodum su ana kadar simdi geldim kendime senin sayende allahim senden razi olsun "sabreden dervis muradina ermis"
Bosuna dememisler yaaaa sabir diyorum ve ise tekrar basluyorum bende yurt disindayim tek derdim sueekli yapamamak 3ay elim kolum bagli beklicem bu uzuyo birtek beni sen basil basardin 13 denemeyi calusmuyormudun son doktorun selma hanim di galiba banada ikikere mesay yazmis selman beyde kararkildim
Neyse simdi soru yamurun tutmayayim seni Allah büyük hic umadigin anda al sana mucize seni ve mucizeni cok öptüm Allaha emanet olun

Biz bir çok şeyi internetten alıyoruz. (Koca dahil )
Ovulasyon seti aldım. Bu ay zaten sağlıklı yumurtam olacağından emin değilim, bir de çatlama gününü kaçırmışım sanırım. Önümüzdeki ay tedaviye başlamamış olursam tekrar denerim şansımı. Bu ay, incir havuç kürünü denedim. Birkaç gün daha devam edip ara vereceğim. Sonra yeni adetle tekrar. Hayıt suyu almıştım, bugün itibarıyla ona da ara veriyorum, yine sonraki adete kadar. Buradan okuduğum karanfil vardı. Ondan emin olamıyorum. Çünkü iltihap söktürücü ya da rahmi temizleyici özelliği olan şeyler, embriyoya da zarar veriyor. Tek yaramazlığım, bu sabah 1 hafta aradan sonra 1 fincan kahve içtim. Dün bir komşumla karşılaştık. Kilo sorunu için karbonatlı suya başlamış o da. Tesadüfün bu kadarı dedim içimden Ben iki - üç gündür karbonatlı su sayıklıyorum. Ama benim derdim başka. Hiç değilse kilo veririm. Komşum 2 günde 1,5 kilo vermiş bile.

Cumartesi aldigim kötü haber malesef bugün kesinleşti ve 6.denrmede tam hamileyim derken bitti.suan boşlukta gibiyim zaten ağlamaktan içim dışına çıktı. Canim baya acıyor. Ne düşünüp ne yapacagımı bilmiyorum.desteginiz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Tek dileğim inşallah birgün allah anne olmayı bekleyen bizlerede burda hamileligim izi doyasıya paylaşmayı nasip etsin.sizleri seviyorum.hoscakalin

canımm diyecek birşey bulamıyorum çokk çokk geçmiş olsun.. anne olacağızz ama nezaman bende bilmiyorum.. lütfen ağlama..
sözün bittiği nokta..

Çok üzüldüm. Ben de en az senin kadar heveslenmiştim. Acını doyur gel ama. Uzaklaşma. En güzel yine burada ferahlıyoruz. Bizi bizden başka kim anlıyor ki?

Sarnıç kurarmışım Lalapaşa' ya
Dur ben araştırayım onu. Sadece Nisan yağmuru alacak şekilde. Fena mı olur, vatana millete hizmet.

Konya Beyşehir yada Seydişehir di galiba toplayıp satiyorlarmis rakip ol :))

Çoook üzüldüm arkadaşım gerçekten ilk öğrendiğimde verdiğin emek ve mücadele bana umut olmuştu. Herşeyin bir vakti saati var demek ki. Sabır ve tevekküle o vakti bekleyeceğiz canım.

Çoook üzüldüm arkadaşım gerçekten ilk öğrendiğimde verdiğin emek ve mücadele bana umut olmuştu. Herşeyin bir vakti saati var demek ki. Sabır ve tevekküle o vakti bekleyeceğiz canım.

Canim her yazini takipnediyorum, rabbim yuzune gulsun diye dua ediyorum.uzulme ne yapalim buda bizim mucadelemiz.allah yardimcimiz olsun

Daha evvel denedinmi bilmiyorum ama, ovulasyon testini nasil kullanacagini bilirsen sonuc aliyorsun. ben daha evvel denedigimde 3. ayda bu testle hamileydim. umarim sendede aynisi olsun önümüzdeki aya mutlaka kullanmaya calis, incir kürüde yaptigin icin yumurta kaliten ve sayinda artacaktir etkili olur diliyorum.

Ne yazilir bilemedim arkadasim, dilerim bu son negatifin olsun ve bebegini en kisa zamanda kucagina al diliyorum.

Valla, tam konunun üstüne yazmışsın. Daha önce denemedim. Ve tahmini yumurtlama günümü yanlış hesapladım sanırım. Periyodum 23 günde bir. Ve 7 gün sürüyor. Hesabını nasıl yapmalıyım?

Normalde 28 günden hesapliyorum ben ama, sen daha erken teste baslamalisin. 23 günde geliyorsa demekki regl basladigi günden sayinca 9.ve 10. günler yumurtlama günü olmasi gerekiyor. regl 7 gün sürüyor demissinya bu kafami karistirdi. o vakit daha sonraki günlerde yumurtlama olmasi gerekir. Ben 26- 27 günde oldugum icin teste regl basladigi günü 1. gün sayiyorum ve 8. gün testi yapmaya basliyorum 2. cizginin koyulasmasini daha iyi takip ediyorum. sende daha erken basla derim, senin yumurtlama günün daha erken mesela 7. gün baslasan diyorum. 7 gün regl sürüyor dedigin icin kafamda karisik ama, ne kadar erken baslarsan teste o kadar net anlarsin. ne zaman koyulasmaya baslayacak ne zaman yumurtlayacaksin teste erken basladigin zaman daha iyi anlarsin. elindeki teste göre davran coksa ve kolay temin ediyorsan, rahat kullanabilirsin kacirmamamk icin.

Teşekkür ederim 7. gün elime ulaştı ve 8. gün başladım, hep tek çizgi. Önümüzdeki ay dediğin gibi daha erken başlayayım. Ya Nasip!

canım acını o kadar iyi anlıyorumki ama elimizden mallesef bişey gelmiyor..keşke gelsede üzünülerimizi azaltabilsek...canım bütün teselilere ramen için bir iki gün acıycak ama ilk adetle tekrar anne olma isteği ile kendine gelip toparlanıp tekrar tedavilerine başlıycan Allahın izniyle canım..üzülme kendine teseliler ver canım en azından çok sağlıklıyız sevdiklerimizde çok sağlıklı beterin beteri var canım..son yumoşumuz kalana kadar mücadeleye devam Allahın izniyle inş..

Hep 23 gündemi oluyorsun bu aralık pek kısa Dr bu duruma ne diyor ve 7 gün sürüyorsa sen adet bitiminde yumurta uyar olabilirsin

Hep 23 gündemi oluyorsun bu aralık pek kısa Dr bu duruma ne diyor ve 7 gün sürüyorsa sen adet bitiminde yumurta uyar olabilirsin

Hep böyle.
Doktorlara göre normal. 21 - 35 gün aralığının dışındaysa sorun kabul ediyorlar. 7 gün kanama da normal. 3 - 7 günden az ya da fazlası problem. Ama benim yumurtlama günüm, kırmızı kartlı olduğum günlere geliyor. Genellikle 5. veya 6. gün yumurtlama belirtilerim oluyor. Ama ben onu hep adetin normal seyri olarak görüyordum. Dün fark ettik konuyu. Şaşkınız. Bu durumda tüp tedavisine alternatif çözüm burunları tıkayıp bulantı hapı kullanmak sanırım. Böğyk
P.tesi için doktordan randevu aldım. Bir de buna sorayım bakayım nedir çözüm.

Bizden size tekar koca bir merhabalar

oncelikle kampa seni cok ama cok tebrik ediyorum senin adina nasil sevindim anlatama. Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah. testlerden bahsetmissin keske kan testi yaptirsan hem riski yok hem de %99 dogru sonuc veriyor bildigim kadariyla.
birtek birseyi pek anlayamadim tupbebekle hamile kaldin galiba degil mi

wanna kizin olmus ne cabuk gecmis zaman. senin hamile oldugunu ogrendigimde de cok sevinmistim. seni takip etmistim. nasil kucuk prensesimiz ne kadarlik oldu ayyyy darisi benim basima insallah.

duova kuzum bize Turkiye yok bu sene. bebekle zor olur. zaten agustosta dogum Allah nasip ederse sonra da minicik bebekle zor olur. seneye insallah eger ki tekrar bi gebelik olmazsa ki insallah olur sana da az kaldi tez zamanda verirsin bize mujdeyi insallah.

ummucum sende galiba mayis haziran gibi transfer dusunuyordun. nasilsin canim nasil gidiyor calismalar

zanork senden su karbonatli suyu nasil yapildigini ve icildigini ogrenebiliryim. benim icin degil de esim istiyor. takti adam bikere kilo vermeye. sisman olsa neysede

duygu yanilmiyorsam senin de bu gunlerde transferin gerceklesecekti. Allah yolunu acik etsin sans sizden yana olsun

canim negatifine uzuldum baska da ne diycegimi bilemiyorum. Allahim kimsenin kucagini bos birakmisin. isteyen herkese bebek nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…