Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu yüzden tutturmaya olabilirsiniz.ben senin tüpten ziyade yumurta takibi yaptırmayı tavsiye ederim.

Acmila, ben de Turkiye'ye gidip senede 2-3 kere deniyordum. Her ay denemek icin burada buldum iyi bir doktor. 44 yasindayin, zaman onemliydi. Eger zaman sikintin varsa, sen de bulundugun ulkede bul iyi bir klinik, veya daha sik git-gel. Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar,38 yasindayim..2 yil once hamile kaldm ancak 2,5 aylikken kalbi durdu,kurtajla alindi ve 2 tup denemesi basarisiz oldu..eylul.de ilk denemede deger sifirdi..subat ayinda histeroskopi yapildi..arcuat uterus(uterus ici ust kisminda çöküntü) operasyonu yapildi..kromozom testlrrimiz yapildi..suan icin sperm hareket azligi disinda sorunumuz yok..pıhtılaşma testlerine gerek duymadilar..ikinci denememiki hafta onceydi..uc gun lekelenmem oldu..9.gun degerim 18..11.gun 17.ye dustu..13.gun de 6 ve simdi adet olmayi bekliyorum. .iki ay dinlenme suresinden sonra tekrar deneyecegiz kismetse..yaptirmam gereken baska testler var mi acaba..sizin bildiginiz..??Allah hepimize güzel sonuclar versin inşallah

nasilsin canim? bugun kacinci gunun test gunun ne zaman hadi hayirli sonuclar insallahhhh

Zamanım çok az şöyle bir göz atarak hemen yazmak istedim... (Telefonumu bozdum bir de arada, şifrelerim de telefonla gitmişti ancak kendine geldi)

Öncelikle;
Güzel haberlerini paylaşan "tazecik, çıtır çıtır anne adaylarını" tebrik ediyorum...

"tazecik, çıtır çıtır anne adayı" olmak üzere gün sayanların, sonuçlarının katlanmasını bekleyenlerin gönüllerinden geçirdiklerinin gerçek olmasını diliyorum...

tedaviye başlamak için, yumurta toplamak için, transfer olmak için bekleyenlere ve devam edenlere bol şans, sağlık ve huzurlu zamanlar diliyorum...

Ama hepinize sevgilerle her zaman uğurlu, sağlıklı, huzurlu ve şanslı günler diliyorum...

Benim transferim iptal, Cuma gecesi regl oldum... Nedeni belli değil çünkü doktorumu geçtim ekiptekilerin bile "sizin ilaç aksatmanız kesinlikle mümkün değil" dedikleri gibi tüm ilaçlara, titiz detaylara rağmen regl oldum :) Yine de kontrole çağırıldım belki endometrium da değişiklik yoktur diye ancak 6.5 mm inmişti hemmen iptal ettik... Şimdi rahat rahat yazıyorum ama açıkcası baskılama için ilaçlar kullanılırken regl olması sık rastlanan bir şey değilmiş, endişelendim biraz... Ve hatta tüm süreçlerim, negatif sonuçlarda dahil olmak üzere ilk defa gözyaşı döktüm :) (estrofem ve climara hormon etkisidir kesin)

Normalde regl günüm bugün üstelik! :) Doktorum Mayıs dedi ben Haziran dedim... Bakalım kimin dediği olacak :)

Bu aralar oldukça yoğun olacağım, bir de üstüne gitsem mi gitmesem mi dediğim seyahat vardı hemen onun uçak vs işlerini tamamladım... Araya da bahar tatilimizi sıkıştırıp geleceğim.
Hep güzel haberlerinizi almak dileğiyle, çok sevgiler,

duygucum durumunu cok iyi bilmiyorum ama benimde gecen sefer lupron igne kullandigim halde (yumurtlamayi baskilamak icin) yumurtlama gerceklesmis sonrada transferime 1-2 gun kala adet olmustum dedigin gibi endometrium inceldigi icin transferim iptal edilmisti..sonraki ay lupronu (cogu kez TR de lucrin diye geciyor) dozunu iki katina cikardik ve cok sukur yumurtlamadim, ve transferim gerceklestirildi..simdi bebisimi bekliyorum biliyorsun..insallah darisi en kiza zamanda hepinizin basinaa tatil sana cok iyi gelecek, ardinan bebegi getirecek insallahh

Son düzenleme:

merhaba canım.. benimde son denemem iki hafta önce sonuçlandı yine negatifti.. sanada çok geçmiş olsun..
doktorunuz kim cnm.. nerede tedavi görüyorsun..
her doktor başka bir test istiyor evde dosyalar doldu taştı ama değişen birşey yok..
yumurta kaliten nasıl iyimi çünkü erkek infertilitesinde yumurta kalitesi çok önemli...
amh testi yaptırmışmıydın..

canım hiç sesin çıkmıyordu bizde merak etmiştik.. çok geçmiş olsun olumsuzluk yaşamana üzüldüm..
yoğunluğun sonu gelmez canım lütfen buz bebişine kavuşmak için tedavine ağırlık ver..
biz işi bırakmasak bile belli bir yaştan sonra iş hayatımız bizi bırakacak.. ozaman bebişlerimiz yanımızda kalacak..

tatilden sonra yeni ve güzel bi enerjiyle tekrar bekliyoruz canım.. iyi tatiller..

Sağol canim..sana da geçmiş olsun..umarım bundan sonra güzel haberler aliriz..amh testinden hic bahsetmediler..ancak ilk doktorum yumurta sayin oldukca iyi dedi usg sonucuna gore..dr.um Brüksel tüp bebek merkezinde dr. Yücel Karaman..

sagol cnm bu arada aramiza hosgeldin.. yucel beyi cok duydum. bu son negatifin olsun diyelim cnm..
yumurta sayin iyiyse cok sanslisin..

canımm diyecek birşey bulamıyorum çokk çokk geçmiş olsun.. anne olacağızz ama nezaman bende bilmiyorum.. lütfen ağlama..
sözün bittiği nokta..

Çok üzüldüm. Ben de en az senin kadar heveslenmiştim. Acını doyur gel ama. Uzaklaşma. En güzel yine burada ferahlıyoruz. Bizi bizden başka kim anlıyor ki?

Çoook üzüldüm arkadaşım gerçekten ilk öğrendiğimde verdiğin emek ve mücadele bana umut olmuştu. Herşeyin bir vakti saati var demek ki. Sabır ve tevekküle o vakti bekleyeceğiz canım.

Canlarim hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler ediyorum.guzel dilekleriniz ve desteğiniz için sağolun. Bu aciyi yaşayan tek ben değilim biliyorum hergün malesef birimiz aynı acı ta yürekten yaşıyoruz iinşallah birgün bu acılar sonbulur ve bebislerimızı kucağımiza alırız. Bugün kendimi evin dışına atıp kafamı dağıtmaya çalıştım. Bir yandan üzülurken diğer taraftan yeni planlar yapmaya başladığımi farkettim.inaniyorumki vakti zamanı geldiğinde allahım ol dediğinde bizlerde sırayla vede hayirlisiyla anne olacağız ve o gün gelene kadar allahtan hepimize sağlık kuvvet diliyorum.cok Teşekkürler .sizleri seviyorum

Canim her yazini takipnediyorum, rabbim yuzune gulsun diye dua ediyorum.uzulme ne yapalim buda bizim mucadelemiz.allah yardimcimiz olsun

canim negatifine uzuldum baska da ne diycegimi bilemiyorum. Allahim kimsenin kucagini bos birakmisin. isteyen herkese bebek nasip etsin insallah.

nasilsin canim? bugun kacinci gunun test gunun ne zaman hadi hayirli sonuclar insallahhhh

iyiym çok şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...benimde bugün transfer gününü saymasak 7 günümdü canım yinede herşeye ramen çook umutlu olmakla beraber orta kaliteli emriyom transfer oldum..canım pozitif sonuç alırsam Allahımın bana çok büyük bir lütfu olur inş..göğüslerde hafif dolgunluk bastırınca ağrı uyku hali ve sabahları boğaz ağrısıyle uyanıyorum ara ara kasıklarda özelikle sol kasığımda ağrılarım var çook ayakta kalınca ağrılarım çoğalıyor nedense ve ara ara adet ağrısı oluyor çook gazım oluyo akşamları ama bu akşam gazım yok nedense canım...kendime belirti arıyorum heran nedense bunlar piskolojikmi diyorum bazen kendi kendime..sende ne gibi belirtii olmuştu canım..

bahsettiklerinin hepsini bende yasadim canim ozellikle sol kasigimda incede sizilar oluyordu hep su 1-2 gundur gecti..arada mide bulantim oluyordu, gogusler dedigin gibi sis ve sizliyor..midemde cok gaz oldu, halbuki normalde bagirsaklarimda cok olurdu:))yani icime dogan iyi sonuc alacagin canim hersey yolunda gibi gorunuyor, o orta kalitedeki embiryoda ana rahmine girince kendini toparlamis gelisimine devam etmistir bence sen hic kotu dusunme..iyi dusunelim iyi olsun, ki bence iyi olacak zaten:)))hadi cogu gitmis azi kalmis, insallah guzel haberlerini alalim yakinda..bende iyiyim canim beta degerim gayet guzel yukseliyor cok sukur..benim birde progesteron u kontrol ediyorlar azcik o dusmus ona uzuldum ama normal deger araliginda oda. insallah senin icinde sevinecegimiz gunler yakindirr

Son düzenleme:

ah canım varya ağzından bal damlıyo daha bir umutlu ve mutlu oldum şimdi..Allahım isterse orta kaliteli emriyoma ol derse oldurur inş canım rabim can kan versin meleğime..bunda kötü düşünceleri hiç aklıma getirmiyorum...yumurta toplamaya gidiceğim gün çok güzel bir rüya görmüştüm canım hava yağmurlu ve birden güneş açıyo gökkuşağı çıkıyodum ve ben gökkuşağının altından geçtim rüyamda anlamı çok güzeldi ve opu sonrası emriyom biraz sorunluydu dölenmişti ama bölünmeyebilir demişti emriyolog ama kuşum beni bırakmadı bölünmüştü canım..bugün arkadaşım aradaı beni rüyasında görmüş evimizin önü nasılbir yeşilmiş çimenler duvarda birsürü beyaz çiçekler varmış...tabi kendisi tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor eşime anlatım içine doğmuş herhalde diyorum..canım progesteron iğnesi oluyomusun takviye olarak...inş sağlıklı bir şekilde alırsın meleğini kucağına..

Sen neyi çağırırsan, hayat sana onu verirmiş. Nasıl heveslendin o tatile öyle? Bol eğlenceli, bol neşeli bir tatil geçir gel. Biz her anına destek olmak için bekliyor olacağız.

Allah kabul etmeyeceği duayı okutmazmış.
Dilerim Allah' tan, bu seneyi hepimiz de hiç değilse karnımızda bebeklerimizle, ümitlerimizle, hayallerimizle bitirelim.
Mucizelere inanır mısın bilmem. Ben inanırım. Rabbim her zaman acıyla sınamıyor kullarını...

merhaba kızlar

hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağ saım bebeklerini kucaklarına alırlar negatif sonuç alanlarada Allah sabır dayanma ve yeniden deneme gücü versin

bana gelince benim bu ayki reglim çok tuhaf oldu geçen reglden sonra kasıklarımda batmalar oluyodu bu beni biraz olsun ümitlendiriyodu hamilemiyim diye ama reglim hiç şaşmadan gününde gelince hevesim kursağımda kaldı ama beni düşündüren buda değil reglim her zamankinden çoktu ve sancılıydı öyleki kalp çarpıntısı yapacak kadar ama iki gün sürdü ve pat diye bitti ikinci gün dayanamayıp ağrı kesici içmiştim kesilmesinde omu etkili oldu anlamadım yoksa endişenip doktora gitmelimiyim bilemedim ama tedirginim hiç böyle olmamıştı parça parça ve çok fazla kanama olurken ikinci günde birden bire niye kesildi anlamadım sizler böyle bir şey yaşadınızmı :44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…